Euro 2008 - bilety!!!
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Krzysztoferson
przestancie sie pytac kiedy losowanie i jak mozna dostac bilet bo wszystko jest napisane na wczesniejszych stronach...
dla swietego spokoju:
Bilety bedzie mozna nabyc przez PZPN (nasz zwiazek powinien podac informacje nt rozprowadzania biletow wciagu dwoch tygodni, najprawdopodbniej bedzie to tak jak na UEFA a wiec losowanie, a nie poprzez kupbilet kto pierwszy ten lepszy), przez UEFA (miesiac przed rozpoczeciem EURO bedzie mozna kupic bilety, ktore ludzie wycofali), w OZPNach bilety tylko dzieki ukladom. Koniec kropka.
delegat, znalazles te bilety do klagenfurtu? masz szczescie chlopie
dla swietego spokoju:
Bilety bedzie mozna nabyc przez PZPN (nasz zwiazek powinien podac informacje nt rozprowadzania biletow wciagu dwoch tygodni, najprawdopodbniej bedzie to tak jak na UEFA a wiec losowanie, a nie poprzez kupbilet kto pierwszy ten lepszy), przez UEFA (miesiac przed rozpoczeciem EURO bedzie mozna kupic bilety, ktore ludzie wycofali), w OZPNach bilety tylko dzieki ukladom. Koniec kropka.
delegat, znalazles te bilety do klagenfurtu? masz szczescie chlopie
-
delegat fifa
Ale młyn sie zrobił,wszystko jest opisane wystarczy poczytac,ja po kilka razy nie bede opisywal calej procedury i myków jak zdobyc bilety, Panowie ze tak powiem obudziliście sie za pózno i zostaje wam Tylko Pzpn
Kupiłem bilety w Ciemno na grupe B pol roku temu z Uefa:) Widać opłaciło sie
czytajcie dobrze ten temat a bedzie wam dane pojechac na ME
Kupiłem bilety w Ciemno na grupe B pol roku temu z Uefa:) Widać opłaciło sie
-
delegat fifa
-
delegat fifa
Chłopaki a ja chętnie kupie bilety na obojętnie jakie mecze na Euro,oczywiście na mecze Polaków najlepiej ale na inne też bardzo chętnie , piszcie na : [email protected]
Pozdro
Pozdro
Bilety na mecze Polaków na Euro 2008
Sprzedam dwa bilety na mecze Polaków na Euro 2008
*Polska-Niemcy
*Polska-Austria
*Polska-Chorwacja
[email protected]
*Polska-Niemcy
*Polska-Austria
*Polska-Chorwacja
[email protected]
-
HArRy_Petra
Re: Bilety na mecze Polaków na Euro 2008
szukam biletow na mecze Polski !! jak ktos ma jakies bilety na sprzedarz niech podbije na priv albo gadu: 8569541.
sprzedaz miesiac przed meczem biletow (ktore ludzie wycofali) przez uefę, - to jakas oficjalna informacja (tak jak dystrybucja z pominieciem kupbilet.pl) ??Di Pablo pisze:
(...)najprawdopodbniej bedzie to tak jak na UEFA a wiec losowanie, a nie poprzez kupbilet kto pierwszy ten lepszy), przez UEFA (miesiac przed rozpoczeciem EURO bedzie mozna kupic bilety, ktore ludzie wycofali)
pzdr
-
przemek202
-
RKS RAKOW
Czy napisze mi ktos dlaczego nieda sie zalogowac na stronie www.euro-2008tickets.com ????? wyskakuje system error....:/
crk pisze:przemek202 pisze:pytanie :
ile wynosi koszt jednego niletu na mecz z niemcami ?
podbijam pytanie.
ban za takie pytania
a co do wczesniejszego pytania, czy pewna jest sprzedaz biletow ze zwrotow: tak jest pewna, nie jestem tylko do konca przekonany na jak dlugo przed mistrzostwami (miesiac, dwa miechy czy dwa tygodnie)
PS Supplier sprawdz priva
Ostatnio zmieniony 03.12.2007, 00:02 przez Di Pablo, łącznie zmieniany 1 raz.
Bilety na mecze Polaków w finałach ME 2008
Uprzejmie informujemy, iż nie jest obecnie prowadzona sprzedaż biletów na Euro 2008 przez PZPN. Nie przyjmujemy również zamówień ani wstępnych rezerwacji kart wstępu.
Liczba, a także procedura sprzedaży biletów na mecze z udziałem biało – czerwonych w Euro 2008 zostanie przedstawiona krajowym federacjom przez UEFA w połowie grudnia. O szczegółach dystrybucji prowadzonej za pośrednictwem PZPN poinformujemy w odrębnym komunikacie po przygotowaniu zgodnego z wytycznymi UEFA systemu sprzedaży biletów.
Uprzejmie informujemy, iż nie jest obecnie prowadzona sprzedaż biletów na Euro 2008 przez PZPN. Nie przyjmujemy również zamówień ani wstępnych rezerwacji kart wstępu.
Liczba, a także procedura sprzedaży biletów na mecze z udziałem biało – czerwonych w Euro 2008 zostanie przedstawiona krajowym federacjom przez UEFA w połowie grudnia. O szczegółach dystrybucji prowadzonej za pośrednictwem PZPN poinformujemy w odrębnym komunikacie po przygotowaniu zgodnego z wytycznymi UEFA systemu sprzedaży biletów.
