Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
KlubemŁodziJestRTS

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 28.05.2016, 19:36

To podaj nicki ludzi których usuwano.Oczywiście pomijając ciebie.Daj w końcu jakieś konkrety,dowody.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!

iparts.pl
Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 28.05.2016, 19:37

Po dowody to se idź do prokuratury

Nie wiem czy widzisz ale znowu rozpierdalasz temat j***** czerwony bałwanie, i znowu robisz to celowo...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 28.05.2016, 19:41

Ja rozpierdalam?Przecież to ty znowu zacząłeś dyskusję że niewygodne osoby od was były banowane.Więc pytam kogo usuwano stąd?

Niewygodne pytanie i znowu atak.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 28.05.2016, 19:44

Owszem zacząłem dyskusje , ale nie z tobą j***** kmiocie .

Podaj dowody na to że nie jesteś zwykła , uliczna , brudną prostytutką , a jak nie to goń się stąd prosto na trasę...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 28.05.2016, 19:45

Najlepiej by na jakiś zarzut osoba stawiająca zarzut od razu była pytana o dowody w tej sprawie i napinka raz dwa zniknie.

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 28.05.2016, 19:47

Ene due rabe pisze:Podaj dowody na to że nie jesteś zwykła , uliczna , brudną prostytutką , a jak nie to goń się stąd prosto na trasę...
No i to jest właśnie dyskusja z tobą.

Zadałem normalne pytanie o nicki osób banowanych a ty odwracasz kota ogonem i zaczynasz ataki ad personam.

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 28.05.2016, 21:21

Odnośnie Cacka tak, zaufaliśmy mu mieliśmy ogromne z nim związane nadzieje tak jak nadzieje miała Legia z iti tak jak nadzieje mieliście wy za Ptaka mieliście mistrza całowaliście go po jajcach a jak skończył?? Podobnie Goszczyński i paru innych, zawsze jak przyjdzie ktoś (nie anonimowy) z realnym kapitałem to jest nadzieja że klub pogrążony w maraźmie w końcu z niego wybrnie i jaka tu mowa sprzedawaniu?? A pamiętasz jak pląsaliście z Hanką (pani prezydent z PO) obiecała wam stadion tańcowaliście z nią że chej czyż nie? A że wyszło jak wyszło i to Widzew na tym wyszedł lepiej to krew was zalewa,Jak było w Zawiszy z Osuchem od samego początku był j*****?? czy jak zaczął z kibicami w c**** walić?.
Odnośnie naszych fanclubów jak nie masz żadnego pojęcia na jakiś temat to się nie wpierdalaj z jakimiś zasłyszanymi gdzieś farmazonami, fan cluby od zawsze były naszą dumą, naszą ogromną siłą i wsparciem, to dzięki nim Widzew na kibicowskiej mapie jest w ścisłej czołówce, pamiętaj fan cluby ich liczba cechują kluby nie tuzinkowe, w pewnym sensie wyjątkowe, czerpią z nich czołowe drużyny naszej kopanej Lech,Wisła,Legia,Ruch,Górnik i w niektórych tylko miastach (zwłaszcza derbowych) daje się słyszeć że zwykle klub ten bez fan clubów jest najrodowitszy vide stosuje ten chwyt Polonia wobec Legii, cracovia wobec Wisły czy wy wobec nas z mizernym skutkiem, wy przespaliście pewien czas wasz klub od lat jest po prostu taki nijaki nie ma czym do siebie przyciągnąć ludzi ,dlatego o takiej liczbie i tak zorganizowanych fanclubach możecie sobie pomarzyć choćbyście się dwoili i troili i za to wam gulsko skakało skacze i będzie skakać.
FANCLUBY DUMĄ WIDZEWA! amen.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 28.05.2016, 22:08

PanTuNieStał pisze:Odnośnie Cacka tak, zaufaliśmy mu mieliśmy ogromne z nim związane nadzieje tak jak nadzieje miała Legia z iti tak jak nadzieje mieliście wy za Ptaka mieliście mistrza całowaliście go po jajcach a jak skończył?? Podobnie Goszczyński i paru innych, zawsze jak przyjdzie ktoś (nie anonimowy) z realnym kapitałem to jest nadzieja że klub pogrążony w maraźmie w końcu z niego wybrnie i jaka tu mowa sprzedawaniu??
Zostało to bardzo merytorycznie wyjaśnione i powinno zakończyć głupie pierdolenie rabinów i innych dzbanów szukających tanich sensacji.

PanTuNieStał pisze:Odnośnie naszych fanclubów jak nie masz żadnego pojęcia na jakiś temat to się nie wpierdalaj z jakimiś zasłyszanymi gdzieś farmazonami, fan cluby od zawsze były naszą dumą, naszą ogromną siłą i wsparciem, to dzięki nim Widzew na kibicowskiej mapie jest w ścisłej czołówce, pamiętaj fan cluby ich liczba cechują kluby nie tuzinkowe, w pewnym sensie wyjątkowe, czerpią z nich czołowe drużyny naszej kopanej Lech,Wisła,Legia,Ruch,Górnik i w niektórych tylko miastach (zwłaszcza derbowych) daje się słyszeć że zwykle klub ten bez fan clubów jest najrodowitszy vide stosuje ten chwyt Polonia wobec Legii, cracovia wobec Wisły czy wy wobec nas z mizernym skutkiem, wy przespaliście pewien czas wasz klub od lat jest po prostu taki nijaki nie ma czym do siebie przyciągnąć ludzi ,dlatego o takiej liczbie i tak zorganizowanych fanclubach możecie sobie pomarzyć choćbyście się dwoili i troili i za to wam gulsko skakało skacze i będzie skakać.
Nie można tego było lepiej ująć.Wstydzić się na pewno nie ma czego,a reszta naprawdę może tylko pozazdrościć i się spinać,wyciągać jakieś bzdety sprzed 20lat o rzekomych napisach pod zegarem skierowanych do FC.Zwykła bezsilność i świadomość,że choćby c*** na chuju stanął to nie da się z tym nic zrobić :)

Dumą Widzewa Fan Cluby Dumą Widzewa!

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 29.05.2016, 00:19

KlubemŁodziJestŁKS - jeszcze niech Was 5 potwierdzi że wersja jest prawdziwa i sto procent obiektywna ...

