Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Olsza2O2

Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

Post autor: Olsza2O2 » 19.06.2015, 12:09

Obiektywny1906 pisze:
Olsza2O2 pisze:Hmmm ciekawe czemu kibole z oswiecenia nie wypowiedza sie na temat tego, ze widzieli jak chlopaki z O2 rozdupcają im wrzuta w samym srodku osiedla? Aha, być moze dlatego, ze uciekali ze stylami w łapach u siebie?
Wszystko jasne.
Cały internetowy czar oswiecenia prysł :<
przepraszam, pewnie sekunde po tym zebrala się cała banda z oswiecenia 50 osob hahahaha
No patrz 2 waszych zajeżdża wrzuta ok 3-4 rano, nagle jedna osoba na was wyskoczyła z okrzykiem "j**** wisłe" i zaczeła biec w waszym kierunku,to wy rura i podjechało wasze auto wszyscy szybciutko do auta i odjazd z piskiem, minutę później wjeżdżają psy, zawijają 2 zwykłych chłopaczków z osiedla ( nie kibicujących, full capy itp) na izibę po tam wcześniej sobie popili i siedzieli niedaleko na ławce i zatrzymują tego który was gonił, jednak go puszczają po paru minutach i zostaje on sam i sekundy po odjeździe policji nagle wybiega z drugiej strony z przełączki 4-5 chłopa z zabawkami od was i gonią tego kolesia jakieś 150 metrów gdzie kończycie go gonić i wydupcacie.
Wiec droga koleżanko zanim coś pierdolniesz że ktoś uciekał, to najpierw opowiedz jak to wy uciekacie na początku przed 17 latkiem, którego potem oczywiście gonicie po tym jak pały wam teren oczyściły.
Oczywiśćie, jeszcze pogubiliśmy barwy, portfele i buty? :) auto stało w miejscu, więc nie wiem o jakim podjeździe mówisz.
Podobno został jeden gościu, ta? Dziwne, że po okrzykach " GDZIE k**** JESTEŚCIE?" , mówił sam do siebie, z kijem w łapie : SŁYSZAŁES, SŁYSZAŁEŚ?
Oczywiście, jak osw podobno(zaznaczam PODOBNO),kogos goni na O2 to tylko i wyłącznie WSH, a my małych skejtów w full cupach, emo i punków. Po prostu przedstawiłeś jaką siłę macie pochowaną po nocach na swoim osiedlu - żadną. Jakim prawem możesz się wypowiadać skoro twoje osiedle jest całe rozjebane? Żeby popisać na necie to jesteś ale żeby ogarnac odnowe osiedla to juz nie za bardzo ;)
Patrz gosciu co ty piszesz : "gdzie kończycie go gonić i wydupcacie." Rozumiem, że jak ty wjezdzasz na inne osiedla ( kiedy słodko śnisz) to wozisz się po akcji po nich czekając na psy? rozumiem. :) danielku, nie tędy droga :)
czego nie napiszesz, nie zmienisz tego, ze nasze osiedle robi więcej niż wasz cały marny klubik .
Możesz zakrzywiać rzeczywistość, aby ludzie w innych miastach myśleli, że dalej jesteście potęgą. Internet działa jako farmazon ale bez przesady. Do zobaczenia, u was bo na to , że nas odwiedzicie to nie wierze, skoro chwalicie się na necie, że byliscie u nas aż 3 miesiące temu.
:)

iparts.pl
nieskumalemtypa

Post autor: nieskumalemtypa » 19.06.2015, 12:11

JeŻuS C-trus pisze:Dla wolno myślących :
Jesteście Żałośni Skundlone Cioty-trudna sprawa
A siekierami możecie się j**** w przedziałek na d****,pogłębicie sobie koryto.

haha

p.

Post autor: p. » 19.06.2015, 12:51

Je-jeseście
Ż-żałośni
u-
S-Skundlone
C-Cioty
tru-trudna
s-sprawa

Panie U uciekło z tej zagadki.
miasto nocą..i o to mi chodziło

Agrafka

Post autor: Agrafka » 19.06.2015, 15:58

j**** mnie to co się u was dzieje, chodziło mi o genezę i historię twojego nicku. Szczerze to długo mnie to nurtowało. Teraz powiedz co bierzesz, bo patrząc na twoje wpisy można sporo orzec. Masz ostro najebane w bani w pozytywnym sensie heheh;)
''Mam grono kumpli, najlepszy to SAMOTNOŚĆ,
On dobrze mnie rozumie, rozumie za dobrze na złość''

Agrafka

Post autor: Agrafka » 19.06.2015, 17:57

Haha, ryjesz mi czachę coraz bardziej. Jak pojadę kiedyś do Krakowa na wycieczkę na Wawel to się odezwę i może zrobimy jakiś browar na mieście. Ogólnie to polubiłem ten temat od kiedy się w nim pojawiłeś. Dobre jaja są i gdy będzie głosowanie na forumowicza roku czy odkrycie roku to z pewnością na Ciebie zagłosuję.