-
Darko Pancev
Widzę, że znowu zrobiło się tu niezłe szambo...
Jak tam, Koledzy? Zadowoleni z losowania? Ja wylosowałem bilety na 3 mecze grupowe w różnych grupach, ale od razu trafiłem POL-GER!
Napiszę zatem, co mam na wymianę...
2x POL-GER
2x NED-FRA
2x ESP-RUS
... i czego szukam:
2x POL - AUT
2x WA - RB
ZOSTAŁEM ZASYPANY OFERTAMI - ZMIENIAMY ZASADY
JEŚLI KTOŚ CHCE SIĘ WYMIENIAĆ, PROSZĘ O E-MAIL NA ADRES:
[email protected]
Z ZAŁĄCZNIKIEM W POSTACI ZRZUTU EKRANU Z PROPONOWANYMI BILETAMI I WIDOCZNYM POTWIERDZENIEM, ŻE NIE ZALEGA SIĘ Z PŁATNOSCIĄ ZA NIE.
WSZELKIE INNE PM i E-MAILE NIE SPEŁNIAJACE KRYTERIÓW TRAFIAJĄ OD RAZU DO KOSZA, BO JEST TEGO NAPRAWDE ZA DUŻO DO OGARNIĘCIA...
Jak tam, Koledzy? Zadowoleni z losowania? Ja wylosowałem bilety na 3 mecze grupowe w różnych grupach, ale od razu trafiłem POL-GER!
2x POL-GER
2x NED-FRA
2x ESP-RUS
... i czego szukam:
2x POL - AUT
2x WA - RB
[email protected]
Z ZAŁĄCZNIKIEM W POSTACI ZRZUTU EKRANU Z PROPONOWANYMI BILETAMI I WIDOCZNYM POTWIERDZENIEM, ŻE NIE ZALEGA SIĘ Z PŁATNOSCIĄ ZA NIE.
WSZELKIE INNE PM i E-MAILE NIE SPEŁNIAJACE KRYTERIÓW TRAFIAJĄ OD RAZU DO KOSZA, BO JEST TEGO NAPRAWDE ZA DUŻO DO OGARNIĘCIA...
Ostatnio zmieniony 03.12.2007, 12:08 przez Miguel, łącznie zmieniany 4 razy.
W samym Klagenfurcie będzie ciężko coś "normalnego" wychaczyć. My nocujemy w Feistritz im Rosental (17 km od Klagenfurtu). Za 9 noclegów (08.06-17.06) płacimy po 1255 PLN z all inclusive (żarcie - 3 posiłki, browar, wino w cenie). do Wiednia daleko, ale cenowo nic ciekwszego nie znajdziemy.Miguel pisze:Ciekawi mnie, czy komuś od rana udało się zarezerwowac hotel lub inne ustrojstwo w Klagenfurcie? Ja wysłałem ok. 50 zapytań, póki co odpowiedzi otrzymałem kilka - wszytkie pokoje w okolicach dni meczów Polski są całkowicie zajete...
Mam niestety taki sam problem co kolega. Może ktoś ma jakieś namiary i chętnie podzieli się z nami.Miguel pisze:Ciekawi mnie, czy komuś od rana udało się zarezerwowac hotel lub inne ustrojstwo w Klagenfurcie? Ja wysłałem ok. 50 zapytań, póki co odpowiedzi otrzymałem kilka - wszytkie pokoje w okolicach dni meczów Polski są całkowicie zajete...
Potrzebna jedynka, ewentualnie 2 ( zgadam się z kimś kto ma taki sam problem)
-
HArRy_Petra
Poszukuje biletow na mecz Polaków najchętniej na mecz POLSKA - Niemcy. Jak ktos ma jakąś oferte niech podbije na priva albo na [email protected] pozdrawiam 
szczerze mowiac hotele mi nie w glowie bo najpeirw sie musze za biletem ogladnac, ale wydaje mi sie, ze nie ma sensu nocowac w Klagenfurcie, najlepiej szukac na trasie Salzburg - Klagenfurt, ale nawet i juz za granica w Niemczech
PS znalazlem strone z linkami do stron z noclegami
http://www.fanguide2008.net/index.php?id=8&L=7
PS znalazlem strone z linkami do stron z noclegami
Ostatnio zmieniony 03.12.2007, 15:54 przez Di Pablo, łącznie zmieniany 1 raz.
Tu niby mozna kupowac bilety przez jakies firmy:
http://www.euro-mistrzostwa.com/bilety_euro2008.php
Ale ceny to ....
http://www.euro-mistrzostwa.com/bilety_euro2008.php
Ale ceny to ....
-
delegat fifa
siemaMiguel pisze:Widzę, że znowu zrobiło się tu niezłe szambo...
2x POL-GER
2x NED-FRA
2x ESP-RUS
... i czego szukam:
2x POL - AUT
2x WA - RB
[email protected]
-
delegat fifa
mi poszło okRKS RAKOW pisze:Czy napisze mi ktos dlaczego nieda sie zalogowac na stronie www.euro-2008tickets.com ????? wyskakuje system error....:/