EURO 2016 we Francji - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: EURO 2016 we Francji - kibicowsko
Ciekawe czy ruscy napisza czy sie postawiły czy nie [link]
Good Night Left Side
-
Z cyklu specyficzne fotofrafie. Zakaz sprzedaży alkoholu na Euro 2016 

-
Normalni fani Lechii Dzierżoniów nie mają nic wspólnego z flagą skrojoną przez ruskich. Wiadomo mimo wszystko chujowo patrzeć na fanę z nazwą swojego miasta "do góry koła
mi", ale tak to się właśnie kończy jak, niektórzy myślą, że ME czy MŚ to piknik i festyn. Niestety "taki mam teraz klimat" na kadrze, że każdy Janusz robi sobie flagę i z nią zapierdala po całym świecie. Najgorsze jest w tym wszystkim to, że mimo wielu osób z różnymi ludźmi, dalej nie wiadomo dokładnie kiedy, komu i gdzie tą flagę wyjebano. Mam jedynie nadzieję, że osoba ta się znajdzie, żeby można było z nią "porozmawiać". Dzierżoniowscy Janusze zrobili sobie 4 czy 5 takich samych flag i teraz ustalenie ich właściciela nie będzie łatwe, ale mam nadzieję, że się uda. Flagi te były obecne od narciarskich skoczni po jakiś kongres kobiet i c*** wie gdzie jeszcze.
Jest to oficjalne stanowisko kibiców Lechii Dzierżoniów.
mi", ale tak to się właśnie kończy jak, niektórzy myślą, że ME czy MŚ to piknik i festyn. Niestety "taki mam teraz klimat" na kadrze, że każdy Janusz robi sobie flagę i z nią zapierdala po całym świecie. Najgorsze jest w tym wszystkim to, że mimo wielu osób z różnymi ludźmi, dalej nie wiadomo dokładnie kiedy, komu i gdzie tą flagę wyjebano. Mam jedynie nadzieję, że osoba ta się znajdzie, żeby można było z nią "porozmawiać". Dzierżoniowscy Janusze zrobili sobie 4 czy 5 takich samych flag i teraz ustalenie ich właściciela nie będzie łatwe, ale mam nadzieję, że się uda. Flagi te były obecne od narciarskich skoczni po jakiś kongres kobiet i c*** wie gdzie jeszcze.
-
I co będziecie szukać i ustawiać jakiegoś Janka, aby z nim "rozmawiać"? ahahahaKaczyP pisze:Normalni fani Lechii Dzierżoniów nie mają nic wspólnego z flagą skrojoną przez ruskich. Wiadomo mimo wszystko chujowo patrzeć na fanę z nazwą swojego miasta "do góry koła
-
Janek się trafi to dostanie w liścia na ogarnięcie i tyle. Nikt na nikogo się ustawiać nie będzie bo jak pokazały powyższe foty raczej nie ma na kogo.TYAB pisze:I co będziecie szukać i ustawiać jakiegoś Janka, aby z nim "rozmawiać"? ahahahaKaczyP pisze:Normalni fani Lechii Dzierżoniów nie mają nic wspólnego z flagą skrojoną przez ruskich. Wiadomo mimo wszystko chujowo patrzeć na fanę z nazwą swojego miasta "do góry koła
-

-

Ta flaga została stracona...
-
Już wcześniej napisałem, że takich samych flag zostało zrobione kilka sztuk. Ta była obecna na meczu z Irlandią i wróciła cała do Polski.
-
Żebyś Ty widział jaką flagę ze sobą CSKA przywiozło do Łodzi,na zaproszenie kibiców Widzewa,(nie mogę znaleźć zdjęcia).Kubanczykovski pisze:praca kacapów we francji, pogratulować widzewiakom zgodowiczów hahaha
W każdym bądź razie,cińżko obrażającą polaków.Ale co tam...deszcz padał,nikt nie pluł...
-
zapewne chodzi Ci o tą imperialke czarno-żóło-białą?Radicaal pisze:Żebyś Ty widział jaką flagę ze sobą CSKA przywiozło do Łodzi,na zaproszenie kibiców Widzewa,(nie mogę znaleźć zdjęcia).Kubanczykovski pisze:praca kacapów we francji, pogratulować widzewiakom zgodowiczów hahaha
W każdym bądź razie,cińżko obrażającą polaków.Ale co tam...deszcz padał,nikt nie pluł...
-
Co jest cyrylicą napisane na dole?
