Komentarze Dla Trójmiasta (GDAŃSK-SOPOT-GDYNIA)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
SKR_Arka_Gdynia
Oj prosze modow o wejscie w ten temat bo widze , ze sie napinka szerzy , jak bylo to wiemy My oraz wy i niech kazdy trzyma sie swojej wersji, a nie jest siana napinka na forum. Natomiast do niektorych forumowiczow z Arki prosze pisac nazwe Baltyk z duzej litery chyba wam nie zaszkodzi. Polemike gdyńska prosze zakończyć ponieważ zainteresowani wiedza jak było. Po co mamy siac pozywke dal ciekawskich internautow
.
Z tego co słyszałem to autor tej wiadomości myli się!!!mari pisze:z tego co wiadomo Baltyk pokazal sie 1 raz od kilku
lat na derbach takze wiekszosc olala ten mecz
i nikt nie spodziewal sie ze przyjda na stadion
bo ile lat mozna czekac
Trzeba poszukać i okaże się , że Bałtyk pokazał się - cokolwiek to znaczy - tj. był na derbach nie pierwszy raz w ciągu kilku ostatnich lat!!!
Pozdro! to jest moje obiektywne i chyba będzie do potwierdzenia zdanie!!!
Nerka!!!
I tu się z Tobą nie zgodzę, ponieważ o żadnej z akcji Arki nie jest głośno, a nawet jeżeli to przez przypadek. Natomiast u Was jest inaczej zaraz napinka na forach, wklejanie zdjęć i jaranie pompki. Często pojawiają się też transparenty na stadionie, które nie powiem bolą, ale podchodzę do nich z dystansem. Wiadomo każdy ma swoją wersję.
No cóż inna mentalność.......
No cóż inna mentalność.......
-
krzysiek_AG
-
malek3
-
malek3
-
wrobloszczak
:)
A NA MOJE TO NIECH SOBIE JESZCZE POGADAJĄ
;)
Bałtyk Gdynia na zawsze !!!!!!!!!!!!
Bałtyk Gdynia na zawsze !!!!!!!!!!!!
-
LzsKleszczewko
-
LzsKleszczewko
Ale jaja, w Gdyni narodziła się trzecia ekipa! Jej nazwa to Orkan Gdynia, na każdym meczu mają kilkanaście osób w młynie, mają flagi, oprawy i nawet zgodę z Orłem Choczewo!
Zobaczcie: http://www.youtube.com/results?search_q ... rch=Search
Szale:

Ciekawe, ciekawe...
Zobaczcie: http://www.youtube.com/results?search_q ... rch=Search
Szale:

Ciekawe, ciekawe...
-
beuthen_fan
-
zwykly_kibic
to tym bardziej powinienes biegac jak nie masz kondycjiJONNY pisze:Tygrysie(kocie),wyrżnąć sie raczej nie wyrżne,bo już nie biegam,nie ta kondycja...A w Choczewie zdarzyło mi sie raz być,i nie powiem żeby miejscowa ludność była specjalnie "miastowa"...Poza barmanką w takiej spelunie z bilardem i piłkarzykami,ale ona akurat nie była z Choczewa
Od razu zaznacze, że nie sympatyzuje z żadną trójmiejską drużyną mimo, że tu mieszkam. Owszem czasem wybiorę się na meczyk Bałtyku albo Arki i śmieszą mnie wypowiedzi kibiców Bałtyku Gdynia jakoby to oni stanowili dla Arki zarożenie. Panowie nie oszukujmy się 99% kibiców w Gdyni to Arka. Nie jestem żadnym chuliganem tak jak większość piszących tu osób
ale na meczyk od czasu do czasu na żywo sobie lubię popatrzeć. Z mojej obserwacji wynika, że Arka poprostu Bałtyk olewa i to kompletnie i sumie dobrze bo jest względny spokój. Czy problemem by dla nich było zebranie 200-300osób chętnych na mocniejsze wrażenia z kibcami Bałtyku? Wątpie... Byłem na meczach rezerw Arki z Bałtykiem i widziałem jak nawet Bałtyk był gospodarzem to kibice Arki siadali na trybunie a Bałtyk stał za kratami za bramką u góry. A raz chyba na derby kibice Bałtyku nawet wcale nie przyszli o ile mnie pamięć nie zawodzi... Tak więc pisanie, że Arka nie może się tam pogodzić z jakąś porażką(nie wiem jak to wyglądało bo nie widziałem tego) z kibicami Bałtyku nie ma najmniejszego sensu bo jak Arka znowu się zapowie, że na następne derby przyjdzie w 400 typa to Bałtyk pewnie ponownie zanotuje 0 na meczu derbowym w Gdyni... A więc moim skromnym zdaniem nie ma się co spianać tym, że Arka prawie nic w tym kierunku nie robi bo to chyba jest akurat z korzyścią dla Was.
