Euro 2008 - bilety!!!

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

szrama

Post autor: szrama »

kto wie keidy zaczyna sie następna tura sprzedaży biletów na stronie uefy?? jakoś nie mgoe sie tego doszukać
iparts.pl
JSC

Post autor: JSC »

A jak zdobyć bilety z PZPN ? Trzeba sie gdzieś zpisać ? W swoim OZPN czy w centrali się trzeba dowiadywać ?
hudy

Post autor: hudy »

JSC pisze:A jak zdobyć bilety z PZPN ? Trzeba sie gdzieś zpisać ? W swoim OZPN czy w centrali się trzeba dowiadywać ?
w ten sam sosob co na mundial 8)
info powinno sie pojawic w drugiej polowie grudnia
pozostaje tylko czekac i modlic sie:)
JSC

Post autor: JSC »

Nie byłem właśnie na mundialu i teraz zaluje. A mozliwe jest zeby kupic w kraju bilety ponizej 100 euro ?
Krzysztoferson

Post autor: Krzysztoferson »

A będą rozprowadzane te bilety poprzez kupbilet.pl ?? albo jakiś tego typu serwis ?
Di Pablo

Post autor: Di Pablo »

przestancie sie pytac kiedy losowanie i jak mozna dostac bilet bo wszystko jest napisane na wczesniejszych stronach...

dla swietego spokoju:

Bilety bedzie mozna nabyc przez PZPN (nasz zwiazek powinien podac informacje nt rozprowadzania biletow wciagu dwoch tygodni, najprawdopodbniej bedzie to tak jak na UEFA a wiec losowanie, a nie poprzez kupbilet kto pierwszy ten lepszy), przez UEFA (miesiac przed rozpoczeciem EURO bedzie mozna kupic bilety, ktore ludzie wycofali), w OZPNach bilety tylko dzieki ukladom. Koniec kropka.

delegat, znalazles te bilety do klagenfurtu? masz szczescie chlopie :)
delegat fifa

Post autor: delegat fifa »

Ale młyn sie zrobił,wszystko jest opisane wystarczy poczytac,ja po kilka razy nie bede opisywal calej procedury i myków jak zdobyc bilety, Panowie ze tak powiem obudziliście sie za pózno i zostaje wam Tylko Pzpn

Kupiłem bilety w Ciemno na grupe B pol roku temu z Uefa:) Widać opłaciło sie :) czytajcie dobrze ten temat a bedzie wam dane pojechac na ME
delegat fifa

medyk pisze:Do tych co mają już bilety:)

Robimy wymiany?
Jaka wymiane proponujesz ??

Mam do Wymiany nasza grupe Niemcy - Chorwacja :)
delegat fifa

Krzysztoferson pisze:A będą rozprowadzane te bilety poprzez kupbilet.pl ?? albo jakiś tego typu serwis ?
nie
KoKs

Post autor: KoKs »

Chłopaki a ja chętnie kupie bilety na obojętnie jakie mecze na Euro,oczywiście na mecze Polaków najlepiej ale na inne też bardzo chętnie , piszcie na : [email protected]

Pozdro :D
supplier

Bilety na mecze Polaków na Euro 2008

Post autor: supplier »

Sprzedam dwa bilety na mecze Polaków na Euro 2008
*Polska-Niemcy
*Polska-Austria
*Polska-Chorwacja

[email protected]
HArRy_Petra

Re: Bilety na mecze Polaków na Euro 2008

Post autor: HArRy_Petra »

szukam biletow na mecze Polski !! jak ktos ma jakies bilety na sprzedarz niech podbije na priv albo gadu: 8569541.
dlizak

Post autor: dlizak »

Di Pablo pisze:
(...)najprawdopodbniej bedzie to tak jak na UEFA a wiec losowanie, a nie poprzez kupbilet kto pierwszy ten lepszy), przez UEFA (miesiac przed rozpoczeciem EURO bedzie mozna kupic bilety, ktore ludzie wycofali)
sprzedaz miesiac przed meczem biletow (ktore ludzie wycofali) przez uefę, - to jakas oficjalna informacja (tak jak dystrybucja z pominieciem kupbilet.pl) ??

pzdr
pwmo-pwmo

Post autor: pwmo-pwmo »

Ja tam wydzieram bez biletu, mam to w d****. Kupię zapewne przed meczem od jakiegoś Austryjaka.
Hugo_Boss

Post autor: Hugo_Boss »

