EURO 2016 we Francji - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
turms_gorski
Re: EURO 2016 we Francji - kibicowsko
Jako hazardzista bym obstawiał większe zbliżenie ekip które niegdyś przed kadrą zbierały się w Sosnowcu tj: Zagłębie Sosnowiec, Legia Warszawa, Śląsk Wrocław, Lechia Gdańsk, ŁKS Łódź, Motor Lublin. Jage wyłączam bo wszystkie ekipy nowej "triady" raczej by były jej życzliwe.
-
Jurand ze Spychowa
To już doping w meczu z Niemcacmi (gdzie nie było tylu ekip) prezentował się lepiej pod względem repertuaru i głośności niż dzisiaj. Fajnie, że poleciało Ole To my kibole, zaraz lepiej się na duszy robi. Trans ŁKSu - brawo! raz poleciała szkocja czy też dwa razy, przynajmniej tak mi się wydawało, kilka razy też jakieś piro odpalone - fajnie. Akcja sprzed meczu jak dla mnie frajerstwo i upadek zasad - cytujac klasyka.
-
obiektywizm
zrozumiała była ostrożnośc jeśli chodzi o info odnośnie ataku nowej koalicji tymbardziej że wydawało się to małoprawdopodobne...
Niestety potwierdzone...
DRAMAT
Niestety potwierdzone...
DRAMAT
Może się ten post przebije w morzu różnych dziwnych postów:
Była flaga POGOŃ LWÓW w jedynych słusznych barwach na stadionie ?
Była flaga POGOŃ LWÓW w jedynych słusznych barwach na stadionie ?
Jest krótki filmik z Marsylii. Raczej pogonili, ale..
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=E_UNLxoe890[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=E_UNLxoe890[/youtube]
ku*** dramat.Przypadek?Nie sądze.Musieli decyzyjni Lechii i Śląska się mocno spiąć z WSH i poszło dziś ciśnienie.Można to było jednak załatwić w Polsce a nie robić przypał na kadrze.
Jak wygląda reakcja psów i ochrony po odpaleniu piro przez naszych fanów? są zatrzymywani po meczu czy udaje się uniknąć problemów ze smutnymi wąsami?
Marzy mi się racowisko porównywalne do tego z finału PP na takim stadionie jak dziś grała kadra
Marzy mi się racowisko porównywalne do tego z finału PP na takim stadionie jak dziś grała kadra
panowie słabo to wygląda
Węgrzy pomimo animozji potrafili się zjednoczyć na Euro ... chujowo to wyszło
Węgrzy pomimo animozji potrafili się zjednoczyć na Euro ... chujowo to wyszło
Nie no ta Wisła to przesadziła dzisiaj, to jakiś Monthy Pyton ;)
Taka zgoda, tyle lat infamię rzeczy odpierdalać.
Taka zgoda, tyle lat infamię rzeczy odpierdalać.
Ależ szykuje się wojna...
Oświadczenie Kibiców Wisły Kraków
Oświadczenie Kibiców Wisły Kraków
Kibice krakowskiej Wisły z Mistrzejowic wydali oświadczenie apelujące o bojkotowanie Stowarzyszenia Kibiców Wisły Kraków oraz grupy Wisła Sharks.
Kibice Wisły Kraków są zmuszeni do potępienia działań grup decyzyjnych Stowarzyszenia Kibiców Wisły Kraków (SKWK), wyrażając stanowczy i zdecydowany sprzeciw wobec ostatnich poczynań stowarzyszenia.
Szanując ponadczasowe wartości, jakie zawsze wyznawane były przez sympatyków Białej Gwiazdy, oparte na wierności, honorze i nieugiętej przyjaźni z fanami Lechii Gdańsk i Śląska Wrocław, oświadczamy, że nie uznajemy SKWK, ani grupy WSH jako organów reprezentujących kibiców Wisły Kraków.
Jednocześnie zachęcamy do bojkotowania tego stowarzyszenia i grupy WSH, rezygnując z uczęszczania na trybunę C oraz wypisywania się ze struktur stowarzyszenia. Namawiamy także do gorliwego umacniania przyjacielskich relacji z kibicami Lechii i Śląska, szczególnie poprzez przychodzenie w zielonych barwach na mecze naszej ukochanej drużyny.
Prosimy też o udostępnianie i rozpowszechnianie tego oświadczenia, gdziekolwiek się da. Na mecz z Pogonią Szczecin wszyscy przychodzą na trybunę G ubrani na zielono!
Kibice Wisły Kraków.
-
mikolaj302
-
RUDYZWĄSEM
Pytanie do kogoś kto jest w Marsylii. Widoczne jakieś ukraińskie ekipy na mieście ?
Ostatnio zmieniony 21.06.2016, 21:33 przez RUDYZWĄSEM, łącznie zmieniany 1 raz.
