Polskie drużyny w europejskich pucharach (2008/2009)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Polskie drużyny w europejskich pucharach (2008/2009)
Dobrze widziałeś 

-

biały honor, biała duma, biały miś, biały nos
gdyby interesowała mnie piłka to zostałbym piłką
-
nie ten temat, wywalcie 

biały honor, biała duma, biały miś, biały nos
-
LEch dymi z psami czy tylko mi sie wydaje?
-
racą dymią..
Feye raczej dymi ze względu na postawę drużyny i miejsca które zajmują,.. nie pierwszy raz zresztą.
Feye raczej dymi ze względu na postawę drużyny i miejsca które zajmują,.. nie pierwszy raz zresztą.
-
Wydawalo mi sie, ze byl to holenderski serkor....
-
Po strzelonej przez Amice bramce Holendrzy zaczynaja lekko dymic
Lech bardzo ladnie: glosno dopinguje, dobre flagowanie i sporo ich jest
Jak pokazywali sektor Lecha widac troche osob w czapeczkach Pasow

To była walka na śmierć, o biały honor i krew, o białą dume celtycki krzyż!Zakk Wylde pisze:Powszechnie wiadomo, lecz nikt o tym nie mówi, że najwiekszym burakiem jestes wtedy gdy ktos cytuje jakas glupote ktora napisales u siebie w podpisie na kibice.net
-
Lech zajebiście ;] Oby tak dalej właśnie szkoda ze bębnów nie maja
bo tak bylo by fantastycznie ! a właśnie co z tym Feyenoordem 

-
moze ktos powtorzyc slowa Reisa bo uslyszalem tylko koncowke
-
A Ty chłopie bądź konsekwentny bo narazie na idiote wychodzisz ! Najpierw piszesz, że bramkę strzeliła Amica by w dalszej częsci pisać, że gra Lech. Więc ku*** zdecyduj się ...Liverpool pisze:Po strzelonej przez Amice bramce Holendrzy zaczynaja lekko dymicLech bardzo ladnie: glosno dopinguje, dobre flagowanie i sporo ich jest
![]()
Dymili kibice Feye po strzelonej bramce - najprawdopodobnie nie spodobało im się, że Polonusy siedzące na ich sektorach cieszyły się z bramki.
-
Sh00ter 1981 nie skumales chyba
kolega napisal prawde,mecz 1 ;0 wygrywa druzyna Amica a kibice Lecha dobrze dopinguja.

-
Lech naprawde bardzo ladnie dopinguje...warto miec taka druzyne w Pucharach,przynajmniej wyrobia dobra renome polskim kibicom w Europie
Glosny rytmiczny doping szok oby awansowali i kolejny wyjazd dla kibicow,ktorych Polska nie musi sie wstydzic a byc z nich dumna

Glosny rytmiczny doping szok oby awansowali i kolejny wyjazd dla kibicow,ktorych Polska nie musi sie wstydzic a byc z nich dumna
-
Nie do końca się z Waszym tokiem myślenia zgodze ale c*** z tym ... ładnie to wszystko uprościliście.Oporowian pisze:Sh00ter 1981 nie skumales chybakolega napisal prawde,mecz 1 ;0 wygrywa druzyna Amica a kibice Lecha dobrze dopinguja.
-
generalnie po pytaniu redaktora o jakieś dymy na trybunach Reiss powiedział mniej więcej:RKS1910RKS pisze:moze ktos powtorzyc slowa Reisa bo uslyszalem tylko koncowke
"Na trybunach jest pewnie wielu kibiców z Polski i emigrantów co mieszkają w Holandii ale co kupili bilety na sektory Feyenoordu i że ma nadzieję że nic im się nie stało"
coś takiego mniej więcej

-
ku***, opanuj się trochę, niewiele brakowało a sam cieszył byś mordę z goli strzelanych przez Groclin.Oporowian pisze:Sh00ter 1981 nie skumales chybakolega napisal prawde,mecz 1 ;0 wygrywa druzyna Amica a kibice Lecha dobrze dopinguja.
-
Gratulacje dla fanatyków Lecha Poznań. Zasłużyliście na ten awans jak nikt inny. Ten fanatyczny doping to była najlepsza odpowiedz dla pismaków i przeciwników ruchu kibicowskiego w POLSCE !!!
-
a kim ty ku*** jestes ze bedziesz mnie uspokajal ? Porownaj postawe Śląska do fuzji i Lecha....i nie rozpierdalaj tematu bo to nie miejsce na takie romzmowy.Ja napisalem tylko i wylacznie prawde.
-
Typie czepiasz się Lecha, a zapominasz o twojej Olimpii Gdnańsk, trochę konsekwencji by się przydało nie prawdaż. Ale spoko rozumiem zazdrosć cię zżera, w końcu jesteście zza Buga.Oporowian pisze:a kim ty ku*** jestes ze bedziesz mnie uspokajal ? Porownaj postawe Śląska do fuzji i Lecha....i nie rozpierdalaj tematu bo to nie miejsce na takie romzmowy.Ja napisalem tylko i wylacznie prawde.
Lech Poznań
-
Oporowian jak taki honorowy jesteś to w takim bądź razie to kto jesteście Pionier ,Podchorążak czy co ?? czy jesteś tak bardzo honorowy i na Lechie też mówisz Olimia?? Widać że żal ci dupsko ściska

