Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

adwokat

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: adwokat »

Hehehe i zakoncz tym miłym akcentem braterskim ta rozmowę
iparts.pl
Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe »

Zakompleksiony deklu ze wsi Widzew - Wpisujesz sie idealnie w typ internetowego propgandzisty z czerwonej armii.

Wmawiasz jakieś słowa ktoś tam mówił , ktoś tam was szanuje ,ktoś od nas coś przyzal, bajki opowiada, gadasz sam ze soba hahahah jeszcze sie prujesz ze ktos sie tu napina i nie mozna normalnie dyskutowac hhahah

Najsmieszniesze ze piszesz dokładnie to co wcześniej leciało w waszą stronę min pewnie do ciebie ale na inny nick , odczekales pół dnia i kopiujesz to co było pisane słowo w slowo, wy nawet na forum internetowym nas kserujecie hahaha

I co widać juz komu ten temat jest potrzebny do siania napinki i propagandy ? Ktoś ma jeszcze wątpliwości ??...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
FORZA ZKS

Post autor: FORZA ZKS »

A KKS Kalisz nie został zaproszony ze względu na Elanę?
whitepride08

Post autor: whitepride08 »

ldzwdz1910 pisze:Pewnie nie jedną ekipę zżera zazdrość widząc taką bandę na turnieju z okazji 105-lecia RTS-u.

Obrazek
Tak z ciekawości się zapytam,a niby co ma zżerać tą nie jedną ekipę widzewski megalomanie? Pomijając już fakt,że do tego 105-lecia to Wam parę lat brakuje.
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS »

Ene due rabe pisze:Najsmieszniesze ze piszesz dokładnie to co wcześniej leciało w waszą stronę min pewnie do ciebie ale na inny nick , odczekales pół dnia i kopiujesz to co było pisane słowo w slowo, wy nawet na forum internetowym nas kserujecie hahaha
Co leciało w naszą stronę ty ku*** zjebusie?spinasz się znowu a napisałem tylko że w c*** ekip wyśmiało wasz układ z Lechem,to nie było tylko zdanie ludzi z Widzewa.Pominąłem to co mówili ludzie z Arki i Cracovii ze względu że Lech ma wyjebane i nie udziela się na tym forum.
rozmowa zresztą dotyczy Łodzi,czyli Widzewa i Łksu.Ktoś ogarnięty od was napisał,że fakt bolą was Nasze FC bo jest ich dużo.Wy od zawsze i za wszelką cenę próbowaliście to umniejszać i pierdolić że Widzew to wioski.To zawsze mnie śmieszyło i przyznał to od was typ,że wolałby jeździć z fanatykami z FC niż piknikami z miasta.Ja nic sobie nie dodaje tutaj.Zresztą co to za z****** podziały,taki Lech też słynie z FC i jakoś nikt im nie zarzuca że ich sila to głównie FC.Dlaczego więc hipokryci zarzucacie to Widzewowi skoro w mieście też jest nas w c***?Wytłumacz to patusie a nie pisz tych swoich zjebanych mądrości.
Ty jesteś mistrzem w odwracaniu kota ogonem.Serio zero konstruktywnej rozmowy i jeszcze komuś chcesz coś zarzucać.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!
KlubemŁodziJestRTS

whitepride08 pisze:
ldzwdz1910 pisze:Pewnie nie jedną ekipę zżera zazdrość widząc taką bandę na turnieju z okazji 105-lecia RTS-u.

