Opis przeklejony
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
No ja też, szczególnie tym tekstem o walce na gołe pięści :)Obiektywny1906 pisze:Prawie się wzruszyłem.
hahahhahahhkogu pisze:(...)
Wisła w swoim mieście Krakowie na Marszu Niepodległości obecna. Jako że Kraków jest miastem Wisły, Wisła zadbała o obecność właśnie tutaj.
(...)
Idealny post, żeby go odwrócić o 180stopni konfabulancie:grahamski pisze:Nie wiem kto jest kogo fan-clubem
ale fakty są takie:
Koalicja Lech - Cracovia + Łks chciala się z Wami bić przy okazji powrotu Lecha z Niecieczy, a wasze tłumaczenie że nie macie czasu czekac jest słabe biorąc pod uwage fakt że mieliście czas jeździć po Francji wiedząc że nikogo tam nie ma.
Koalicja Lech-Cracovia + Lks miala czas pofatygować się do Rumunii ktora byla terenem neutralnym, ale tego czasu zabrakło znowu wam.
Cracovia miala czas wam ... przed derbami na Kurdwanowie, wam brakuje czasu na rewanż za to znajdujecie na trafienie jakiegoś Jaśka na Śląsku w Koalicji, bo w Krakowie był on latami nieuchwytny (tajemnicą było przecież to że całymi dniami siedzi w Europejskim czy Jubilatce;-)
I jak teraz dodamy do tego galę na której walczyl Szpilka na którą się napinaliście miesiącami a w efekcie nie znaleźliście czasu bo podobno musieliście jednak gościć Śląsk Wrocław (na który już wtedy wszyscy podobno kładliście bo są słabi,teraz rozumiemy dlaczego nie przyszliście razem) to właśnie będziemy mieli obraz Wisly która podobno rządzi w Krakowie i która podobno tworzy Koalicję przed która na kolana klęknie cała Polska.
Często użyłem słowa podobno bo w Waszym wydaniu jest ono słowem bardzo istotnym, przecież PODOBNO w Krakowie rządzicie, czego dowodem są słynne oświadczenia i zdjęcia. Na zakończenie tylko dodam że podobne w 2025roku znajdziecie czas i stawicie czoła konkurencyjnej koalicji, ale jak pisalem PODOBNO więc nic nie jest jeszcze przesądzone.
Nie zebym sie czepial ale jak Pasy mowia ze ktos jest kogos Fc to jak nazwac ich zgode z Lechem. przeciez od wielu juz lat sa traktowani jak przyslowiowy dodatek. nie wypada Lechowi zerwac Triady. wkoncu zgoda z Lks jest po to ze raczej na Arke i Craxe liczyc co nie ma.Pająk Spajder pisze:Lache to wyłożyły na was Śląsk i Lechia. Teraz nawet betony chcą was dojechać i to jest w tej historii najśmieszniejsze :) (ale oczywiście nie macie jaj żeby wyjść, choć oświadczenia na necie pare lat już mają)
I nie porównuj ZGODY KSC-KKS, do waszego FC Ruchu, gdzie odpuszczacie swoje wyjazdy, żeby jeździć z nimi i oddajecie im swoje sektory, aby mogli sobie pośpiewać przy gwizdach waszych pikoli :)
kogu pisze:grahamski więc obracajmy dalej te twoje śmieszne karty.
- Ostatnio gala Spartan Fight w Krakowie, w tym dni nie ma swojego meczu ani Wisła ani Cracovia - was oczywiscie brak, czemu mnie to nie dziwi.
- Qrdwanów małymi liczbami był, przypomnij mi jak się na Qrdwanowie skończyło starcie banda na bande? To jedyne duze starcie na tym osiedlu.
- Ostatnio Qrdwanow w 116 osob na arenie na meczu koszykarek, robią sobie przemarsz po swoim osiedlu, was oczywiscie nie ma.
- Ruch - Lech / Swiezutka sytuacja, jest możliwość spotkania się na trasie Kraków - Chorzów, trasy te same, Wisła jedzie liczną solidną ekipą, wy to wiedząc obsrywacie spodnie po raz kolejny.
Widzisz grahamski świat nie jest czarno biały.
A kto ci tak nagadał?grahamski pisze: Wisła na galę na której walczyl Szpilka się wybierała
To że ktoś gdzieś pojechał słabo jest wyznacznikiem atrakcyjności wyjazdy? Ciekawe podejścierympałek pisze:Wyjazd na Ruch jest tak zajebiście interesujący,że ostatnio nie było nas tam chyba nawet 200.Nie minę się z prawdą jak napiszę,że większość ekip traktuje wyjazd tam jako najgorszy wyjazd w sezonie.
Dziadziu, skończ pierdolić i jeszcze bardziej się ośmieszać.Może w latach 90tych miałeś pojemne ucho, teraz pozostały ci jedynie wspomnienia a i do ucha nie ma kto szeptać.króluzłoty pisze:Niesamowite, na SKWK nie pisali to już wiemy że Wisla się nigdzie nie wybierała.
Na SKWK też nie pisali że w Rumunii wasi kibice barykadujacy knajpe glosno krzyczeli policja, wezwijcie policje więc to nieprawda, a co tam, nic nie było, nikogo nie zatrzymali, a interia, wiadomo jak to interia, zdarzenie wymyslone. Nie ma oświadczenia, więc internetowy trolling Wisły, jest odcięty od wiedzy w koreańskim stylu.
Po pierwsze kumaczu to już siedzi w AS,a po drugie sam wzial dpk i ma zarzut udziału w bojce ze skutkiem.Atakuj dalej wariacie.DoZo pisze:Chodzi mi o oczywiście o sprawę DZIEKANA. Szukany przybił się na dwucyfrówkę/ćwiarę/do-spodu?
Nazwy klubów piszemy z dużej literyAdik pisze:Hutnik. Maja nawet swoja flage :) A tak na poważnie to Cracovia i jakas wisła której raczej nie widac...
Kazimierz był nasz jak i całe centrum no ale to taki drobny szczegół.Przerzuceniem 'Kazika' , Rynku i okolic, sąsiadka dużo zyskała swego czasu, bo wtedy Rynek i okolice były dla Krakusów.Teraz to po prawdzie rządzą turyści;). Nikt się o centrum nie bije bo nie ma o co a ekipy także umierają, bo albo eksmisje albo dobre ceny za wykup mieszań, spowodowały że pustynia się zrobiła i to już jakiś czas temu.Quorth pisze:. Kazimierz od zawsze to teren Cracovii
taaaats06 pisze:Kiedyś cała Huta była nasza;)No ale jak BW już w połowie lat 90tych było podzielone, podobnie jak Piastów, to ZW było mocnym wiślackim osiedlem, no ale udało się kupić dwóch czołowych i osiedle padło.Jedyny plus że nic tam konkretnego do dziś nie wyrosło.
Użytkownicy przeglądający to forum: polska123 i 117 gości