EURO 2016 we Francji - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: EURO 2016 we Francji - kibicowsko
Pytanie do kogoś kto jest w Marsylii. Widoczne jakieś ukraińskie ekipy na mieście ?
Ostatnio zmieniony 21.06.2016, 21:33 przez RUDYZWĄSEM, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Pomeczowe poszukiwania dzisiejszych agresorów ponoć trwają:

Wartości to podstawa
-
-
To jest ta słynna nowa miłość śmierdzieli z milicją??? to taki bardzo patologiczny związek, coś jak syndrom sztokholmski...

RUCH I WISŁA DWA PEDAŁY NA KOMENDZIE SIE JEBAŁY
-
"Nie dopuście tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki"
Henryk Reyman
Henryk Reyman
-
-
Plus/minus ilu Wegrow wspieralo na trybunach Polakow ?
-
-
Haha farmazon goni farmazon. A przeklejanie jakiś oświadczeń przez stadionowych oprawców napisanych przez nie wiadomo kogo to już porażka. Widać że dzieci piszą dla dzieci. Na każdym stadionie w tym kraju rządzi banda i decyzyjni a nie ogół janków i pikoli.
Daliście się strasznie ponieść przez świat inernetowych farmazonów. Pierdolicie od 2 tygodni, a własciwie nikt z was nic ale to nic nie wie co jest grane.
grupa zaatakowana przed meczem przedstawia się jako Lech ŁKS i tyle w temacie.
Daliście się strasznie ponieść przez świat inernetowych farmazonów. Pierdolicie od 2 tygodni, a własciwie nikt z was nic ale to nic nie wie co jest grane.
-
Śląsk i Lechia śmiga sobie na czele pochodu ŁKS-u w Marsylii...Gdyby nie układ KKS-ŁKS, można by było wieszczyć kolejną Nową Triadę ;-)dintre pisze:ŁKS Łódź w Marsylii
-
Ja siedze w Marsylii 4dzien i zadnej ekipy nie widzialem.PiknikRUDYZWĄSEM pisze:Pytanie do kogoś kto jest w Marsylii. Widoczne jakieś ukraińskie ekipy na mieście ?
-
I to usprawiedliwia wasze złamanie układu na kadrę? Oj boli was ten Lech i ŁKS.PCtsw pisze:Haha farmazon goni farmazon. A przeklejanie jakiś oświadczeń przez stadionowych oprawców napisanych przez nie wiadomo kogo to już porażka. Widać że dzieci piszą dla dzieci. Na każdym stadionie w tym kraju rządzi banda i decyzyjni a nie ogół janków i pikoli.
I co was dziwi, że ŁKS szedł razem ze Śląskiem, Lechią i innymi ekipami? To był przemarsze POLAKÓW na mecz reprezentacji- ekipy ponad podziałami i tylko takie antypolskie k**** z WRW mogły ich zaatakować!
-
Jaskół pisze:Trzeba mieć nieźle najebane pod kopułą by łyknąć info, ze WSH zaatakowali Śląsk i Lechię.
Jak c**** wiesz to nic nie pisz.
Info jest pewne w 100%
-
ku***. Czytam to forum z 18 lat. Oglądałem na nim pierwsze oprawy w wideo, pierwszą (chyba) rejstrację wyjazdu- Jagi o ile dobrze pamiętam - z 40 minut, relacjeitp. Na mecze mojego klubu uczęszczam lat ze 25, w ostatnich latach kilka wyjazdów w sezonie zaliczam przez całą Polskę. Nie jestem ani chuliganem, ani ultrasem co nie zmienia faktu, że za klub miałem okazję się bić a i race wnosiłem i odpalałem na stadionie. Jak dzisiaj patrzę na to co się dzieje na tej ku*** chuliganerii net to mnie trzęsie. Trzęsie mnie to co dzieje się na kadrze [ miałem jechać, ale obowiązki - trzeba za coś żyć (człowiek prowadzący działalność nie może sobie wziąć urlopu kiedy chce :D)] bo ja nawet przy największej kosie stanę (ręki nie podam) i będę bił się za Polskę. I proponuję to Wszystkim pod rozwagę. A kto bije (na kadrze) Polaka (tak powinno się napisać z małej - przymiotnik ) powinien przez Polaków zostać zajebany. Pozdrawiam
-
Stało sie to co bylo nie możliwe od dawna na kadrze Wisła z Ruchem i Widzewem dowiedzieli sie ze jest inna koalicja Polska ktora zbiera sie kolo barow wjechali i tyle akcji.