Calkiem sensownie i po prawdzie napisane.rocco pisze:Od razu zaznacze, że nie sympatyzuje z żadną trójmiejską drużyną mimo, że tu mieszkam. Owszem czasem wybiorę się na meczyk Bałtyku albo Arki i śmieszą mnie wypowiedzi kibiców Bałtyku Gdynia jakoby to oni stanowili dla Arki zarożenie. Panowie nie oszukujmy się 99% kibiców w Gdyni to Arka. Nie jestem żadnym chuliganem tak jak większość piszących tu osóbale na meczyk od czasu do czasu na żywo sobie lubię popatrzeć. Z mojej obserwacji wynika, że Arka poprostu Bałtyk olewa i to kompletnie i sumie dobrze bo jest względny spokój. Czy problemem by dla nich było zebranie 200-300osób chętnych na mocniejsze wrażenia z kibcami Bałtyku? Wątpie... Byłem na meczach rezerw Arki z Bałtykiem i widziałem jak nawet Bałtyk był gospodarzem to kibice Arki siadali na trybunie a Bałtyk stał za kratami za bramką u góry. A raz chyba na derby kibice Bałtyku nawet wcale nie przyszli o ile mnie pamięć nie zawodzi... Tak więc pisanie, że Arka nie może się tam pogodzić z jakąś porażką(nie wiem jak to wyglądało bo nie widziałem tego) z kibicami Bałtyku nie ma najmniejszego sensu bo jak Arka znowu się zapowie, że na następne derby przyjdzie w 400 typa to Bałtyk pewnie ponownie zanotuje 0 na meczu derbowym w Gdyni... A więc moim skromnym zdaniem nie ma się co spianać tym, że Arka prawie nic w tym kierunku nie robi bo to chyba jest akurat z korzyścią dla Was.
Głos kibica "spoza" rekomenduje kazdemu kibicowi z głebi Polski.
nie trzeba czekac na nastepne derbyrocco pisze: ...że na następne derby przyjdzie w 400 typa to Bałtyk pewnie ponownie zanotuje 0 na meczu derbowym w Gdyni...
"Bałtyk - Luzino. Ogolnie na meczu nie prowadzimy dopingu, za to podziwiamy wspaniała grę naszych kopaczy. Wpadło tez pare osob z Arki, lecz na skutek braku ekipy gimnastycznej, postanowili oni opuscic obiekt. Po meczu standardowo pilkarze dziekuja nam za przybycie."
-
Fan_Gwardii
-
kapitanJaszczuk
Re: Komentarze Dla Trójmiasta (GDAŃSK-SOPOT-GDYNIA)
i jutro kibice.net zapłoną... Pogoń pozdrawia frustratów
-
The-Best.Dobry-Ziom
Re: Komentarze Dla Trójmiasta (GDAŃSK-SOPOT-GDYNIA)
https://dziennikbaltycki.pl/andrzej-kow ... 2-15090467
Lechiści czas pokazać czy bliższy jest Wam wałęsa tusk i adamowicz lub wspomóc https://twojazbiorka.pl/zbiorki/32/pomo ... -Walusia-1.
Lechiści czas pokazać czy bliższy jest Wam wałęsa tusk i adamowicz lub wspomóc https://twojazbiorka.pl/zbiorki/32/pomo ... -Walusia-1.