Niecodzienne sytuacje kibicowskie

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Dąbrowa

Re: Niecodzienne sytuacje kibicowskie

Post autor: Dąbrowa »

ŁKS namalował te flagi dzięki projektom których nie upilnowaliście. Co z tego ze wasze juz byly zrobione skoro nikt ich nie widzial?
iparts.pl
Koziołek

Post autor: Koziołek »

cobalt pisze:
EAP pisze:
Super_Mario pisze:a ja mam 2 pytania:

2-skroila kiedyś Amika komus flage?
Chyba Dyskoboli Grodzisk, albo na odwrót, ale pewności nie mam.
ŚmierćŻK

Post autor: ŚmierćŻK »

obiektywny1989 pisze:ŁKS nie przejął projektów, tylko zrobił te repliki jak flagi były już gotowe. Przejęcie projektu miało miejsce kiedy to Widzewiacy z Radogoszcza zrobili replikę flagi ŁKSu z tej właśnie dzielnicy.
Drugim się zgodzę, ale projekt zrobiły jakies łby. A ŁKS zrobił repilki z przejętych projektów .
andreew_eop

Post autor: andreew_eop »

Kibic Widzewa wygrywa telewizor na meczu Warta-Widzew 2010
http://i41.tinypic.com/2rfve60.jpg
Koziołek

andreew_eop pisze:Kibic Widzewa wygrywa telewizor na meczu Warta-Widzew 2010
http://i41.tinypic.com/2rfve60.jpg
Monitor chyba??? ja bym powiedział ze raczej beka na wyjezdzie :D
Rodowity_Mazowszanin

Post autor: Rodowity_Mazowszanin »

Pojechać na wyjazd i jeszcze wygrać TV LCD, niezłe jaja. :)
ZETKA

Post autor: ZETKA »

Hutnik Krk na wyjezdzie w Zabierzowie wygral telewizor i pare pizz(nie wiem czy tak sie pisze ;) )
ZgreddyBoy

Post autor: ZgreddyBoy »

Jedna z lepszych akcji kibicowskich miała miejsce w pierwszej serii serialu "39,5". Scenarzysta (kibic Polonii) tak skonstruował fabułę, że za pieniądze ITI wymalowali na stadionie Legii spory graf "Polonia".
Brist

Post autor: Brist »

a potem został zmieniony przez LEgionistow ktorzy dopisali: "to kur**" :)
ZgreddyBoy

Brist pisze:a potem został zmieniony przez LEgionistow ktorzy dopisali: "to kur**" :)
Wiadomo było, że tak się stanie, ale sponsor grafu - znakomity :)
bartex

Post autor: bartex »

przecież to była tylko dekoracja do serialu, nie graf na ścianie
JSC

Post autor: JSC »

Gość z Łodzi jeszcze widać że ma czapkę Pabianice :)
Vienio

Post autor: Vienio »

Kiedyś obiło mi sie o uszy ,że na meczu Korona-Legia jakiś czas temu pewien Scyzor wskoczyl na płot oddzielający kibiców Legii i zerwał kawałek flagi "Turyści". Później kawałek fany został odrzucony do klatki . Prawda czy farmazon ?

Nie wiem czy odpowiedni temat ale proszę kogoś zorientowanego w temacie o dopowiedz .
pervert_gang

Post autor: pervert_gang »

Kiedyś obiło mi sie o uszy ,że na meczu Korona-Legia jakiś czas temu pewien Scyzor wskoczyl na płot oddzielający kibiców Legii i zerwał kawałek flagi "Turyści". Później kawałek fany został odrzucony do klatki . Prawda czy farmazon ?
prawda
i co w tym "niecodziennego"
pierwsza i jak narazie jedyna akcja na flage na stadionie Korony
Nr GG

Post autor: Nr GG »

A czemu została odrzucona? Po fakcie stwierdził do kogo ta flaga należy i potulnie oddał? :)
JSC

Post autor: JSC »

