Czuwaj PrzemyślLubaczow_Hools pisze:_1918_ pisze:A ja od siebie dodam ze dziś Polonia straciła sektorówke ktora nawet nie zdążyła zadebiutować na żadnym meczuOk 30 metrowa z panoramą miasta, specjalnie robiona na jutrzejszy mecz z Resovią
tA?moglbys pochwalic ktora ekipa dokonala tego czynu?
Komentarze dla Podkarpacia
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: opis
Piszesz że byłeś na meczu a nie wiesz nawet kto wywiesił swoje "skarby" pierwszyS_ST pisze: W czasie meczu Czuwaj prezentuje spory dywan z szali Polonii (w tym takze 2-3 nasze szale-przynajmniej tak sie wydawalo)-kibice Polonii widzac to wywieszaja takze swoje "skarby"(koszulki KKS,czapeczka,szale Czuwaju,Karpat,Igloopolu) i][/i]
-
Czuwaj_Zasanie
Zorganizowanie derbow Przemysla w Lubaczowie napewno odbilo sie na ich jakosci.Mimo to brawa dla kibicow z przeciwnych obozow za mobilizacje.
Ja mam nadzieje ze dzieki temu meczowi moze cos sie ruszy w Lubaczowie.Osoby odpowiedzialne za sport zobaczyly jaka jest degrengolada Lubaczowa.Mowie tu o klubie jak i stadionie oraz jego zapleczu.Pozyjemy zobaczymy
POGON PANY !
Ja mam nadzieje ze dzieki temu meczowi moze cos sie ruszy w Lubaczowie.Osoby odpowiedzialne za sport zobaczyly jaka jest degrengolada Lubaczowa.Mowie tu o klubie jak i stadionie oraz jego zapleczu.Pozyjemy zobaczymy
POGON PANY !
Pytanie do fanów Wisłoki.
Jak wy to robicie że z miasta co ma niecałe 50 tys mieszkańców (w mieście dwa kluby) w piątek na wyjazd jedzie was 300 głów z Dębicy. Dla porównania Resovia na decydujący mecz o awans do 3 ligi na Polonie jedzie w ok.360-370 samego Rzeszowa gdzie Rzeszów ma chyba 250 tys mieszkańców.
Jak wy to robicie że z miasta co ma niecałe 50 tys mieszkańców (w mieście dwa kluby) w piątek na wyjazd jedzie was 300 głów z Dębicy. Dla porównania Resovia na decydujący mecz o awans do 3 ligi na Polonie jedzie w ok.360-370 samego Rzeszowa gdzie Rzeszów ma chyba 250 tys mieszkańców.
N_ pisze:Pytanie do fanów Wisłoki.
Samo miasto Rzeszów ma 170 000
Chociaż nie widziałem Wisłoki w piątek na mieście bo pracowałem, wiec nie wypowiem się na temat ich "jakości". Nasza w Przemyślu na pewno była dobra. Bez napinki
Rzeszów ma ok. 170 tys. mieszkańcówN_ pisze:Pytanie do fanów Wisłoki.
Co nie zmienia faktu że Dębica jest fenomenem.
Moim zdaniem to zależy pewnie od klimatu miasta. W jednym miescie bedzie moda i chęć na jezdzenie na mecze w drugim bardziej na ćpanie i picie wina na ławce. I to dotyczy oczywiscie całego kraju.
Masz rację, Dębica jest ewenementem na skale polski i to nie od dziś. Głównym czynnikiem jest to, że jest tu duże zainteresowanie piłką nożną. Dla przypomnienia, Dębica osiągnęła najwięcej w polskiej piłce nożnej będąc tym samym najmniejszym miastem które tyle osiągnęło. Mam tu na myśli np sezon 91/92 gdzie jednocześnie w jednym sezonie w mieście była I liga (Igloopol) i II Liga (Wisłoka). Do tego przed owym sezonem Igloopol II był w III lidze, jednak drużynę wycofano. Dla przypomnienia, wiele miast parę razy większych od Dębicy nie miało nawet III ligi (mam tu na myśli okres jednego sezonu).N_ pisze:Pytanie do fanów Wisłoki.