Byl tam na pewno Motor,Lechia,Ślask,ŁKS oraz w okolicy inne ekipy co nie brały udziału w całym zajsciu.
Inne info co tu podaja jest farmazonem Lecha nie było w okolicy.
Byl tam na pewno Motor,Lechia,Ślask,ŁKS oraz w okolicy inne ekipy co nie brały udziału w całym zajsciu.
-
To prawda że w Widzewsko-chorzowsko-wiślackim obozie byli też Stilon i Chrobry?
-
'maksMKS pisze:To prawda że w Widzewsko-chorzowsko-wiślackim obozie byli też Stilon i Chrobry?
a co myślisz że latali razem z Łksem i Śląskiem Wrocław?
-
powiem tyle dzisiejsze harce to nie farmazon, dalej na ten temat produkować się nie będę .
przekleje pewien komentarz :
frajerstwa ciąg dalszy ...
najpierw atakują jadących do Stalowej na pogrzeb ...
teraz na reprze ...
tak oto czas układu na reprezentacje dobiegł końca ...
podobnie jak i układu bezsprzętowego na śląsku ...
a że kto mieczem wojuje od miecza ginie ...
to pewnie długo nie będziemy czekali na info o następnym pogrzebie ...
Polska sielanka dobiegła końca, zajebiste odświeżenie naszej sceny możemy być tylko chłopakom wdzięczni...
i mecze kadry nabiorą znaczenia, i w lidze ciśnienie wzrośnie. w Krakowie się też ruszy, część od Wisły odbije część zostanie, część skończy kariery. Osobiście dziwię się takiej sytuacji ,ale jak to się mówi kto nie ryzykuje ...
dla Wisły na mieście ostatatnie czasy to sielanka, dlatego ta decyzja może wpłynąć bardzo in minus na przyszłość bo wiadomo wróg nie śpi ;) a okazja teraz wyśmienita ...
osobiście uważam że zagranie va bank, chłopaki chyba poczuły się za mocne ale to to nie są lata 90 gdzie Wielka Triada była 2 kroki przed resztą, teraz nasza scena bardzo się wyrównała i myślę że na dzisiejsze czasy nie przejdzie taki numer i nowa kolicja się na tym grubo przejedzie.
do zoba hoolsy , a intor to wiesz co Ci i gdzie, za to że zniszczyłeś kompletnie to forum
przekleje pewien komentarz :
frajerstwa ciąg dalszy ...
najpierw atakują jadących do Stalowej na pogrzeb ...
teraz na reprze ...
tak oto czas układu na reprezentacje dobiegł końca ...
podobnie jak i układu bezsprzętowego na śląsku ...
a że kto mieczem wojuje od miecza ginie ...
to pewnie długo nie będziemy czekali na info o następnym pogrzebie ...
Polska sielanka dobiegła końca, zajebiste odświeżenie naszej sceny możemy być tylko chłopakom wdzięczni...
i mecze kadry nabiorą znaczenia, i w lidze ciśnienie wzrośnie. w Krakowie się też ruszy, część od Wisły odbije część zostanie, część skończy kariery. Osobiście dziwię się takiej sytuacji ,ale jak to się mówi kto nie ryzykuje ...
dla Wisły na mieście ostatatnie czasy to sielanka, dlatego ta decyzja może wpłynąć bardzo in minus na przyszłość bo wiadomo wróg nie śpi ;) a okazja teraz wyśmienita ...
osobiście uważam że zagranie va bank, chłopaki chyba poczuły się za mocne ale to to nie są lata 90 gdzie Wielka Triada była 2 kroki przed resztą, teraz nasza scena bardzo się wyrównała i myślę że na dzisiejsze czasy nie przejdzie taki numer i nowa kolicja się na tym grubo przejedzie.
do zoba hoolsy , a intor to wiesz co Ci i gdzie, za to że zniszczyłeś kompletnie to forum
-
WRW wprowadzilo nowe zasady na kadrze przygotowujac transparent i wnoszac go na stadion.Nie pamietam aby inna ekipa zrobila to wczesniej.Chwala za to WRW GANGOWI!!!