-
zazdrosc chlopcze jeszcze raz zazdroscOporowian pisze:a kim ty ku*** jestes ze bedziesz mnie uspokajal ? Porownaj postawe Śląska do fuzji i Lecha....i nie rozpierdalaj tematu bo to nie miejsce na takie romzmowy.Ja napisalem tylko i wylacznie prawde.

-
Z bólem serca to pisze ale Lech się dobrze pokazał bez dwóch zdań
Do tej pory nas znali z innej strony - jak Legia gościła w Holandii a tutaj jak już ktoś napisał Lech wyrabia nową renome Polakom - moim zdaniem lepszą
Do tej pory nas znali z innej strony - jak Legia gościła w Holandii a tutaj jak już ktoś napisał Lech wyrabia nową renome Polakom - moim zdaniem lepszą
NOWA HUTA (BIEŻANÓW)
-
doping zajebisty, mam fajny sprzęt od kilku dni, więc gdyby nie komentator to czułbym się jak na stadionie, po prostu zajebiście słyszalni przez cały mecz. Życzę samych takich wyjazdów i to jak najdłużej, trzymam kciuki by Lech grał jak najdłużej w PUEFA
-
Postawa Śląska była taka, że kibice ostatecznie przyklasnęli fuzji, a wypięli sie na nia radni Wrocławia i pogonili Drzymałę na Konwiktorską.Oporowian pisze:a kim ty ku*** jestes ze bedziesz mnie uspokajal ? Porownaj postawe Śląska do fuzji i Lecha....i nie rozpierdalaj tematu bo to nie miejsce na takie romzmowy.Ja napisalem tylko i wylacznie prawde.

Jak masz problemy z pamięcią to wypij jakis specyfik, albo przestań pić to co piłeś do tej pory.
KKS Lech Poznań - na zawsze w sercu ...
-
Gratulacje dla Was leszki. Awans Wam się należał.
-
No i sie zaczelo
ku*** wystarczy ze ktos tylko powie cos co nie jest pomysli "Wielkiego" Lecha i od razu jazda z nim na forum. Naraze sie po raz kolejny ale niestety dla mnei jest tak ze na bosiku jest Amica a na trybunach jest Lech. Mozecie sie wypierac, usprawiedliwiac probowac zrzucic temat na kogos innego ale mnie nie przekonacie i dla mnie tan teamt sie konczy.
Zeby nie bylo ze nie na temat to po raz kolejny chce napisac ze kibicowsko Lech pokazal sie naprade zajebiscie. Kiedy losowanie i na kogo Lech moze trafic?

Zeby nie bylo ze nie na temat to po raz kolejny chce napisac ze kibicowsko Lech pokazal sie naprade zajebiscie. Kiedy losowanie i na kogo Lech moze trafic?
To była walka na śmierć, o biały honor i krew, o białą dume celtycki krzyż!Zakk Wylde pisze:Powszechnie wiadomo, lecz nikt o tym nie mówi, że najwiekszym burakiem jestes wtedy gdy ktos cytuje jakas glupote ktora napisales u siebie w podpisie na kibice.net
-
Że co? Wiesz o czym piszesz? Poczytaj jak to było i nie pisz bzdursumak pisze:Postawa Śląska była taka, że kibice ostatecznie przyklasnęli fuzji, a wypięli sie na nia radni Wrocławia i pogonili Drzymałę na Konwiktorską.Oporowian pisze:a kim ty ku*** jestes ze bedziesz mnie uspokajal ? Porownaj postawe Śląska do fuzji i Lecha....i nie rozpierdalaj tematu bo to nie miejsce na takie romzmowy.Ja napisalem tylko i wylacznie prawde.![]()
Jak masz problemy z pamięcią to wypij jakis specyfik, albo przestań pić to co piłeś do tej pory.
A co do właściwego tematu - koledzy wyżej dobrze prawią - Amica ładni sie pokazała na boisku, a kibice Lecha na trybunach.
-
Ty także wychodzisz na idiotę z takimi tekstamiSh00ter 1981 pisze:A Ty chłopie bądź konsekwentny bo narazie na idiote wychodzisz ! Najpierw piszesz, że bramkę strzeliła Amica by w dalszej częsci pisać, że gra Lech. Więc ku*** zdecyduj się ...Liverpool pisze:Po strzelonej przez Amice bramce Holendrzy zaczynaja lekko dymicLech bardzo ladnie: glosno dopinguje, dobre flagowanie i sporo ich jest
![]()
Dymili kibice Feye po strzelonej bramce - najprawdopodobnie nie spodobało im się, że Polonusy siedzące na ich sektorach cieszyły się z bramki.

