Komentarze dla Podkarpacia
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Czuwaj Przemyśl - Polonia Przemyśl 30.05.2007 0:2 PP
Z uwagi na to, że mecz przeniesiono do Lubaczowa ( 70 km od Przemyśla) byliśmy zmuszeni kminić jakiś transport. O tym, że psy nie pozwolą wynająć nam żadnego trasportu typu autokar, bus wiedzieliśmy wcześniej. Dlatego też wynajęlismy pociąg specjalny na 240 miejsc.
Ze stacji Zasanie wyruszamy tuż przed 14 i jest nas dokładnie 203 (w tym 10 kobiet). W Radymnie dosiada się nasz układowicz w liczbie 19. Także w Lubaczowie meldujemy się w 222 osoby, do tego dołącza do nas duzo ludzi autami ok 50 i do tego 19 osób z Karpat Krosno. A więc łącznie daje to liczbe ok 290 kibiców.
Na poczatek meczu machamy flagami w barwach (70), wieszamy barwówke do tego odpalamy strobo co daje dobry efekt. Następnie wieszamy swoje 4 flagi, 1 Radki, 1 Karpat oraz dwie narodówki z celtą. Od razu jedziemy z dobrym dopingiem, w nim było również sporo bluzgów (derby to derby ). Prezentujemy także szarfy w barwach i choreo z 3 sektorówkami prezentującymi harcerzy i herb, do tego napis na płot "To my Harcerze Czuwaju Rycerze", do tego odpalamy kilka OW.
Wywieszamy także dywan złożony dokładnie z 83,5 szalika, koszulek, bluzy i czapki zimowej i gdy go podpalamy zaczyna się mała jazda z ochrona która się wycofuje, wkracza prewencja prawie wygania nas z sektora. W ochronę lecą 2 świece dymne i ... bęben. W tym czasie jeden "kumaty" koleś z Polonii odbija jeden szalik. Na tym atrakcje się kończą, po meczu pieski wypuszczają nas po 7 osób i z całości zawijają 14. Reszta wraca na pociąg i oznajmia, że bez nas nie wróci. Poskutkowało, z 30 minutowym opóźnieniem pociąg rusza z wszystkimi na pokładzie. W międzyczasie dzwonimy do rywali z propozycją grilla, ale nic z tego nie wyszło. Na Zasaniu meldujemy się po 22.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Z uwagi na to, że mecz przeniesiono do Lubaczowa ( 70 km od Przemyśla) byliśmy zmuszeni kminić jakiś transport. O tym, że psy nie pozwolą wynająć nam żadnego trasportu typu autokar, bus wiedzieliśmy wcześniej. Dlatego też wynajęlismy pociąg specjalny na 240 miejsc.
Ze stacji Zasanie wyruszamy tuż przed 14 i jest nas dokładnie 203 (w tym 10 kobiet). W Radymnie dosiada się nasz układowicz w liczbie 19. Także w Lubaczowie meldujemy się w 222 osoby, do tego dołącza do nas duzo ludzi autami ok 50 i do tego 19 osób z Karpat Krosno. A więc łącznie daje to liczbe ok 290 kibiców.
Na poczatek meczu machamy flagami w barwach (70), wieszamy barwówke do tego odpalamy strobo co daje dobry efekt. Następnie wieszamy swoje 4 flagi, 1 Radki, 1 Karpat oraz dwie narodówki z celtą. Od razu jedziemy z dobrym dopingiem, w nim było również sporo bluzgów (derby to derby ). Prezentujemy także szarfy w barwach i choreo z 3 sektorówkami prezentującymi harcerzy i herb, do tego napis na płot "To my Harcerze Czuwaju Rycerze", do tego odpalamy kilka OW.