Pomeczowe poszukiwania dzisiejszych agresorów ponoć trwają:

-
Kubanczykovski
"Nie dopuście tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki"
Henryk Reyman
Henryk Reyman
ŁKS Łódź w Marsylii

Plus/minus ilu Wegrow wspieralo na trybunach Polakow ?
-
krzycho_ASR
Śląsk i Lechia śmiga sobie na czele pochodu ŁKS-u w Marsylii...Gdyby nie układ KKS-ŁKS, można by było wieszczyć kolejną Nową Triadę ;-)dintre pisze:ŁKS Łódź w Marsylii
Ja siedze w Marsylii 4dzien i zadnej ekipy nie widzialem.PiknikRUDYZWĄSEM pisze:Pytanie do kogoś kto jest w Marsylii. Widoczne jakieś ukraińskie ekipy na mieście ?
Stało sie to co bylo nie możliwe od dawna na kadrze Wisła z Ruchem i Widzewem dowiedzieli sie ze jest inna koalicja Polska ktora zbiera sie kolo barow wjechali i tyle akcji.
Byl tam na pewno Motor,Lechia,Ślask,ŁKS oraz w okolicy inne ekipy co nie brały udziału w całym zajsciu.
Inne info co tu podaja jest farmazonem Lecha nie było w okolicy.
Byl tam na pewno Motor,Lechia,Ślask,ŁKS oraz w okolicy inne ekipy co nie brały udziału w całym zajsciu.
Inne info co tu podaja jest farmazonem Lecha nie było w okolicy.
To prawda że w Widzewsko-chorzowsko-wiślackim obozie byli też Stilon i Chrobry?
'maksMKS pisze:To prawda że w Widzewsko-chorzowsko-wiślackim obozie byli też Stilon i Chrobry?
a co myślisz że latali razem z Łksem i Śląskiem Wrocław?
WRW wprowadzilo nowe zasady na kadrze przygotowujac transparent i wnoszac go na stadion.Nie pamietam aby inna ekipa zrobila to wczesniej.Chwala za to WRW GANGOWI!!!
-
DOLNOSLAZAK
500 stron pisania w kółko o tym samym...plus jakieś zidiociałe texty, które mają być szyderą, a są na poziomie Onetu.
Wisła skumała się z Ruchem i Widzewem.....stanowią już więc dość sporą siłę pod względem ilościowym, jaka będzie aktyność czas pokaże. Powody i przyczyny, nie są dla mnie istotne bo to nie moje podwórko i szczerze mówiac koło c**** mi to lata, liczy się fakt, że jest tak, a nie inaczej.
Czy na Wiślę zrobi się podział po odpuleniu zgód? Nie sądzę, nie ma drugiej aktynwej grupy na Wiśle, która mogłaby dać opór Sharksom (tak jak kiedyś Devilsi ciachali się z Rekinami)będzie kupe niesnasek i jakiś bratobójczych potyczek, ale to poza fb dalej nie wyjdzie.
Wiekszość ekip jadąc do Marsylii nastawiła się na potyczyki z Ukrami, stad lekkie zamieszanie po dość śmiałej akcji nowych koalicjantów. Ale jak znam życie przyroda nie znosi pustki i wytworzy się siłą rzeczy jakaś przeciwwaga, do nich.
NIe pochwalam, ani nie ganie...ale u nas nigdy nie było pełnej zgody na reprze. BYł okres ciszy, kiedy duże ekipy położyły lache na kadre...i wtedy średnie i małe się dogadywały bez problemu. Tak to zawsze silni rozdawali karty, i nie ma sensu przytaczać wszystkich akcji bo każdy ma coś za uszami, prawdziwym sprawdzianiem będą Mś w Rosji, gdzie zjednoczeni czy nie...jeśli awansujemy lekko nie będziemy miec.
Jedno jest pewne....przyszły sezon nudny nie będzie..a to chyba najważniesjze w tym wszystkim
Wisła skumała się z Ruchem i Widzewem.....stanowią już więc dość sporą siłę pod względem ilościowym, jaka będzie aktyność czas pokaże. Powody i przyczyny, nie są dla mnie istotne bo to nie moje podwórko i szczerze mówiac koło c**** mi to lata, liczy się fakt, że jest tak, a nie inaczej.
Czy na Wiślę zrobi się podział po odpuleniu zgód? Nie sądzę, nie ma drugiej aktynwej grupy na Wiśle, która mogłaby dać opór Sharksom (tak jak kiedyś Devilsi ciachali się z Rekinami)będzie kupe niesnasek i jakiś bratobójczych potyczek, ale to poza fb dalej nie wyjdzie.