Doktor

Post autor: Doktor » 19.06.2015, 18:18

Ciekawy temat rozjebany przez takie dzbany.agrafka vel szynobus ku*** popek sie dowie jak sie zalecasz do chlopaka z krakowa to nie przybije ci graby na koncercie.jak mogles go zdradzic.
mahomet to pedofil. AVE BMH

Agrafka

Post autor: Agrafka » 19.06.2015, 18:21

JeŻuS C-trus pisze:A my swoje jak betony z Millwall'u:
No one likes us,We don't care!!
Zapraszam,choć uprzedzam, w Najbardziej Bandyckim Kraju z gościnnością bywa różnie, paru gości się nacięło.
To przyjadę w koszulce Ajaxu albo Totenhamu. Dla pewności wezmę jeszcze plecak i mapę do łapy. Dobra jak coś to będę walił na priv co by nie rozpierdalać już dosyć mocno rozjebanego tematu.

asdasd

Post autor: asdasd » 19.06.2015, 18:45

Introwertyk znalazł kumpla, ja p*******.
Zamknijcie rejestrację !

Agrafka

Post autor: Agrafka » 19.06.2015, 21:18

w********** z takimi pedalskimi tekstami bo mnie obrzydzenie bierze.

halodrol

Post autor: halodrol » 19.06.2015, 21:49

O ja pierdolę :)
na poprzedniej stronie napisałem, że brakuje tu jeszcze tylko baby z brodą a tymczasem życie pędzi dalej i oto dwóch pedałów się umawia na randkę pod Wawelem.

No to teraz jeszcze tylko garbaty cygan z harmonią i w temacie krakowskim mamy bal.

Agrafka

Post autor: Agrafka » 19.06.2015, 22:14

Ten kto pierdoli takie ciepłe i z****** pedalskie teksty to sam chyba marzy o bolcu. Za takie pedalskie teksty na forum kibicowskim powinny z miejsca lecieć bany.

Hercules Poirot

Post autor: Hercules Poirot » 19.06.2015, 22:21

Niedawno pojmany kibic Cracovii do sparwy ś.p. Dziekana nie przyznaje sie do winy [link] . Ciekawe co w sądzie powiedzą zeznając jako świadowie , tych 18 co się dobrowolnie poddało karze .

ts06

Post autor: ts06 » 20.06.2015, 07:38

A co ma być?Będzie tak jak zawsze...rozejdzie się po kościach.Ile to razy było że kupili kolesia który ich wcześniej traktował sprzętem. Potem koleś w pierwszym szeregu jg a pochlastani wcześniej przez niego, mogli to przyjąć tylko do wiadomości - ten co mnie oprawił jest teraz z nami;)

shanti

Post autor: shanti » 20.06.2015, 10:04

JeŻuS C-trus pisze:Ciekawe jak tam stan zdrowia typka zWisły, którego koledzy z sektora pocieli ostatnio na Siema.Być pociętym przez byłego kolegę,przerzuta-dramat.Ale być pociętym przez kolesi,którzy się jeszcze nie przerzucili,to chyba coś więcej niż osobista tragedia.
spoko oni tak lubią x lat w stecz devils po wyskoczeniu z puchy na wspolnej libacji zajebal sharksa na pradniku az chłopaki krew dla niego zbierali na azorach swoich pocieli tez zupełnie przypadkiem taka lokalna tradycja
"CHŁOPI"REYMONTA

Post autor: *** » 20.06.2015, 10:30

Ale być pociętym przez kolesi,którzy się jeszcze nie przerzucili,to chyba coś więcej niż osobista tragedia.
TRAGEDIA ot cały pierdolnik z KAŁuży, właśnie takie osoby przyjmujecie z otwartymi ramionami.

nrth

Post autor: nrth » 20.06.2015, 11:14

JeŻuS C-trus pisze:być pociętym przez kolesi,którzy się jeszcze nie przerzucili,to chyba coś więcej niż osobista tragedia.
Nie wiem po co wpierdalacie sie w jakies wewnętrzne sprawy Wisły ale jesli musicie to dobrze wpierw sie rozejrzec po własnym podwórku
Już się w tym temacie zdziwiłeś (chyba) informacjami o jednym swoim koledze ze świecznika.
Zasięgnij języka to sie moze dowiesz o innym top boju, który własnie będzie ci pasowal do tej rozkminki a nawet tematyka będzie ci bliska bo dotycząca jak myślę twoich rewirów
za kim jestes?

