Najbardziej niebezpieczna dzielnica

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Zablokowany
aaaa_sss11

Re: Najbardziej niebezpieczna dzielnica

Post autor: aaaa_sss11 » 21.01.2009, 13:20

Jak wygląda sytuacja w gdańsku ?

iparts.pl
powerade

Post autor: powerade » 21.01.2009, 14:35

Nowa Huta szczegolnie osiedla

Wisła:

- Kazimierzowskie
- Lotnisko
- Jagiellońskie
- Dywizjonu 303
- Strusia

cracovia:

- oświecenia
- szkolne
- zielone
- złota jesień (cześć przy blokach w ktorych mieszkaja wyeksmitowani z innych osiedli)

hutnik:

- skarpa
- czyżyny
[link]

CNH

Post autor: CNH » 21.01.2009, 21:09

Prosze Cie, pisz nazwy klubow z duzej.

Ja do Cracovii dodalbym jeszcze :
Tysiaclecia
Gorali
Krakowiakow
Przy Arce
Szkolne, Zielone - ??

Zalezy tez co rozumiesz pod pojeciem 'szczegolnych osiedlii'.

VT

Post autor: VT » 22.01.2009, 16:21

Czy temat jest o tym gdzie jest Cracovia a gdzie Wisła? :roll: Chyba nie. A za chwile zrobi się tutaj niemały burdel

mister_indyczek
ban

Post autor: mister_indyczek » 22.01.2009, 22:24

wg mnie nie ma takiego czegoś jak niebezpieczne dzielnice... jest takie coś ze możesz sie znaleźć w nieodpowiednim miejscu i tam mogą być nieodpowiedni ludzie :D :wink:
Obrazek

19:20

Re:

Post autor: 19:20 » 23.01.2009, 08:54

1920bluegang pisze:DLA KIBICOW RUCHU NIE MA NIEBEZPIECZNYCH DZIELNIC :lol:
bo większość z nich zamieszkujemy :lol:

plus+

Post autor: plus+ » 24.01.2009, 09:42

aaaa_sss11 pisze:Jak wygląda sytuacja w gdańsku ?

Hmm w sumie ile ludzi tyle opini. Napewno ulica Łakowa nie fajna plus jeszcze kilka dolnego miasta. Ale to wszystko zalezy od tego czy bedziesz w niektorych miejscach o zlym czasie. Dodam jeszcze Orunie dolna( prawie całą jest szara, stara, smutna i niebezpieczna) i generalnie to chyba tyle. Mozna jeszcze tu wspomniec o dzielnicy Stogi gdzie zawsze klimaty gangsterskie przewyzszały klimat kibicowski. Aha no i moze letniewo. Gdzie teraz budowany jest stadion. Z tego co kiedys slyszalem to nawet psy tam nie lubia jezdzic bo skrajna patola zajezdza. Wszystkie dzielnice poza Stogami to w sumie tylko złodziejaszki i awanturnicy. Nie ma jakiegos klimatu ze wejdziesz i gniesz. Musisz poprostu zle trafic. Ja zwiedzialem te okolice wiele razy i zyje:) choc moi koledzy mieli tam kilka przygod :)

Pozdrawiam WMG

fan_1953

Post autor: fan_1953 » 24.01.2009, 16:47

a jak wygląda sytuacja w Bałutach, więcej Widzew czy ŁKS ?

WM

Post autor: WM » 24.01.2009, 19:02

fan_1953 pisze:a jak wygląda sytuacja w Bałutach, więcej Widzew czy ŁKS ?
Zły temat na takie pytania.

qwertyuiop0rts

Post autor: qwertyuiop0rts » 24.01.2009, 21:19

Po pierwsze to na Bałutach a nie w Bałutach. Na balutach Łks jest na limance żubardziu i teofilowie, troche na nowych balutach rejony ulicy pojezierskiej. reszta Widzew, m.in Stare Miasto, Żabieniec, Doły, Radogoszcz i tak zwane Stare Bałuty

for81

Post autor: for81 » 24.01.2009, 21:42

Baluty.Turysta tej dzielnicy miasta szczegolnie nie polecam.Co nie oznacza ze w innych rejonach miasta panuje sielnka.Mam wrazenie ze wiekszasc ulic przy ktorych stoja stare kamienice sa malo przyjazne dla obcych.Takich miejsc jest mnostwo w miescie i nie sposob wymienic ich wszystkich.