-
Cyrylicą napisane ''Rosjanie naprzód/do przodu''
-
No i miejmy nadzieję że te euro jest sygnałem dla naszej kumaterii by się w końcu ogarnąć na kadrę bo trzeba przyznać teraz to co jest to ślepa uliczka .
Oby to nie była taka sama uliczka jak ta co są w niej angole, oby nie nadszedł czas kiedy to nas będą klepac jakieś mongoły bo jak mamy do naszej sceny i narodowości szacunek to nie może być tak że na kadrę jada kotlety na których jedzie każdy jak na "starym mistrzu"
Oby to nie była taka sama uliczka jak ta co są w niej angole, oby nie nadszedł czas kiedy to nas będą klepac jakieś mongoły bo jak mamy do naszej sceny i narodowości szacunek to nie może być tak że na kadrę jada kotlety na których jedzie każdy jak na "starym mistrzu"
-
Wynglorz pisze:
Ta flaga została stracona...
Abstrahując od wszystkiego, to za bazgranie czegokolwiek po naszej fladze powinna być kulka w łeb.
-
Rządzą bo im daliśmy pole do popisu. Chyba ostatni mecz kadry z dopingiem, kiedy to ku*** wróci?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FIFy4k0 ... tu.be&t=56[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FIFy4k0 ... tu.be&t=56[/youtube]
j**** POlicje !
-
http://www.stadionowioprawcy.net/news/3 ... _2016.html
Kto jest w Francji to wie o co biega, reszta ch*j wam w d***
-
Przeczytałem tą relacje Arki i niestety nie ma się czym chwalić czy jarać. Jeden wielki piknik czy to na stadionie czy poza stadionem. Rosja i Węgry jak na razie poza zasięgiem.Stalowka18 pisze:http://www.stadionowioprawcy.net/news/3 ... _2016.html
-
Wszystko co Arka napisała prawda, wyjazd wakacyjny... Trzeba im przyznać, że fajnie wyglądali, podobnie jak Tychy-Łks i GKS w porównaniu do reszty sektorów... Generalnie sporo Polaków jest na lazurowym, raczej jednak wakacyjnie, bardzo mocno w oczy rzucaja się nadal Irlandczycy Płn, trochę Albańczycy, w Monaco sporo zdrowych, młodych ruskich...
-
Chwila ,chwila podobno Lechia Dzierżoniów nie ma nic wspólnego z tą faną a tu jak sie nie mylę na blondynka z przodu to nie czasem MaRiola od Siwego ?Podejrzany_ pisze:Tutaj nawet nie trzeba było siły
-
Trzeba było się obwiązac flagą i już. Tak wchodziło pare ekip o godz 15 kiedy było wiadomo że nie wpuszczają dużych flag. Ochronki nie sprawdzały co się znajduje pod koszulkami i spokojnie sie wchodziło.Stalowka18 pisze:http://www.stadionowioprawcy.net/news/3 ... _2016.html
-
Ludzie o czym wy piszecie?
Byłem w Nicei- upał 30 stopni, piwo leje się strumieniami, widoki piękne. Sporo ogarniętych osób. Z kim mieliśmy się bić? Rudasy unikali nas jak ognia. Mieliśmy jedną sytuację - zerwaliśmy się do nich to pół godziny przepraszali. To był mecz bez żadnego ciśnienia.
Nie porównujcie meczu kacapów z Anglikami
Byłem w Nicei- upał 30 stopni, piwo leje się strumieniami, widoki piękne. Sporo ogarniętych osób. Z kim mieliśmy się bić? Rudasy unikali nas jak ognia. Mieliśmy jedną sytuację - zerwaliśmy się do nich to pół godziny przepraszali. To był mecz bez żadnego ciśnienia.
Nie porównujcie meczu kacapów z Anglikami
-
Czy w Marsylii będzie jakaś większa zbiórka bo temat był poruszany ale przez te pierdolenie na 20 stron upadł, a taki biało czerwony przemarsz na wzór Węgrów wyglądał by zajebiście
-
-
Dokładnie o tę,z wizerunkiem cara...Kubanczykovski pisze:zapewne chodzi Ci o tą imperialke czarno-żóło-białą?Radicaal pisze:Żebyś Ty widział jaką flagę ze sobą CSKA przywiozło do Łodzi,na zaproszenie kibiców Widzewa,(nie mogę znaleźć zdjęcia).Kubanczykovski pisze:praca kacapów we francji, pogratulować widzewiakom zgodowiczów hahaha
-
-
-
Polsat zablokował niemieckie kanały które nadawały euro. j**** tych szmaciarzy
-
Może gdzieś i zablokował,na nc+ w dalszym ciągu działają, kanały 245 lub 300kobieta_z_fiutem pisze:Polsat zablokował niemieckie kanały które nadawały euro. j**** tych szmaciarzy
-
Fajnie wygląda stadion na Anglia Walia. Konkretne sektory białe i czerwone, dobrze oflagowane, ludzie stoją i te angielskie piosenki. Część kibicowania, która niektórym z nas umknęła a na pewno zeszła na dalszy plan.
