Komentarze Dla Trójmiasta (GDAŃSK-SOPOT-GDYNIA)

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

SKR_Arka_Gdynia

Post autor: SKR_Arka_Gdynia »

hehe...chłopaki widze byli przygotowani i sprzęt mieli :P
iparts.pl
bary.

Post autor: bary. »

Gazu bym sie po Bałtyku nie spodziewał.
piter

Post autor: piter »

kolega juz wolny, dzisiaj go wypuscili.......
witomin

Post autor: witomin »

Oj prosze modow o wejscie w ten temat bo widze , ze sie napinka szerzy , jak bylo to wiemy My oraz wy i niech kazdy trzyma sie swojej wersji, a nie jest siana napinka na forum. Natomiast do niektorych forumowiczow z Arki prosze pisac nazwe Baltyk z duzej litery chyba wam nie zaszkodzi. Polemike gdyńska prosze zakończyć ponieważ zainteresowani wiedza jak było. Po co mamy siac pozywke dal ciekawskich internautow :?: .
pcpro

Post autor: pcpro »

mari pisze:z tego co wiadomo Baltyk pokazal sie 1 raz od kilku
lat na derbach takze wiekszosc olala ten mecz
i nikt nie spodziewal sie ze przyjda na stadion
bo ile lat mozna czekac
Z tego co słyszałem to autor tej wiadomości myli się!!!

Trzeba poszukać i okaże się , że Bałtyk pokazał się - cokolwiek to znaczy - tj. był na derbach nie pierwszy raz w ciągu kilku ostatnich lat!!!
Pozdro! to jest moje obiektywne i chyba będzie do potwierdzenia zdanie!!!

Nerka!!!
adolf 1
ban

Post autor: adolf 1 »

nie pisalem o zadnym zdobyciu szaliczkow bo mnie one nie obchodza. jeszcze raz podkreslam,ze odnotowalem info,ktore mialo miejsce i z ktorego sie ciesze. wy gdybyscie cos wykrecili tez byscie o tym trabili. ale pewnie niepredko wam sie uda.
erni_90

Post autor: erni_90 »

I tu się z Tobą nie zgodzę, ponieważ o żadnej z akcji Arki nie jest głośno, a nawet jeżeli to przez przypadek. Natomiast u Was jest inaczej zaraz napinka na forach, wklejanie zdjęć i jaranie pompki. Często pojawiają się też transparenty na stadionie, które nie powiem bolą, ale podchodzę do nich z dystansem. Wiadomo każdy ma swoją wersję.

No cóż inna mentalność.......
neskaup

Post autor: neskaup »

do Adolfa oraz erniego zamknijcie obaj ryje bo obydwoje mijacie sie grubo z prawda.piszcie cos normalnego albo wogole tego nie robcie.pozdrawiam LECHIA GDANSK sekcjia gdynia
krzysiek_AG

Post autor: krzysiek_AG »

Gdyby każda ekipa miała napisać,że pojechała na szale to by chyba te forum wybuchło... :roll: :lol:
opanujcie się bo niepotrzebnie zamęt robicie.
malek3

Post autor: malek3 »

A moze rudolfy czerwononose pochwala sie ile obuwia pogubili na Przymorzu to juz powoli stają sie nasi ulubiency. Baltyk&Lechia zawsze razem.
malek3

Post autor: malek3 »

Niech mod zamknie temat bo nikt powazny z Arki nie zyczy sobie takich tematów chyba ze zmienicie nazwe na AntyArka.
KdS

Post autor: KdS »

Nie dotyczy cie ten temat to nie chrzan smutów.
wrobloszczak

:)

Post autor: wrobloszczak »

A NA MOJE TO NIECH SOBIE JESZCZE POGADAJĄ ;);)

Bałtyk Gdynia na zawsze !!!!!!!!!!!!
Przemek
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Przemek »

Szkoda, że i tu zapanowała napinka i bezsensowne wpisy ludzi, których pojęcie o trójmiejskich klimatach jest znikome. Można zamykać, bo już chyba nie będzie żadnych "korzyści" z tematu.
coci_1

Post autor: coci_1 »

amputowac!
krk
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: krk »

1 kanar
2 śp przerzut
3 policjant

:lol:
Krasza

Post autor: Krasza »