Agrafka

Post autor: Agrafka » 20.06.2015, 13:15

Jak to jest pod Wawelem z tym biciem swoich? Już kilka razy się tutaj przewinęło po jednej i drugiej stronie, że tniecie swoich. O c*** w tym chodzi?

shanti

Post autor: shanti » 20.06.2015, 14:26

Agrafka pisze:Jak to jest pod Wawelem z tym biciem swoich? Już kilka razy się tutaj przewinęło po jednej i drugiej stronie, że tniecie swoich. O c*** w tym chodzi?
zapytaj cz..a z Wieliczki on ci powie jak to jest pomagac bratu po szalu wozic paczki do tarnowa a potem dostac
kose w łape
"CHŁOPI"REYMONTA

Agrafka

Post autor: Agrafka » 20.06.2015, 15:19

Gdzie go mam o to zapytać? Pytam Was jak to wygląda, czy nie poznajecie swoich czy o c*** chodzi bo to trudno pojąć. Może JeŻuS coś napisze w tym temacie a z drugiej strony obiektywny 06 bo oni jak widać mają spore pojęcie w temacie.

MarcelW.

Post autor: MarcelW. » 20.06.2015, 15:26

Agrafka pisze:Haha, ryjesz mi czachę coraz bardziej. Jak pojadę kiedyś do Krakowa na wycieczkę na Wawel to się odezwę i może zrobimy jakiś browar na mieście. Ogólnie to polubiłem ten temat od kiedy się w nim pojawiłeś. Dobre jaja są i gdy będzie głosowanie na forumowicza roku czy odkrycie roku to z pewnością na Ciebie zagłosuję.
Zrób mu gałę jeszcze... Odpowiadając na Twoje pytanie z ostatniego posta, jak już mu zrobisz pałę to cię pobije...

shanti

Post autor: shanti » 20.06.2015, 16:05

Agrafka pisze:Gdzie go mam o to zapytać? Pytam Was jak to wygląda, czy nie poznajecie swoich czy o c*** chodzi bo to trudno pojąć. Może JeŻuS coś napisze w tym temacie a z drugiej strony obiektywny 06 bo oni jak widać mają spore pojęcie w temacie.
jak to gdzie w restauracji u Wiślaków albo na o2 lub w siłowni azik gdzie jego wafel uczęszczał albo najlepiej na siemiiradzkiego tam gdziectwoje ip wyskakuje
"CHŁOPI"REYMONTA

shanti

Post autor: shanti » 20.06.2015, 16:08

JeŻuS C-trus pisze:Chłopakowi z Bieżanowa, wiślacy z tego samego osiedla połamali wity.Matka mu musiała parę tygodni dupe wycierać. Trochę przygrał w c**** z nimi.Jak go katowali krzyczał,że jest za Cracovią,kłamczuszek.
zanim ogr stracił samochód x lat w stecz jego kolega z osiedla krzyczał to samo uciekajać na cpn na wysłouchów co klub to obyczaj
"CHŁOPI"REYMONTA

Post autor: *** » 20.06.2015, 18:29

was jak się dopada z każdym kolejnym ciosem mocniej krzyczycie JW, nigdy nie zejdę na psy.temu w śmieciarce jak głos odebrało puszczał morsa drgawkami.