PanTuNieStał pisze:Odnośnie Cacka tak, zaufaliśmy mu mieliśmy ogromne z nim związane nadzieje tak jak nadzieje miała Legia z iti tak jak nadzieje mieliście wy za Ptaka mieliście mistrza całowaliście go po jajcach a jak skończył?? Podobnie Goszczyński i paru innych, zawsze jak przyjdzie ktoś (nie anonimowy) z realnym kapitałem to jest nadzieja że klub pogrążony w maraźmie w końcu z niego wybrnie i jaka tu mowa sprzedawaniu??
Porownujesz więc Wasz Widzewski konflikt ( w zasadzie ciężko to tak nazwać ) z bucem Cackiem, z wojną jaka toczyła Legia z ITI, z sytuacja z nami i ptakiem gdzie wszystko rozegrało się szybciutko, albo z goszczyńskim co złego słowa na kibica nie powiedział i siedział cicho ?
Nie wiem ile nad tym myślałes , ale mogłeś lepiej się postarać bo ja nigdzie tam nie widzę podobieństw, ani kibice żeby się zachowali tak jak Wy , ani właściciel żeby był aż tak przejebany...
PanTuNieStał pisze: Jak było w Zawiszy z Osuchem od samego początku był j*****?? czy jak zaczął z kibicami w c**** walić?.
Używając takiej terminologii - to był j*****, jak się sprul .
A sylwuś się pruł do Was dłuższy okres i siedzieliscie cicho . Jak już lecieliscie defacto do 3 ligi to oglosiliscie bojkot, bo widzieliście że to i tak koniec.

Zresztą wątpie żebyś mógł porównywać się wogole do Zawiszy , bo Was po prostu na takie coś nie byłoby stać , w Ich sytuacji...
PanTuNieStał pisze: Odnośnie naszych fanclubów jak nie masz żadnego pojęcia na jakiś temat to się nie wpierdalaj z jakimiś zasłyszanymi gdzieś farmazonami, fan cluby od zawsze były naszą dumą, naszą ogromną siłą i wsparciem, to dzięki nim Widzew na kibicowskiej mapie jest w ścisłej czołówce, pamiętaj fan cluby ich liczba cechują kluby nie tuzinkowe, w pewnym sensie wyjątkowe, czerpią z nich czołowe drużyny naszej kopanej Lech,Wisła,Legia,Ruch,Górnik
Nie myślałem , że między sobą opowiadacie farmazony, ale w sumie znając Was ...
Takie coś wchodzi w grę , więc daje Ci tutaj wiarę...

A reszte, to chyba żeś przeczytał z broszury informacyjnej

PanTuNieStał pisze: i w niektórych tylko miastach (zwłaszcza derbowych) daje się słyszeć że zwykle klub ten bez fan clubów jest najrodowitszy vide stosuje ten chwyt Polonia wobec Legii, cracovia wobec Wisły czy wy wobec nas z mizernym skutkiem,
To już jest wogole szczyt wszystkiego hah

Łodzki Klub Sportowy , najstarszy i najbardziej zasłużony klub w naszym mieście , musi stosować CHWYTY , żeby pokazać że jest rodowitym Łódzkim klubem :D

A czy jesteśmy, jak to ująles - " najrodowitszym klubem" , to już obiektywny nie będę więc się powstrzymam od odpowiedzi ...

Ale z tych miast co wymieniłeś - akurat Łódź to jedyny przykład, gdzie jeden klub był absolutnym hegemonem i działał we wszystkich sekcjach z sukcesami , kojarzony z Łodzia praktycznie bez konkurencji przez 70 lat.... kiedy to Widzew zaczął osiągać sukcesy w piłce.

Ps. Nie wiem co Ci Cracovia zrobiła, ale bardzo mnie cieszy że tą nienawiść pokazujesz w taki sposób ... pisząc na forum ich nazwę z małej...

PanTuNieStał pisze:
wy przespaliście pewien czas wasz klub od lat jest po prostu taki nijaki nie ma czym do siebie przyciągnąć ludzi ,dlatego o takiej liczbie i tak zorganizowanych fanclubach możecie sobie pomarzyć choćbyście się dwoili i troili i za to wam gulsko skakało skacze i będzie skakać.
A to już wogole jest najlepsze - na deser.

Owszem przespalismy pewien czas, i tylko nasze konto obciąża to ze doszliscie w Łodzi do głosu ...
Tylko czy można było coś zrobić ? Nie mnie to oceniać , ale rzadko gdzie trafia się rywal , od lat 80 grający z sukcesami w Lidze Mistrzów ... w całej Polsce ludzie byli głodni sukcesów, i tak jest do dziś..
I właśnie tak było z Fan clubami . Wy nie musieliscie ich zdobywać , ani o nie dbać , bo ludzie sami do Was ciągnęli wszystkim na czym dało się jeździć... mieliscie ich czym przyciągnac , to prawda.

Natomiast my nie mamy czym przyciągnac ludzi , tak ??
Więc to wam gul skacze, dlatego że mimo to - tych ludzi przyciągamy .
I patrząc na ostatnie kilkanaście lat , w rozpoznawalności i przyciąganiu ludzi , zblizyliscie się do Nas , żałuję że nie na odwrót...

Ostatnie moje pytanie , apropo tych twoich zapewnień , i formulek. Żeby podsumować myśl przewodnią ..

Patrząc na lata 90, i obecne . Czyli tak jak rozmawiamy , rownajac to co było - z tym co jest ...
Ile Fan Clubow straciliscie??
Pokusilby się ktoś o wypisanie tych wtedy aktywnych , i obecnie ??

Spodziewam się pytania , ile my stracilismy w takim razie osiedli w Łodzi, ale nie musicie się fatygowac , bo mogę je wypisać w wolnej chwili . Pozatym Łódź to kwestia odrębną niejako, na dłuższą opowieść ...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 29.05.2016, 02:15

PanTuNieStał pisze:
Odnośnie Cacka tak, zaufaliśmy mu mieliśmy ogromne z nim związane nadzieje tak jak nadzieje miała Legia z iti tak jak nadzieje mieliście wy za Ptaka mieliście mistrza całowaliście go po jajcach a jak skończył?? Podobnie Goszczyński i paru innych, zawsze jak przyjdzie ktoś (nie anonimowy) z realnym kapitałem to jest nadzieja że klub pogrążony w maraźmie w końcu z niego wybrnie i jaka tu mowa sprzedawaniu??