1925

Post autor: 1925 » 26.01.2009, 10:21

qwertyuiop0rts pisze:Po pierwsze to na Bałutach a nie w Bałutach. Na balutach Łks jest na limance żubardziu i teofilowie, troche na nowych balutach rejony ulicy pojezierskiej. reszta Widzew, m.in Stare Miasto, Żabieniec, Doły, Radogoszcz i tak zwane Stare Bałuty
DOŁY ?? :) Hmmm ... Czerp dalej informacje z kibice.net :)
:arrow:

cwaniak z PKSu

Post autor: cwaniak z PKSu » 26.01.2009, 10:50

Załóżcie sobie temat łódzki, bo rozwalacie kolejny temat po temacie z graffiti.
Obrazek

JokoBoy

Post autor: JokoBoy » 26.01.2009, 12:28

powerade pisze:Nowa Huta szczegolnie osiedla

Wisła:

- Kazimierzowskie
- Lotnisko
- Jagiellońskie
- Dywizjonu 303
- Strusia

cracovia:

- oświecenia
- szkolne
- zielone
- złota jesień (cześć przy blokach w ktorych mieszkaja wyeksmitowani z innych osiedli)

hutnik:

- skarpa
- czyżyny
Takie brednie to wypisujcie sobie na jakichś kumatszych forach... :wink: Co za idiotyzmy, jeszcze tam widzę, że Zielone ktoś wymienił, gdzie ruch kibicowski aż tętni... :lol:
Po drugie, po co zaczynać znów temat, kto gdzie rządzi etc.
EAST SIDE CITY

widzew_srodmiescie

Post autor: widzew_srodmiescie » 26.01.2009, 14:43

1925 pisze:
qwertyuiop0rts pisze:Po pierwsze to na Bałutach a nie w Bałutach. Na balutach Łks jest na limance żubardziu i teofilowie, troche na nowych balutach rejony ulicy pojezierskiej. reszta Widzew, m.in Stare Miasto, Żabieniec, Doły, Radogoszcz i tak zwane Stare Bałuty
DOŁY ?? :) Hmmm ... Czerp dalej informacje z kibice.net :)
a ty skad czerpiesz? po cot takie prowokacje ?

miszaop

Post autor: miszaop » 26.01.2009, 18:16

Zamknijcie japy wreszcie odnośnie tego kto jest gdzie. Temat brzmi "najbardziej niebezpieczna dzielnica" a nie" na jakim osiedlu kibiców x jest o 2 więcej niż kibiców y"

ADR10

Post autor: ADR10 » 26.01.2009, 22:26

Nie wiem czemu wymieniasz Bałuty Nowe po stronie ŁKS-u... Tam może jest kilku kibiców sympatyzujących z ŁKS-em. Większość na tym osiedlu kibicuje Widzewowi. Tyle ode mnie.

ADR10

Post autor: ADR10 » 26.01.2009, 23:56

Tukan pisze:
ADR10 pisze:

Nie wiem czemu wymieniasz Bałuty Nowe po stronie ŁKS-u... Tam może jest kilku kibiców sympatyzujących z ŁKS-em. Większość na tym osiedlu kibicuje Widzewowi. Tyle ode mnie.
Kilku? Tzn ilu?? Wiesz kilku to moze być 7,12-stu...no chyba troche wiecej jest Ełksy na Nowych.
A tak w ogóle,to chyba napisał,że jest troche i jakbyś nie zauważył to Twój kolega po szalu bo Limanke i Teo ciężko mu z dużej napisać.
Nie ma co rozkminiać już tematu Bałut,bo nic dobrego z tego nie bedzie.Więc tyle z mojej strony.
Czy jest ich więcej niż 12? Możliwe... Lecz pewnie sie nie ujawniają. Co jak co ale na NB można spotkać ludzi tylko w Widzewskich barwach. A że to mój kolega po szalu to zdążyłem się zorientować... Tylko zdziwiło mnie wymienienie tego osiedla po stronie ŁKS-u, które według mnie było nie potrzebne.
A co do tematu to Bałuty według mnie są jak każda inna dzielnica w Łodzi pod względem "niebezpieczeństwa"

aqq08

Post autor: aqq08 » 02.02.2009, 10:00

NB w szalach Widzewa?
a rejony szkoly 55 ? 8) gdzie mlodziez to tylko ŁKS
ŚŻK! ANTY PARÓWY

ADR10

Post autor: ADR10 » 02.02.2009, 15:14

aqq08 pisze:NB w szalach Widzewa?
Tak na NB tylko w barwach Widzewa. A rejon szkoły 55 to już Stare Bałuty i wcale nie tylko ŁKS.