Kupie 4 bilety na mecz z Niemcami. Reszta na pw.
przemek202

Post autor: przemek202 »

pytanie :

ile wynosi koszt jednego niletu na mecz z niemcami ?
Koks1922

Post autor: Koks1922 »

kupie 2 szt biletów na obojetnie jaki mecz naszych Orłów ;) jak cos to pw . Pozdrawiam
crk

Post autor: crk »

przemek202 pisze:pytanie :

podbijam pytanie.
piter

Post autor: piter »

pwmo-pwmo pisze:Ja tam wydzieram bez biletu, mam to w d****. Kupię zapewne przed meczem od jakiegoś Austryjaka.

e tam wyrywasz bilet od konika i dajesz tyle kasy ile jest na bilecie albo wogole nie placisz :lol: tak jak to robia coniektorzy 8)
RKS RAKOW

Post autor: RKS RAKOW »

Czy napisze mi ktos dlaczego nieda sie zalogowac na stronie www.euro-2008tickets.com ????? wyskakuje system error....:/
Di Pablo

crk pisze:
przemek202 pisze:pytanie :

podbijam pytanie.

ban za takie pytania

a co do wczesniejszego pytania, czy pewna jest sprzedaz biletow ze zwrotow: tak jest pewna, nie jestem tylko do konca przekonany na jak dlugo przed mistrzostwami (miesiac, dwa miechy czy dwa tygodnie)

PS Supplier sprawdz priva ;)
Ostatnio zmieniony 03.12.2007, 00:02 przez Di Pablo, łącznie zmieniany 1 raz.
rulox

Post autor: rulox »

Bilety na mecze Polaków w finałach ME 2008

Uprzejmie informujemy, iż nie jest obecnie prowadzona sprzedaż biletów na Euro 2008 przez PZPN. Nie przyjmujemy również zamówień ani wstępnych rezerwacji kart wstępu.

Liczba, a także procedura sprzedaży biletów na mecze z udziałem biało – czerwonych w Euro 2008 zostanie przedstawiona krajowym federacjom przez UEFA w połowie grudnia. O szczegółach dystrybucji prowadzonej za pośrednictwem PZPN poinformujemy w odrębnym komunikacie po przygotowaniu zgodnego z wytycznymi UEFA systemu sprzedaży biletów.
davidg75

Post autor: davidg75 »

no niestety tym razem sie nie udalo wylosowac...
w niemczech bylem...nawet zalatwilem komus bilety...
moze tym razem ktos inny pomoze...
kupie bilety na wszystkie 3 mecze grupowe Polski...
tylko konkretne i rozsadne propozycje
Darko Pancev

Post autor: Darko Pancev »

nie bedzie mozna sie juz zalogować na stronie uefy aby wziąść udział w tym losowaniu ze zwrotami ???

moga brac udział tylko te osoby które juz sie zalogowały przed kwietniowym losowanie ?

czy moze jakos nie umie sie zalogowac lub cos zle robie ???

pozdrawiam.
Miguel

Post autor: Miguel »

Widzę, że znowu zrobiło się tu niezłe szambo...

Jak tam, Koledzy? Zadowoleni z losowania? Ja wylosowałem bilety na 3 mecze grupowe w różnych grupach, ale od razu trafiłem POL-GER! :-)

Napiszę zatem, co mam na wymianę...

2x POL-GER
2x NED-FRA
2x ESP-RUS

... i czego szukam:

2x POL - AUT
2x WA - RB

ZOSTAŁEM ZASYPANY OFERTAMI - ZMIENIAMY ZASADY

JEŚLI KTOŚ CHCE SIĘ WYMIENIAĆ, PROSZĘ O E-MAIL NA ADRES:

[email protected]

Z ZAŁĄCZNIKIEM W POSTACI ZRZUTU EKRANU Z PROPONOWANYMI BILETAMI I WIDOCZNYM POTWIERDZENIEM, ŻE NIE ZALEGA SIĘ Z PŁATNOSCIĄ ZA NIE.

WSZELKIE INNE PM i E-MAILE NIE SPEŁNIAJACE KRYTERIÓW TRAFIAJĄ OD RAZU DO KOSZA, BO JEST TEGO NAPRAWDE ZA DUŻO DO OGARNIĘCIA...
Ostatnio zmieniony 03.12.2007, 12:08 przez Miguel, łącznie zmieniany 4 razy.
Miguel

Post autor: Miguel »

Ciekawi mnie, czy komuś od rana udało się zarezerwowac hotel lub inne ustrojstwo w Klagenfurcie? Ja wysłałem ok. 50 zapytań, póki co odpowiedzi otrzymałem kilka - wszytkie pokoje w okolicach dni meczów Polski są całkowicie zajete...
remes

Post autor: remes »

