http://virango.pl/content/puefa-awans-lecha-kibice" target="_blank
Postaram się aktualizować jak coś znajdę swoją drogą jestem ciekaw na jakiej podstawie nie wolno wnieść bębnów
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
tak rzeczywiscie pokazane są tam sektory Lechaextortion pisze:pierwszy raz jak oglądałem te filmiki to nie zajarzyłem do końca ocb. bo widać jakieś strzały, ale awantura to na pewno nie jestw każdym razie, jeśli Leszek napierdalał swoich piknikowców to muszę przyznać, że zrobili nieprzeciętną akcję, ha, ha ;D normalne to nie było, ale muszę przyznać, że skuteczne. chociaż "oczyszczenie" tak ogrmonej grupy do końca nigdy nie będzie możliwe, ale następnym razem ktoś się dwa razy zastanowi zanim gdzieś się wybierze na mecze. kto jak kto, ale Lech może sobie pozwolić na takie czystki ;D
extortion pisze:pierwszy raz jak oglądałem te filmiki to nie zajarzyłem do końca ocb. bo widać jakieś strzały, ale awantura to na pewno nie jestw każdym razie, jeśli Leszek napierdalał swoich piknikowców to muszę przyznać, że zrobili nieprzeciętną akcję, ha, ha ;D normalne to nie było, ale muszę przyznać, że skuteczne. chociaż "oczyszczenie" tak ogrmonej grupy do końca nigdy nie będzie możliwe, ale następnym razem ktoś się dwa razy zastanowi zanim gdzieś się wybierze na mecze. kto jak kto, ale Lech może sobie pozwolić na takie czystki ;D
Zespoły z trzecich miejsc w grupach Pucharu UEFA zagrają ze zwycięscami grup, trzecie zespoły z Ligi Mistrzów grają z zespołami które w grupie PU zajeły 2 miejsce.ktos_calkiem_obcy pisze:Była jakaś oprawa? bo w tv nic nie było widać. I jeszcze jedna sprawa ktoś pisał że Lech moze trafić na pierwsze miejsce z innych grup a co z zespołami które zajęły 3 miejsce w lidze mistrzów? bo myślałem że to oni będą potencjalnymi rywalami Lecha
Do tej grupki dodałbym Tottenham, to już nie ten sam zespół co z początku sezonu. Teraz grają naprawdę dobrą piłkę a także Manchester City, który chce się zima diametralnie wzmocnić. Robinho kupiony na początku tego sezonu jest dobrym przykładem.Silver pisze:W sumie tylko Sevilla FC, Standard i HSV ciężkie do przejścia, reszta według mnie w zasięgu ręki
powodzenia!
Wilku napisał(a):Jedynego, czego im zazdroszcze to normalnego właściciela, ale żeby zachwycać się dopingiem? Jestem absolutnie pewien, że my w tej samej sytuacji, z tą samą ilością biletów, byśmy dosłownie roznieśli ten stadion, no ale z tego co widzę działania naszych ' wodzów ' na górze, to my sobie długo nie pojeździmy na wyjazdy typu Moskwa, Rotterdam, na pocieszenie pozostaną nam wyjazdy typu : Turek czy Zabierzów...
Zgadzam się. Wszyscy teraz się podniecają Pyrami / Amicą? już nie wiem kim oni są. W ogóle na Feyenordzie to jest niezły syf teraz, kłopoty finansowe, gra fatalna, kłótnie itd, do tego kibice są wściekli, coś podobnego do Naszej sytuacji pod koniec zeszłego sezonu. Po prostu trafili na dobry moment pokazania sie i tyle. Każdy chyba widział jak wyglądały trybuny w Rotterdamie, mizernie i cicho, wiec tak naprawdę nie wiem, czym tu się podniecać kibicowsko? To tak jak Polonia Bytom pokazała się na Naszym ostatnim meczu z nimi w ŁDZ (ewidentnie dzięki uprzejmości kibiców gospodarzy).
http://pl.youtube.com/watch?v=VHC3bbimZCQ" target="_blankEquilibrium pisze:Hubertus, mozesz podac linka do tej strony (forum), skad przekopiowales te komenatrze kibicow Feye?
Bardzo słaby ten filmik. Za bardzo to on nie przekazuje jak się Lech prezentował.Fever pisze:Oto jak prezentował się Lech na Feyenoordzie http://pl.youtube.com/watch?v=OpnQSZpbGVs" target="_blank" target="_blank" target="_blank
Mimo wszystko Man City gra totalną lipę, jeśli nie zmienią gry do wiosny to i ich Lech "zje". No Tottenham faktycznie, może być ciężki.gryps28 pisze:Do tej grupki dodałbym Tottenham, to już nie ten sam zespół co z początku sezonu. Teraz grają naprawdę dobrą piłkę a także Manchester City, który chce się zima diametralnie wzmocnić. Robinho kupiony na początku tego sezonu jest dobrym przykładem.Silver pisze:W sumie tylko Sevilla FC, Standard i HSV ciężkie do przejścia, reszta według mnie w zasięgu ręki
powodzenia!
Wiadomo, że losowanie ma też związek z rywalem kibicowskim, więc wyluzuj. Tym bardziej, że pół tego tematu to "Amica czy Lech".Oporowian pisze:ogarnij sie facet.Czasami czuje sie jak na forum pilkarskim a nie kibicowskim.
Hm, a co konkretnie poprawiło ci humor w tych postach kolesi z Widzewa? Co do właściciela Kolejorza to chyba każdy się zgodzi, że to prawda. A doping? No przepraszam, ale jakim osiągnięciem jest pokonanie nieśpiewającego Feyenoordu? Żeby nie było, cieszę się, że przeszli dalej. Promują Polskę i słuszny sposób kibicowania, ale akurat w środę nie mieli jakiegoś ciężkiego zadania przed sobą. Fajnie, że było słychać tylko Lecha, ale to chyba zrozumiałe i logiczne w obliczu postawy kibiców z Rotterdamu. Tak więc żaden błysk.aqq08 pisze:Mega szacun za to co pokazał wczoraj Lech , naprawde swietna robote odwalił reprezentujac Polske w Europie.Zadna inna ekipa w kraju nie pokazałaby tego co wczoraj Lech .
ps. na poprawienie humoru cytat z forum Widzewa![]()
Wilku napisał(a):Jedynego, czego im zazdroszcze to normalnego właściciela, ale żeby zachwycać się dopingiem? Jestem absolutnie pewien, że my w tej samej sytuacji, z tą samą ilością biletów, byśmy dosłownie roznieśli ten stadion, no ale z tego co widzę działania naszych ' wodzów ' na górze, to my sobie długo nie pojeździmy na wyjazdy typu Moskwa, Rotterdam, na pocieszenie pozostaną nam wyjazdy typu : Turek czy Zabierzów...
Zgadzam się. Wszyscy teraz się podniecają Pyrami / Amicą? już nie wiem kim oni są. W ogóle na Feyenordzie to jest niezły syf teraz, kłopoty finansowe, gra fatalna, kłótnie itd, do tego kibice są wściekli, coś podobnego do Naszej sytuacji pod koniec zeszłego sezonu. Po prostu trafili na dobry moment pokazania sie i tyle. Każdy chyba widział jak wyglądały trybuny w Rotterdamie, mizernie i cicho, wiec tak naprawdę nie wiem, czym tu się podniecać kibicowsko? To tak jak Polonia Bytom pokazała się na Naszym ostatnim meczu z nimi w ŁDZ (ewidentnie dzięki uprzejmości kibiców gospodarzy).