Zgierscy fani dumni w wierze wychowani na GALERZE !!
-
Zamiast z muslimami, anglikami, ukraińcami rukimi to Polacy biją się z Polakami. TVN i wyborcza pęka z dumy. Kibicowsko na tym euro nie zabłysneliśmy ale skoro ja sam siedzę w domu to nie oceniam.
-
Wyjazd kibice.net do Marsylii:
"To wszystko było zorganizowane tragicznie. Jazda autokarem po całej Polsce od 6 rano do 21 gdy bylismy na granicy. Łukasz wsiadał w Kielcach tam gdzie ja - nawet nie wiedzielismy na początku że to on bo nie powiedział nic. Totalny chaos panował od początki do końca."
"To wszystko było zorganizowane tragicznie. Jazda autokarem po całej Polsce od 6 rano do 21 gdy bylismy na granicy. Łukasz wsiadał w Kielcach tam gdzie ja - nawet nie wiedzielismy na początku że to on bo nie powiedział nic. Totalny chaos panował od początki do końca."
-
http://slowfoot.pl/
-
500 stron pisania w kółko o tym samym...plus jakieś zidiociałe texty, które mają być szyderą, a są na poziomie Onetu.
Wisła skumała się z Ruchem i Widzewem.....stanowią już więc dość sporą siłę pod względem ilościowym, jaka będzie aktyność czas pokaże. Powody i przyczyny, nie są dla mnie istotne bo to nie moje podwórko i szczerze mówiac koło c**** mi to lata, liczy się fakt, że jest tak, a nie inaczej.
Czy na Wiślę zrobi się podział po odpuleniu zgód? Nie sądzę, nie ma drugiej aktynwej grupy na Wiśle, która mogłaby dać opór Sharksom (tak jak kiedyś Devilsi ciachali się z Rekinami)będzie kupe niesnasek i jakiś bratobójczych potyczek, ale to poza fb dalej nie wyjdzie.
Wiekszość ekip jadąc do Marsylii nastawiła się na potyczyki z Ukrami, stad lekkie zamieszanie po dość śmiałej akcji nowych koalicjantów. Ale jak znam życie przyroda nie znosi pustki i wytworzy się siłą rzeczy jakaś przeciwwaga, do nich.
NIe pochwalam, ani nie ganie...ale u nas nigdy nie było pełnej zgody na reprze. BYł okres ciszy, kiedy duże ekipy położyły lache na kadre...i wtedy średnie i małe się dogadywały bez problemu. Tak to zawsze silni rozdawali karty, i nie ma sensu przytaczać wszystkich akcji bo każdy ma coś za uszami, prawdziwym sprawdzianiem będą Mś w Rosji, gdzie zjednoczeni czy nie...jeśli awansujemy lekko nie będziemy miec.
Jedno jest pewne....przyszły sezon nudny nie będzie..a to chyba najważniesjze w tym wszystkim
Wisła skumała się z Ruchem i Widzewem.....stanowią już więc dość sporą siłę pod względem ilościowym, jaka będzie aktyność czas pokaże. Powody i przyczyny, nie są dla mnie istotne bo to nie moje podwórko i szczerze mówiac koło c**** mi to lata, liczy się fakt, że jest tak, a nie inaczej.
Czy na Wiślę zrobi się podział po odpuleniu zgód? Nie sądzę, nie ma drugiej aktynwej grupy na Wiśle, która mogłaby dać opór Sharksom (tak jak kiedyś Devilsi ciachali się z Rekinami)będzie kupe niesnasek i jakiś bratobójczych potyczek, ale to poza fb dalej nie wyjdzie.