Wywieszamy także dywan złożony dokładnie z 83,5 szalika, koszulek, bluzy i czapki zimowej i gdy go podpalamy zaczyna się mała jazda z ochrona która się wycofuje, wkracza prewencja prawie wygania nas z sektora. W ochronę lecą 2 świece dymne i ... bęben. W tym czasie jeden "kumaty" koleś z Polonii odbija jeden szalik. Na tym atrakcje się kończą, po meczu pieski wypuszczają nas po 7 osób i z całości zawijają 14. Reszta wraca na pociąg i oznajmia, że bez nas nie wróci. Poskutkowało, z 30 minutowym opóźnieniem pociąg rusza z wszystkimi na pokładzie. W międzyczasie dzwonimy do rywali z propozycją grilla, ale nic z tego nie wyszło. Na Zasaniu meldujemy się po 22.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Ostatnio zmieniony 31.05.2007, 18:02 przez K1918, łącznie zmieniany 2 razy.
[link]
-
opis
Czuwaj Przemysl-Polonia Przemysl (Final Okregowy PP)-mecz w Lubaczowie. Relacja okiem kibica Siarki:
Na zaproszenie kibicow Polonii udajemy sie w 3 osoby na derby (2 z UGS+ 1 FC Parasole)-wyjechalo takze auto ale uleglo awarii w okolicach Rzeszowa i niestety nie dojechali.
Zbiorka na rynku skad wyrusza ok.150-170 kibicow MKS-u ze spiewem na PKP.
Jedziemy pociagiem rejsowym z przesiadka w Jaroslawiu-tam male pyskowki z "obcinka".
Ogolem kibicow Polonii na meczu okolo 200-230 (w tym my oraz-takze goscinnie-Tomasovia Tom.Lubelski oraz miejscowi kibice Lonii).Kibicow Czuwaju na moje oko ok.200-220 (w tym Radymno i Karpaty-obie ekipy z flagami)-KKS mial pociag specjalny.
Na meczu sporo bluzg z obu stron a doping dobry w przeciagu calego meczu (czasem glosniej,czasem kiepsko).Z perspektywy "sektora" Polonii Czuwaj slyszalny czasem dobrze ale wiekszosc slabo. Doping dla MKS-u nie mnie oceniac.
Czuwaj zajmuje miejsce na trybunie a my...na trawie za bramka.
Z kwestii ultras Czuwaj pokazuje 3 sektorowki i transparent na plocie (tresci nie pamietam) oraz ognie wroclawskie a takze szarfy w barwach,leci takze na bieznie swieca dymna w czasie zamieszania z ochrona i policja ale o tym poznizej.
Polonia robi jedna oprawe z machajek w barwach polaczona z foliami na kijach takze w barwach i odpala strobo i swiece dymne.
W czasie meczu Czuwaj prezentuje spory dywan z szali Polonii (w tym takze 2-3 nasze szale-przynajmniej tak sie wydawalo)-kibice Polonii widzac to wywieszaja takze swoje "skarby"(koszulki KKS,czapeczka,szale Czuwaju,Karpat,Igloopolu) i spiewa "Kolekcjonerzy" oraz "Wy zbieracie my palimy" co ma oznaczac, ze dywan przy sektorze KKS-u to szale zbierane kilka lat. Po chwili barwy Czuwaju sie pala i wjezdza straz oraz mamy lekkie przepychanki z policja.
Czuwaj takze rozpala dywan ale wczesniej kibic Polonii odbil jakies szale niepostrzezenie.
Policja dosc ostro wjezdza w mlyn KKS-u ale mala liczba (wieksza ilosc mundurowych nie wlaczyla sie do palowania) i Czuwaj zostaje zepchany na sam koniec sektora a czesc za trybune ale zaraz jakies przepychanki i wracaja. Obie ekipy wspolnie pozdrawiaja policje i spiewaja sobie nawzajem "zostaw kibica"...Na tym atrakcje sie skonczyly poniewaz mecz obstawiala pokazna grupa policji ( w tym chyba jakas spec-grupa...a takze rozpoznalismy kilku policjantow z Tarnobrzega! )
Po meczu czekamy...prawie 3 godziny na transport i w koncu wracamy ok.23 do P-sla jednym autobusem w 109 osob!! (czesc kibicow udalo sie wczesniej roznymi srodkami do domow).