Porownujesz więc Wasz Widzewski konflikt ( w zasadzie ciężko to tak nazwać ) z bucem Cackiem, z wojną jaka toczyła Legia z ITI, z sytuacja z nami i ptakiem gdzie wszystko rozegrało się szybciutko, albo z goszczyńskim co złego słowa na kibica nie powiedział i siedział cicho ?
Nie wiem ile nad tym myślałes , ale mogłeś lepiej się postarać bo ja nigdzie tam nie widzę podobieństw, ani kibice żeby się zachowali tak jak Wy , ani właściciel żeby był aż tak przejebany...
Majcher już ci to tłumaczył ale... na Widzewie nie prowadzony był zorganizowany doping, a także bojkot większości kibiców, tu droga była wolna kto chciał to na mecze chodził, na wyjazdach cacek był notorycznie j*****, oraz wiele razy mimo wszelkich starań klubu abyśmy na wyjazdach się nie pojawiali stawialiśmy się zawsze licznie pokazując swą dezaprobate dla poczynań knura race na boisku,flugi co jeszcze mieliśmy go powiesić?
Zresztą wątpie żebyś mógł porównywać się wogole do Zawiszy , bo Was po prostu na takie coś nie byłoby stać , w Ich sytuacji...[/quote
No protest Zawiszy szacunek, ale przypierdalając się jak ty to dla czego aż tylu ich pojawiło się na finale PP, dlaczego Zawiszy nie stać na to żeby zareagować na to jak ich z Lechem za plecami stukacie, no i z tym Lechem który jest właściwie Amiką Wronki to ci nie przeszkadza gdzie jest ich honor według twojego toku rozumowania a zarazem wasz, fakt odkręcania kurków z gazem przemilcze i ty masz czelność cokolwiek nam wytykać.
To już jest wogole szczyt wszystkiego hah

Łodzki Klub Sportowy , najstarszy i najbardziej zasłużony klub w naszym mieście , musi stosować CHWYTY , żeby pokazać że jest rodowitym Łódzkim klubem :D

A czy jesteśmy, jak to ująles - " najrodowitszym klubem" , to już obiektywny nie będę więc się powstrzymam od odpowiedzi ...

Ale z tych miast co wymieniłeś - akurat Łódź to jedyny przykład, gdzie jeden klub był absolutnym hegemonem i działał we wszystkich sekcjach z sukcesami , kojarzony z Łodzia praktycznie bez konkurencji przez 70 lat.... kiedy to Widzew zaczął osiągać sukcesy w piłce.

Ps. Nie wiem co Ci Cracovia zrobiła, ale bardzo mnie cieszy że tą nienawiść pokazujesz w taki sposób ... pisząc na forum ich nazwę z małej...
Łódzki Widzew to klub który rozsławił miasto Łódź w Europie, klub którym grało wielu reprezentantów Polski, klub którego mecze przeszły do historii o których można opowiadać dzieciom, więc na niwie piłkarskiej zjadamy was na śniadanie, a w lotki to sobie mogliście być 100 razy mistrzem Polski. Powiedz mi jakimi trzeba być pizdami żeby z hegemona stać się drugą ekipą w mieście,
cracovia mi nic nie zrobiła brak szacunku do nich mam i będę miał zawsze nie wiesz za co,szkoda , to że to kolejny klub z którym się macacie to mi to akurat lotto, stara miłość nie rdzewieje pasujecie do siebie, trzeba sobie brak fanclubów macając się z połową Polski jakoś nadrobić nie?
A to już wogole jest najlepsze - na deser.

Owszem przespalismy pewien czas, i tylko nasze konto obciąża to ze doszliscie w Łodzi do głosu ...
Tylko czy można było coś zrobić ? Nie mnie to oceniać , ale rzadko gdzie trafia się rywal , od lat 80 grający z sukcesami w Lidze Mistrzów ... w całej Polsce ludzie byli głodni sukcesów, i tak jest do dziś.
Skwitować to śmiechem to mało, ostatni sukces Widzewa miał miejsce wtedy kiedy ty jeszcze na chleb mówiłeś beb, czy to wina Wisły,Lecha, Legii i Widzewa że odnosili odnoszą sukcesy i przyciągają kibiców? wy przyciągacie mimo wszytko kibiców?? jak tak to kiepsko wam to idzie, już niedługo przekonasz się jak to powinno wyglądać.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

WWW1910

Post autor: WWW1910 » 29.05.2016, 03:37

Dlaczego chłopaków z łksu tak strasznie ekscytuje i podnieca ten wyimaginowany gwałt?Cała strona na ten temat,to chyba z wami jest coś nie tak;)

WWW1910

Post autor: WWW1910 » 29.05.2016, 04:00

Sorry za post pod postem
Ważniejsza kwestia jest taka, że jak waszą ekipę z Al. Unii można traktować poważnie,jeśli legia warszawa zabija wam kibica wyrzucając go z pociągu, wiążąc mu ręce i nogi,zresztą śpiewali o tym z dumą przez całe lata 80-te, bluzgaliście na legie,miało to nie być nigdy wybaczone, a po latach wpuszczacie chlopakow z warszawy na swoje sektory,po czym ktoś z łksu miał tupet kilka stron wcześniej napisać,że to nie miało związku ze sprawami kibicowskimi,można byłoby się śmiać z tych bredni łksu gdyby nie smutna historia całej tej sprawy

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 29.05.2016, 04:17

PanTuNieStał -
Nie ma możliwości się w tym rozczytac. Musisz jeszcze raz napisać tak jak chciałeś żeby było ,xbo inaczej to wygląda jak jakaś marna prowokacja czerwonych służb , gdzie w to co piszę wplatasz swoje . Włącz sobie podgląd tego co chcesz wysłać i każdy będzie wiedział o co ci chodzi.. nie żebym się śmiał oczywiście.
Chyba że jesteś kolejnym który nie chce żeby ktoś wiedział o co chodzi ...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

MW10

Post autor: MW10 » 29.05.2016, 07:53

WWW1910 pisze:Sorry za post pod postem
Ważniejsza kwestia jest taka, że jak waszą ekipę z Al. Unii można traktować poważnie,jeśli legia warszawa zabija wam kibica wyrzucając go z pociągu, wiążąc mu ręce i nogi,zresztą śpiewali o tym z dumą przez całe lata 80-te, bluzgaliście na legie,miało to nie być nigdy wybaczone, a po latach wpuszczacie chlopakow z warszawy na swoje sektory,po czym ktoś z łksu miał tupet kilka stron wcześniej napisać,że to nie miało związku ze sprawami kibicowskimi,można byłoby się śmiać z tych bredni łksu gdyby nie smutna historia całej tej sprawy
Jako żydowska podłódzka parówa jesteś ostatnią osobą która może pisać o tego typu rzeczach chyba że już zapomniałeś jak zostawiliście chłopaka na środku pola na śmierć.

A tak na marginesie, Legia u was też siedziała j***** hipokryto.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!

EL 1910

Post autor: EL 1910 » 29.05.2016, 10:28

Mw 10 j***** hipokryto nie widzisz subtelnej różnicy w tym ze u nas tylko siedzieli cicho z pizdami w imię kibicowskiej solidarności, a wy skakaliscie, bawiliscie się razem w najlepsze jak to by była zgoda? A potem jeszcze po Piotrkowskiej lata liście. Może im swoje dziewczyny tez wtedy oddaliscie do poruchania jak Leszkowi?

