Dział relacji :)

Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM

anty pzpn

Re: Dział relacji :)

Post autor: anty pzpn »

Ja bym prosił o dodanie jeszcze do działu relacji tematu Hokej, fakt że obecny sezon się już skończył, ale zbliża nowy sezon więc myślę że się przyda.
iparts.pl
nieaktywny

Post autor: nieaktywny »

Decyzja bardzo dobra. Nareszcie zapanuje porządek. Chociaż odpalenie działu komentarze w poniedziałek po całej kolejce nieraz dostarczył mi dużo śmiechu hehe
Ronnie The Rocket

Post autor: Ronnie The Rocket »

nieaktywny pisze:Decyzja bardzo dobra. Nareszcie zapanuje porządek. Chociaż odpalenie działu komentarze w poniedziałek po całej kolejce nieraz dostarczył mi dużo śmiechu hehe
Ja tez cala napinke traktowalem humorystycznie. Zobaczymy jak eksperyment sie powiedzie.
Admin
www.kibice.net
Kontakt:

Post autor: Admin »

Dostęp uzyskały osoby zarejestrowane w latach 2009/2010.

Aktualnie grupa liczy 18 386 osób.
Tajemniczy

Post autor: Tajemniczy »

Ronnie The Rocket pisze:
nieaktywny pisze:Decyzja bardzo dobra. Nareszcie zapanuje porządek. Chociaż odpalenie działu komentarze w poniedziałek po całej kolejce nieraz dostarczył mi dużo śmiechu hehe
Ja tez cala napinke traktowalem humorystycznie. Zobaczymy jak eksperyment sie powiedzie.
Owszem szło się pośmiać, aczkolwiek to wszystko przestało śmieszyć jak kolejny tydzień 4 strony to napinki derbowych rywali świeżo zarejestrowanych.
z_krainy_marzen

Post autor: z_krainy_marzen »

jaka cisza i spokój w komentarzach same normalne posty a nie tysiąc piencetów postów i jeden przez drugiego szacunek!
Wizard.

Post autor: Wizard. »

Nadmienie tylko że na te chwilę nikt działu relacji nie opuścił. Żadnego bana nie dałem.
Brakuje kilku ekip ale to się naprawi.
ODPOWIEDZ