Obrazek
Tak z ciekawości się zapytam,a niby co ma zżerać tą nie jedną ekipę widzewski megalomanie? Pomijając już fakt,że do tego 105-lecia to Wam parę lat brakuje.
i kto tu się dopierdala?wczoraj twój ziomuś pato vel eneduerabe pisał że rozpierdalamy temat pisząc po raz setny o historii Łksu.Nie mija dzień i sam się przypierdalasz o historię Widzewa.Widzew powstał w roku 1910 i są na to niezbite dowody a na to że powstaliście w roku 1908 dowodów nie ma,bo wszędzie widnieje data 1909.
giant

Post autor: giant »

Kserokopiarki spod Łodzi przerobiły "Bóg wybacza Cracovia nigdy" po swojemu.
Koniec Świata :D
Jesteśmy biali,jesteśmy czerwoni,jesteśmy CRACOVIA,a kim są oni?
EL 1910

Post autor: EL 1910 »

Na gg pisałeś że możemy....
Łódzki Klub Sportowy

Post autor: Łódzki Klub Sportowy »

RTS ksero Widzew. Norma.
Nivek

Post autor: Nivek »

kubuś puchatek pisze:Obrazek
No i teraz detektywi co było wcześniej, jajko czy kura ?
KlubemŁodziJestRTS

giant pisze:Kserokopiarki spod Łodzi przerobiły "Bóg wybacza Cracovia nigdy" po swojemu.
Koniec Świata :D
Obrazek
cobytu

Post autor: cobytu »

KlubemŁodziJest...Nie bede sie juz powtarzał na temat różnych zgód i układów w tym kraju bo mi się nie chce.Mozesz sobie poszukać z nudów.Zapytaj na nastepnym razem na marszu ile osob wysmialo wasz układ CSKA chlopaku.Co ty zes wymyslil ze nas bola wasze F.C? Przyznalismy ze macie ich w c*** duzo i w tym temacie nie mamy sie co rownac.Poza wyjatkami typu Zgierz,Pabinice czy tam Grudziądz te wasz F.C robia wam wiecej lipy niz z nich pożytku jest.Pomijam fakt ze poprawiaja wam liczby ma wyjazdac,rozne skladki etc.bo to jednak sa plusy.Przyznawalismy wam w tym temacie juz z dziesiec razy ze jes was ogolnie wiecej,lepsze wyjazdy itd.wiec nie wymyslaj na sile ze nas cos boli.Mialem bliskie spotkania z ta wasza duma wiele razy i zdanie ma wyrobione na ten temat.Na pewno mnie to nie boli.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)
cobytu

Partizana to jaka grupe zaprosiliscie? Bo tam ku*** chaos to maja totalny miedzy soba.O dymaniu ziomkow i wspolpraca z psami bylo glosno w kibiolskim swiecie.O samej Serbi juz nie wspominajac.Nadał maja konflikt i wewnetrzny podzial czy juz sie dogadali? Nie przypierdalam sie tylko pytam z ciekawosci.
KlubemŁodziJestRTS

nikodem pisze:Wszystkie zgody i układy są przeciw W&R,ŁKS z Zawiszą i układ z Lechem,Wisła ze Śląskiem i Lechią,Legia z Zagłębiem i BKS-em,Zagłebie,z Falubazem i Odrą,Jaga ze Spartakiem,Stalówką z Polonią Przemyśl czy Polonia Bytom z Góralem itp....

Wiadomo że w koalicjach jesteście elitą tego nie zparzecze,ale nie wkręcaj nikomu że nikt was nie roz**bie,Bo ŁKS z Lechem nal uzie moga z wami wygrać,jak dobrze pamiętam Lech z PF wygrał nieraz,Legia z ZS&BKS na penwo nie są od was gorszi czy Wisła ze Ślaskiem i Lechią,wynik moga tylko zweryfikować walki,a nie to forum.
p********* kocopoły,napisałem przeciwwaga dla zgody W&R.

Jakoś ten Łks nie jest skory do walki z R.

Nie raz? po raz kolejny pokazujesz swoją niewiedzę.A co do reszty twoich przemyśleń to szkoda nawet komentować,każdy kto siedzi w temacie przyzna,że c**** wiesz więc łaskawie zamilcz albo W********** na forum onetu z takimi rewelacjami.
cobytu

KlubemŁodziJestRTS pisze:
nikodem pisze:Wszystkie zgody i układy są przeciw W&R,ŁKS z Zawiszą i układ z Lechem,Wisła ze Śląskiem i Lechią,Legia z Zagłębiem i BKS-em,Zagłebie,z Falubazem i Odrą,Jaga ze Spartakiem,Stalówką z Polonią Przemyśl czy Polonia Bytom z Góralem itp....