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 29.05.2016, 10:31

PanTuNieStał -
Nie ma możliwości się w tym rozczytac. Musisz jeszcze raz napisać tak jak chciałeś żeby było ,xbo inaczej to wygląda jak jakaś marna prowokacja czerwonych służb , gdzie w to co piszę wplatasz swoje . Włącz sobie podgląd tego co chcesz wysłać i każdy będzie wiedział o co ci chodzi.. nie żebym się śmiał oczywiście.
No tradycyjnie zresztą gdy padają argumenty megaloman merytorycznie robi w tył zwrot zapomniałeś obrzucać mnie i innych kibiców Widzewa inwektywami, grunt że masz dobre samopoczucie i przekonanie o własnej wartości, niech życie toczy się dalej zobaczymy co pokaże nam przyszłość, internet zostawiam tobie i podobnym do ciebie wojownikom głoście swą prawdę.....wirtualną naRta.

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 29.05.2016, 10:52

Jeszcze macie jakieś wątpliwości co do osoby tego którego nicka nie chce się już wymieniać?

PTNS merytorycznie to wszystko napisał ale łksiacki megaloman i tak będzie się przypierdalał.Prawda jest taka,że Łks w niektórych aspektach już Widzewa nie przeskoczy,czego ten człowiek przepalić nie potrafi.

MW10

Post autor: MW10 » 29.05.2016, 10:53

EL 1910 pisze:Mw 10 j***** hipokryto nie widzisz subtelnej różnicy w tym ze u nas tylko siedzieli cicho z pizdami w imię kibicowskiej solidarności, a wy skakaliscie, bawiliscie się razem w najlepsze jak to by była zgoda? A potem jeszcze po Piotrkowskiej lata liście. Może im swoje dziewczyny tez wtedy oddaliscie do poruchania jak Leszkowi?
Haha j***** podmiejscy bajkopisarze, cała Polska ryje z waszych baśni a wy dalej w swoje. Legia była wpuszczona na ŁKS, tak samo jak i na rts, i co ty mi kmiocie wypominasz że zajebali gościa od nas 30 lat temu, wciąż są naszą jedną z największych kos, a ty k**** żydowska powiedz mi lepiej czy chulsów którzy chłopaszka od was zostawili umierającego zamiast mu pomóc też są wyjebani z waszego widzewa? Czy wasza hipokryzja sięga jedynie najstarszego Łódzkiego Klubu Sportowego, a jak trzeba zajrzeć na własne wiejskie podwórko to już inna sprawa?

ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS » 29.05.2016, 10:54

WWW1910 pisze:Sorry za post pod postem
My chociaż najebaliśmy Legie 3 lata temu (w tym czasie co twierdziliście że ŁKS "zdechł" , najebaliśmy również Arkę) , Wy z Lechem zrobiliście "pakt o nieagresji" choć też zabił Wam Kibica... Jesteś hipokrytą jakich mało

MW10

Post autor: MW10 » 29.05.2016, 10:55

KlubemŁodziJestRTS pisze:Jeszcze macie jakieś wątpliwości co do osoby tego którego nicka nie chce się już wymieniać?

PTNS merytorycznie to wszystko napisał ale łksiacki megaloman i tak będzie się przypierdalał.Prawda jest taka,że Łks w niektórych aspektach już Widzewa nie przeskoczy,czego ten człowiek przepalić nie potrafi.
A ten gil to jest dopiero zawodnik, nawet się ze swoim nickiem nie ukrywa że cały jego klub to jedno wielkie ksero. I jeszcze śmie coś pierdolić, i na SIŁĘ próbuje udowodnić że jego czerwony klubik jest lepszy, hehehe parodia!

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 29.05.2016, 11:01

KlubemŁodziJestRTS pisze:Jeszcze macie jakieś wątpliwości co do osoby tego którego nicka nie chce się już wymieniać?

Hahahahaha

On pisze merytorycznie , i to co mówi to jest świeta prawda , natomiast wszystko inne to jest kłamstwo . A wszystko dlatego że jedynie Widzew ma monopol na prawdę i tylko Widzew wie co kto a myśleć ...

Wy nie widzicie jak bardzo się ośmieszacie pedaly ??
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 29.05.2016, 11:05

PanTuNieStał pisze:
PanTuNieStał -
No tradycyjnie zresztą gdy padają argumenty megaloman merytorycznie robi w tył zwrot zapomniałeś obrzucać mnie i innych kibiców Widzewa inwektywami, grunt że masz dobre samopoczucie i przekonanie o własnej wartości, niech życie toczy się dalej zobaczymy co pokaże nam przyszłość, internet zostawiam tobie i podobnym do ciebie wojownikom głoście swą prawdę.....wirtualną naRta.
Merytorycznie , to mam taki argument , że tego gowna co żeś naskrobał , nie da się nawet cytować.
Bo pojebales się w taki sposób, że moje wypowiedzi są pomieszane z Twoimi w jednym kotle..

Więc jeśli nie chcesz żebym Ci na ten bełkot zakompleksionej hipokrytki odpowiadał , to ok .
Jak zawsze jesteście zesrani że merytorycznie wami dywam zamiote śmietniki, i po raz kolejny się nawet z tym nie ukrywacie.
Wy macie argumenty ?? Hahahah

Niech się wpisze tu jeszcze od Was 10 osób i napisze że to co mówi PanTuNieStal to czysta prawda, a to co ja twierdzę. To niech nikt tego nawet nie czyta.... to takie wiarygodne .
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 29.05.2016, 11:06

MW10 pisze:i na SIŁĘ próbuje udowodnić że jego czerwony klubik jest lepszy, hehehe parodia!
W pewnych aspektach jest lepszy i tego już nie przeskoczycie raczej.

MW10

Post autor: MW10 » 29.05.2016, 11:10

KlubemŁodziJestRTS pisze:
MW10 pisze:i na SIŁĘ próbuje udowodnić że jego czerwony klubik jest lepszy, hehehe parodia!
W pewnych aspektach jest lepszy i tego już nie przeskoczycie raczej.
Przyznam ci, internetową chuligankę, macie na pewno najlepszą w Polsce, chyba każda ekipa to potwierdzi! :))))))

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 29.05.2016, 11:17

MW10 pisze:
KlubemŁodziJestRTS pisze:
Dobrze wiesz o jakie aspekty chodzi,więc nie ironizuj.

Po pierwsze FC.Po drugie liczby u siebie i wyjazdowe.