Miguel pisze:Ciekawi mnie, czy komuś od rana udało się zarezerwowac hotel lub inne ustrojstwo w Klagenfurcie? Ja wysłałem ok. 50 zapytań, póki co odpowiedzi otrzymałem kilka - wszytkie pokoje w okolicach dni meczów Polski są całkowicie zajete...
W samym Klagenfurcie będzie ciężko coś "normalnego" wychaczyć. My nocujemy w Feistritz im Rosental (17 km od Klagenfurtu). Za 9 noclegów (08.06-17.06) płacimy po 1255 PLN z all inclusive (żarcie - 3 posiłki, browar, wino w cenie). do Wiednia daleko, ale cenowo nic ciekwszego nie znajdziemy.
megaotto

Post autor: megaotto »

Miguel pisze:Ciekawi mnie, czy komuś od rana udało się zarezerwowac hotel lub inne ustrojstwo w Klagenfurcie? Ja wysłałem ok. 50 zapytań, póki co odpowiedzi otrzymałem kilka - wszytkie pokoje w okolicach dni meczów Polski są całkowicie zajete...
Mam niestety taki sam problem co kolega. Może ktoś ma jakieś namiary i chętnie podzieli się z nami.
Potrzebna jedynka, ewentualnie 2 ( zgadam się z kimś kto ma taki sam problem)
HArRy_Petra

Post autor: HArRy_Petra »

Poszukuje biletow na mecz Polaków najchętniej na mecz POLSKA - Niemcy. Jak ktos ma jakąś oferte niech podbije na priva albo na [email protected] pozdrawiam :!:
Di Pablo

szczerze mowiac hotele mi nie w glowie bo najpeirw sie musze za biletem ogladnac, ale wydaje mi sie, ze nie ma sensu nocowac w Klagenfurcie, najlepiej szukac na trasie Salzburg - Klagenfurt, ale nawet i juz za granica w Niemczech

PS znalazlem strone z linkami do stron z noclegami ;) http://www.fanguide2008.net/index.php?id=8&L=7
Ostatnio zmieniony 03.12.2007, 15:54 przez Di Pablo, łącznie zmieniany 1 raz.
bunio5

Post autor: bunio5 »

Czy ich delikatnie mowiac "powalilo" z cenami biletow???
KYLIMANDŻARO

Post autor: KYLIMANDŻARO »

do zobaczenia pod telebimem
Xth

Post autor: Xth »

Tu niby mozna kupowac bilety przez jakies firmy:

http://www.euro-mistrzostwa.com/bilety_euro2008.php

Ale ceny to ....
delegat fifa

Miguel pisze:Widzę, że znowu zrobiło się tu niezłe szambo...

Jak tam, Koledzy? Zadowoleni z losowania? Ja wylosowałem bilety na 3 mecze grupowe w różnych grupach, ale od razu trafiłem POL-GER! :-)

Napiszę zatem, co mam na wymianę...

2x POL-GER
2x NED-FRA
2x ESP-RUS

... i czego szukam:

2x POL - AUT
2x WA - RB

ZOSTAŁEM ZASYPANY OFERTAMI - ZMIENIAMY ZASADY

JEŚLI KTOŚ CHCE SIĘ WYMIENIAĆ, PROSZĘ O E-MAIL NA ADRES:

[email protected]

Z ZAŁĄCZNIKIEM W POSTACI ZRZUTU EKRANU Z PROPONOWANYMI BILETAMI I WIDOCZNYM POTWIERDZENIEM, ŻE NIE ZALEGA SIĘ Z PŁATNOSCIĄ ZA NIE.

WSZELKIE INNE PM i E-MAILE NIE SPEŁNIAJACE KRYTERIÓW TRAFIAJĄ OD RAZU DO KOSZA, BO JEST TEGO NAPRAWDE ZA DUŻO DO OGARNIĘCIA...
siema :) widze ze sie poszczesciło :) gratuluje !! pozdro :)
andgdynia

Post autor: andgdynia »

Noclegow w Klagenfurcie praktycznie nie ma,chyba ze kogos stac na 150 euro za dwojke(doba).Ja zabukowalem noclegi w pobliskiej Slowenii ,kto bedzie samochodem to jest jakies wyjscie.Okolo 60 km.od stadionu za 40 euro na dwie osoby ze sniadankiem :) .
delegat fifa

RKS RAKOW pisze:Czy napisze mi ktos dlaczego nieda sie zalogowac na stronie www.euro-2008tickets.com ????? wyskakuje system error....:/
mi poszło ok :) pewnie czegos nie wpisałes
ODPOWIEDZ