Wiekszość ekip jadąc do Marsylii nastawiła się na potyczyki z Ukrami, stad lekkie zamieszanie po dość śmiałej akcji nowych koalicjantów. Ale jak znam życie przyroda nie znosi pustki i wytworzy się siłą rzeczy jakaś przeciwwaga, do nich.
NIe pochwalam, ani nie ganie...ale u nas nigdy nie było pełnej zgody na reprze. BYł okres ciszy, kiedy duże ekipy położyły lache na kadre...i wtedy średnie i małe się dogadywały bez problemu. Tak to zawsze silni rozdawali karty, i nie ma sensu przytaczać wszystkich akcji bo każdy ma coś za uszami, prawdziwym sprawdzianiem będą Mś w Rosji, gdzie zjednoczeni czy nie...jeśli awansujemy lekko nie będziemy miec.
Jedno jest pewne....przyszły sezon nudny nie będzie..a to chyba najważniesjze w tym wszystkim
-
Irlandia Północna - Niemcy
https://www.youtube.com/watch?v=Y3YuvPGQ0Cc
Tak jak nisc pisał kraj 2 mln, z czego połowa nie popiera tej reprezentacji ... Chorwacja lekko ponad 4 mln, Węgry 9 mln ...
Ogółem dziwi mnie fenomen naszej reprezentacji, z czego to sie bierze ... na lidze frekwencje marne, a we Francji jest chyba nas więcej niz Niemcow ... Na Wembley naszych 20 000, więcej niż Szkotów i Irlandczyków ... Anglików u nas 2000 ... W Niemczech nas od c**a, u nas Niemców ok. 1,5 tys... pare lat temu Niemcy grali mecz towarzystki na Wembley, akurat w okolicach kiedy my z nimi gralismy i Niemców przyjechało koło 1000.
https://www.youtube.com/watch?v=Y3YuvPGQ0Cc
Tak jak nisc pisał kraj 2 mln, z czego połowa nie popiera tej reprezentacji ... Chorwacja lekko ponad 4 mln, Węgry 9 mln ...
Ogółem dziwi mnie fenomen naszej reprezentacji, z czego to sie bierze ... na lidze frekwencje marne, a we Francji jest chyba nas więcej niz Niemcow ... Na Wembley naszych 20 000, więcej niż Szkotów i Irlandczyków ... Anglików u nas 2000 ... W Niemczech nas od c**a, u nas Niemców ok. 1,5 tys... pare lat temu Niemcy grali mecz towarzystki na Wembley, akurat w okolicach kiedy my z nimi gralismy i Niemców przyjechało koło 1000.
-
nie wiem jaki obraz z Marsylii jest gorszy - widok tanczących janków śpiewających "hej sokoły" i "przeżyj to sam" czy pólmózgi bijący rodaków, to nie wzmacnia naszej sceny kibicowskiej tylko ją osłabia, jak już ktos wczesniej przytoczył "c*** warci jesteście, antyPolakami jesteście"
-
Lech 4 osoby nie chuligani ultrasi sprawdzone info Slask w 50 osob zaatakowany przez wisle i widzew popisy przed ruchemskoczow pisze:Stało sie to co bylo nie możliwe od dawna na kadrze Wisła z Ruchem i Widzewem dowiedzieli sie ze jest inna koalicja Polska ktora zbiera sie kolo barow wjechali i tyle akcji.
https://www.facebook.com/profile.php?id ... 23&fref=ts
-
-
FORZA ZKS pisze:[link]
Trochę to komiczne. Obczajka czy Widzew nie widzi?
„Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań.”