VIFON pisze:
JSC pisze:Gość z Łodzi jeszcze widać że ma czapkę Pabianice :)
Przecież jest napisane "kibic Widzewa" wiec nie wiem o c*** ci chodzi
Bez nerwów mistrzu bo się zapocisz, chodziło mi o to że widać że kibic Widzewa bo ma czapkę Pabianice. Goście dający telewizor mogli łatwo wykminić skąd i za kim jest i się trochę skrzywić rozumisz.
kibicTurysta

Post autor: kibicTurysta »

dokladnie
ZgreddyBoy

Mecz Lech-Pogoń 1 kwietnia 2005r.
Na sektorze Lecha pojawia się wywieszona do góry kołami flaga "Żyleta jest zawsze z Wami". Po chwili okazuje się, że to Prima Apilis i flaga jest tylko repliką.
Fenomen

Post autor: Fenomen »

Do niecodziennej sytuacji doszło tuż po zakończeniu meczu w Olsztynie. Miejscowi kibice próbowali podpalić wiszący na płocie dywan z szali Legii Warszawa i Olimpii, ale nie udało im się tego zrobić. Do akcji wkroczyli bowiem piłkarze Olimpii, którzy zerwali cały dywan z płotu i tym samym ocalili przed spaleniem. W drodze do szatni szale próbował odbić... szef ochrony na olsztyńskim obiekcie niejaki Mieczysław Angielczyk, któremu widocznie zależało na spaleniu barw, ale nasi piłkarze ocalili trofeum i szale wróciły tam gdzie ich miejsce!
http://www.youtube.com/watch?v=4_b9JAdqngc

Jeśli było to sorry.
siemazwieczora

Post autor: siemazwieczora »

ZgreddyBoy pisze:Jedna z lepszych akcji kibicowskich miała miejsce w pierwszej serii serialu "39,5". Scenarzysta (kibic Polonii) tak skonstruował fabułę, że za pieniądze ITI wymalowali na stadionie Legii spory graf "Polonia".

tak dla formalności ;]
Obrazek
Koksochemia

Post autor: Koksochemia »

siemazwieczora pisze:
ZgreddyBoy pisze:Jedna z lepszych akcji kibicowskich miała miejsce w pierwszej serii serialu "39,5". Scenarzysta (kibic Polonii) tak skonstruował fabułę, że za pieniądze ITI wymalowali na stadionie Legii spory graf "Polonia".
Malunek został namalowany nie na fasadzie stadionu a na płytach pilśniowych czy c*** wie czym.

tak dla formalności ;]
Obrazek
schab

Post autor: schab »

Koksochemia pisze: Malunek został namalowany nie na fasadzie stadionu a na płytach pilśniowych czy c*** wie czym.
Obrazek
Walker

Post autor: Walker »

Fenomen pisze:
Do niecodziennej sytuacji doszło tuż po zakończeniu meczu w Olsztynie. Miejscowi kibice próbowali podpalić wiszący na płocie dywan z szali Legii Warszawa i Olimpii, ale nie udało im się tego zrobić. Do akcji wkroczyli bowiem piłkarze Travian Olimpii, którzy zerwali cały dywan z płotu i tym samym ocalili przed spaleniem. W drodze do szatni szale próbował odbić... szef ochrony na olsztyńskim obiekcie niejaki Mieczysław Angielczyk, któremu widocznie zależało na spaleniu barw, ale nasi piłkarze ocalili trofeum i szale wróciły tam gdzie ich miejsce!

Jeśli było to sorry.

kiedy to było ? Czy kibice jakoś się postawili czy jak ?
First

Post autor: First »

Walker pisze:
Fenomen pisze:
Do niecodziennej sytuacji doszło tuż po zakończeniu meczu w Olsztynie. Miejscowi kibice próbowali podpalić wiszący na płocie dywan z szali Legii Warszawa i Olimpii, ale nie udało im się tego zrobić. Do akcji wkroczyli bowiem piłkarze Olimpii, którzy zerwali cały dywan z płotu i tym samym ocalili przed spaleniem. W drodze do szatni szale próbował odbić... szef ochrony na olsztyńskim obiekcie niejaki Mieczysław Angielczyk, któremu widocznie zależało na spaleniu barw, ale nasi piłkarze ocalili trofeum i szale wróciły tam gdzie ich miejsce!