Jak tylko pojawił się temat FC to twój koleżka jako kontrę zaczął podawać jakieś napisy skierowane do FC które były pod zegarem.Jego pierdolenie że Widzew nie dbał o swoje FC jego pierdolenie o nie szanowaniu tychże tylko potwierdzają jego ból d***.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 29.05.2016, 11:48

Hahahahahah odpowiedz mi na jedną rzecz , nic innego mnie nie obchodzi ...

Rozmawiamy tak jak chcesz o fan fan clubach, i o obecnej rzeczywistej sytuacji ...

Ile fan Clubow czerwoni mieliscie w latach 90, ile macie ich obecnie ??
odpowiedz śmiało jeden z drugim , zamiast wysilać się żeby pokazać w internecie , że we wszystkim jesteście najlepsi i najwięksi ...

To wy mieliście najwicej w województwie do stracenia , i najwicej straciliscie . Taka jest rzeczywistość i wasze zapewnienia ze pisze kłamstwa są c**** warte . Piszecie że Widzew jest mega atrakcyjnym klubem na naszym podwórku . Zgoda - więc wynika z tego że macie po prostu łatwiej, a my więcej musimy się napracować. Do was ludzie ciągnęli sami , bo mieliscie ich czym kusić , wkurwia więc jedynie was to jak sytuacja wygląda obecnie , i nie możecie się z tym pogodzić. Że nasz kluby czy chcecie tego czy nie prezentują bardzo zbliżony poziom ...

To ŁKS po roku 2000 zyskał w województwie najwięcej . Organizując się w drugim co do wielkości mieście , i dominujac je całkowicie , dominując całkowicie Aleksandrów , zwalajac was na drugi plan w Konstantynowie , i pojawiając się tam gdzie wcześniej ŁKSiakow nie było ...
Mimo waszej propagandy że fan cluby to wasza Wielka duma ,to wy potraciliscie ich w c*** . My również w paru miejscach stracilismy , na waszą korzyść - ale nie ma tu wogole porównania...

Mimo waszej propagandy że ŁKS jest nijaki, i nie ma czym przyciągnac ludzi - przyciągamy kiboli, zarówno z fan Clubow jak i z Łodzi. Od c**** malolatow smiga , i to was właśnie boli . Patrzeć na frekwencję , na ostatnie 15 lat - nie zauważam kompletnie między nami różnicy - oprócz tego że nieraz jest was więcej, bo jako ogółu - kibiców Widzewa jest więcej niż nas..

Ale mimo tej chujni u nas i tego jakie macie przeświadczenie - że nasz klub jest mega nieatrakcyjny - to my przejęliśmy drugie co do wielkości miasto w województwie wcześniej bardzo zasłużone dla was , to do nas przyjeżdża Włocławek, mobilizując się świetnie na najważniejsze mecze , i to my pojawilismy się w miejscowościach które wcześniej kojarzyły się z Wami ...

I to was k**** boli, i to widać - bo nie możecie po prostu pogodzić się z rzeczywistością. p********* jeden z drugim Bzdury które z tą rzeczywistością nie mają nic wspólnego...

Wiem że wywołam napinka i tego już czerwoni nie przepalicie , ale teraz już tylko czekam na to jak Legia odjebie robotę , i z połowy Polski zostanie wam pół województwa .... ale sory zapomniałem - fan cluby dumą Widzewa , fan cluby są najlepsze , najbardziej Widzewskie , i wogole ... a śmieszny ŁKS jest nijaki i kompletnie nie ma czym do siebie przyciągnac ludzi, szkoda tylko ze właśnie mimo to cały czas przyciąga ....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Czerwona Armia Widzewa

Post autor: Czerwona Armia Widzewa » 29.05.2016, 12:08

Bu ha ha haaaa....
Ale ty jesteś fajny... Dzieciaczku karmią Cię bo jest z Ciebie dużo radości. Ha ha ha
Prosiłeś już chłopaków żeby zabrali cię choć raz na akcję? Tak żebyś zobaczył jak to jest, i żebyś zrozumiał jakie p********* głupoty.
Parch piszący o frekwencji i fan clubach? Ha ha haha Czego chcieć więcej?

Walcz chłopaku! Dalej!
Ha ha ha haaaaa

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 29.05.2016, 12:16

Super , rozumiem że się że mną zgadzasz ?
To jest właśnie ta słynna merytoryczna rozmowa o której mówily Twoje koleżanki ???

A czemu niby mam nie mówić o frekwencji , i fan clubach ?? Bo nie jestem z wielkiego i największego Widzewa? Bo tylko wy macie monopol na prawde i na tworzenie wyimaginowanej rzeczywistości ??? W momencie kiedy zaczynałem chodzić na mecze - czyli początek lat 2000 , pod względem frekwencji nie było widać między nami żadnej różnicy, później też nam nie odskoczyliscie raczej - poza wyjątkami, wypadkami przy pracę które wam tez się zdarzają...

My jesteśmy jacy jesteśmy, od wielu lat za dużo się nie zmienia. Raz w lepszej formie raz w gorszej. W ostatnich latach napewno zyskaliśmy sporo kibiców w województwie. I jest to fakt .
Tak samo faktem jest , że wy bardzo sporo potraciliscie - i z terminu Wielki Widzew , pozostał już jedynie ten drugi ... CZŁON ;)

A kto , i z czym się nie może pogodzić , to tutaj nie ustalimy ale każdy to ma trochę oleju w głowie i choć nikłe pojęcie o kibicowaniu sam na to wpadnie...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

C1365O

Post autor: C1365O » 29.05.2016, 12:46

Ten temat nie wiem czy wygląda jak telenowela czy jak trudne sprawy :-)

Ene wcześniej pisałeś, coś na temat propagandy. I tu trzeba przyznać rację, zawsze taki pozostanie i przez kolejne 200 stron napinka będzie nie unikniona.

Co do Fc. Pisze tu tylko swoje zdanie.

W latach 90 mieliśmy od c**** Fc w całej Polsce. W niektórych miejscowościach co racjonalnie myśląc ich mieć nie powinniśmy. Ile ich przetrwało? Nie wiem połowa? W każdym bądź razie z tamtych miast dalej ktoś jeździ.

Mieliśmy prawie całe województwo. Wyjątkami były Fc graniczace z Łodzią od Waszej strony. Pabianice, Alex, Kanzas.
Pabianice były Waszym dobrym Fc, teraz wiesz jak jest.
Alex niestety Wasz.
Co do Kanzasu mi się wydaje, że to Wy tam mieliście zgrabną paczkę z Bombą na czele. Teraz już tak za kolorowo nie jest.
Co do Piotrkowa wyolbrzymiasz to miasto. To fakt, że jest co do wielkości drugim w województwie. Ale nie było drugim najsilniejszym miastem. Co do jego przejęcia wiesz co sprawiło, a raczej kto, że jest tak a nie inaczej. Do tego postawa FCP dla mnie pozostawia wiele do życzenia.