Jak wy to robicie że z miasta co ma niecałe 50 tys mieszkańców (w mieście dwa kluby) w piątek na wyjazd jedzie was 300 głów z Dębicy
Jeśli chodzi o te czasy, to sytuacja wygląda troche inaczej jesli chodzi o kibicowanie. Igloopol żadko jeździ na wyjazdy, a jeśli już to w niewielkich liczbach. Po za tym na ich mecze od ponad jednego sezonu chodzi dosłownie garstka ludzi (100 - 400max i to na tych najciekawszych w sezonie. Liczba widzów na Wisłoce oscyluje w granicach (min 400 max do 1,5 tyś i więcej -nie mam tu na myśli derbów). Po za tym z reguły liczby w mediach (90minut, gazety) są zaniżane.
Kolejna rzecz to taka, że obecnie jest duzy boooom na Wisłokę. Dochodzi wspaniała organizacja z klubem, (Stowarzyszenie). To wszystko sprawa, że Wisłoka zyskuje sobie najwięcej kibiców w historii. Jest cała masa gadżetów, ostatnio wyszedł 30 rodzaj szala i bynajmniej nie były to małe nakłady (ilość sztuk)- tylko idące w setki. Masa starszych osób (zgredzi, kobiety) chodzi na mecze w szalach ,koszulkach , czapeczkach itd. Jest także wiele osób które całymi rodzinami chodzą na mecze w barwach, a nawet jeżdżą na niektóre wyjazdy. Na ważniejszych meczach śpiewa niemal cały stadion (co wcześniej było prawie nie do pomyślenia). Jednym słowem jest największy booooooom na biało zielonych w historii Wisłoki.
Kończąc, tak jak pisałem Dębica wcześniej była ewenementem w tym zjawisku, ale teraz to już śmiało można powiedzieć że jesteśmy (Wisłoka) godnym uwagi precedensem
Kończąc, w Debicy jest duży głód na piłkę i bynajmniej nie na III ligę. Niestety narazie musimy się zadowolic tym co mamy (III ligą), a co będzie w przyszłości to się okażę, wszak każda ekipa ma wzloty i upadki..
Jest różnica być w III lidze i mieć ciekawe mecze, ekipy przyjezdne i wyjazdy, a być w lidze 4.
U nas mamy zamknięty sektor gosci, więc nie ma sie co spodziewać atrakcji. A wiadomo, że ciekawiej jest gdy są goście. Zawsze większa mobilizacja jest jak ma ktoś zawitać.
Dostępna tylko 1 trybuna.
Ograniczona liczba widzów do 300, ale na najciekawszym sportowo meczu ze Stalą Mielec ludzi było 2x więcej niż jest ograniczenie.
Nasi piłkarze grają tak, że ciężko na to patrzeć, jak już wygrają to 1:0 nie więcej. Prezesów nikt nie lubi, robimy coś żeby to zmienić, ale tak odrazu sie nie da.
Po pamiętnym dla nas meczu w ubiegłym sezonie z Piastem Tuczempy, który wygrywaliśmy 1:0, a przegraliśmy 1:2, gdzie paru piłkarzy sprzedało mecz. Wiele osób powiedziało sobie, że dopóki nie zmieni się zarząd na mecz już nie przyjdzie.
Może w przyszłym sezonie coś się zmieni i wkońcu coś potoczy się po naszej myśli, a nie ciągle na przekór.
Ta runda się już kończy, może uda się Nam jeszcze pokazać z dobrej strony na jakimś meczu.
U nas mamy zamknięty sektor gosci, więc nie ma sie co spodziewać atrakcji. A wiadomo, że ciekawiej jest gdy są goście. Zawsze większa mobilizacja jest jak ma ktoś zawitać.
Dostępna tylko 1 trybuna.
Ograniczona liczba widzów do 300, ale na najciekawszym sportowo meczu ze Stalą Mielec ludzi było 2x więcej niż jest ograniczenie.
Nasi piłkarze grają tak, że ciężko na to patrzeć, jak już wygrają to 1:0 nie więcej. Prezesów nikt nie lubi, robimy coś żeby to zmienić, ale tak odrazu sie nie da.
Po pamiętnym dla nas meczu w ubiegłym sezonie z Piastem Tuczempy, który wygrywaliśmy 1:0, a przegraliśmy 1:2, gdzie paru piłkarzy sprzedało mecz. Wiele osób powiedziało sobie, że dopóki nie zmieni się zarząd na mecz już nie przyjdzie.