-
Wpis JSz:
Pojechaliśmy z ekipą na mecz do Marsylii. Mega fajna sprawa zobaczyć historyczne wyjście z grupy - choć niestety po słabym meczu. No ale nie o piłce miałem pisać. Duszy fotoreportera nie udało mi się zostawić w hotelu - musiałem zrobić kilka zdjęć zwłaszcza, że zaczęło się coś dziać :) Tuż przed wejściem na stadion kilkadziesiąt osób zaczęło się ganiać. Pierwsza moja myśl - leją się z ukraińcami, a może rosyjskie nabojki robią prowokacje. Z jednej strony wybiegło kilkunastu nabitych schabów ubranych w Polskie barwy narodowe - leciały „k****” i tym podobne okrzyki bojowe - więc Polacy. Uciekali przed nimi goście bez koszulek - również koksy :) Po dziarach - Polacy - husarie, orły czy wariacje herbu klubu z jednym i drugim. Poleciało trochę krzesełek, kilka rac, butelek, jakiś słupek - paru chłopaków z jednej ekipy zostało szybko przekopanych na chodniku. Regularni kibice byli przerażeni i zdezorientowani. Do akcji wkroczyła francuska policja. Poleciały granaty gazowe, wjechała armatka wodna, wybiegło kilkudziesięciu tajniaków pałując teleskopami kogo popadnie. Generalnie sytuacja po chwili się uspokoiła. Jak na Polskie warunki to raczej był mały incydent niż duża zadyma - choć francuskie służby zareagowały wyjątkowo mocno i bez zbędnych negocjacji z tłumem. Później od jednego gościa na miejscu usłyszałem, że to była ustawka po zerwaniu jakiejś zgody - co na Twitterze udało się potwierdzić.
Po meczu było już pięknie - spokojnie wyszliśmy ze stadionu - dotarliśmy do portu w centrum Marsylii. Przy jednym z pubów gromadzili się Polacy, była dobra wspólna zabawa. Przyszło trochę Francuzów i Węgrów, którzy przyłączyli się do fety. Z Ukraińcami nie widziałem ani nie słyszałem o większych incydentach. Atmosfera była bardzo dobra - kibice wymieniali się szalikami i koszulkami.
A teraz jak zwykle czas na małą refleksję - o naszych kochanych kibolach lubiących sport zwany zadymą. Czy musicie przenosić ten bajzel na zewnątrz ? Czy naprawdę niczym się nie różnimy od Rosjan ? Nic więcej kultury czy samoświadomości ? Nie możecie się nawalać na polach wokół Waszych miast czy w lasach ? Ja nie jestem przeciwnikiem ustawek o ile nie wciąga się w nie osób trzecich - ŻADNYCH… Tacy z Was patrioci a w Polskich szalikach demolujecie nasz wizerunek, zagrażacie Polskiej reprezentacji dyskwalifikacją, czy najzwyczajniej w świecie rozwalacie wyjazd zwykłym kibicom, często starszym ludziom czy rodzinom z dziećmi, które musiały - dusząc się gazem - uciekać do toitoi'ów przed krzesełkami, które bezmyślnie rzucaliście w tłum. Naprawdę Polacy mają gdzieś Wasze porachunki. Idźcie bawić się gdzie indziej. I jeszcze jedna ogromna prośba nie bezcześćcie godła i barw, krwi i pamięci o naszych przodkach. Bo robienie syfu w Marsylii piorąc się wzajemnie po ryjach nie ma nic wspólnego - ani z honorem, ani męstwem, ani tym bardziej patriotyzmem.
Pojechaliśmy z ekipą na mecz do Marsylii. Mega fajna sprawa zobaczyć historyczne wyjście z grupy - choć niestety po słabym meczu. No ale nie o piłce miałem pisać. Duszy fotoreportera nie udało mi się zostawić w hotelu - musiałem zrobić kilka zdjęć zwłaszcza, że zaczęło się coś dziać :) Tuż przed wejściem na stadion kilkadziesiąt osób zaczęło się ganiać. Pierwsza moja myśl - leją się z ukraińcami, a może rosyjskie nabojki robią prowokacje. Z jednej strony wybiegło kilkunastu nabitych schabów ubranych w Polskie barwy narodowe - leciały „k****” i tym podobne okrzyki bojowe - więc Polacy. Uciekali przed nimi goście bez koszulek - również koksy :) Po dziarach - Polacy - husarie, orły czy wariacje herbu klubu z jednym i drugim. Poleciało trochę krzesełek, kilka rac, butelek, jakiś słupek - paru chłopaków z jednej ekipy zostało szybko przekopanych na chodniku. Regularni kibice byli przerażeni i zdezorientowani. Do akcji wkroczyła francuska policja. Poleciały granaty gazowe, wjechała armatka wodna, wybiegło kilkudziesięciu tajniaków pałując teleskopami kogo popadnie. Generalnie sytuacja po chwili się uspokoiła. Jak na Polskie warunki to raczej był mały incydent niż duża zadyma - choć francuskie służby zareagowały wyjątkowo mocno i bez zbędnych negocjacji z tłumem. Później od jednego gościa na miejscu usłyszałem, że to była ustawka po zerwaniu jakiejś zgody - co na Twitterze udało się potwierdzić.