Podczas drogi powrotnej pada pewna propozycja od rywali ale ostatecznie nic nie jest uzgodnione.
W Przemyslu udajemy sie do parku gdzie przy piwkach itp. rozmawiamy na tematy kibicowskie do wczesnych godzin porannych.Jak to bywa przy takich sytuacjach czasem jest tez zabawnie:najlepszy ubaw byl z jednego kibica Polonii...ktory zapomnial gdzie zaparkowal auto i troche sie go oszukal
)
Ogolem derby nawet ciekawe ale mialy byc w Przemyslu a nie w Lubaczowie co z pewnoscia popsulo lekko klimat (glownie chodzi o liczby obu ekip) i mozliwosc prezentacji.
Pozdrowienia I Podziekowania Dla Kibicow Polonii Za Goscine.
P.S. Po tym co stwierdzilismy obserwujac zachowania obu ekip i same ekipy to haslo "Czuwaj rzadzi w P-slu" nie jest juz aktualne-znow sa dwie dobre ekipy i raz jedna a raz druga ma "swoj dzien".
Na zaproszenie kibicow Polonii udajemy sie w 3 osoby na derby (2 z UGS+ 1 FC Parasole)-wyjechalo takze auto ale uleglo awarii w okolicach Rzeszowa i niestety nie dojechali.
Jedziemy pociagiem rejsowym z przesiadka w Jaroslawiu-tam male pyskowki z "obcinka".
Ogolem kibicow Polonii na meczu okolo 200-230 (w tym my oraz-takze goscinnie-Tomasovia Tom.Lubelski oraz miejscowi kibice Lonii).Kibicow Czuwaju na moje oko ok.200-220 (w tym Radymno i Karpaty-obie ekipy z flagami)-KKS mial pociag specjalny.
Na meczu sporo bluzg z obu stron a doping dobry w przeciagu calego meczu (czasem glosniej,czasem kiepsko).Z perspektywy "sektora" Polonii Czuwaj slyszalny czasem dobrze ale wiekszosc slabo. Doping dla MKS-u nie mnie oceniac.
Z kwestii ultras Czuwaj pokazuje 3 sektorowki i transparent na plocie (tresci nie pamietam) oraz ognie wroclawskie a takze szarfy w barwach,leci takze na bieznie swieca dymna w czasie zamieszania z ochrona i policja ale o tym poznizej.
Polonia robi jedna oprawe z machajek w barwach polaczona z foliami na kijach takze w barwach i odpala strobo i swiece dymne.
W czasie meczu Czuwaj prezentuje spory dywan z szali Polonii (w tym takze 2-3 nasze szale-przynajmniej tak sie wydawalo)-kibice Polonii widzac to wywieszaja takze swoje "skarby"(koszulki KKS,czapeczka,szale Czuwaju,Karpat,Igloopolu) i spiewa "Kolekcjonerzy" oraz "Wy zbieracie my palimy" co ma oznaczac, ze dywan przy sektorze KKS-u to szale zbierane kilka lat. Po chwili barwy Czuwaju sie pala i wjezdza straz oraz mamy lekkie przepychanki z policja.
Czuwaj takze rozpala dywan ale wczesniej kibic Polonii odbil jakies szale niepostrzezenie.
Policja dosc ostro wjezdza w mlyn KKS-u ale mala liczba (wieksza ilosc mundurowych nie wlaczyla sie do palowania) i Czuwaj zostaje zepchany na sam koniec sektora a czesc za trybune ale zaraz jakies przepychanki i wracaja. Obie ekipy wspolnie pozdrawiaja policje i spiewaja sobie nawzajem "zostaw kibica"...Na tym atrakcje sie skonczyly poniewaz mecz obstawiala pokazna grupa policji ( w tym chyba jakas spec-grupa...a takze rozpoznalismy kilku policjantow z Tarnobrzega! )
Po meczu czekamy...prawie 3 godziny na transport i w koncu wracamy ok.23 do P-sla jednym autobusem w 109 osob!! (czesc kibicow udalo sie wczesniej roznymi srodkami do domow).