Może w przyszłym sezonie coś się zmieni i wkońcu coś potoczy się po naszej myśli, a nie ciągle na przekór.
Ta runda się już kończy, może uda się Nam jeszcze pokazać z dobrej strony na jakimś meczu.
N_
Wysłany: Wto Cze 05, 2007 9:29 am Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
Jak wy to robicie że z miasta co ma niecałe 50 tys mieszkańców (w mieście dwa kluby) w piątek na wyjazd jedzie was 300 głów z Dębicy. Dla porównania Resovia na decydujący mecz o awans do 3 ligi na Polonie jedzie w ok.360-370 samego Rzeszowa gdzie Rzeszów ma chyba 250 tys mieszkańców
nie wiem czy naleze do tego 1% Fzz
ale poprostu sie jeździ,wiadomo sa gorsze i lepsze wyjazdy ,ale wśród kibiców Wisłoki hasło jest proste......Wyjazd to rzecz Swięta -Niech kazdy o tym pamięta.W Wisłoce od paru lat potrafiono pogodzić tzw starych (STARA WIARA) z młodymi z czym wiele klubow ma problemy i wytoczyć wspólny cel.
Prężnie działa FC Chicago ,chłopaki organizuja różne imprezy i nas finansowo wspomagają,ostatnio mocno wspomógł nas fc England,także sytuacja jest taka ze kto wyrósł na Wisłoce ją wspomaga,a co do gościa z Resovii który nas(jakiś post wczeasniej) nie widział bo był w pracy(Chociaż nie widziałem Wisłoki w piątek na mieście bo pracowałem, wiec nie wypowiem się na temat ich "jakości". Nasza w Przemyślu na pewno była dobra. Bez napinki ) który był w zajebiście mocno wizualnej ekipie na Polonii to gratuluje kolegów
(mocno wizualnych)
Wysłany: Wto Cze 05, 2007 9:29 am Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
Jak wy to robicie że z miasta co ma niecałe 50 tys mieszkańców (w mieście dwa kluby) w piątek na wyjazd jedzie was 300 głów z Dębicy. Dla porównania Resovia na decydujący mecz o awans do 3 ligi na Polonie jedzie w ok.360-370 samego Rzeszowa gdzie Rzeszów ma chyba 250 tys mieszkańców
nie wiem czy naleze do tego 1% Fzz
Prężnie działa FC Chicago ,chłopaki organizuja różne imprezy i nas finansowo wspomagają,ostatnio mocno wspomógł nas fc England,także sytuacja jest taka ze kto wyrósł na Wisłoce ją wspomaga,a co do gościa z Resovii który nas(jakiś post wczeasniej) nie widział bo był w pracy(Chociaż nie widziałem Wisłoki w piątek na mieście bo pracowałem, wiec nie wypowiem się na temat ich "jakości". Nasza w Przemyślu na pewno była dobra. Bez napinki ) który był w zajebiście mocno wizualnej ekipie na Polonii to gratuluje kolegów
Podejrzewam, że ty też byłeś w "mocno wizualnej ekipie"human pisze:a co do gościa z Resovii który nas(jakiś post wczeasniej) nie widział bo był w pracy(Chociaż nie widziałem Wisłoki w piątek na mieście bo pracowałem, wiec nie wypowiem się na temat ich "jakości". Nasza w Przemyślu na pewno była dobra. Bez napinki ) który był w zajebiście mocno wizualnej ekipie na Polonii to gratuluje kolegów(mocno wizualnych)
jak sie nie myle to w ubieglym sezonie kiedy wisloka i igloopol walczyly o 3 lige to wisloka i tak miala wieksza frekwencje u siebie i lepsze wyjazdy. igloopol w koncowce sezonu mim o szans na awnas mial nawet zera wyjazdowe.
to swiadczy ze tlumaczenie fzz ze wisloka sie lepiej prezentuje dzieki 3 lidze jest bezsensu.
to swiadczy ze tlumaczenie fzz ze wisloka sie lepiej prezentuje dzieki 3 lidze jest bezsensu.
-
Taki Jeden
-
ObserwatorHG
-
pospolitus
-
pospolitus
-
jaroslawianin
- ostatnie ostrzeżenie