Euro 2008 - bilety!!!
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
-
crk pisze:przemek202 pisze:pytanie :
ile wynosi koszt jednego niletu na mecz z niemcami ?
podbijam pytanie.
ban za takie pytania
a co do wczesniejszego pytania, czy pewna jest sprzedaz biletow ze zwrotow: tak jest pewna, nie jestem tylko do konca przekonany na jak dlugo przed mistrzostwami (miesiac, dwa miechy czy dwa tygodnie)
PS Supplier sprawdz priva

Ostatnio zmieniony 03.12.2007, 00:02 przez Di Pablo, łącznie zmieniany 1 raz.
Wierny Po Porażce, Dumny Po Zwycięstwie!
[link]
[link]
-
Bilety na mecze Polaków w finałach ME 2008
Uprzejmie informujemy, iż nie jest obecnie prowadzona sprzedaż biletów na Euro 2008 przez PZPN. Nie przyjmujemy również zamówień ani wstępnych rezerwacji kart wstępu.
Liczba, a także procedura sprzedaży biletów na mecze z udziałem biało – czerwonych w Euro 2008 zostanie przedstawiona krajowym federacjom przez UEFA w połowie grudnia. O szczegółach dystrybucji prowadzonej za pośrednictwem PZPN poinformujemy w odrębnym komunikacie po przygotowaniu zgodnego z wytycznymi UEFA systemu sprzedaży biletów.
Uprzejmie informujemy, iż nie jest obecnie prowadzona sprzedaż biletów na Euro 2008 przez PZPN. Nie przyjmujemy również zamówień ani wstępnych rezerwacji kart wstępu.
Liczba, a także procedura sprzedaży biletów na mecze z udziałem biało – czerwonych w Euro 2008 zostanie przedstawiona krajowym federacjom przez UEFA w połowie grudnia. O szczegółach dystrybucji prowadzonej za pośrednictwem PZPN poinformujemy w odrębnym komunikacie po przygotowaniu zgodnego z wytycznymi UEFA systemu sprzedaży biletów.
-
-
-
Widzę, że znowu zrobiło się tu niezłe szambo...
Jak tam, Koledzy? Zadowoleni z losowania? Ja wylosowałem bilety na 3 mecze grupowe w różnych grupach, ale od razu trafiłem POL-GER!
Napiszę zatem, co mam na wymianę...
2x POL-GER
2x NED-FRA
2x ESP-RUS
... i czego szukam:
2x POL - AUT
2x WA - RB
ZOSTAŁEM ZASYPANY OFERTAMI - ZMIENIAMY ZASADY
JEŚLI KTOŚ CHCE SIĘ WYMIENIAĆ, PROSZĘ O E-MAIL NA ADRES:
[email protected]
Z ZAŁĄCZNIKIEM W POSTACI ZRZUTU EKRANU Z PROPONOWANYMI BILETAMI I WIDOCZNYM POTWIERDZENIEM, ŻE NIE ZALEGA SIĘ Z PŁATNOSCIĄ ZA NIE.
WSZELKIE INNE PM i E-MAILE NIE SPEŁNIAJACE KRYTERIÓW TRAFIAJĄ OD RAZU DO KOSZA, BO JEST TEGO NAPRAWDE ZA DUŻO DO OGARNIĘCIA...
Jak tam, Koledzy? Zadowoleni z losowania? Ja wylosowałem bilety na 3 mecze grupowe w różnych grupach, ale od razu trafiłem POL-GER!