simsalabim00

Post autor: simsalabim00 » 20.06.2015, 19:37

*** pisze:was jak się dopada z każdym kolejnym ciosem mocniej krzyczycie JW, nigdy nie zejdę na psy.temu w śmieciarce jak głos odebrało puszczał morsa drgawkami.
Ale u Was w Krk gracie z******, frajerskie zasady, oby dwie strony z tym maczetowaniem. Do tego jaką trzeba być pizdoliną żeby cieszyć i szczycić się z zaszlachtowania jednej osoby w dwudziestu typa. Nie dziwiło by mnie to gdyby to było jeszcze jeden na jeden w miarę wyrównana walka. Lub w grupach mniej więcej równych liczbowo. Chcecie się ciąć to walczcie z honorem na śmierć i życie ale przynajmniej na jakiś zasadach zbliżonych do rycerskich. Chcecie solówy na śmierć i życie to wyłaźcie jeden na jeden na noże , maczety siekiery itp. To jest oznaka kozactwa a nie rzucać się jak hieny na padlinę a później śmieszne pierdolenie o honorze i odwadze. Ech typowo frajerskie zagrywki, latanie z konfiorami, przerzutami, przyjmowanie wrogów jednym słowem zero zasad. Ciekawe kiedy się zaczniecie strzelać? Jesteście jak skurwieni politycy - po trupach do celu w każdym aspekcie. A wielce się odróżniacie i walczycie z nimi. Jeszcze trochę i będziecie się JAWNIE nawzajem sprzedawać na psiarni byle tylko dojebać wrogowi. Zero zasad i pozerka na całego! Nie musicie komentować tego wpisu bo to moje przemyślenia. Wyścig szczurów a później płacz na komendzie i bohaterstwo do kieszeni! Ciekawe kiedy największa zaslugą wśród sztywnych chuliganów będzie donos oficjalny heh...

shanti

Post autor: shanti » 20.06.2015, 19:39

*** pisze:was jak się dopada z każdym kolejnym ciosem mocniej krzyczycie JW, nigdy nie zejdę na psy.temu w śmieciarce jak głos odebrało puszczał morsa drgawkami.
zapytaj zielaka kolca vita l iinee baby jak kwiczały zanim cos napiszesz śp Tomkowi nie dorastacie do pięt opowiadał wam t..i jak bracia s....toe z jg mu ratowali dupkje na woli bo był kolegą z osiedla zakłamane pipki z Reymonta , rwd zapytaj kolegów ted...o jak po meczu bawilł w karliku z ickami z xxxlecia albo zydy ratowaly grzbieta starej krowodrzy w zascianku przy kawałku peji jest jedna zerz.....
"CHŁOPI"REYMONTA

shanti

Post autor: shanti » 20.06.2015, 19:55

zapytaj zielaka kolca vita l iinee baby jak kwiczały zanim cos napiszesz śp Tomkowi nie dorastacie do pięt opowiadał wam t..i jak bracia s....toe z jg mu ratowali dupkje na woli bo był kolegą z osiedla zakłamane pipki z Reymonta , rwd zapytaj kolegów ted...o jak po meczu bawilł w karliku z ickami z xxxlecia albo zydy ratowaly grzbieta starej krowodrzy w zascianku przy kawałku peji jest jedna zerz.....
"CHŁOPI"REYMONTA

shanti

Post autor: shanti » 20.06.2015, 19:58

tyle jestescie warte co syn komunisty z lea co wyparł się WISŁY PAN KU.....YK
"CHŁOPI"REYMONTA

shanti

Post autor: shanti » 20.06.2015, 20:28

shanti pisze:tyle jestescie warte co syn komunisty z lea co wyparł się WISŁY PAN KU.....YK
pamietacie TsY jak staliscie pod yakuza ala czerwony smok na bacznosc jak przyjezdrzal k....s jak koty z kociej ferajny zeby lepca nie zalapac nawet 1 dzien przed derbami 2004 kłaniałyscie sie jak kurtyzana przed sułtanem w pół chcecie słópów i afery nie ma problemu wyciagniemy wasze kropki za uszami ....jak tam ziom od fany nowy wisnicz ten co dał typa z radomiaka dał studenta
"CHŁOPI"REYMONTA

bnm

Post autor: bnm » 20.06.2015, 20:29

shanti pisze:śp Tomkowi nie dorastacie do pięt
Śmiesznie to brzmi kiedy weźmiemy pod uwagę realia i fakty a nie marzenia i bujanie w obłokach shantiego i reszty kibiców cracovii, więc mam proste pytanie: Gdzie jest obecnie sp tomek i ogólnie cała "cracovia"?? No gdzie??? No właśnie.