Nie zauważasz kompletnie różnicy w temacie frekwencji oprócz tego, że mieliśmy lepszą to jakiś nonsens :-)

Co do atrakcyjności, też uważam nas wyżej. Oczywiście mi zaprzeczysz, normalna sprawa. Ale za czasów RW oprawy były o niebo lepsze niż u Was, wyjazdy były solidne. Piłkarsko oba padaka.
Tereny Uniejowa zdobywaliscie dzięki bramce na protektorze i malolalot wpatrzonym w nich.
Piotrków interesy przeciagnely trzon miasta.
To dzięki temu, że chuliganka u Was nie upadła, walka jest taka ciekawa na każdej plaszyznie.
Tylko czasem moich słów nie przekrecaj, że byliście lepsi :-)

Co do tego, że Fc mimo iż jest ich mniej są powodem do dumy.
Mimo ciaglego dolowania sportowego, fc urosły wielokrotnie organizacyjnie.
Kiedyś była niezliczona liczba fc,panował jeden wielki bałagan.
Dziś pozostalo o wiele mniej ale organizacja jest na dobrym poziomie (wg mnie duzo mozna jeszcze poprawic, jak zawsze :-) )
Kiedyś jedni się patrzyli na drugich, wytykali błędy niektórym, a nawet silniejsi gardzili slabszymi. Teraz wszyscy jak jedna rodzina. Gdy jeden potrzebuje pomocy, może liczyć na resztę. Co do innych aspektów kibicowskich, nie bede ich wymieniał bo chyba wszystkie w fc poszly do przodu.
Teraz czas niższych lig wiec ciężko jednym jak i drugim ale wcale nie jest tak źle jak się niektórym wydaje.
I choć to wyda się dziwne wg mnie u Was tez wcale nie ma takiej padaki.

Czy nas coś boli? Na pewno wiele rzeczy, nawet jeden stracony kibic. Godzimy się z rzeczywistością i coś z nią staramy się robić. Bo gdybyśmy nic nie robili to tak jak sami byśmy sie kladli do trumny :-)

I Legii i Wam życzę powodzenia w zdobywaniu województwa. Na pewno będzie Wam potrzebne :-D

mabo

Post autor: mabo » 29.05.2016, 15:21

Wiadomo, że nikt stojący po którejś stronie barykady nigdy nie będzie obiektywny, ale każdy może porównać liczby wyjazdowe z ostatnich 10 lat, każdy może obejrzeć oprawy prezentowane gdy obie ekipy grały na normalnych stadionach czy to u siebie, czy na wyjazdach. Podobnie z FC, można ocenić działalność, liczby, aktywność. To jeśli chodzi o równy poziom na stadionach.

Oby najbliższe lata przyniosły Łodzi normalność w sensie stricte sportowym i organizacyjnym, bo wyjazdy na puste stadiony, brak ligowych rywali nie służy żadnej z ekip, a obecnie młodzież nie garnie się tak chętnie i licznie do kibicowania jak kiedyś. I nie mam tu na myśli Łodzi, ale generalnie naszą scenę.

Oczywiście wyższa liga nie oznacza lepszej formy kibiców, co pokazuje wiele ekip z niskich lig, ale przekłada się na więcej okazji do dobrego pokazania się, więcej atrakcyjnych, dalekich wyjazdów, rywalizacja z wrogimi załogami. To wszystko jest solą kibicowania i przyciąga, fascynuje młodych. Oby za kilka lat reszta nam nie odjechała.

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 29.05.2016, 15:24

Panowie z Łksu chyba powyższy wpis,mowa o wpisie użytkownika C13650 jest obiektywny i merytoryczny? Nie pytam adwokata,bnowaka i ene due oczywiście,bo oni z pojęciem obiektywizm są na bakier.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 29.05.2016, 15:39

C1365O pisze: W latach 90 mieliśmy od c**** Fc w całej Polsce. W niektórych miejscowościach co racjonalnie myśląc ich mieć nie powinniśmy. Ile ich przetrwało? Nie wiem połowa? W każdym bądź razie z tamtych miast dalej ktoś jeździ.
Właśnie o tym wczesniej mówiłem, my natomiast FC nie mieliśmy tak dużo jak Wy, ale teraz mamy więcej, niż w latach 90...
C1365O pisze:
Mieliśmy prawie całe województwo. Wyjątkami były Fc graniczace z Łodzią od Waszej strony. Pabianice, Alex, Kanzas.
Pabianice były Waszym dobrym Fc, teraz wiesz jak jest.
Alex niestety Wasz.
Co do Kanzasu mi się wydaje, że to Wy tam mieliście zgrabną paczkę z Bombą na czele. Teraz już tak za kolorowo nie jest.
Na przełomie lat 90-2000, za sprawą jednej osoby , świra z ŁKSu , Kansas zaczął sie kojarzyc tylko z Nami. Was tam było od c**** , i jest nadal dużo waszych kibiców , jak wszędzie - ale za sprawą jednej osoby ktora ogarnęła tam nasza ekipę - Wasz FC dał się zepchnąć do ciężkiej defensywy. Daliście się zastraszyć , na wiele lat odpuszczajac tam jakąkolwiek organizacje.
Czasy B. - to już później , kiedy spijalismy śmietankę z faktu że w miescie liczył się tylko LKS, a Widzew bez wsparcia sąsiednich FC , nie miał szansy zrobić absolutnie nic.
Na chwilę obecną ŁKSiacy spuścili z tempa , i napewno nie jest tam już tak kolorowo. Młodzież szkolna to w większości Widzew, robicie różne pokzzowki , pokazujecie się w mieście , ale ile z tych osób pozostanie przy swoim ? Przekonamy się czyje argumenty dla kogo byly ważniejsze za parę lat. Zawsze was tam dużo było , a obecnie nadal trzon tego miasta to starszyzna z ŁKSu, do której chocbyscie się zebrali wszystkimi szkołami, sami jako Kansas - nie macie podjazdu ...
C1365O pisze: Co do Piotrkowa wyolbrzymiasz to miasto. To fakt, że jest co do wielkości drugim w województwie. Ale nie było drugim najsilniejszym miastem. Co do jego przejęcia wiesz co sprawiło, a raczej kto, że jest tak a nie inaczej. Do tego postawa FCP dla mnie pozostawia wiele do życzenia.
Piotrków interesy przeciagnely trzon miasta.
No właśnie ja wiem jak to wyglądało i Ty również , ale chcesz to przedstawić , że niby całe konwoje z walizkami z pieniędzmi i dopalaczami , jeździły do Piotrkowa , żeby miasto było białe??
No nie do końca tak było , a dla tych co nie wiedzą..