EST.1920

Post autor: EST.1920 » 03.02.2009, 01:05

ADR10 pisze:
Tak na NB tylko w barwach Widzewa. A rejon szkoły 55 to już Stare Bałuty i wcale nie tylko ŁKS.
ludzie kur*a ogarnijcie sie !! temat jest najbardziej niebiezbieczna dzielnica a nie jak wyglada sytuacja w ...

PS dodam że najbardziej niebiezbieczne dzielnice na GŚ posiadamy My z drobnymi wyjatkami :wink:

jasiukatowice

Post autor: jasiukatowice » 03.02.2009, 05:01

Tu sie raczej panie EST.1920 nie ma czym chwalic... no chyba ze lubisz otaczac sie wsrod złodziei wegla i miłosnikow tanich win.

wracajac do tematu to w Katowicach raczej nie ma az tan niebezpiecznie, wiadomo ze na Nikiszu, Szopienicach, Załezu obcemu łatwiej zebrac po głowie, ale niewiem co tam obca osoba wieczorem miałaby robic jak tam nic nie ma :lol:
Staliśmy na zewnątrz, kiedy nadbiegła chmara kiboli z okrzykiem "jeb... lewaków" - opowiada uczestnik koncertu.
zmarly pisze:Następnie padło pytanie do dobrych chłopaków, co tam teraz za impreza się odbywa? Odpowiedzieli: Ustawka z brudasami. Rzekliśmy: Dojedźcie ich.

Andrzej Farmazon

Post autor: Andrzej Farmazon » 03.02.2009, 06:28

EST.1920 pisze:
ADR10 pisze:
ludzie kur*a ogarnijcie sie !! temat jest najbardziej niebiezbieczna dzielnica a nie jak wyglada sytuacja w ...

PS dodam że najbardziej niebiezbieczne dzielnice na GŚ posiadamy My z drobnymi wyjatkami :wink:
Myślałem,że zrobiłeś literówkę,ale ty serio nie wiesz jak napisać poprawnie "niebezpieczna".To chyba efekt trzymania tych wszystkich "niebezbiecznych" dzielnic na GŚ :lol: i chodzenia na węgiel,a nie do szkoły :P

imik1

Post autor: imik1 » 03.02.2009, 08:13

W moim mieście (Tarnowskie Góry) nie ma jakiś szczególnie niebezpiecznych dzielnic... jest myslę tak jak wszędzie...czyli można dostać po łbie jak się ma pecha hehe dlatego troszkę zboczę z tematu... Otóż młodzierz z osiedla ładnie od szablonu powypisywała na kilku blokach tekst "po 22 poruszać się biegiem" i pewnego dnia matka przychodzi do mnie i mówi "Widziałeś co Ci z administracji na murach napisali" hehehe
jebał pies teściowe!

Kaszuby

Post autor: Kaszuby » 03.02.2009, 09:14

Co do Trójmiasta:

w Gdyni najniebezpieczniejszymi dzielnicami są praktycznie wszystkie te, na północ od centrum. Szczególnie blokowiska. Na tych dzielnicach panuje Arka (nie tylko na tych, w kontekście Gdyni) , i tam czuć czasami klimat "siekiery w powietrzu". Pozostała część miasta ma opinię o tych rejonach, oczywiscie, jesli mowimy o kibicowaniu, ze tam jest najwieksza wiara zolto-niebieska. Mowa tu o takich dzielnicach jak Pogorze Gorne, Obluze, Oksywie, Grabowek, Cisowa...

Jesli chodzi o Gdańsk. Miasto zdecydowanie większe. Do "ciężkich" dzielnic można włączyć Orunię, Wrzeszcz, Dolne Miasto, Stogi...

W Sopocie jest za to bardzo ciezko znalezc taka dzielnice, skoro to ponad 40-tysieczne miasto, ma ich niewiele.

