Najbardziej niebezpieczna dzielnica
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Najbardziej niebezpieczna dzielnica
Jak wygląda sytuacja w gdańsku ?
-
Nowa Huta szczegolnie osiedla
Wisła:
- Kazimierzowskie
- Lotnisko
- Jagiellońskie
- Dywizjonu 303
- Strusia
cracovia:
- oświecenia
- szkolne
- zielone
- złota jesień (cześć przy blokach w ktorych mieszkaja wyeksmitowani z innych osiedli)
hutnik:
- skarpa
- czyżyny
[link]
Wisła:
- Kazimierzowskie
- Lotnisko
- Jagiellońskie
- Dywizjonu 303
- Strusia
cracovia:
- oświecenia
- szkolne
- zielone
- złota jesień (cześć przy blokach w ktorych mieszkaja wyeksmitowani z innych osiedli)
hutnik:
- skarpa
- czyżyny
[link]
-
Prosze Cie, pisz nazwy klubow z duzej.
Ja do Cracovii dodalbym jeszcze :
Tysiaclecia
Gorali
Krakowiakow
Przy Arce
Szkolne, Zielone - ??
Zalezy tez co rozumiesz pod pojeciem 'szczegolnych osiedlii'.
Ja do Cracovii dodalbym jeszcze :
Tysiaclecia
Gorali
Krakowiakow
Przy Arce
Szkolne, Zielone - ??
Zalezy tez co rozumiesz pod pojeciem 'szczegolnych osiedlii'.
-
Czy temat jest o tym gdzie jest Cracovia a gdzie Wisła?
Chyba nie. A za chwile zrobi się tutaj niemały burdel

-
- ban
wg mnie nie ma takiego czegoś jak niebezpieczne dzielnice... jest takie coś ze możesz sie znaleźć w nieodpowiednim miejscu i tam mogą być nieodpowiedni ludzie

-
aaaa_sss11 pisze:Jak wygląda sytuacja w gdańsku ?
Hmm w sumie ile ludzi tyle opini. Napewno ulica Łakowa nie fajna plus jeszcze kilka dolnego miasta. Ale to wszystko zalezy od tego czy bedziesz w niektorych miejscach o zlym czasie. Dodam jeszcze Orunie dolna( prawie całą jest szara, stara, smutna i niebezpieczna) i generalnie to chyba tyle. Mozna jeszcze tu wspomniec o dzielnicy Stogi gdzie zawsze klimaty gangsterskie przewyzszały klimat kibicowski. Aha no i moze letniewo. Gdzie teraz budowany jest stadion. Z tego co kiedys slyszalem to nawet psy tam nie lubia jezdzic bo skrajna patola zajezdza. Wszystkie dzielnice poza Stogami to w sumie tylko złodziejaszki i awanturnicy. Nie ma jakiegos klimatu ze wejdziesz i gniesz. Musisz poprostu zle trafic. Ja zwiedzialem te okolice wiele razy i zyje:) choc moi koledzy mieli tam kilka przygod

Pozdrawiam WMG
-
a jak wygląda sytuacja w Bałutach, więcej Widzew czy ŁKS ?
Zły temat na takie pytania.fan_1953 pisze:a jak wygląda sytuacja w Bałutach, więcej Widzew czy ŁKS ?
-
Po pierwsze to na Bałutach a nie w Bałutach. Na balutach Łks jest na limance żubardziu i teofilowie, troche na nowych balutach rejony ulicy pojezierskiej. reszta Widzew, m.in Stare Miasto, Żabieniec, Doły, Radogoszcz i tak zwane Stare Bałuty
-
Baluty.Turysta tej dzielnicy miasta szczegolnie nie polecam.Co nie oznacza ze w innych rejonach miasta panuje sielnka.Mam wrazenie ze wiekszasc ulic przy ktorych stoja stare kamienice sa malo przyjazne dla obcych.Takich miejsc jest mnostwo w miescie i nie sposob wymienic ich wszystkich.
-
DOŁY ??qwertyuiop0rts pisze:Po pierwsze to na Bałutach a nie w Bałutach. Na balutach Łks jest na limance żubardziu i teofilowie, troche na nowych balutach rejony ulicy pojezierskiej. reszta Widzew, m.in Stare Miasto, Żabieniec, Doły, Radogoszcz i tak zwane Stare Bałuty

-
Załóżcie sobie temat łódzki, bo rozwalacie kolejny temat po temacie z graffiti.

-
Takie brednie to wypisujcie sobie na jakichś kumatszych forach...powerade pisze:Nowa Huta szczegolnie osiedla
Wisła:
- Kazimierzowskie
- Lotnisko
- Jagiellońskie
- Dywizjonu 303
- Strusia
cracovia:
- oświecenia
- szkolne
- zielone
hutnik:
- skarpa
- czyżyny