Wiadomo że w koalicjach jesteście elitą tego nie zparzecze,ale nie wkręcaj nikomu że nikt was nie roz**bie,Bo ŁKS z Lechem nal uzie moga z wami wygrać,jak dobrze pamiętam Lech z PF wygrał nieraz,Legia z ZS&BKS na penwo nie są od was gorszi czy Wisła ze Ślaskiem i Lechią,wynik moga tylko zweryfikować walki,a nie to forum.

Nie raz? po raz kolejny pokazujesz swoją niewiedzę.A co do reszty twoich przemyśleń to szkoda nawet komentować,każdy kto siedzi w temacie przyzna,że c**** wiesz więc łaskawie zamilcz albo W********** na forum onetu z takimi rewelacjami.

Skoro ty jestes taki dobrze zorientowany to zapytaj kolegow z Ruchu o wszystkie telefony.Przekonasz sie czy ŁKS jest taki bierny w temacie spotkania z PF.
LodzkiStyl

Post autor: LodzkiStyl »

cobytu pisze:Partizana to jaka grupe zaprosiliscie? Bo tam ku*** chaos to maja totalny miedzy soba.O dymaniu ziomkow i wspolpraca z psami bylo glosno w kibiolskim swiecie.O samej Serbi juz nie wspominajac.Nadał maja konflikt i wewnetrzny podzial czy juz sie dogadali? Nie przypierdalam sie tylko pytam z ciekawosci.
Konflikt na Partizanie został zażegnany kilka miesięcy temu. Z Partizana pojawiła się skromna delegacja, w której skład wchodzili członkowie dwóch grup kibicowskich na Partizanie
cobytu

Ok.Dzieki.
maestro1

Post autor: maestro1 »

cobytu pisze:.Co ty zes wymyslil ze nas bola wasze F.C? Przyznalismy ze macie ich w c*** duzo i w tym temacie nie mamy sie co rownac.Poza wyjatkami typu Zgierz,Pabinice czy tam Grudziądz te wasz F.C robia wam wiecej lipy niz z nich pożytku jest.
Które to fc robia taka lipe Widzewowi?
cobytu

Wszystkie te których szczytem możliwości jest jebnie ŁKS-u czy prezenie sie i pajacowanie na trasie a jak przychodzi chwila prawdy to sa na tupniecie noga.Ewentualnie grzecznie oddają barwy.Przeżyłem takich historii bardzo dużo.Dlatego nazywam to lipa.Odrazu zaznaczam żeby nie było awantury ze po naszej stronie też są takie akcje zdarzaja.Tez sa ludzie na tupniecie noga.
niedzwiedz27

Post autor: niedzwiedz27 »

cobytu pisze:

Skoro ty jestes taki dobrze zorientowany to zapytaj kolegow z Ruchu o wszystkie telefony.Przekonasz sie czy ŁKS jest taki bierny w temacie spotkania z PF.

Nie raz wygrał a to ciekawe? Jakoś do rewanżu skorzy nie są od paru ładnych lat i pamiętaj my z Lechem przegraliśmy po walce...nie będę komentował co ta czołowka hools zrobia podczas pamiętnego wyjazdu do Zabrza w 200 os...choć teraz nie dużo brakło a była by powtórka z rozrywki.
KlubemŁodziJestRTS

No Lech uznał to za porażkę wtedy ale napisali,że byli ekipą wyjazdową a nie bandą.