Podczas drogi powrotnej pada pewna propozycja od rywali ale ostatecznie nic nie jest uzgodnione.
W Przemyslu udajemy sie do parku gdzie przy piwkach itp. rozmawiamy na tematy kibicowskie do wczesnych godzin porannych.Jak to bywa przy takich sytuacjach czasem jest tez zabawnie:najlepszy ubaw byl z jednego kibica Polonii...ktory zapomnial gdzie zaparkowal auto i troche sie go oszukal

Ogolem derby nawet ciekawe ale mialy byc w Przemyslu a nie w Lubaczowie co z pewnoscia popsulo lekko klimat (glownie chodzi o liczby obu ekip) i mozliwosc prezentacji.
P.S. Po tym co stwierdzilismy obserwujac zachowania obu ekip i same ekipy to haslo "Czuwaj rzadzi w P-slu" nie jest juz aktualne-znow sa dwie dobre ekipy i raz jedna a raz druga ma "swoj dzien".
-
Kolego z Zasania: Ja ostatecznie moglbym zgodzic sie na 240-250 osob max u Was w sektorze (ale raczej troche mniej) ale 290 z pewnoscia nie bylo.
Co do akcji z szalikami (czy szalikiem) kibic Polonii zerwal szal chwile przed wejsciem policji i ktos od was nawet chyba chcial ruszyc w poscig(??) ale policja wjechala wam w sektor-nie mow, ze szal kroil gdy was juz bili bo to nie jest prawda!
Co do akcji z szalikami (czy szalikiem) kibic Polonii zerwal szal chwile przed wejsciem policji i ktos od was nawet chyba chcial ruszyc w poscig(??) ale policja wjechala wam w sektor-nie mow, ze szal kroil gdy was juz bili bo to nie jest prawda!
-
Mam pytanie do kibiców Polonii. Możecie mi wytłumaczyć śpiewanie "Czuwaj śmiecie kiedy do walki staniecie"? Co do liczby, było liczone także nie jest zawyżone (pociąg + auta + bus z Krosna)!
S_ST: stwierdzenie ""Czuwaj rzadzi w P-slu" nie jest juz aktualne" jest dość pochopne. Nie mieszkasz w tym mieście, po za tym nie widziałeś naszej ekipy z bliska. Polonia bardzo rzadko słyszana u nas na sektorze.
Jeśli chodzi o zbieranie szalików. Dywan owszem był trochę zbierany ale dywan polonii mimo że był krótki to i tak był zbierany też przez dłuższy czas. Na ostatnich derbach nie spłoną (ani nasz, ani ich!).
Na moje oko polonii 190 osób razem z Lubaczowem, Siarką i Tomasovią
S_ST: stwierdzenie ""Czuwaj rzadzi w P-slu" nie jest juz aktualne" jest dość pochopne. Nie mieszkasz w tym mieście, po za tym nie widziałeś naszej ekipy z bliska. Polonia bardzo rzadko słyszana u nas na sektorze.
Jeśli chodzi o zbieranie szalików. Dywan owszem był trochę zbierany ale dywan polonii mimo że był krótki to i tak był zbierany też przez dłuższy czas. Na ostatnich derbach nie spłoną (ani nasz, ani ich!).
Na moje oko polonii 190 osób razem z Lubaczowem, Siarką i Tomasovią
TWIERDZA <C> PRZEMYŚL
-
Re: opis
to bylo kiedys aktualneS_ST pisze:Czuwaj Przemysl-Polonia Przemysl (Final Okregowy PP)-mecz w Lubaczowie. Relacja okiem kibica Siarki:
W Przemyslu udajemy sie do parku gdzie przy piwkach itp. rozmawiamy na tematy kibicowskie do wczesnych godzin porannych.Jak to bywa przy takich sytuacjach czasem jest tez zabawnie:najlepszy ubaw byl z jednego kibica Polonii...ktory zapomnial gdzie zaparkowal auto i troche sie go oszukal)

-
Mógłbys mi wytłumaczyć, czemu tak uważasz? Bo przecież nie było żadnych akcji między waszymi ekipami, a odejmując wasze zgody to było was liczbowo niewiele więcej od Polonii (chodzi mi o sam MKS).D.... pisze:pilkarsko dla Polonii kibicowsko dla Czuwaju i to bez dwoch zdan
Ja tam w kazdym razie odniosłem tylko jedno wrażenie- niewielka jest obecnie różnica miedzy Polonią a wami.