Jeśli było to sorry.

kiedy to było ? Czy kibice jakoś się postawili czy jak ?
na początku tamtej rundy chyba, kibice chyba pobiegli za nimi, ale piłkarze zamknęli się w szatni.
wokalista

Post autor: wokalista »

nie wiem czy było czytałem gdzieś że typek z Wisły dostał zakaz za naklejenie vlepki bo wszedł na jakiś słup?? na stadionie jak to nie był słup to niech ktoś poprawi w każdym razie gdzieś wysoko:)
Koziołek

Spalenie żółto-niebieskiej fany Władcy Północy, a po chwili debiut tej samej flagi w zielono-białych barwach. Chyba wiadomo o jakie ekipy chodzi ;)
NOWY(L)

Post autor: NOWY(L) »

ZgreddyBoy pisze:Mecz Lech-Pogoń 1 kwietnia 2005r.
Na sektorze Lecha pojawia się wywieszona do góry kołami flaga "Żyleta jest zawsze z Wami". Po chwili okazuje się, że to Prima Apilis i flaga jest tylko repliką.
Bardziej niecodzienne wegług mnie były pozniejsze wydarzenia.Przerwanie meczu,atmosfera zadumy.Wtedy Lech i Pogoń pokazali ze mozna normalnie.Pozniejsza nagonka medialna i liczne "pojednania" na siłe to juz inna bajka....
Koziołek

NOWY(L) pisze:
Bardziej niecodzienne wegług mnie były pozniejsze wydarzenia.Przerwanie meczu,atmosfera zadumy.Wtedy Lech i Pogoń pokazali ze mozna normalnie.Pozniejsza nagonka medialna i liczne "pojednania" na siłe to juz inna bajka....
Mecz przerwany w 38minucie, przy prowadzeniu drużyny ze Szczecina. Na sektorze fanów Pogoni pojawił się krzyż z rac, było ich około 500-550. Spotkanie przełorzone zostało na wtorek lub środe, obowiazywały te same bilety, przyjezdnych ze Szczecina zacznie mniej około 100-180 osób, nie pamiętam czy mecz zaczeli od 1 czy od 39 minuty, chyba od pierwszej.
P.S

Post autor: P.S »

Koziołek pisze:
NOWY(L) pisze:
Mecz przerwany w 38minucie, przy prowadzeniu drużyny ze Szczecina. Na sektorze fanów Pogoni pojawił się krzyż z rac, było ich około 500-550. Spotkanie przełorzone zostało na wtorek lub środe, obowiazywały te same bilety, przyjezdnych ze Szczecina zacznie mniej około 100-180 osób, nie pamiętam czy mecz zaczeli od 1 czy od 39 minuty, chyba od pierwszej.

Myslisz sie za pierwszym razem bylo okolo 250 osob a na dokonczeniu spotkania okolo 750 musialbym dokladnie sprawdzic ale liczby wygladaly jakos tak jak napisalem.
Koziołek

dzieki za sprostowanie ;)
Tony

Post autor: Tony »

Swego czasu słyszałem o kolesiu (chyba z Trójmiasta), kibicu Realu Madryt, który jeździł za klubem po niemal całej Europie. W Moskwie lub w Pradze wyczaił go pod stadionem reporter z madryckiego radia. Kiedy usłyszał, że kolo jest z Polski i że podróżuje z Realem po Europie zdziwił się mocno i zapytał na ilu meczach w Madrycie był. Okazało się, że nie był nigdy. Info jakimś trafem dotarło do prezesa klubu, który zaprosił kolesia do Hiszpanii na koszt klubu. A tam podjęto go tak, jak na królewski klub przystało. Było spotkanie z piłkarzami (była to era galaktycznego Realu), super hotel itp. oraz bilety na 2 mecze (w tym wyjazd). Biorąc pod uwagę stosunek władz klubu do kibica to raczej niecodzienna sytuacja.
Koziołek