Jak cobytu się wypowiada w temacie to od razu zapanował spokój.Można?Można.także apel do wiadomo kogo by trzymał się z daleka od tego tematu.
Super_Mario

Post autor: Super_Mario »

cobytu pisze:Wszystkie te których szczytem możliwości jest jebnie ŁKS-u czy prezenie sie i pajacowanie na trasie a jak przychodzi chwila prawdy to sa na tupniecie noga.Ewentualnie grzecznie oddają barwy.Przeżyłem takich historii bardzo dużo.Dlatego nazywam to lipa.Odrazu zaznaczam żeby nie było awantury ze po naszej stronie też są takie akcje zdarzaja.Tez sa ludzie na tupniecie noga.
taka jest specyfika atakowania fan clubów, wiadomo że nie wszyscy tam chuliganią, jeśli na 100 osoby fan club ustawi się 80 osób ekipy to wynik jest z góry przesądzony, obojętne czy chodzi o FC Widzewa, Legii, Lecha, Ruchu czy kazdego innego klubu w Polsce
cobytu

Zgoda masz racje.Mi jednak nie chodzilo a akcje jak z Twojego przykładu.Tu niepotrzeba bandy zeby obnazyc czyjąś słabość.Chodzi o to ze jak nie czuje sie na siłach to siedze na d**** i sie nie wychylam a nie pajacuje na peronie czy przy drodze.Są różne F.C wiadomo.Typowo nastawione na walkę i typowo piknikowe.Są sklady mieszane itd. Dlatego dla równowagi podałem wasze FC gdzie sie trenuje etc.Wszedzie znajda sie pajace.W kazdej ekipie.Nie uchroni sie od tego zadna ekipa.To tak jak z konfidentami.Nie ma na to za c**** rady.
PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał »

Troche pojeździłem po Polsce i uwierz mi pajacujących ludzi na peronach czy na trasie nie brakuje w żadnym klubie, nie sądze aby nasze fan cluby wiodły w tym temacie szczególny prym, może takie wrażenie dlatego że przy okazji każdego waszego wyjazdu przemieszczacie się przez tereny Widzewskie i stąd też napinaczy nie brakuje, widujecie ich po prostu częściej.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:
pijany powietrzem

Post autor: pijany powietrzem »

Do tego "wady" derbowych rywali dostrzega się najlepiej, no i ma się kolejny powód by pożalić się na kibice.net, nie podając żadnych konkretnych sytuacji
cobytu

PanTuNieStał Dlatego w moim poscie jest wyraznie ze problem napinatorsko-peronowy dotyczy innych klubow a nie tylko Widzewa.Nie napisałem ze jestescie w tej dziedzinie liderem.

pijany powierzem jezeli Twoje słowa były kierowane do mnie to prosze przesledz moje posty a zobaczysz ze nie mam problemy zeby wytknac "wady" rywalowi derbowemu ale tez własnej ekipie.Jezeli sugerujesz że się tu zale to faktycznie jestes pijany i napewno nie od powietrza.Pozdrawiam.
Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe »

KlubemŁodziJestRTS pisze: Co leciało w naszą stronę ty ku*** zjebusie?spinasz się znowu a napisałem tylko że w c*** ekip wyśmiało wasz układ z Lechem,to nie było tylko zdanie ludzi z Widzewa.Pominąłem to co mówili ludzie z Arki i Cracovii ze względu że Lech ma wyjebane i nie udziela się na tym forum.
rozmowa zresztą dotyczy Łodzi,czyli Widzewa i Łksu.Ktoś ogarnięty od was napisał,że fakt bolą was Nasze FC bo jest ich dużo.Wy od zawsze i za wszelką cenę próbowaliście to umniejszać i pierdolić że Widzew to wioski.To zawsze mnie śmieszyło i przyznał to od was typ,że wolałby jeździć z fanatykami z FC niż piknikami z miasta.Ja nic sobie nie dodaje tutaj.Zresztą co to za z****** podziały,taki Lech też słynie z FC i jakoś nikt im nie zarzuca że ich sila to głównie FC.Dlaczego więc hipokryci zarzucacie to Widzewowi skoro w mieście też jest nas w c***?Wytłumacz to patusie a nie pisz tych swoich zjebanych mądrości.
Ty jesteś mistrzem w odwracaniu kota ogonem.Serio zero konstruktywnej rozmowy i jeszcze komuś chcesz coś zarzucać.
Hahaha mam nadzieję że nikt na tym forum poważnie wpisów tego łepka traktować nie będzie....