__DarkLG__

Post autor: __DarkLG__ » 03.02.2009, 13:00

Kaszuby pisze: W Sopocie jest za to bardzo ciezko znalezc taka dzielnice, skoro to ponad 40-tysieczne miasto, ma ich niewiele.
Nie są takie aż straszne ale zalicza sie do nich Kamionka i Dolny Sopot.
[link]

AZSKutno

Post autor: AZSKutno » 03.02.2009, 13:56

KUTNO-
Pare lat temu to tylko na oś Wenecji można było dostać i przy dworcu PKP ( blisko wenecji jest dworzec)
Kutno to małe miasto i prawie w przez każde osiedle przechodzą różne typy
i wszędzie można dostać !
Ale tak już opisując krótko to osiedla takie jak :Wenecja WNC,Dworcowa,Tarnowskiego-Rejtana i chyba BaToreGo BTG !
Kto ty jesteś? Polak mały. Jaki znak twój? Orzeł biały. Gdzie ty mieszkasz? Między swemi. W jakim kraju? W polskiej ziemi. Czem ta ziemia? Mą ojczyzną. Czym zdobyta? Krwią i blizną. Czy ją kochasz? Kocham szczerze. A w co wierzysz? W Polskę wierzę. Coś ty dla niej? Wdzięczne dziecię. Coś jej winien? Oddać życie.

EST.1920

Post autor: EST.1920 » 04.02.2009, 15:48

OHIO w Toruniu choć ja osobiście mam z tamtąd miłe wspomnienia :wink:

kcl

Post autor: kcl » 04.02.2009, 19:38

napisze ktoś coś o Sochaczewie ;) ?

mkkb1908
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: mkkb1908 » 12.02.2009, 09:44

Co do Nowych Bałut.
Mieszkam w okolicy.
Tak oczywiście pełno widzewskich napisów ( 99 proc zalanych farbą)- w tym temacie są bardzo aktywni.
Akcji hools zero, przyłazi ŁKS wozi się w barwach po ich osiedlu.
Na NB w barwach nikogo nie widziałem ,tylko dziadka z wnukiem w czerwonym szaliku jak czekali na autobus.
Może kiedyś coś tam wyrośnie ale na razie nic poza poniszczonymi napisami.

ADR10

Post autor: ADR10 » 12.02.2009, 13:54

mkkb1908 pisze:Co do Nowych Bałut.
Mieszkam w okolicy.
Tak oczywiście pełno widzewskich napisów ( 99 proc zalanych farbą)- w tym temacie są bardzo aktywni.
Akcji hools zero, przyłazi ŁKS wozi się w barwach po ich osiedlu.
Na NB w barwach nikogo nie widziałem ,tylko dziadka z wnukiem w czerwonym szaliku jak czekali na autobus.
Może kiedyś coś tam wyrośnie ale na razie nic poza poniszczonymi napisami.
Wyjdź na osiedle bo masz jakieś (stare/zmyślone) informacje :wink:
Przychodzi ŁKS w barwach? Kiedy? :D Same poniszczone napisy? Bzdura

Napisz do mnie na priv jeśli chcesz jeszcze wyjaśnić

nex

Post autor: nex » 15.06.2009, 21:03

Chuligani postrachem katowickiego Janowa

Stadionowi chuligani terroryzują katowicką dzielnicę Janów. Bójki, zastraszanie czy niszczenie klatek schodowych stały się tam codziennością.

Mieszkańcy mają dość szalikowców, dlatego w specjalnym liście proszą o pomoc szefa katowickiej policji. Patrole policji pojawiają się oczywiście w dzielnicy i wtedy jest spokój. Tyle że - zdaniem mieszkańców - patrole powinny pojawiać się częściej, a przede wszystkim wtedy, kiedy dochodzi do bójek. Funkcjonariusze twierdzą natomiast, że wówczas nikt ich formalnie nie wzywa.

Janów mógłby być prawdziwą oazą spokoju - dzielnica położona na skraju lasu, niewielki ruch samochodowy. Zamiast tego są zniszczone klatki schodowe, wulgarne napisy na domach i wybite szyby.

Mieszkańcy dzielnicy opowiadali też reporterowi RMF FM Marcinowi Buczkowi o trzech spalonych samochodach i wiecznie ścigających się chuliganach. - Jedna banda, druga banda... niejeden już padł ofiarą. Trudno się nie bać - mówią.