2x POL-GER
2x NED-FRA
2x ESP-RUS
... i czego szukam:
2x POL - AUT
2x WA - RB
[email protected]
Z ZAŁĄCZNIKIEM W POSTACI ZRZUTU EKRANU Z PROPONOWANYMI BILETAMI I WIDOCZNYM POTWIERDZENIEM, ŻE NIE ZALEGA SIĘ Z PŁATNOSCIĄ ZA NIE.
WSZELKIE INNE PM i E-MAILE NIE SPEŁNIAJACE KRYTERIÓW TRAFIAJĄ OD RAZU DO KOSZA, BO JEST TEGO NAPRAWDE ZA DUŻO DO OGARNIĘCIA...
Ostatnio zmieniony 03.12.2007, 12:08 przez Miguel, łącznie zmieniany 4 razy.
-
-
W samym Klagenfurcie będzie ciężko coś "normalnego" wychaczyć. My nocujemy w Feistritz im Rosental (17 km od Klagenfurtu). Za 9 noclegów (08.06-17.06) płacimy po 1255 PLN z all inclusive (żarcie - 3 posiłki, browar, wino w cenie). do Wiednia daleko, ale cenowo nic ciekwszego nie znajdziemy.Miguel pisze:Ciekawi mnie, czy komuś od rana udało się zarezerwowac hotel lub inne ustrojstwo w Klagenfurcie? Ja wysłałem ok. 50 zapytań, póki co odpowiedzi otrzymałem kilka - wszytkie pokoje w okolicach dni meczów Polski są całkowicie zajete...
-
Mam niestety taki sam problem co kolega. Może ktoś ma jakieś namiary i chętnie podzieli się z nami.Miguel pisze:Ciekawi mnie, czy komuś od rana udało się zarezerwowac hotel lub inne ustrojstwo w Klagenfurcie? Ja wysłałem ok. 50 zapytań, póki co odpowiedzi otrzymałem kilka - wszytkie pokoje w okolicach dni meczów Polski są całkowicie zajete...
Potrzebna jedynka, ewentualnie 2 ( zgadam się z kimś kto ma taki sam problem)
-
Poszukuje biletow na mecz Polaków najchętniej na mecz POLSKA - Niemcy. Jak ktos ma jakąś oferte niech podbije na priva albo na [email protected] pozdrawiam 

ZKS PETROCHEMIA PŁOCK
-
szczerze mowiac hotele mi nie w glowie bo najpeirw sie musze za biletem ogladnac, ale wydaje mi sie, ze nie ma sensu nocowac w Klagenfurcie, najlepiej szukac na trasie Salzburg - Klagenfurt, ale nawet i juz za granica w Niemczech
PS znalazlem strone z linkami do stron z noclegami
[link]
PS znalazlem strone z linkami do stron z noclegami

Ostatnio zmieniony 03.12.2007, 15:54 przez Di Pablo, łącznie zmieniany 1 raz.
[link]
[link]
-
siemaMiguel pisze:Widzę, że znowu zrobiło się tu niezłe szambo...
2x POL-GER
2x NED-FRA
2x ESP-RUS
... i czego szukam:
2x POL - AUT
2x WA - RB
[email protected]

-
-
-
-
-
-
bardzo dobry pomysl, wielkie dzieki za podrzucenie goTenTyp pisze:Ja bilety załatwiłem sobie przez... Niemiecką Federację Piłkarskąa dokładnie mój kuzyn który mieszka na stałe w Niemczech i ma tam dobre kontakty.
Bez problemu załatwił mi 3 bilety na Polska - Niemcy oraz 1 bilet na mecz z Austrią, chociaż ten bilet będę chciał wymienić na mecz z Chorwacją

[link]
[link]
-
Kużwa szlag mnie trafia z kilkunastu wysłanych zapytań dotyczących noclegu 8-17.06 ( hotele, kwatery, akademiki oraz sale sypialne dla zakonnic
) 95 % negatywnych. Mój problem jest też taki że jadę sam a większość pokoi to 2. Znalazłem pare namiarów ale przeważnie kilkadziesiąt kilometrów za Klagenfurtem tak więc jeszcze szukam.
PS. Jak ktoś zamierza sam jechać tak ja ja niech da znać na PV, we dwójkę zawsze się coś wykombinuje - zawsze będzie taniej. Transportem też będę dysponował tak więc mogę pomóc.A
A może jechać na jana i liczyć na szczęście i życzliwość ludzi?