.... tak sobie wkreciliscie wiesniactwo że przestaliscie wieszac flagi FC pod zegarem , a fan cluby skoszarowaliscie na niciarce . pamiętasz jaki napis skierowany do FC był zrobiony nad wejściem na zagar?? Zacytujesz go ?? Ale oczywiście wy się niczego nie wstydzicie a nasze zarzuty kwitujecie śmiechem...
Wstawialem tu film z derbow z 1995 gdzie wiekszosc flag to sa fc ,i doskonale wiesz o co chodzi z nazywaniem was wiesniakami , nie chodzi bynajmniej o to skąd są wasze fan cluby, a o historię waszego ruchu kibicowskiego. Jeśli kiedyś większość flag np na takich derbach stanowiły fan cluby to oczywiste jest że taki musiał być przekrój na trybunach...

my się swoich fan clubow nie wstydzimy i widać boli was co się dzieje w Piotrkowie i Aleksandrowie gdzie zostaliscie zmarginalizowani w przeciągu kilku lat.
whitepride08 pisze:
ldzwdz1910 pisze:Pewnie nie jedną ekipę zżera zazdrość widząc taką bandę na turnieju z okazji 105-lecia RTS-u. hit hahahah ! ! ! !

Obrazek
i kto tu się dopierdala?wczoraj twój ziomuś pato vel eneduerabe pisał że rozpierdalamy temat pisząc po raz setny o historii Łksu.Nie mija dzień i sam się przypierdalasz o historię Widzewa.Widzew powstał w roku 1910 i są na to niezbite dowody a na to że powstaliście w roku 1908 dowodów nie ma,bo wszędzie widnieje data 1909.
Już pomine twoja zalosna osobę odniose się do tego co napisales wszarzu ...
Widzę , że jebal pies prosty fakt , iz w 1910 powstał zupełnie inny klub - TMRF , a w 1922 RTS Widzew który pierwotnie w statusie nie nawiązywal wogole do tmrfu, ale za komuny w roku 1960 na potrzeby propagandy zorganizowano 50 lecie RTSu i od tamtej pory klub dopiero na dobre zaistnial hahaha :DDD
poka te dowody dzieciak i przestan zarzucac innym sianie propagandy jak sam jesteś tutaj największym propagandzista i farmazoniarzem ... A za sam nick i takie bluźnierstwo powinieneś c**** do geby dostać z urzędu hahahahahah ;)
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
mms

Post autor: mms »

Łks jest dumny ze swoich fan clubów, no hit :D macie jeden fan club z prawdziwego zdarzenia (Włocławek), a reszta to kupa śmiechu. 3 są oparte na cwelach przerzutach, a reszta nie istnieje w swoich miastach bo wieśniaki biją waszych żydowski pachołków :) To musi być dopiero ból d*** hahahaha
Zaraz usłyszymy, że cały RTS jest oparty na przerzutach i takie tam bla bla. A nie jednego z was ojciec zapitalał na Widzew na PM i nas dopingował :)

Od piątku już Widzew baluje z ekipami z turnieju, i ni widu ni słychu o tym wielki mocnym chuligańskim łksie :)
mms

Post autor: mms »

Jeszcze się zapytam, te murzyny i arabusy co z wami biegają, też krzyczą precz z imigrantami? I pozują chętnie do waszych flag z celtykami i kkk? :)
zgredzik

Post autor: zgredzik »