Mieszkańcy Janowa na specjalnym spotkaniu mają rozmawiać o sytuacji z szefem najbliższego policyjnego komisariatu.

bluenatyk

Post autor: bluenatyk » 16.06.2009, 17:18

nex pisze:Chuligani postrachem katowickiego Janowa

Stadionowi chuligani terroryzują katowicką dzielnicę Janów. Bójki, zastraszanie czy niszczenie klatek schodowych stały się tam codziennością.

Mieszkańcy mają dość szalikowców, dlatego w specjalnym liście proszą o pomoc szefa katowickiej policji. Patrole policji pojawiają się oczywiście w dzielnicy i wtedy jest spokój. Tyle że - zdaniem mieszkańców - patrole powinny pojawiać się częściej, a przede wszystkim wtedy, kiedy dochodzi do bójek. Funkcjonariusze twierdzą natomiast, że wówczas nikt ich formalnie nie wzywa.

Janów mógłby być prawdziwą oazą spokoju - dzielnica położona na skraju lasu, niewielki ruch samochodowy. Zamiast tego są zniszczone klatki schodowe, wulgarne napisy na domach i wybite szyby.

Mieszkańcy dzielnicy opowiadali też reporterowi RMF FM Marcinowi Buczkowi o trzech spalonych samochodach i wiecznie ścigających się chuliganach. - Jedna banda, druga banda... niejeden już padł ofiarą. Trudno się nie bać - mówią.

Mieszkańcy Janowa na specjalnym spotkaniu mają rozmawiać o sytuacji z szefem najbliższego policyjnego komisariatu.
[link]" target="_blank
/R\

Leszek Piesek

Post autor: Leszek Piesek » 24.11.2009, 23:22

panowie mam pytanie do kogos z Warszawy, ja wygladala kiedys (lata 80-te i poczatek 90-tych) sytuacja na ul. Brzekiej oraz obok na Markowskiej i Zabkowskiej, i jak wyglada teraz ...
Obrazek

qwertyui

Re:

Post autor: qwertyui » 24.11.2009, 23:56

rafi_nh pisze:a ja mam pytanko jak sytuacja wygląda w Dąbrowie Górniczej?
jakie rejony są tam "ciemną stroną miasta" i czy jakieś akcje są żadkością czy raczej dochodzi do jakiś animozji choć z tego co wiem to całe miasto należy do Zagłebia z małymi wyjątkami.

pozdro

DG niczym nie rozni sie od innych miast,sa miejsca gdzie lepiej sie nie pokazywac wieczorami i nie obchodzic z tym ze sie jest przyjezdnym generalnie wszedzie mozna wylapac poprostu trzeba zle trafic,na tle kibicowskim w miescie spokoj co spowodowane jest ze w miescie panuje Zagłebie,brak przeciwnika.

antyslask1946

Post autor: antyslask1946 » 27.11.2009, 16:00

w Wałbrzychu owiane złą sławą sa dzielnice Sobięcin (głównie Palestyna)
,Podgórze i Śródmieście

sprotaviak

Post autor: sprotaviak » 27.11.2009, 18:52

Chodzi mi o dzielnice Radzionkowa, Vitor, Stary Koniec, a mianowicie o dokładne położenie, ulice, z jakich budowli się składają. Z góry dzięki.

Adiś

Post autor: Adiś » 28.11.2009, 23:46

Ja tylko przejazdem pisze:jak się na siłę szuka oklepu to można nawet na spotkaniu kleryków wyłapać...
chodzi o takie dzielnice gdzie mozna wylapac nie szukajac oklepu , chyba jasne
Gůrny Ślůnzek, rostomjyuy Hajmatland!

Leszek Piesek

Post autor: Leszek Piesek » 29.11.2009, 11:04

Leszek Piesek pisze:panowie mam pytanie do kogos z Warszawy, ja wygladala kiedys (lata 80-te i poczatek 90-tych) sytuacja na ul. Brzekiej oraz obok na Markowskiej i Zabkowskiej, i jak wyglada teraz ...
podbijam
Obrazek

nex

Post autor: nex » 29.11.2009, 11:59

Czester(Z) temat brzmi "Najbardziej niebezpieczna dzielnica" a nie dzielnice z ktorych jezdzi najwiecej kibicow. Swoj post powinnenes umiescic w temacie "Jak wygląda sytuacja w ?"

Zablokowany