Zorganizowanie się ŁKSu w Piotrkowie, to jest sprawka 1 ( słownie jednej ) osoby .
Starszego fanatyka naszego klubu, związanego od zawsze z Piotrkowem , do którego podjazdu nie miał w okolicy absolutnie nikt..
. To on zaczął trenować chłopaków, i to on ogarnął sobie ekipę - wykorzystując to że Widzew - jak na tak duże miasto nie przedstawiał tam żadnej siły. I dlatego tak szybko to poszło , i dlatego teraz jest tam tak jak jest.
Wiem że zaraz ktoś wyjedzie , z banda czerwonych fighterow , masowo zmieniajacych wiarę z Rtsu, na ŁKS - ale coś takiego to tylko wasz wymysł i plasterek na sumienie...

Nie można porównywać tego miasta pod wzgledem kibicowskim , przed zmianą warty i po - kiedy do głosu doszła ŁKSa, bo to są 2 zupełnie inne bajki. Owszem miasto było słabe jak należało do Widzewa, ale po zmienie warty nagle stworzyła się ekipa , która zadziwiła mnie samego również ogromnie na plus ( a was to już pewnie wogole).

W chwili obecnej, malolaci czy wręcz dzieciaki w Piotrkowie jaraja się ŁKSem , i klimatem jaki u nas panuje , jaraja się naszymi oprawami, i akcjami - i napewno mają świadomość że ich wybór był słuszny . A innego wyboru już po prostu nie mieli, mimo ze od " zmiany warty " minęło może z 7 lat max...
C1365O pisze: Nie zauważasz kompletnie różnicy w temacie frekwencji oprócz tego, że mieliśmy lepszą to jakiś nonsens :-)
Od czasu kiedy zacząłem chodzić na mecze , czyli początek 2000 po spadku do 2 ligi , nie zauważyłem nigdy jakiejś różnicy we frekwencji . Owszem mieliśmy wpadki , tak jak i mieliscie Wy . I to Wy zawsze twierdziliscie że frekwencja jest c*** wie jak ważna . Powiedz mi o jakiej różnicy mówisz ?? O różnicy 2 tysięcy ?? 500 osób ??

Jest Was więcej jako ogółu kibiców , i z tego powodu macie profity, łatwiej Wam się zmobilizować , łatwiej o dobre liczby na wyjeździe ... u nas kuleje często organizacja , ale mimo wszystko różnicy obiektywnie patrząc nie widzę i nigdy nie widziałem. Były mecze gdzie było nas więcej, były Derby gdzie wchodziło naraz tyle ludzi co u was na 3 mecze , i były takie gdzie to was było więcej. I były wyjazdy gdzie świetnie się pokazywaliscie , i swoja forma udowadniscie że to wasza domena , ale były też takie gdzie to my prezentowalismy się lepeiej, a po awansie do ekstraklasy zaliczylismy taka runde , ze sami byliśmy w lekkim szoku in plus...
C1365O pisze: Co do atrakcyjności, też uważam nas wyżej. Oczywiście mi zaprzeczysz, normalna sprawa. Ale za czasów RW oprawy były o niebo lepsze niż u Was, wyjazdy były solidne. Piłkarsko oba padaka.
Oczywiście , że nie zaprzecze - i sam pisalem że jesteście bardziej atrakcyjni . Mieliscie więcej argumentów żeby przyciągnąć kibica niż my i jest to niepodważalne ... my musieliśmy szukać sobie innych , związanych bardziej z kibolstwem, moze trochę patologicznych dla Was , ale nie mniej skutecznych ...
Natomiast gdzie macie te swoje argumenty obecnie? ŁKS jest znany z różnych ciekawych akcji na mieście , z oldscholowego klimatu, oprawy również robimy na dobrym poziomie , jednocześnie występujemy w niższych ligach i różnicy wg mnie nie widać .

I moja lekka spinka odnosiła się do propagandy Twojej koleżanki , że niby mamy kompleksy z powodu że nasz klub jest "nijaki i nie ma jak przyciągać ludzi" .
Dla kogo jest to więc ujma ??, jeśli mimo to jesteśmy praktycznie na równi z Wami , i jak sam mówisz - źle u nas nie jest , więc wynika że tych ludzi mimo wszystko jesteśmy w stanie przyciągnąć ...
Przykład Fan Clubow z góry jest oczywisty, że takie pierdolenie nie ma wogole związku z rzeczywistością , jest tylko plasterkiem na wasze sumienia , i pokazaje owszem kompleksy ale Wasze.
Apropo progadandy , czas już zmienić znowu Wasze podejscie i spojrzenie na nas, bo delikatnie mowiac - to w co teraz wierzycie , nie daje Wam możliwości spojrzeć normalnie na realia...
I to nie jest w sumie wasza wina "PanTuNieStał" , " KlubemŁodziJestŁKS" itp - tylko jest to wina tych którzy mówią Wam w co macie wierzyć...

I jeszcze taka rada na przyszłość , do gości takich jak wyżej wypisalem. Teraz to już nic się nie zrobi, czasu nie cofnięcie .
Ale na przyszłość - w takich przypadkach - znajdzćie sobie za malolata kolezkow ŁKSiakow, i porzuccie ten mit Wielkiego Widzewa, na korzyść tej śmiesznej "Patologii z ŁKSu".
Oszczędzicie sobie w ten sposób nerwów,a przede wszystkim kompleksów ... i nie będziecie musieli dwoic się i troic , żeby na każdym roku udowadniać że ŁKS jest śmieszny, wcale nie jest rodowitym klubem, i jest to tylko "chwyt" , nie będziecie musieli wszystkim dookoła wmawiać jaki to Widzew jest wielki , i ile nie ma argumentów żeby jemu kibicować , etc i nie będziecie musieli wpajać sobie tych wszystkich naciaganych wymyslow - tylko po to żeby wytłumaczyć swój mało trafny wybór z mlodosci .... w końcu będziecie mogli spojrzeć na rzeczywistość taką jaka jest ...

Bez spiny oczywiście ;) jesteśmy elitą, nie tłumem ...

Ps . Mabo trafiłeś w punkt , pełna zgoda z tym co napisałes , szczególnie z ostatnim akapitem
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 29.05.2016, 15:46

Nikt nie pisał że jesteście słabi czy c*** wie co,ale w kilku aspektach to wam do Widzewa brakuje i na tym zakończmy dyskusję.Widzewowi brakuje tylko w JEDNEJ dziedzinie do was,ekipa wrgw jest lepsza.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 29.05.2016, 16:25

Hehehe ciekaw jestem skąd taka nagła zmiana , i skąd macie tyle odwagi żeby przyznać że WrW jest lepsze... nagle.