-
aaaa czyli już wielki c*** z oglądania euro w Polsacie Cyfrowym na kanale Das Erste (471) ?kobieta_z_fiutem pisze:Polsat zablokował niemieckie kanały które nadawały euro. j**** tych szmaciarzy
1964 - 1920 = 44
-
Szmaty z Polsatu nic nie zablokowały, tylko usunęły z listy (na CP). Każdy dekoder powinien mieć ręczną instalację kanałów z HotBirda, teraz pogrzebałem trochę i ZDF znów śmiga (choć ARD mi nie przywróciło, nie wiem czemu).
-
Anglia - Walia kozacka atmosfera, jak za dawnych czasow, wszyscy stoją, Anglicy kordynują doping za pomocą trąbki i bębnów ... po kazdym kiksie Anglików głośne szydercze eeeeey z Walijskiego sektora ... tam chyba nawet Janusze wiedzą o co chodzi
-
Dla tych co korzystają z Polsatu, znalazłem taki wpis:
"Jeśli ktoś ma Cyfrowy Polsat to własnie zobaczył że usunęli ZDF i Das Erste z listy kanałów, jeśli ktoś nie wie, to trzeba znów dodać je ręcznie ustawiając odpowiednią częstotliwość, bo automatyczne wyszukiwanie odrzuca te kanały
menu -> ustawienia -> ręczne wyszukiwanie -> ustaw częstotliwość na 11054 MHz i wyszukaj"
"Jeśli ktoś ma Cyfrowy Polsat to własnie zobaczył że usunęli ZDF i Das Erste z listy kanałów, jeśli ktoś nie wie, to trzeba znów dodać je ręcznie ustawiając odpowiednią częstotliwość, bo automatyczne wyszukiwanie odrzuca te kanały
menu -> ustawienia -> ręczne wyszukiwanie -> ustaw częstotliwość na 11054 MHz i wyszukaj"

-
Tutaj macie linka jak wyszukać i dodać kanały.hooltRass pisze:aaaa czyli już wielki c*** z oglądania euro w Polsacie Cyfrowym na kanale Das Erste (471) ?kobieta_z_fiutem pisze:Polsat zablokował niemieckie kanały które nadawały euro. j**** tych szmaciarzy
[link]
-
W okolicach placu Pigalle widziana ponad 30-osobowa zwarta grupa zbieraczy kasztanow z Niemiec. Polscy kibice od 15 zbierają się pod Wieźą....
-
Czytam czytam i nie wierze rozumiem frustracje i zawód iż Polacy nie dymią i tylko ruskie się pokazali ale nosz ku*** bardzo dobrze że ktoś się pokazał . Dla mnie starej daty zawodnika wychowanego na przełomie 80\90 chuliganka to nie sport gdzie panują zasady a liczy się spontan, bandyterka i dobra zabawa.Będąc na 1-szym wyjeździe za małolata zobaczyłem na czym to polega. Olsztyn 89 finał PP mega wyjazd.Po przyjeździe do Olsztyna Z Warszawy miałem szczęście dołączyć do 50-80 osobowej ekipy Legii. Nie będe tu wymieniał ksyw ale jak mi później kumpel powiedział była to ówczesna czołówka na Legii. Wspomagani przez Lechie cały dzień bujaliśmy się po Olsztynie w poszukiwaniu Jagi i jak spotkaliśmy ich to laliśmy.Na rynku ,w knajpie, pod obserwatorium czy już pod stadionem. Czysty spontan bez kalkulacji za chwile możesz spotkać 20 z Jagi albo 200 osobową bandę ryzyk fizyk na tym polega chuliganka napierdalasz się póki możesz zawsze i wszędzie. A zasada była jedna jak spierdolisz pierwszy to dostajesz w******* od swoich i możesz się już więcej nie pokazywać.A teraz ad rem ruskie pojechali dać w******* i dali ot tyle i aż tyle.A że kopią w 5 jednego to już inna bajka taki mają klimat i widocznie wychodzą z założenia że raz ty kopiesz , a raz ty możesz być kopany.Nie podoba sie to przerzuć się na szachy albo brydż sportowy tam panują zasady i równe szanse. amen
-