-
-
Jakbym był na meczu, to bym nie zadawał takich pytań. Nie jestem żadnym sprzymierzeńcem Polonii, ani żadnym waszym antagonistą.D.... pisze:bo jakos nie wydaje mi sie zebys byl na meczu chyba ze to kolejny sprzymierzeniec niedzwiadkow
OK, kibicowsko derby bardziej na + dla Czuwaju, ale w tej chwili niewiele was dzieli.
Tyle spostrzeżeń ode mnie.
-
Zaczne od tego że jestem bezstronny!Derby Przemyśla dostarczyły wiele emocji dla zainteresowanych stron...a derby Przemysla to nie to co bylo pod koniec lat 90....gdzie bie ekipy potrafiły sie zebrac w ponad 700 osobowych składach.Obiektywnie patrzac derby mimo wszystko sa małym plusikiem dla Czuwaju lepsza ultraska, było ich troszke wiecej...mieli specjał co fakt faktem zawarzyło na ich frekfencji...ale tez oznacza , że sie potrafili zorganizowac...duzy wplyw na popisy ultras miała tez napewno zajmowana przez nich trybuna.Co do Polonii...brawa dla tych ktorzy pojechali mimo przeciwności. Bylo ich dużo i co by nie mowic nie odstawali od Czuwaju...Jeżeli chodzi o sytuacje w Przemyślu...to krotko mowiac w samym Przemyślu nie ma juz roznicy miedzy obiema ekipami...i nikt mi nie wmowi ze czuwaj ma jakas przewage i dziwnie brzmia hasła kibicow Czuwaju na tym forum w postaci Czuwaj rzadzi, Poloni nie ma w Przemyślu...jesli goście z Polonii potrafia chasac sobie po Zasaniu to coz...chyba sa wyrownane sily. Co do powodow dla ktorych nie było grilla nie do mnie należy wypowiedzw tej sprawie...są osoby w obu ekipach ktore mogą sie wypowiedziec...Z tego co zauważyłem nie wiem czy do konca...
-
-
Re: opis
Piszesz że byłeś na meczu a nie wiesz nawet kto wywiesił swoje "skarby" pierwszyS_ST pisze: W czasie meczu Czuwaj prezentuje spory dywan z szali Polonii (w tym takze 2-3 nasze szale-przynajmniej tak sie wydawalo)-kibice Polonii widzac to wywieszaja takze swoje "skarby"(koszulki KKS,czapeczka,szale Czuwaju,Karpat,Igloopolu) i][/i]

-
- ban
też tego nie kumamD.... pisze:jakie pobicie panny? widziales? byles tam w ogole? owszem panna byla odpychana bo jako jedyna bronila naszej zdobyczy ale nikt jej nie uderzylStachu pisze:do tego ta sekto nie była gotowa tylko schła!! O pobiciu panny nie wspomnę!!
A w sprawie grillowania to aż mi się smiać chce co tu ludzie piszą!!
Ps. "chlopaki z Czuwaju odbierzcie wreszcie te telefony"a jak juz tak mowisz o tej pannie to dlaczego nie powiesz ze krzyczala robiac nam przypal i drac sie zlodzieje, lapcie ich i co najlepsze "ja wam wszystkim zrobie sprawe w sadzie" a i nie wiem o jakiej ty kradziezy mowiles na fpk to co mysmy przyszli sektorowka sobie lezala was nie bylo mysmy wzieli i poszli tak? wybacz bardzo kumaty chlopaku ale rozbawiles mnie do łez
tyle na ten temat

-
-
Zorganizowanie derbow Przemysla w Lubaczowie napewno odbilo sie na ich jakosci.Mimo to brawa dla kibicow z przeciwnych obozow za mobilizacje.