Po meczu było już pięknie - spokojnie wyszliśmy ze stadionu - dotarliśmy do portu w centrum Marsylii. Przy jednym z pubów gromadzili się Polacy, była dobra wspólna zabawa. Przyszło trochę Francuzów i Węgrów, którzy przyłączyli się do fety. Z Ukraińcami nie widziałem ani nie słyszałem o większych incydentach. Atmosfera była bardzo dobra - kibice wymieniali się szalikami i koszulkami.
A teraz jak zwykle czas na małą refleksję - o naszych kochanych kibolach lubiących sport zwany zadymą. Czy musicie przenosić ten bajzel na zewnątrz ? Czy naprawdę niczym się nie różnimy od Rosjan ? Nic więcej kultury czy samoświadomości ? Nie możecie się nawalać na polach wokół Waszych miast czy w lasach ? Ja nie jestem przeciwnikiem ustawek o ile nie wciąga się w nie osób trzecich - ŻADNYCH… Tacy z Was patrioci a w Polskich szalikach demolujecie nasz wizerunek, zagrażacie Polskiej reprezentacji dyskwalifikacją, czy najzwyczajniej w świecie rozwalacie wyjazd zwykłym kibicom, często starszym ludziom czy rodzinom z dziećmi, które musiały - dusząc się gazem - uciekać do toitoi'ów przed krzesełkami, które bezmyślnie rzucaliście w tłum. Naprawdę Polacy mają gdzieś Wasze porachunki. Idźcie bawić się gdzie indziej. I jeszcze jedna ogromna prośba nie bezcześćcie godła i barw, krwi i pamięci o naszych przodkach. Bo robienie syfu w Marsylii piorąc się wzajemnie po ryjach nie ma nic wspólnego - ani z honorem, ani męstwem, ani tym bardziej patriotyzmem.
-
-
Wystylizowany na muslima wislak chyba ma parcie na szklo,wszedzie go pelno.
Staruch chyba juz czuje oddech na plecach.Pozycja nr 1 kibola-celebryty zagrozona.
Staruch chyba juz czuje oddech na plecach.Pozycja nr 1 kibola-celebryty zagrozona.
-
Oficjalnie 120 os z Widzewa na meczu z banderowcami :)
-
https://www.youtube.com/watch?v=4iQ2A9CCWnA
Po meczu w starym porcie widoczni Śląsk,Motor,Zawisza,ŁKS,Lechia. W 1:20:35 sek.
Po meczu w starym porcie widoczni Śląsk,Motor,Zawisza,ŁKS,Lechia. W 1:20:35 sek.