Wiekszość ekip jadąc do Marsylii nastawiła się na potyczyki z Ukrami, stad lekkie zamieszanie po dość śmiałej akcji nowych koalicjantów. Ale jak znam życie przyroda nie znosi pustki i wytworzy się siłą rzeczy jakaś przeciwwaga, do nich.
NIe pochwalam, ani nie ganie...ale u nas nigdy nie było pełnej zgody na reprze. BYł okres ciszy, kiedy duże ekipy położyły lache na kadre...i wtedy średnie i małe się dogadywały bez problemu. Tak to zawsze silni rozdawali karty, i nie ma sensu przytaczać wszystkich akcji bo każdy ma coś za uszami, prawdziwym sprawdzianiem będą Mś w Rosji, gdzie zjednoczeni czy nie...jeśli awansujemy lekko nie będziemy miec.
Jedno jest pewne....przyszły sezon nudny nie będzie..a to chyba najważniesjze w tym wszystkim
Irlandia Północna - Niemcy
https://www.youtube.com/watch?v=Y3YuvPGQ0Cc
Tak jak nisc pisał kraj 2 mln, z czego połowa nie popiera tej reprezentacji ... Chorwacja lekko ponad 4 mln, Węgry 9 mln ...
Ogółem dziwi mnie fenomen naszej reprezentacji, z czego to sie bierze ... na lidze frekwencje marne, a we Francji jest chyba nas więcej niz Niemcow ... Na Wembley naszych 20 000, więcej niż Szkotów i Irlandczyków ... Anglików u nas 2000 ... W Niemczech nas od c**a, u nas Niemców ok. 1,5 tys... pare lat temu Niemcy grali mecz towarzystki na Wembley, akurat w okolicach kiedy my z nimi gralismy i Niemców przyjechało koło 1000.
https://www.youtube.com/watch?v=Y3YuvPGQ0Cc
Tak jak nisc pisał kraj 2 mln, z czego połowa nie popiera tej reprezentacji ... Chorwacja lekko ponad 4 mln, Węgry 9 mln ...
Ogółem dziwi mnie fenomen naszej reprezentacji, z czego to sie bierze ... na lidze frekwencje marne, a we Francji jest chyba nas więcej niz Niemcow ... Na Wembley naszych 20 000, więcej niż Szkotów i Irlandczyków ... Anglików u nas 2000 ... W Niemczech nas od c**a, u nas Niemców ok. 1,5 tys... pare lat temu Niemcy grali mecz towarzystki na Wembley, akurat w okolicach kiedy my z nimi gralismy i Niemców przyjechało koło 1000.
-
Maraton uśmiechu
FORZA ZKS pisze:https://pp.vk.me/c629221/v629221429/1f6 ... CNSo5s.jpg
Trochę to komiczne. Obczajka czy Widzew nie widzi?
Oficjalnie 120 os z Widzewa na meczu z banderowcami :)
https://www.youtube.com/watch?v=4iQ2A9CCWnA
Po meczu w starym porcie widoczni Śląsk,Motor,Zawisza,ŁKS,Lechia. W 1:20:35 sek.
Po meczu w starym porcie widoczni Śląsk,Motor,Zawisza,ŁKS,Lechia. W 1:20:35 sek.
A ilu pogonionych? Ku.wa wszystkie ekipy przed tym meczem spinały się na ukrów a jak przyszło co do czego to trójkącik atakuje pozostałe Polskie ekipy. Cechuje Was pojęcie którego My nie znamy Kurestwo- wczoraj wrogu przy interesie bracie.mms pisze:Oficjalnie 120 os z Widzewa na meczu z banderowcami :)
Pytanie do tych co byli w Marsylii.
Czy jest oficjalna strefa kibiców, bo na bilet to raczej nie ma co liczyć?
Gdzie najlepiej auto zostawić?
Czy jest oficjalna strefa kibiców, bo na bilet to raczej nie ma co liczyć?
Gdzie najlepiej auto zostawić?
Mam nadzieje ze Anglia trafi na Wegry i bedzie okazja "podziekowac" angielskim cykorom za Nasza flage.
Węgry miazga i na trybunach i na murawie!
Od pierwszego spotkania rzuciła mi się w oczy jedność między piłkarzami a kibicami, naprawdę fajnie to wygląda.Zolpidem pisze:Część kiboli Węgierskich przeskakuje barierki ciesząc się razem z grajkami po bramce.
Tam widać prawdziwą narodową dumę i tożsamość.
-
PanHadziuk
St.Etienne. Wisła, Ruch, Widzew....doleciało na razie koło 30. Wszyscy do spania. Jest GKS Katowice z Górnikiem, ale na razie jest sztama. Tak, z Ruchem. Też się kładę. Tym pajacom których się nie da czytać, ... dobranoc.
Nie.maksMKS pisze:To prawda że w Widzewsko-chorzowsko-wiślackim obozie byli też Stilon i Chrobry?