Ja mam nadzieje ze dzieki temu meczowi moze cos sie ruszy w Lubaczowie.Osoby odpowiedzialne za sport zobaczyly jaka jest degrengolada Lubaczowa.Mowie tu o klubie jak i stadionie oraz jego zapleczu.Pozyjemy zobaczymy
POGON PANY !
Ja mam nadzieje ze dzieki temu meczowi moze cos sie ruszy w Lubaczowie.Osoby odpowiedzialne za sport zobaczyly jaka jest degrengolada Lubaczowa.Mowie tu o klubie jak i stadionie oraz jego zapleczu.Pozyjemy zobaczymy
POGON PANY !
-
Pytanie do fanów Wisłoki.
Jak wy to robicie że z miasta co ma niecałe 50 tys mieszkańców (w mieście dwa kluby) w piątek na wyjazd jedzie was 300 głów z Dębicy. Dla porównania Resovia na decydujący mecz o awans do 3 ligi na Polonie jedzie w ok.360-370 samego Rzeszowa gdzie Rzeszów ma chyba 250 tys mieszkańców.
Jak wy to robicie że z miasta co ma niecałe 50 tys mieszkańców (w mieście dwa kluby) w piątek na wyjazd jedzie was 300 głów z Dębicy. Dla porównania Resovia na decydujący mecz o awans do 3 ligi na Polonie jedzie w ok.360-370 samego Rzeszowa gdzie Rzeszów ma chyba 250 tys mieszkańców.
http://www.youtube.com/user/czarni
-
N_ pisze:Pytanie do fanów Wisłoki.
Samo miasto Rzeszów ma 170 000

Chociaż nie widziałem Wisłoki w piątek na mieście bo pracowałem, wiec nie wypowiem się na temat ich "jakości". Nasza w Przemyślu na pewno była dobra. Bez napinki

-
Rzeszów ma ok. 170 tys. mieszkańcówN_ pisze:Pytanie do fanów Wisłoki.
Co nie zmienia faktu że Dębica jest fenomenem.
Moim zdaniem to zależy pewnie od klimatu miasta. W jednym miescie bedzie moda i chęć na jezdzenie na mecze w drugim bardziej na ćpanie i picie wina na ławce. I to dotyczy oczywiscie całego kraju.
Swą Drużyne Dopingować
-
Masz rację, Dębica jest ewenementem na skale polski i to nie od dziś. Głównym czynnikiem jest to, że jest tu duże zainteresowanie piłką nożną. Dla przypomnienia, Dębica osiągnęła najwięcej w polskiej piłce nożnej będąc tym samym najmniejszym miastem które tyle osiągnęło. Mam tu na myśli np sezon 91/92 gdzie jednocześnie w jednym sezonie w mieście była I liga (Igloopol) i II Liga (Wisłoka). Do tego przed owym sezonem Igloopol II był w III lidze, jednak drużynę wycofano. Dla przypomnienia, wiele miast parę razy większych od Dębicy nie miało nawet III ligi (mam tu na myśli okres jednego sezonu).N_ pisze:Pytanie do fanów Wisłoki.
Jak wy to robicie że z miasta co ma niecałe 50 tys mieszkańców (w mieście dwa kluby) w piątek na wyjazd jedzie was 300 głów z Dębicy
Jeśli chodzi o te czasy, to sytuacja wygląda troche inaczej jesli chodzi o kibicowanie. Igloopol żadko jeździ na wyjazdy, a jeśli już to w niewielkich liczbach. Po za tym na ich mecze od ponad jednego sezonu chodzi dosłownie garstka ludzi (100 - 400max i to na tych najciekawszych w sezonie. Liczba widzów na Wisłoce oscyluje w granicach (min 400 max do 1,5 tyś i więcej -nie mam tu na myśli derbów). Po za tym z reguły liczby w mediach (90minut, gazety) są zaniżane.