a.c.a.b.
-
Dobrze że Lech przeszdł dalej , ciekawe na kogo teraz trafią , osobiście chciałbym Manchester City , nic tylko gratulacje dla Kolejorza
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA
-
Liverpool pisze:No i sie zaczeloku*** wystarczy ze ktos tylko powie cos co nie jest pomysli "Wielkiego" Lecha i od razu jazda z nim na forum. Naraze sie po raz kolejny ale niestety dla mnei jest tak ze na bosiku jest Amica a na trybunach jest Lech. Mozecie sie wypierac, usprawiedliwiac probowac zrzucic temat na kogos innego ale mnie nie przekonacie i dla mnie tan teamt sie konczy.
Bo jest wielki i pokazał to dziś wywalczając awans na boisku i na trybunach .A Twoje prywatne odczucia zachowaj dla siebie
-
Alez w pełni popieram twoje zdanie !! czy za każdym razem musi ktoś siać napinke ?
We must secure the existence of our people and a future for White Children

-
W piątek 19 grudnia (13:00) w szwajcarskim Nyonie odbędzie się losowanie III rundy Pucharu UEFA. Lech Poznań, który awansował z grupy H z trzeciego miejsca, trafi na jednego ze zwycięzców grup.Liverpool pisze:Kiedy losowanie i na kogo Lech moze trafic?
Potencjalni rywale Lecha:
- Grupa A - Manchester City FC lub FC Twente
- Grupa B - Galatasaray SK lub Metalist Charków
- Grupa C - Royal Standard Club de Liège lub Sevilla FC
- Grupa D - Udinese Calcio lub Tottenham Hotspur FC
- Grupa E - VfL Wolfsburg
- Grupa F - Hamburger SV
- Grupa G - AS Saint-Étienne Loire
Mecze III rundy Pucharu UEFA odbędą się 18-19 lutego i 26 lutego 2009. Pierwszy mecz tej rundy Lech rozegra w Poznaniu.
W piątek zostaną rozlosowane także pary IV rundy Pucharu UEFA.
-
Forum jest stworzone po to bym nie muial zachowywac tego dla siebie, a napinke zaczely siac niestety osoby z Lecha bo mi napewno na tym nie zalezalo. Dzieki nex za odpowiedzAlez pisze:Liverpool pisze:No i sie zaczeloku*** wystarczy ze ktos tylko powie cos co nie jest pomysli "Wielkiego" Lecha i od razu jazda z nim na forum. Naraze sie po raz kolejny ale niestety dla mnei jest tak ze na bosiku jest Amica a na trybunach jest Lech. Mozecie sie wypierac, usprawiedliwiac probowac zrzucic temat na kogos innego ale mnie nie przekonacie i dla mnie tan teamt sie konczy.
Bo jest wielki i pokazał to dziś wywalczając awans na boisku i na trybunach .A Twoje prywatne odczucia zachowaj dla siebie

-
- Royal Standard Club de Liège , idealny rywal w następnej rundzie .Juz ustawiła się kolejka po najlepszych graczy , wiec na wiosnę możne być rożnie z nimi
-
Nie ma co szukac dziury w calym, ze to Amica, Lech czy inny Groclin. Wazne, ze awansowali i przelamali niemoc polskich zespolow z ostatnich lat.
Nie zamierzam byc losiem jak niektorzy kiedy Wisla osiagala sukcesy i ludziom zazdrosc dupe scislkala.
Dlatego szczere gratulacje.
Nie zamierzam byc losiem jak niektorzy kiedy Wisla osiagala sukcesy i ludziom zazdrosc dupe scislkala.
Dlatego szczere gratulacje.
T S W
-
czyli mogą trafić tylko na ekipy które zajmią 1 miejsce w swoich grupach?
-
Tak, trzecie drużyny z grup trafiają na pierwsze z innychpojara pisze:czyli mogą trafić tylko na ekipy które zajmią 1 miejsce w swoich grupach?