Szlachta z Wrocławia - nie oglądaj już Symietrii , miażdżysz ciach bajera, bajerzyć :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: git w kit :lol:
LzsKleszczewko

Post autor: LzsKleszczewko »

Nie no Trojmiasto prowadzi!! Kto by pomyslal ze po latach panowania Krakowa i Lodzi zwyciezy Trojmiasto!!
ps.I tak Lechia nasze ziomki sa najlepsi i znamy wszystkie pojecia ktorych wy nie znacie:D
leniwiec

Post autor: leniwiec »

po co zamykać usunąc pokemonów i tyle ... Jak kilku poleci to może zrobi sie porządek na forum
pcpro

Post autor: pcpro »

dobrystyl pisze:po co zamykać usunąc pokemonów i tyle ... Jak kilku poleci to może zrobi sie porządek na forum
Zgadzam się z przedmówcą!!!!!
LzsKleszczewko

Post autor: LzsKleszczewko »

A mi sie podoba!! wiecej Pokemonów!!:D:D:D
mew

Post autor: mew »

Ale jaja, w Gdyni narodziła się trzecia ekipa! Jej nazwa to Orkan Gdynia, na każdym meczu mają kilkanaście osób w młynie, mają flagi, oprawy i nawet zgodę z Orłem Choczewo!
Zobaczcie: http://www.youtube.com/results?search_q ... rch=Search
Szale:
Obrazek

Ciekawe, ciekawe...
beuthen_fan

Post autor: beuthen_fan »

Wygląda jednak, że to kibice Arki...

http://www.youtube.com/watch?v=EZ4br77uflk&NR=1
bary.

Post autor: bary. »

Dzieciaki sobie zrobiły zabawę, a wy się podniecacie...
zwykly_kibic

Post autor: zwykly_kibic »

Od czegos trzeba zaczac :lol: Brac przykład nawet w 8 osob mozna doping poprowadzic :D
JONNY

Post autor: JONNY »

Tygrysie(kocie),wyrżnąć sie raczej nie wyrżne,bo już nie biegam,nie ta kondycja...A w Choczewie zdarzyło mi sie raz być,i nie powiem żeby miejscowa ludność była specjalnie "miastowa"...Poza barmanką w takiej spelunie z bilardem i piłkarzykami,ale ona akurat nie była z Choczewa :)
Tygrys_AG

Post autor: Tygrys_AG »

JONNY pisze:Tygrysie(kocie),wyrżnąć sie raczej nie wyrżne,bo już nie biegam,nie ta kondycja...A w Choczewie zdarzyło mi sie raz być,i nie powiem żeby miejscowa ludność była specjalnie "miastowa"...Poza barmanką w takiej spelunie z bilardem i piłkarzykami,ale ona akurat nie była z Choczewa :)
to tym bardziej powinienes biegac jak nie masz kondycji :D no fakt na roznych mozna trafic "miastowych" :wink: i to nie zaleznie jaka to miejscowosc mala czy duza :wink:
rocco

Post autor: rocco »

Od razu zaznacze, że nie sympatyzuje z żadną trójmiejską drużyną mimo, że tu mieszkam. Owszem czasem wybiorę się na meczyk Bałtyku albo Arki i śmieszą mnie wypowiedzi kibiców Bałtyku Gdynia jakoby to oni stanowili dla Arki zarożenie. Panowie nie oszukujmy się 99% kibiców w Gdyni to Arka. Nie jestem żadnym chuliganem tak jak większość piszących tu osób :lol: ale na meczyk od czasu do czasu na żywo sobie lubię popatrzeć. Z mojej obserwacji wynika, że Arka poprostu Bałtyk olewa i to kompletnie i sumie dobrze bo jest względny spokój. Czy problemem by dla nich było zebranie 200-300osób chętnych na mocniejsze wrażenia z kibcami Bałtyku? Wątpie... Byłem na meczach rezerw Arki z Bałtykiem i widziałem jak nawet Bałtyk był gospodarzem to kibice Arki siadali na trybunie a Bałtyk stał za kratami za bramką u góry. A raz chyba na derby kibice Bałtyku nawet wcale nie przyszli o ile mnie pamięć nie zawodzi... Tak więc pisanie, że Arka nie może się tam pogodzić z jakąś porażką(nie wiem jak to wyglądało bo nie widziałem tego) z kibicami Bałtyku nie ma najmniejszego sensu bo jak Arka znowu się zapowie, że na następne derby przyjdzie w 400 typa to Bałtyk pewnie ponownie zanotuje 0 na meczu derbowym w Gdyni... A więc moim skromnym zdaniem nie ma się co spianać tym, że Arka prawie nic w tym kierunku nie robi bo to chyba jest akurat z korzyścią dla Was.
KYLIMANDŻARO