Na daty powstania mam wydziabane, a ze względu na sympatię będę nieobiektywny. W warszawskim temacie Foxx coś takiego napisał, że jak jakaś grupa ludzi tworzyła jakieś kluby, które nie przetrwały, czy zawieszały działalność a po latach wznawiały działalność niejednokrotnie pod inną nazwą, tradycją nawiązywały do daty pierwszego tworzonego klubu. Że taki niby panował klimat. Czy tak czasem nie było na Widzewie, że w 1910 roku powstał TMRF, który przestał działać/zawiesił działalność by po latach w 1922 roku wznowić działalność jako Widzew, ale tradycją odnosząc się do 1910? Bo tworzyli to ci sami ludzie? Z drugiej strony też co chwila czytam tu o 1908/1909. Nie wiem jak było, ale czy to wszystko nie brzmi najlogiczniej i najlepiej przejść nad tym do porządku dziennego? No chyba, że komuś ten burdel tu na rękę.
KlubemŁodziJestRTS

Ene due rabe pisze:Wstawialem tu film z derbow z 1995 gdzie wiekszosc flag to sa fc ,i doskonale wiesz o co chodzi z nazywaniem was wiesniakami , nie chodzi bynajmniej o to skąd są wasze fan cluby, a o historię waszego ruchu kibicowskiego. Jeśli kiedyś większość flag np na takich derbach stanowiły fan cluby to oczywiste jest że taki musiał być przekrój na trybunach...

my się swoich fan clubow nie wstydzimy i widać boli was co się dzieje w Piotrkowie i Aleksandrowie gdzie zostaliscie zmarginalizowani w przeciągu kilku lat.
To wstaw jeszcze filmiki z lat 70tych i na tej podstawie wyciągaj wnioski hehe.Jakbyś nie zauważył to mamy rok 2015 i Widzew nie dość że ma w c*** FC to jeszcze pół Łodzi.Rządziliście kiedyś tam dawno temu Łodzią ale te czasy już odeszły w zapomnienie,dlatego nie wywlekaj tutaj jaka jest historia kibicowania na Widzewie bo nowa historia jest taka,że w Łódź jest podzielona mniej więcej 50/50.Lubisz wracać do starych czasów,to zrozumiałe ale przejdź już do czasów teraźniejszych.

Apelowaliśmy już do ciebie żebyś nie wchodził do tego tematu,bo znowu zacznie się napinka.Ucz się od kolegi po szalu jak się powinno prowadzić dyskusję.Nie wiem ile masz lat ale jest takie powiedzenie;czego Jaś się nie nauczy tego Jan nie będzie umiał.
ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz »

Mnie zawsze śmieszy argument, że komuna tak pomogła Widzewowi. Tylko pytanie kto zbudował dla Łksu nowoczesny jak na na tamte warunki stadion gdzie mogły pomieścić się wszystkie sekcje. Mieliście jakiegoś sponsora z zachodu? Wyniki sportowe nie poszły w parze ale tak to bywa i na to zbiera się wiele czyników. Faktem jest, że podjebali wam Deyne, może on by wpłynął na wyniki sportowe i popularność jaką z czasem zyskał Widzew. Co do zbudowania drużyny Widzewa radzę się zapoznać z się z historią Ludwika Sobolewskiego. Komuna Widzewa nie wspierała, ale oczywiście jak ktoś ma jakieś informacje chętnie wysłucham.
MW10

Post autor: MW10 »

mms pisze:Łks jest dumny ze swoich fan clubów, no hit :D macie jeden fan club z prawdziwego zdarzenia (Włocławek), a reszta to kupa śmiechu. 3 są oparte na cwelach przerzutach, a reszta nie istnieje w swoich miastach bo wieśniaki biją waszych żydowski pachołków :) To musi być dopiero ból d*** hahahaha
Zaraz usłyszymy, że cały RTS jest oparty na przerzutach i takie tam bla bla. A nie jednego z was ojciec zapitalał na Widzew na PM i nas dopingował :)