-
Do czego pijesz?TSNH pisze:Do tej pory nas znali z innej strony - jak Legia gościła w Holandii a tutaj jak już ktoś napisał Lech wyrabia nową renome [link] - moim zdaniem lepszą
"Warszawskie dzieci pójdziemy w bój, za każdy kamień Twój, Stolico, damy krew"
- Co można dostać tanio, łatwo i szybko?
- Tanio, łatwo i szybko można dostać....zakaz stadionowy?
- Co można dostać tanio, łatwo i szybko?
- Tanio, łatwo i szybko można dostać....zakaz stadionowy?
-
Gratulacje dla Lecha!
Dzieciaki mają teraz temat do napinki, nie mając wogóle argumentów. Piszą bzdury wyssane z palca w styku "tak bo tak"
Od wielu lat nie było tak emocjonującego sezonu w pucharach jeżeli chodzi o polskie drużyny. Reprezentowała nas w końcu czołówka kibicowska.
Lech - świetny doping, naprawdę rewelacja. Piękna dla oka piłlka. Naprawdę aż lezka się w oku kręci że dzięki Wam wychodzimy (nie wiem czy na chwilę) z tego marazmu.
Wisła - również się świetnie prezentowała, do meczu Lecha z Grashoppers była oczkiem w głowie większości kibiców. Pokonali Barcelonę, równie dobrze się pokazali na trybunach. Rownaliśmy się z klubem z Premiership. Niewiele brakowało, bo do tej pory bałem się o wyniki z drużynami z Białorusi czy nawet z Kazachstanu (o wszystkich polskich klubach piszę).
Legia - trzeba stwierdzić że znaleźli się w nieodpowiednim miejscu i nieodpowiednim czasie. Mają wielki potencjał. Czołówka, historia. Kibicowsko zaprezentowali się źle, ze względu na konflikt z ITI, ale gdyby cofnąć sie kilka lat wstecz to myśle, że by pokazali wielką klasę. Piłkarsko też nie trafili, słaby początek, poźniej w lidze się rozkręcili i to bardzo. Myślę, że gdyby PUEFA zacząłby sie miesiąc wcześniej, byśmy oglądali Legię w fazie grupowej.
Jeszcze raz gratulacje dla Lecha!
Ave Lechia!
Dzieciaki mają teraz temat do napinki, nie mając wogóle argumentów. Piszą bzdury wyssane z palca w styku "tak bo tak"
Od wielu lat nie było tak emocjonującego sezonu w pucharach jeżeli chodzi o polskie drużyny. Reprezentowała nas w końcu czołówka kibicowska.
Lech - świetny doping, naprawdę rewelacja. Piękna dla oka piłlka. Naprawdę aż lezka się w oku kręci że dzięki Wam wychodzimy (nie wiem czy na chwilę) z tego marazmu.
Wisła - również się świetnie prezentowała, do meczu Lecha z Grashoppers była oczkiem w głowie większości kibiców. Pokonali Barcelonę, równie dobrze się pokazali na trybunach. Rownaliśmy się z klubem z Premiership. Niewiele brakowało, bo do tej pory bałem się o wyniki z drużynami z Białorusi czy nawet z Kazachstanu (o wszystkich polskich klubach piszę).
Legia - trzeba stwierdzić że znaleźli się w nieodpowiednim miejscu i nieodpowiednim czasie. Mają wielki potencjał. Czołówka, historia. Kibicowsko zaprezentowali się źle, ze względu na konflikt z ITI, ale gdyby cofnąć sie kilka lat wstecz to myśle, że by pokazali wielką klasę. Piłkarsko też nie trafili, słaby początek, poźniej w lidze się rozkręcili i to bardzo. Myślę, że gdyby PUEFA zacząłby sie miesiąc wcześniej, byśmy oglądali Legię w fazie grupowej.
Jeszcze raz gratulacje dla Lecha!
Ave Lechia!
-
no Lech kozacko sie zaprezentowal 

-
Pierwsze dwa zdjęcia
[link]" target="_blank
Postaram się aktualizować jak coś znajdę swoją drogą jestem ciekaw na jakiej podstawie nie wolno wnieść bębnów
[link]" target="_blank
Postaram się aktualizować jak coś znajdę swoją drogą jestem ciekaw na jakiej podstawie nie wolno wnieść bębnów

[link]
Linki umieszczane prze zemnie wymagają odświeżenie, jeżeli nie wchodzą to znaczy że jest przeciążenie serwera i trzeba spróbować później
RUCH & WIDZEW
Linki umieszczane prze zemnie wymagają odświeżenie, jeżeli nie wchodzą to znaczy że jest przeciążenie serwera i trzeba spróbować później
RUCH & WIDZEW