Post autor: KYLIMANDŻARO »

Nazwijcie temat AntyArka
nordic

Post autor: nordic »

rocco pisze:Od razu zaznacze, że nie sympatyzuje z żadną trójmiejską drużyną mimo, że tu mieszkam. Owszem czasem wybiorę się na meczyk Bałtyku albo Arki i śmieszą mnie wypowiedzi kibiców Bałtyku Gdynia jakoby to oni stanowili dla Arki zarożenie. Panowie nie oszukujmy się 99% kibiców w Gdyni to Arka. Nie jestem żadnym chuliganem tak jak większość piszących tu osób :lol: ale na meczyk od czasu do czasu na żywo sobie lubię popatrzeć. Z mojej obserwacji wynika, że Arka poprostu Bałtyk olewa i to kompletnie i sumie dobrze bo jest względny spokój. Czy problemem by dla nich było zebranie 200-300osób chętnych na mocniejsze wrażenia z kibcami Bałtyku? Wątpie... Byłem na meczach rezerw Arki z Bałtykiem i widziałem jak nawet Bałtyk był gospodarzem to kibice Arki siadali na trybunie a Bałtyk stał za kratami za bramką u góry. A raz chyba na derby kibice Bałtyku nawet wcale nie przyszli o ile mnie pamięć nie zawodzi... Tak więc pisanie, że Arka nie może się tam pogodzić z jakąś porażką(nie wiem jak to wyglądało bo nie widziałem tego) z kibicami Bałtyku nie ma najmniejszego sensu bo jak Arka znowu się zapowie, że na następne derby przyjdzie w 400 typa to Bałtyk pewnie ponownie zanotuje 0 na meczu derbowym w Gdyni... A więc moim skromnym zdaniem nie ma się co spianać tym, że Arka prawie nic w tym kierunku nie robi bo to chyba jest akurat z korzyścią dla Was.
Calkiem sensownie i po prawdzie napisane.
Głos kibica "spoza" rekomenduje kazdemu kibicowi z głebi Polski.
rocco pisze: ...że na następne derby przyjdzie w 400 typa to Bałtyk pewnie ponownie zanotuje 0 na meczu derbowym w Gdyni...
nie trzeba czekac na nastepne derby :D Po tygodniu złożylismy rewizyte i juz odnotowali 0 8)
"Bałtyk - Luzino. Ogolnie na meczu nie prowadzimy dopingu, za to podziwiamy wspaniała grę naszych kopaczy. Wpadło tez pare osob z Arki, lecz na skutek braku ekipy gimnastycznej, postanowili oni opuscic obiekt. Po meczu standardowo pilkarze dziekuja nam za przybycie." :wink:
jersey

Post autor: jersey »

(bałtyk)- nie ośmieszaj się, proszę. A co, według Ciebie jest może inaczej?
benek

Post autor: benek »

Smieszne sa te wpisy kibicow Baltyku. To co rocco napisal
wg mnie jest obiektywne.
Fan_Gwardii

Post autor: Fan_Gwardii »

hm sadzac po relacjach fani Baltyku w ten weekend postawili na mecze fanclubow ;) :lol:
benek

Post autor: benek »

Nie nie jestem z baltyku :D
kapitanJaszczuk

Re: Komentarze Dla Trójmiasta (GDAŃSK-SOPOT-GDYNIA)

Post autor: kapitanJaszczuk »

i jutro kibice.net zapłoną... Pogoń pozdrawia frustratów
The-Best.Dobry-Ziom

Re: Komentarze Dla Trójmiasta (GDAŃSK-SOPOT-GDYNIA)

Post autor: The-Best.Dobry-Ziom »

https://dziennikbaltycki.pl/andrzej-kow ... 2-15090467
Lechiści czas pokazać czy bliższy jest Wam wałęsa tusk i adamowicz lub wspomóc https://twojazbiorka.pl/zbiorki/32/pomo ... -Walusia-1.
ODPOWIEDZ