a to jest cos zlego???,pewnie i lechisci chadzaja na prokom trefljersey pisze:Osobni kibice, chociaż na pewno znajdą się arkowcy chodzący na kosza...

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
kibice lotosu to 100% pikniki, nie mają nic wspólnego z Arką czy tym bardziej z Bks-em..kiedyś na mecze lotosu(wcześniej fota a jeszcze wczęsniej warta)uczęszczali kibole Bałtyku kręcąc młyn na owych spotkaniach jednak z czasem im przeszło(z róznych powodówkaelowiec pisze:no i temat sie przyjął![]()
to ja mam takie pytanie :
czyli kibice Lotosu to :
- kibice arki
- kibice lechii
- sa wsrod nich kibice obu tych druzyn a łaczy ich Lotos
- to "osobni" kibice nie majacy nic wspolnego z lechia ani arka
lub jakas inna opcja ktor mi teraz nie przychodzi do glowy
??
Drużyna Lotosu pierwotnie pochodzi z Gdańska,pierwsza nazwa po przeniesieniu do Gdyni brzmiała Bałtyk Gdynia.macias pisze:kibice lotosu to 100% pikniki, nie mają nic wspólnego z Arką czy tym bardziej z Bks-em..kiedyś na mecze lotosu(wcześniej fota a jeszcze wczęsniej warta)uczęszczali kibole Bałtyku kręcąc młyn na owych spotkaniach jednak z czasem im przeszło(z róznych powodówkaelowiec pisze:no i temat sie przyjął![]()
to ja mam takie pytanie :
czyli kibice Lotosu to :
- kibice arki
- kibice lechii
- sa wsrod nich kibice obu tych druzyn a łaczy ich Lotos
- to "osobni" kibice nie majacy nic wspolnego z lechia ani arka
lub jakas inna opcja ktor mi teraz nie przychodzi do glowy
??) do gościa o nicku kenny a może był to kibic Ts-u z szalikiem Lechii
Co niby obaliło relację Łysego ??123 pisze:Już chłopak od nas napisał jak było przytaczając nawet cytaty kibica Bałtyku ,który obala śmieszną relacja Lysego , a ten telefon to pewnie od tego ''1 wariata z FC Warszawa'' z relacji w/w kolegi.Może jeszcze ktoś odpowiedni z Bałtyku przyzna jak było na prawde , jak nie to trudno , każdy uwierzy w to co chce.
T.A.G.
Z tego co wyczytałem nigdzie nie napisał autor tej relacji aby Arka rozniosła Bałtyk.Kto wygrał,kto przegrał nie mnie oceniać
Z tego co słyszałem to autor tej wiadomości myli się!!!mari pisze:z tego co wiadomo Baltyk pokazal sie 1 raz od kilku
lat na derbach takze wiekszosc olala ten mecz
i nikt nie spodziewal sie ze przyjda na stadion
bo ile lat mozna czekac
Adolf p********* farmazony jak twój idol. Takie rozmyślania zachowaj dla filozofów.adolf 1 pisze:nie pisalem o zadnym zdobyciu szaliczkow bo mnie one nie obchodza. jeszcze raz podkreslam,ze odnotowalem info,ktore mialo miejsce i z ktorego sie ciesze. wy gdybyscie cos wykrecili tez byscie o tym trabili. ale pewnie niepredko wam sie uda.
Użytkownicy przeglądający to forum: Terrorjp i 123 gości