Nikt nie kopał 50-cio letniego chopa i nie skakał mu po głowie aż całkowicie straci przytomność. Na jutup można znaleźć również filmiki jak ruskie z premedytacją kopią kobiety. To nie jest chuliganka tylko głębokie Frajerstwo.OldSchoolHooligans pisze:Czytam czytam i nie wierze rozumiem frustracje i zawód iż Polacy nie dymią i tylko ruskie się pokazali ale nosz ku*** bardzo dobrze że ktoś się pokazał . Dla mnie starej daty zawodnika wychowanego na przełomie 80\90 chuliganka to nie sport gdzie panują zasady a liczy się spontan, bandyterka i dobra zabawa.Będąc na 1-szym wyjeździe za małolata zobaczyłem na czym to polega. Olsztyn 89 finał PP mega wyjazd.Po przyjeździe do Olsztyna Z Warszawy miałem szczęście dołączyć do 50-80 osobowej ekipy Legii. Nie będe tu wymieniał ksyw ale jak mi później kumpel powiedział była to ówczesna czołówka na Legii. Wspomagani przez Lechie cały dzień bujaliśmy się po Olsztynie w poszukiwaniu Jagi i jak spotkaliśmy ich to laliśmy.Na rynku ,w knajpie, pod obserwatorium czy już pod stadionem. Czysty spontan bez kalkulacji za chwile możesz spotkać 20 z Jagi albo 200 osobową bandę ryzyk fizyk na tym polega chuliganka napierdalasz się póki możesz zawsze i wszędzie. A zasada była jedna jak spierdolisz pierwszy to dostajesz w******* od swoich i możesz się już więcej nie pokazywać.A teraz ad rem ruskie pojechali dać w******* i dali ot tyle i aż tyle.A że kopią w 5 jednego to już inna bajka taki mają klimat i widocznie wychodzą z założenia że raz ty kopiesz , a raz ty możesz być kopany.Nie podoba sie to przerzuć się na szachy albo brydż sportowy tam panują zasady i równe szanse. amen
-
ajjj to były czasy, prawdziwy wpis no tyle że Legia w tamtych czasach miała o wiele większy respekt do Jagi i często paliła przed nimi wrotki, nawet w Olsztynie na PP. Czasy się zmieniły, ludzie się zmienili i tak oto właśnie jest, dotarł zachód, szansa na lepsze jutro i większość spraw kibicowskich i wokół kibicowskich odchodzi na dalszy plan. Mało już jest wariatów co śpiewając "po życia kres" bierze to na serio i działa w imię tego - chcąc nie chcąc takie są realia.OldSchoolHooligans pisze:Czytam czytam i nie wierze rozumiem frustracje i zawód iż Polacy nie dymią i tylko ruskie się pokazali ale nosz ku*** bardzo dobrze że ktoś się pokazał . Dla mnie starej daty zawodnika wychowanego na przełomie 80\90 chuliganka to nie sport gdzie panują zasady a liczy się spontan, bandyterka i dobra zabawa.Będąc na 1-szym wyjeździe za małolata zobaczyłem na czym to polega. Olsztyn 89 finał PP mega wyjazd.Po przyjeździe do Olsztyna Z Warszawy miałem szczęście dołączyć do 50-80 osobowej ekipy Legii. Nie będe tu wymieniał ksyw ale jak mi później kumpel powiedział była to ówczesna czołówka na Legii. Wspomagani przez Lechie cały dzień bujaliśmy się po Olsztynie w poszukiwaniu Jagi i jak spotkaliśmy ich to laliśmy.Na rynku ,w knajpie, pod obserwatorium czy już pod stadionem. Czysty spontan bez kalkulacji za chwile możesz spotkać 20 z Jagi albo 200 osobową bandę ryzyk fizyk na tym polega chuliganka napierdalasz się póki możesz zawsze i wszędzie. A zasada była jedna jak spierdolisz pierwszy to dostajesz w******* od swoich i możesz się już więcej nie pokazywać.A teraz ad rem ruskie pojechali dać w******* i dali ot tyle i aż tyle.A że kopią w 5 jednego to już inna bajka taki mają klimat i widocznie wychodzą z założenia że raz ty kopiesz , a raz ty możesz być kopany.Nie podoba sie to przerzuć się na szachy albo brydż sportowy tam panują zasady i równe szanse. amen
Dobra koniec rozmywania, jak tam na froncie ?
-
Ekipa Stomilu Olsztyn w Paryżu.

-
Ekipa Ukrów na meczu z Irlandią Północną:
[link]
[link]