Kolejna rzecz to taka, że obecnie jest duzy boooom na Wisłokę. Dochodzi wspaniała organizacja z klubem, (Stowarzyszenie). To wszystko sprawa, że Wisłoka zyskuje sobie najwięcej kibiców w historii. Jest cała masa gadżetów, ostatnio wyszedł 30 rodzaj szala i bynajmniej nie były to małe nakłady (ilość sztuk)- tylko idące w setki. Masa starszych osób (zgredzi, kobiety) chodzi na mecze w szalach ,koszulkach , czapeczkach itd. Jest także wiele osób które całymi rodzinami chodzą na mecze w barwach, a nawet jeżdżą na niektóre wyjazdy. Na ważniejszych meczach śpiewa niemal cały stadion (co wcześniej było prawie nie do pomyślenia). Jednym słowem jest największy booooooom na biało zielonych w historii Wisłoki.
Kończąc, tak jak pisałem Dębica wcześniej była ewenementem w tym zjawisku, ale teraz to już śmiało można powiedzieć że jesteśmy (Wisłoka) godnym uwagi precedensem

Kończąc, w Debicy jest duży głód na piłkę i bynajmniej nie na III ligę. Niestety narazie musimy się zadowolic tym co mamy (III ligą), a co będzie w przyszłości to się okażę, wszak każda ekipa ma wzloty i upadki..
-
Jest różnica być w III lidze i mieć ciekawe mecze, ekipy przyjezdne i wyjazdy, a być w lidze 4.
U nas mamy zamknięty sektor gosci, więc nie ma sie co spodziewać atrakcji. A wiadomo, że ciekawiej jest gdy są goście. Zawsze większa mobilizacja jest jak ma ktoś zawitać.
Dostępna tylko 1 trybuna.
Ograniczona liczba widzów do 300, ale na najciekawszym sportowo meczu ze Stalą Mielec ludzi było 2x więcej niż jest ograniczenie.
Nasi piłkarze grają tak, że ciężko na to patrzeć, jak już wygrają to 1:0 nie więcej. Prezesów nikt nie lubi, robimy coś żeby to zmienić, ale tak odrazu sie nie da.
Po pamiętnym dla nas meczu w ubiegłym sezonie z Piastem Tuczempy, który wygrywaliśmy 1:0, a przegraliśmy 1:2, gdzie paru piłkarzy sprzedało mecz. Wiele osób powiedziało sobie, że dopóki nie zmieni się zarząd na mecz już nie przyjdzie.
Może w przyszłym sezonie coś się zmieni i wkońcu coś potoczy się po naszej myśli, a nie ciągle na przekór.
Ta runda się już kończy, może uda się Nam jeszcze pokazać z dobrej strony na jakimś meczu.
U nas mamy zamknięty sektor gosci, więc nie ma sie co spodziewać atrakcji. A wiadomo, że ciekawiej jest gdy są goście. Zawsze większa mobilizacja jest jak ma ktoś zawitać.
Dostępna tylko 1 trybuna.
Ograniczona liczba widzów do 300, ale na najciekawszym sportowo meczu ze Stalą Mielec ludzi było 2x więcej niż jest ograniczenie.
Nasi piłkarze grają tak, że ciężko na to patrzeć, jak już wygrają to 1:0 nie więcej. Prezesów nikt nie lubi, robimy coś żeby to zmienić, ale tak odrazu sie nie da.
Po pamiętnym dla nas meczu w ubiegłym sezonie z Piastem Tuczempy, który wygrywaliśmy 1:0, a przegraliśmy 1:2, gdzie paru piłkarzy sprzedało mecz. Wiele osób powiedziało sobie, że dopóki nie zmieni się zarząd na mecz już nie przyjdzie.
Może w przyszłym sezonie coś się zmieni i wkońcu coś potoczy się po naszej myśli, a nie ciągle na przekór.
Ta runda się już kończy, może uda się Nam jeszcze pokazać z dobrej strony na jakimś meczu.