Po tylu latach pierdolenia głupot o hipsterach, skejtach , przekupionych graficiarzach , i ekipie składającej się głównie z nie-kibicow... gdzie obecnie cała masa ludzi odpowiadającą za różne rzeczy i za klimat na ŁKSie , wywodzi się właśnie z wrwg..

Czyżby po prostu dłużej nie dało się wmawiać głupot w kwestii która każdy widzi na co dzień , i może sam sobie ocenic ;) ??

No i w kwestii opraw , widzę ze nadal żyjecie tym co było 10 lat temu ??
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 29.05.2016, 16:29

Macie?Ja wyrażam swoją opinię.

Radicaal

Post autor: Radicaal » 29.05.2016, 16:47

KlubemŁodziJestRTS pisze:Nikt nie pisał że jesteście słabi czy c*** wie co,ale w kilku aspektach to wam do Widzewa brakuje i na tym zakończmy dyskusję.Widzewowi brakuje tylko w JEDNEJ dziedzinie do was,ekipa wrgw jest lepsza.
Jak zwykle...Widzewu na wierzchu...ŁKS tylko w jednej dziedzinie jest lepszy a Widzew w kilku.To wymień proszę te kilka dziedzin w których jesteście lepsi.Tak dla przypomnienia WRW zajmuje/zajmowało się graffiti,ultraską na stadionie,gadżetami,akcjami na mieście.
Rozumiem że w tych aspektach nie macie do WRWu podjazdu.To raz.
Dwa.Zapomniałeś jeszcze o aspektach h.No chyba że nadal żyjesz Piotrkowską i jest to dla Ciebie wyznacznik.Jeśli tak to naprawdę mało wiesz.
Trzy.Natomiast w mojej opinii którą wyrażę tak jak Ty,Widzew lepszy jest od ŁKSu tylko i wyłącznie w liczbie kibiców.
I pomimo tego że Wasze liczby przekręcaliście nie raz i nie dwa na swoją korzyść (często bezczelnie) i tak wyjazdy z reguły mieliście lepsze od ŁKSu jeśli chodzi o liczby.

C1365O

Post autor: C1365O » 29.05.2016, 17:05

Nie chodziło mi tak jak piszesz z tymi walizkami.
Wiesz dobrze jak wyglądała sytuacja więc nie ma sensu pisać.

Za to co do tej frekwencji.
Na szybko poprzez 90minut zrobilem przeglad dwóch ostatnich sezonów jakie razem graliśmy w ekstraklasie.
Nie robiłem zbioru gdy graliśmy w różnych ligach bo ktoś mógłby sie przyczepić, dodatkowo mi sie nie chcialo bo siedzę na telefonie.

Ostatni wspólny sezon. To 11/12:
Na stadion Widzewa przyszło łącznie 95020 widzów, co daje średnią 6334 na mecz.
Na stadion ŁKSu przyszło łącznie 39798 widzów, co daje średnią 2653 na mecz.

Poprzedni wspólny sezon to 07/08 :
Na stadion Widzewa przyszło łącznie 94200 widzów, co daje średnią 6280 na mecz.
Na stadion ŁKSu przyszło łącznie 69500 widzów, co daje średnią 4633 na mecz.

Co do aktualnej atrakcyjności. Znów wyjazdowo jesteśmy lepsi. Na pewno wpływa na to fakt, że chcą nas gościć a Was sobie nie życzą. Ale tu nic na to nie poradzimy.
W oprawach teraz Wy jesteście lepsi, tylko dlatego, że my ich praktycznie nie mamy. Wy mieliście ich kilka.
Tu też nikt na to nie ma wpływu, za rok na nowym stadionie wszystko się może zmienić.

O reszcie kto co powiedział i kto jak myśli pisać nie będę :-)

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 29.05.2016, 17:28

I jeszcze taka rada na przyszłość , do gości takich jak wyżej wypisalem. Teraz to już nic się nie zrobi, czasu nie cofnięcie .
Ale na przyszłość - w takich przypadkach - znajdzćie sobie za malolata kolezkow ŁKSiakow, i porzuccie ten mit Wielkiego Widzewa, na korzyść tej śmiesznej "Patologii z ŁKSu".
Oszczędzicie sobie w ten sposób nerwów,a przede wszystkim kompleksów ... i nie będziecie musieli dwoic się i troic , żeby na każdym roku udowadniać że ŁKS jest śmieszny, wcale nie jest rodowitym klubem, i jest to tylko "chwyt" , nie będziecie musieli wszystkim dookoła wmawiać jaki to Widzew jest wielki , i ile nie ma argumentów żeby jemu kibicować , etc i nie będziecie musieli wpajać sobie tych wszystkich naciaganych wymyslow - tylko po to żeby wytłumaczyć swój mało trafny wybór z mlodosci .... w końcu będziecie mogli spojrzeć na rzeczywistość taką jaka jest ...

Bez spiny oczywiście ;) jesteśmy elitą, nie tłumem ...

Ps . Mabo trafiłeś w punkt , pełna zgoda z tym co napisałes , szczególnie z ostatnim akapitem
Merytorycznie rzecz ujmując elyta, bobrze nam tu dziewcze odpłynełaś, dawaj dawaj nie przestawaj.

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 29.05.2016, 17:37

Panie wójek dobra rada twoja elita szleje a ty tu dalej zawijasz w te sreberka.

[quote]"Kibice ŁKS-u zaatakowali wolontariuszy na obchodach Dnia Dziecka! Dzisiaj pod Halą Sportową przy ul. Skorupki organizowane były obchody Dnia Dziecka. Od samego rana do godz. 15 gośćmi byli zawodnicy i wolontariusze RTS Widzew Łódź. Najmłodsi otrzymali gadżety klubowe, brali udział w konkursach, grach i zabawach, mogli porozmawiać o piłce nożnej i obejrzeć sztuczki piłkarskie. Przybyli na obchody miejskie kibice drużyny ŁKS Łódź zaatakowali wolontariuszy i kierownictwo drużyny RTS Widzew Łódź.[\quote]

MW10

Post autor: MW10 » 29.05.2016, 18:06

I prawidłowo. Niech się parch jeden z drugim uczy że Łódź = ŁKS, potem się tak kończy jak się wierzy w te internetową propagandę armii czerwonej (mowa o wolontariuszach, a nie piłkarzach)

ODPOWIEDZ