shanti

Post autor: shanti » 20.06.2015, 20:33

simsalabim00 pisze:[quote="*lepszym a dla ciebie jak się dopada z każdym kolejnym ciosem mocniej krzyczycie JW, nigdy nie zejdę na psy.temu w śmieciarce jak głos odebrało puszczał morsa drgawkami.
Ale u Was w Krk gracie z******, frajerskie zasady, oby dwie strony z tym maczetowaniem. Do tego jaką trzeba być pizdoliną żeby cieszyć i szczycić się z zaszlachtowania jednej osoby w dwudziestu typa. Nie dziwiło by mnie to gdyby to było jeszcze jeden na jeden w miarę wyrównana walka. Lub w grupach mniej więcej równych liczbowo. Chcecie się ciąć to walczcie z honorem na śmierć i życie ale przynajmniej na jakiś zasadach zbliżonych do rycerskich. Chcecie solówy na śmierć i życie to wyłaźcie jeden na jeden na noże , maczety siekiery itp. To jest oznaka kozactwa a nie rzucać się jak hieny na padlinę a później śmieszne pierdolenie o honorze i odwadze. Ech typowo frajerskie zagrywki, latanie z konfiorami, przerzutami, przyjmowanie wrogów jednym słowem zero zasad. Ciekawe kiedy się zaczniecie strzelać? Jesteście jak skurwieni politycy - po trupach do celu w każdym aspekcie. A wielce się odróżniacie i walczycie z nimi. Jeszcze trochę i będziecie się JAWNIE nawzajem sprzedawać na psiarni byle tylko dojebać wrogowi. Zero zasad i pozerka na całego! Nie musicie komentować tego wpisu bo to moje przemyślenia. Wyścig szczurów a później płacz na komendzie i bohaterstwo do kieszeni! Ciekawe kiedy największa zaslugą wśród sztywnych chuliganów będzie donos oficjalny heh...[/quote]
jak mowia Ts owcy los sprzyja lepszym
..a dla ciebiie przezyj to sam....pogadamy jak dorosniesz ......pyto
"CHŁOPI"REYMONTA

shanti

Post autor: shanti » 20.06.2015, 20:39

bnm pisze:
shanti pisze:śp Tomkowi nie dorastacie do pięt
Śmiesznie to brzmi kiedy weźmiemy pod uwagę realia i fakty a nie marzenia i bujanie w obłokach shantiego i reszty kibiców cracovii, więc mam proste pytanie: Gdzie jest obecnie sp tomek i ogólnie cała "cracovia"?? No gdzie??? No właśnie.
poczekaj doczekaez....
"CHŁOPI"REYMONTA

shanti

Post autor: shanti » 20.06.2015, 21:08

ktoś kasuje moje posty super kutafony
"CHŁOPI"REYMONTA

Post autor: *** » 20.06.2015, 21:11

poczekaj doczekaez....
łzy po policzkach ciekną z refleksji nad wami, cała Polska wykręca chusteczki i wierzy głęboko że znowu będziecie władać Krakowem.
załóżcie sobie jakiś osobny temat z cyklu ,wspomnienia menela, koks szampan i d****, najlepiej na koszernym.

cracoviaH

Post autor: cracoviaH » 20.06.2015, 21:50

Ty kur*a parowo bez resztki honoru, szkoda ze paru obecnych na akcji ktorym zachcialo sie zrobic szpagat nie byli tacy hop do przodu z humorem w twoim stylu dotyczacym zdarzenia, dziekan to nie zdarzyl nawet pisknac, za to pociag rozgadal sie az za bardzo, krotki itd.. pewien wirazka z azorow tez z relacji swiadkow z autobusu piszczal jak baba , pozartuj sobie z ich drgawek frajerzyno. Wozicie sie na akcji ktora rozegraliscie w najbardziej mozliwie frajerski sposob, w kilkanascie osob zlapaliscie chlopa i banda ch*ja przeciskala sie zeby ciosy zadawac, w paru byl moment zawachania dopiero w parunastu dali rade, a pozniej drapanie po glowach i paru kozakow ktorzy zadawali ciosy pozniej zadali cios swoim kolegom rozpie**alajac sie na nich.