Tony pisze:Swego czasu słyszałem o kolesiu (chyba z Trójmiasta), kibicu Realu Madryt, który jeździł za klubem po niemal całej Europie. W Moskwie lub w Pradze wyczaił go pod stadionem reporter z madryckiego radia. Kiedy usłyszał, że kolo jest z Polski i że podróżuje z Realem po Europie zdziwił się mocno i zapytał na ilu meczach w Madrycie był. Okazało się, że nie był nigdy. Info jakimś trafem dotarło do prezesa klubu, który zaprosił kolesia do Hiszpanii na koszt klubu. A tam podjęto go tak, jak na królewski klub przystało. Było spotkanie z piłkarzami (była to era galaktycznego Realu), super hotel itp. oraz bilety na 2 mecze (w tym wyjazd). Biorąc pod uwagę stosunek władz klubu do kibica to raczej niecodzienna sytuacja.
Coś mi się nie chce wierzyć ;)

W Gdyni jest kibic Bałtyku który w miare regularnie jezdzi na Barcelone, starsi kibice powinni go znać.
Mazi

Post autor: Mazi »

Tony pisze:Swego czasu słyszałem o kolesiu (chyba z Trójmiasta), kibicu Realu Madryt, który jeździł za klubem po niemal całej Europie. W Moskwie lub w Pradze wyczaił go pod stadionem reporter z madryckiego radia. Kiedy usłyszał, że kolo jest z Polski i że podróżuje z Realem po Europie zdziwił się mocno i zapytał na ilu meczach w Madrycie był. Okazało się, że nie był nigdy. Info jakimś trafem dotarło do prezesa klubu, który zaprosił kolesia do Hiszpanii na koszt klubu. A tam podjęto go tak, jak na królewski klub przystało. Było spotkanie z piłkarzami (była to era galaktycznego Realu), super hotel itp. oraz bilety na 2 mecze (w tym wyjazd). Biorąc pod uwagę stosunek władz klubu do kibica to raczej niecodzienna sytuacja.
O tej wersji akurat nie słyszałem, ale na bank kojarzę mecz Realu w TV (Liga Mistrzów, pierwsza połowa lat "dwutysięcznych" ;) ) i polską flagę za jedną z bramek na Santiago Bernabeu. Szpakowski wtedy powiedział, że flaga ta należy do kibica Realu z Gdańska, podejrzewam, że chodzi właśnie o tego kolesia ;)
Brist

Polskie fc Juventusu kroi flagę polskiego fc Interu :) Jak dla mnie niecodzienna sytuacja. http://img210.#.us/img210/3391/dsc00168e.jpg
mentalita

Post autor: mentalita »

Brist pisze:Polskie fc Juventusu kroi flagę polskiego fc Interu :) Jak dla mnie niecodzienna sytuacja. http://img210.#.us/img210/3391/dsc00168e.jpg
Skąd to info? I dlaczego skrojona flaga nie jest odwrócona. Nie znam szczegółów, ale powiesić szalik JUVENTUSU każdy może-fake?
BobSwagger

Post autor: BobSwagger »

mentalita pisze:
Brist pisze:Polskie fc Juventusu kroi flagę polskiego fc Interu :) Jak dla mnie niecodzienna sytuacja. http://img210.#.us/img210/3391/dsc00168e.jpg
Skąd to info? I dlaczego skrojona flaga nie jest odwrócona. Nie znam szczegółów, ale powiesić szalik JUVENTUSU każdy może-fake?
Czyli kibice Interu którzy posiadają flagę sobie wywiesili szalik, żeby zrobić zdjęcie??!! Chyba, że to fani Interu skroili szalik i w ten sposób go pokazali...
Brist

Info jest chyba pewne bo teraz zauważyłem, że w innym temacie ten wątek także się pojawił. Wszystko wygląda na to, że fc Juventusu skroiło flagę fc Interu.
kibic1

Post autor: kibic1 »

FC Juve kroi FC Interu- 100%
__DarkLG__

Post autor: __DarkLG__ »

Myślę że tutaj to odpowiednio pasuje.
Interia na temat "kiboli" http://sport.interia.pl/raport/kibice-nie-sa-bandytami
ODPOWIEDZ