PS. Jak ktoś zamierza sam jechać tak ja ja niech da znać na PV, we dwójkę zawsze się coś wykombinuje - zawsze będzie taniej. Transportem też będę dysponował tak więc mogę pomóc.A
A może jechać na jana i liczyć na szczęście i życzliwość ludzi?
-
to nie jest głupi pomysł, może na miejscu znajdzie się nawet łatwiej niż teraz, ewentualnie w czerwcu namiocik lub autko na jakims parkingu dla tych bawiących krócej, można spokojnie zjeść, wykąpać się, więc nie tak źle... Szkoda, że to czerwiec, a nie lipiec, wtedy baza na Chorwacji i było by cudnie
...
ps. na stronie euro2008.com mam informację, że w ciągu 14 dni ściągną pieniądze z KK

ps. na stronie euro2008.com mam informację, że w ciągu 14 dni ściągną pieniądze z KK
-
Witam!.
W Austrii bedzie od 01.01.08 mozliwosc kupienia bilety na wszystkie mecze Austrii. (Austria-Polska) W puli jest po 10.000 biletow na kazdy mecz.
Sprzedarz bedzie razcej przez internet i bedzie albo "kto pierwszy ten lepszy" lub losowanie przy duzej ilosci zainteresowania.
Dalsze informacje beda w polowie grudnia.
Wtedy sie dowiemy co i jak, ale moze tez tak byc ze bilety beda tylko dla obywateli Austrii lub ze stalym meldunkiem w Austrii.
Te bilety beda raczej po normalnych cenach UEFA (najtansze bilety ok 50€)
Na osobe bedzie mozna zamawiac tylko 4 bilety, ale mozna sie tez 50 razy zameldowac to moze cos z tego wyjdzie
W Austrii bedzie od 01.01.08 mozliwosc kupienia bilety na wszystkie mecze Austrii. (Austria-Polska) W puli jest po 10.000 biletow na kazdy mecz.
Sprzedarz bedzie razcej przez internet i bedzie albo "kto pierwszy ten lepszy" lub losowanie przy duzej ilosci zainteresowania.
Dalsze informacje beda w polowie grudnia.
Wtedy sie dowiemy co i jak, ale moze tez tak byc ze bilety beda tylko dla obywateli Austrii lub ze stalym meldunkiem w Austrii.
Te bilety beda raczej po normalnych cenach UEFA (najtansze bilety ok 50€)
Na osobe bedzie mozna zamawiac tylko 4 bilety, ale mozna sie tez 50 razy zameldowac to moze cos z tego wyjdzie

-
ja wlasnie powoli sciagam dane od rodziny z calej Polski, ktora pilka nozna nie interesuje, zeby miec jak najwieksza szanse na bilet
co do biletow z Niemiec badz Austrii, najprawdopodobniej jesli tylko bedzie mozliwosc to tez wysle tam formularz na bilety, ale martwi mnie jedna sprawa, a mianowicie to, ze bede musial ze szwabami siedziec w sektorze
ale zawsze to mozna poprosic jakies Polaka o pozyczenie biletu na swojski sektor 

[link]
[link]
-
-
Prawdę pisząc, nie wierzę w ani jedno słowo napisane powyżej. Dzień po losowaniu i już załatwił? Po pierwsze, Niemcy to nie taki kraj, że "gdzieś coś się załatwia", a po drugie - sprawdziłem, że w Niemczech nie ruszyła jeszcze sprzedaż biletów z puli narodowych. Nigdzie nie ruszyła i nie ruszy, nim UEFA nie wyda specjalnego komunikatu dla federacji.TenTyp pisze:Ja bilety załatwiłem sobie przez... Niemiecką Federację Piłkarskąa dokładnie mój kuzyn który mieszka na stałe w Niemczech i ma tam dobre kontakty.
Bez problemu załatwił mi 3 bilety na Polska - Niemcy oraz 1 bilet na mecz z Austrią, chociaż ten bilet będę chciał wymienić na mecz z Chorwacją
Nie liczyłbym też, że będzie można ubiegać się o bilety z puli narodowej nie będąc obywatelem danego kraju. A Wy byście cieszyli się, gdyby na naszą pulę zapisywali się Niemcy? Wolne żarty...
W Holandii system maja jeszcze ciekawszy, bo tam bilety rozprowadzane będą pomiedzy członków klubu reprezentacji. W skrócie wyglada to tak, że im częściej kupowałeś bilety na mecze eliminacyjne, tym wieksze masz szansę na wylosowanie biletów na finały - bo i tak bedą one losowane, ale ze zdecydowanie węższego grona ludzi.
-