Od piątku już Widzew baluje z ekipami z turnieju, i ni widu ni słychu o tym wielki mocnym chuligańskim łksie :)
ach ta chuligańska banda wstydzewa, wraz ze swoimi kompanami chyba awansują w lidze chuligańskiej, dojebali w końcu komuś na swoim poziomie...

http://www.epiotrkow.pl/news/Juniorzy-P ... A%5D,23964

bandą atakować piłkarzy ręcznych i to juniorów, no ku*** hit! :)
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
KlubemŁodziJestRTS

ImperatorMistrz pisze:Co do zbudowania drużyny Widzewa radzę się zapoznać z się z historią Ludwika Sobolewskiego. Komuna Widzewa nie wspierała
Zgadza się.Łksiakom i tym Widzewiakom którzy jeszcze nie czytali polecam książkę 'Wielki Widzew'.dokładnie opisana historia RTSu i to jakim wspaniałym człowiekiem był Ludwik Sobolewski.Biznesmen z wielką klasą mający głowę na karku.
walczzawsze

Post autor: walczzawsze »

MW10 pisze:
mms pisze:Łks jest dumny ze swoich fan clubów, no hit :D macie jeden fan club z prawdziwego zdarzenia (Włocławek), a reszta to kupa śmiechu. 3 są oparte na cwelach przerzutach, a reszta nie istnieje w swoich miastach bo wieśniaki biją waszych żydowski pachołków :) To musi być dopiero ból d*** hahahaha

ach ta chuligańska banda wstydzewa, wraz ze swoimi kompanami chyba awansują w lidze chuligańskiej, dojebali w końcu komuś na swoim poziomie...

http://www.epiotrkow.pl/news/Juniorzy-P ... A%5D,23964

bandą atakować piłkarzy ręcznych i to juniorów, no ku*** hit! :)
jak się zakłada barwy Łksu to trzeba liczyć się z tym że można dostać w*******, proste.
Chyba wasza propaganda z kibice.net zaślepiła tych chłopaczków, pewnie myśleli że w Łodzi Widzewa nie ma i jest tylko "Wielki" Łks :))))

następnym razem zastanowią się przed założeniem szmat...
cobytu

Nastepnym razem to zastanow sie co piszesz bo tu nikt nigdy nie napisał ze Was nie ma w Łodzí.To raz.Dwa to w takich sytuacjach jak ta z piłkarzami recznymi to sie maksymalnie liscie sprzedaje i zabiera koszulkę.
Santa Marta

Post autor: Santa Marta »

cobytu-temat rzeka. Od was chłopaki jak pobili(połamali) młodych graficiarzy! na Anilanie.
morison

Post autor: morison »

Nie popieram ani nie jestem zwolennikiem tego typu sytuacji, ale na co Ci kolesie liczyli paradując w ciuszkach rywala z zza miedzy?
Merlin

Post autor: Merlin »

Nie mój cyrk i nie moje małpy, ale jeśli pismak pisze prawdę, to ktoś się powinien na prawdę pierdolnąć w cymbał. Przecież taki 16-letni glut na widok grzybiarzy z prawdziwego zdarzenia miał 2kg w gaciach i barwy oddałby bez szemrania. Powinien dostać lepę na ryja, kopa na d*** i tyle. Jak polskie ekipy jeżdżą za granicę, to często jest wielkie larum, że jakieś ciapaki, czy ukraińcy latają z przedłużaczami, albo startują w 10 do 1 typa. I wtedy są piękne opowieści jakie to ekipy polskie są honorowe i nigdy nie skalały by się jakąś krzywą akcją. Teraz się okazuje, że jedna z topowych ekip w kraju skacze po głowach jakimś gimbusom. Gówniarze nie są bez winy, no ale ku*** trzymajmy jakieś standardy.
I żeby nie było, to nie czepiam się tylko ww. sytuacji, tylko każdej innej, w której następuje ewidentne przegięcie.
ODPOWIEDZ