Japończyk

Post autor: Japończyk » 20.06.2015, 21:57

A kto by chciał dorastać do pięt temu majciarzowi co zgwałcił tą nieletnią czarną Bułgarkę.Ogólnie to fajnie,że ktoś taki jak ty was tu reprezentuje:ćpunek ,który mieszkał u żuli z Kielc na miasteczku studenckim,łasił się do ochrony z justusa w klubie 38 ,by go ta wpuściła za darmo,a w środku prosił Wiślaków by dali mu siupy ,gadałeś wtedy:chodzę na mecze bo interesuje mnie piłka i nic innego.I próbowałeś zarywać małolatki podając się za gangstera;-)

shanti

Post autor: shanti » 20.06.2015, 22:28

Japończyk pisze:A kto by chciał dorastać do pięt temu majciarzowi co zgwałcił tą nieletnią czarną Bułgarkę.Ogólnie to fajnie,że a to wy taki jak ty was tu reprezentuje:ćpunek ,który mieszkał u żuli z Kielc na miasteczku studenckim,łasił się do ochrony z justusa w klubie 38 ,by go ta wpuściła za darmo,a w środku prosił Wiślaków by dali mu siupy ,gadałeś wtedy:chodzę na mecze bo interesuje mnie piłka i nic innego.I próbowałeś zarywać małolatki podając się za gangstera;-)
i do tego podbił błazej z wdh co był kimš na agh dzieki chlopalom z xxx lecia razem z de.....mi bujal w 3 /8 a potem poprosil o rozejm bo sie ziemia rwała pod stopami
"CHŁOPI"REYMONTA

Japończyk

Post autor: Japończyk » 20.06.2015, 22:51

ślepak błaźnie,nic nieznaczący 40 kilowcu,który teraz udaje nie wiadomo kogo siedząc na drugim końcu Europy na necie.Pruj się dalej przyjacielu majciarzy,ochroniarek i psów z komisariatu na Mazowieckiej,chętnie ci odpisze w wolne chwili.

shanti

Post autor: shanti » 20.06.2015, 23:34

Japończyk pisze:ślepak błaźnie,nic nieznaczący 40 kilowcu,który teraz udaje nie wiadomo kogo siedząc na drugim końcu Europy na necie.Pruj się dalej przyjacielu majciarzy,ochniarek i psów z komisariatu na Mazowieckiej,chętnie ci odpisze w wolne chwili.
to odpisz siedziałyscie cicho pipy kiedys i teraz siedzicie co fakt po fakcie ...
byl k u..mir u goscia z xxxlecia za wodke spokoj na krowodrzy załatwiać od sp neo dostał na solo w pape koło koscioła na LEa potem p......d jedyny czlowiek na dzielnicy o was co szacun dla niego i dla b...ki tego co miał ortaliony stara krowodrza a reszta pokłony słała ps mamy bdj nokie czekamy zeby odebrał..konfiturko
"CHŁOPI"REYMONTA

shanti

Post autor: shanti » 20.06.2015, 23:49

shanti pisze:
Japończyk pisze:ślepak błaźnie,nic nieznaczący 40 kilowcu,który teraz udaje nie wiadomo kogo siedząc na drugim końcu Europy na necie.Pruj się dalej przyjacielu majciarzy,ochniarek i psów z komisariatu na Mazowieckiej,chętnie ci odpisze w wolne chwili.
to odpisz siedziałyscie cicho pipy kiedys i teraz siedzicie co fakt po fakcie ...
byl k u..mir u goscia z xxxlecia za wodke spokoj na krowodrzy załatwiać od sp neo dostał na solo w pape koło koscioła na LEa potem p......d jedyny czlowiek na dzielnicy o was co szacun dla niego i dla b...ki tego co miał ortaliony stara krowodrza a reszta pokłony słała ps mamy bdj nokie czekamy zeby odebrał..konfiturko[/quotejs
japonko juz nie pamietasz to nie byl justus heh.
..ale jak dawał wam A k zarabiac i z wami pedalów gonił bo rekiny miały na devilsów wyjebane jak młodszy z braci z kr jadwigi ( salwator) dostał w dziób bo pomylony został z rwd i wyparł sie tsu pamietasz jak mu byłp hmmm p..ek
"CHŁOPI"REYMONTA

Japończyk

Post autor: Japończyk » 20.06.2015, 23:59

mylisz fakty ,gubisz słowa z godziny na godzinę jesteś jak na menela przystało jesteś coraz bardziej najebany,bronisz neo ,który był pionkiem na Wiśle ,i dostał od was w*******,a którego potem przyjeliście,bo sprzedawał adresy jak na kurwisko przystało,osoby od was ,które od niego w******* dostały wtedy was popierdoliły,taka jest przykra prawda dla was bandy meneli.Zresztą ty już nawet nie jesteś z bandy meneli,jesteś śmieć netowy co się pruję siedząc na drugim końcu kontynentu.

ODPOWIEDZ