-
A ilu pogonionych? Ku.wa wszystkie ekipy przed tym meczem spinały się na ukrów a jak przyszło co do czego to trójkącik atakuje pozostałe Polskie ekipy. Cechuje Was pojęcie którego My nie znamy Kurestwo- wczoraj wrogu przy interesie bracie.mms pisze:Oficjalnie 120 os z Widzewa na meczu z banderowcami :)
-
Kiedy nie było żadnych ekip ukraińskich? Same janki i tyle. Ukraińcy obsrali zbroje. Rusków też na mieście nie było. muslimy pewnie pochowane w domach, pewnie zrobili obczajke i zbroje też obsrali jak zobaczyli nasze ekipy. Nie było kogo lać. Prawda jest taka że gdyby nie ten lekki sparing to by do niczego tego dnia nie doszło. A wy przeżywacie jakby im tam ze sprzętem wjechali i ich pocieli, żadna tragedia się nie stała fajna honorowa walka. Poza tym nie mamy pojęcia jaki powód był tej bójki, albo co wcześniej się działo, ani kto zaczął, ani nic.ostr pisze:A ilu pogonionych? Ku.wa wszystkie ekipy przed tym meczem spinały się na ukrów a jak przyszło co do czego to trójkącik atakuje pozostałe Polskie ekipy. Cechuje Was pojęcie którego My nie znamy Kurestwo- wczoraj wrogu przy interesie bracie.mms pisze:Oficjalnie 120 os z Widzewa na meczu z banderowcami :)
-
Jak mieli byc obici jak sluzby francuskie odrobily lekcje dostali kopy i strzaly i juz byla Francuska Policja chodziles po stadionie ze niewidziales Lecha czy Lks-u oficjalnie tylko pojedyncze jednostki nikt sie nie spinal na ten mecz...Lks na przedzie marszu..szedl...robotopo pisze:Bylem na meczu, wiec stad moje pytanie zupelnie bez zlosliwosci - kompletnie nie widzialem Lecha ani na stadionie ani wokol(nie licze jakis jednostek - chociaz i takich nie zauwazylem), a tutaj info, ze zostali trafieni ? Tak samo ŁKS nie wygladal kompletnie podczas pochodu jak i na stadionie na obitych ?
Jak widac zasada "nie byles to nie wiesz" czasami w ogole nie dziala : )
-
Brawa dla moderatorów-wyczyścili temat z wczorajszego pierdolenia ( w końcu ) ,ale tego pajaca kumitsu99 zostawili na forum :)
Taka mała refleksja,mianowicie na euro miały być takie zajebiste zabezpieczenia ,a widzę,że jak na tak dużą imprezę,całkiem sporo ekip wniosło pirotechnikę różnego rodzaju.Wnieśli Polacy,wnieśli Ruscy,Turcy,Chorwaci ,pewnie ktoś jeszcze. Mówiło się przed euro,ze będą Bóg wie jakie kontrole na mieście,w strefach kibica,na stadionach...Miały być psy ( te czworonożne :) ) do tropienia ładunków wybuchowych ,a chłopaki normalnie wnoszą piro. Czyli wydaje mi się,że c**** warte są te ich zabezpieczenia ,bo skoro piro nie jest wyłapywane na wejściu ( i bardzo dobrze! ),to i jakiś pomysłowy abdul mógłby wnieść na patencie małą wybuchową niespodziankę... Pytanie do osób będących na miejscu-jak to jest z tymi zabezpieczeniami faktycznie?
Taka mała refleksja,mianowicie na euro miały być takie zajebiste zabezpieczenia ,a widzę,że jak na tak dużą imprezę,całkiem sporo ekip wniosło pirotechnikę różnego rodzaju.Wnieśli Polacy,wnieśli Ruscy,Turcy,Chorwaci ,pewnie ktoś jeszcze. Mówiło się przed euro,ze będą Bóg wie jakie kontrole na mieście,w strefach kibica,na stadionach...Miały być psy ( te czworonożne :) ) do tropienia ładunków wybuchowych ,a chłopaki normalnie wnoszą piro. Czyli wydaje mi się,że c**** warte są te ich zabezpieczenia ,bo skoro piro nie jest wyłapywane na wejściu ( i bardzo dobrze! ),to i jakiś pomysłowy abdul mógłby wnieść na patencie małą wybuchową niespodziankę... Pytanie do osób będących na miejscu-jak to jest z tymi zabezpieczeniami faktycznie?
-
Pytanie do tych co byli w Marsylii.
Czy jest oficjalna strefa kibiców, bo na bilet to raczej nie ma co liczyć?
Gdzie najlepiej auto zostawić?
Czy jest oficjalna strefa kibiców, bo na bilet to raczej nie ma co liczyć?
Gdzie najlepiej auto zostawić?
-
Mam nadzieje ze Anglia trafi na Wegry i bedzie okazja "podziekowac" angielskim cykorom za Nasza flage.