Po drugie, po co zaczynać znów temat, kto gdzie rządzi etc.
EAST SIDE CITY
-
a ty skad czerpiesz? po cot takie prowokacje ?1925 pisze:DOŁY ??qwertyuiop0rts pisze:Po pierwsze to na Bałutach a nie w Bałutach. Na balutach Łks jest na limance żubardziu i teofilowie, troche na nowych balutach rejony ulicy pojezierskiej. reszta Widzew, m.in Stare Miasto, Żabieniec, Doły, Radogoszcz i tak zwane Stare BałutyHmmm ... Czerp dalej informacje z kibice.net
-
Zamknijcie japy wreszcie odnośnie tego kto jest gdzie. Temat brzmi "najbardziej niebezpieczna dzielnica" a nie" na jakim osiedlu kibiców x jest o 2 więcej niż kibiców y"
-
qwertyuiop0rts pisze:Po pierwsze to na Bałutach a nie w Bałutach. Na balutach Łks jest na limance żubardziu i teofilowie, troche na nowych balutach rejony ulicy pojezierskiej. reszta Widzew, m.in Stare Miasto, Żabieniec, Doły, Radogoszcz i tak zwane Stare Bałuty
Nie wiem czemu wymieniasz Bałuty Nowe po stronie ŁKS-u... Tam może jest kilku kibiców sympatyzujących z ŁKS-em. Większość na tym osiedlu kibicuje Widzewowi. Tyle ode mnie.
-
Czy jest ich więcej niż 12? Możliwe... Lecz pewnie sie nie ujawniają. Co jak co ale na NB można spotkać ludzi tylko w Widzewskich barwach. A że to mój kolega po szalu to zdążyłem się zorientować... Tylko zdziwiło mnie wymienienie tego osiedla po stronie ŁKS-u, które według mnie było nie potrzebne.Tukan pisze:Kilku? Tzn ilu?? Wiesz kilku to moze być 7,12-stu...no chyba troche wiecej jest Ełksy na Nowych.ADR10 pisze:qwertyuiop0rts pisze:Po pierwsze to na Bałutach a nie w Bałutach. Na balutach Łks jest na limance żubardziu i teofilowie, troche na nowych balutach rejony ulicy pojezierskiej. reszta Widzew, m.in Stare Miasto, Żabieniec, Doły, Radogoszcz i tak zwane Stare Bałuty
Nie wiem czemu wymieniasz Bałuty Nowe po stronie ŁKS-u... Tam może jest kilku kibiców sympatyzujących z ŁKS-em. Większość na tym osiedlu kibicuje Widzewowi. Tyle ode mnie.
A tak w ogóle,to chyba napisał,że jest troche i jakbyś nie zauważył to Twój kolega po szalu bo Limanke i Teo ciężko mu z dużej napisać.
Nie ma co rozkminiać już tematu Bałut,bo nic dobrego z tego nie bedzie.Więc tyle z mojej strony.
A co do tematu to Bałuty według mnie są jak każda inna dzielnica w Łodzi pod względem "niebezpieczeństwa"
-
NB w szalach Widzewa?
a rejony szkoly 55 ?
gdzie mlodziez to tylko ŁKS
a rejony szkoly 55 ?

ŚŻK! ANTY PARÓWY
-
Tak na NB tylko w barwach Widzewa. A rejon szkoły 55 to już Stare Bałuty i wcale nie tylko ŁKS.aqq08 pisze:NB w szalach Widzewa?
a rejony szkoly 55 ?gdzie mlodziez to tylko ŁKS
-
ludzie kur*a ogarnijcie sie !! temat jest najbardziej niebiezbieczna dzielnica a nie jak wyglada sytuacja w ...ADR10 pisze:Tak na NB tylko w barwach Widzewa. A rejon szkoły 55 to już Stare Bałuty i wcale nie tylko ŁKS.aqq08 pisze:NB w szalach Widzewa?
PS dodam że najbardziej niebiezbieczne dzielnice na GŚ posiadamy My z drobnymi wyjatkami

-
Tu sie raczej panie EST.1920 nie ma czym chwalic... no chyba ze lubisz otaczac sie wsrod złodziei wegla i miłosnikow tanich win.
wracajac do tematu to w Katowicach raczej nie ma az tan niebezpiecznie, wiadomo ze na Nikiszu, Szopienicach, Załezu obcemu łatwiej zebrac po głowie, ale niewiem co tam obca osoba wieczorem miałaby robic jak tam nic nie ma
wracajac do tematu to w Katowicach raczej nie ma az tan niebezpiecznie, wiadomo ze na Nikiszu, Szopienicach, Załezu obcemu łatwiej zebrac po głowie, ale niewiem co tam obca osoba wieczorem miałaby robic jak tam nic nie ma

Staliśmy na zewnątrz, kiedy nadbiegła chmara kiboli z okrzykiem "jeb... lewaków" - opowiada uczestnik koncertu.
zmarly pisze:Następnie padło pytanie do dobrych chłopaków, co tam teraz za impreza się odbywa? Odpowiedzieli: Ustawka z brudasami. Rzekliśmy: Dojedźcie ich.
-
Myślałem,że zrobiłeś literówkę,ale ty serio nie wiesz jak napisać poprawnie "niebezpieczna".To chyba efekt trzymania tych wszystkich "niebezbiecznych" dzielnic na GŚEST.1920 pisze:ludzie kur*a ogarnijcie sie !! temat jest najbardziej niebiezbieczna dzielnica a nie jak wyglada sytuacja w ...ADR10 pisze:Tak na NB tylko w barwach Widzewa. A rejon szkoły 55 to już Stare Bałuty i wcale nie tylko ŁKS.aqq08 pisze:NB w szalach Widzewa?
PS dodam że najbardziej niebiezbieczne dzielnice na GŚ posiadamy My z drobnymi wyjatkami

-
W moim mieście (Tarnowskie Góry) nie ma jakiś szczególnie niebezpiecznych dzielnic... jest myslę tak jak wszędzie...czyli można dostać po łbie jak się ma pecha hehe dlatego troszkę zboczę z tematu... Otóż młodzierz z osiedla ładnie od szablonu powypisywała na kilku blokach tekst "po 22 poruszać się biegiem" i pewnego dnia matka przychodzi do mnie i mówi "Widziałeś co Ci z administracji na murach napisali" hehehe
jebał pies teściowe!
-
Co do Trójmiasta:
w Gdyni najniebezpieczniejszymi dzielnicami są praktycznie wszystkie te, na północ od centrum. Szczególnie blokowiska. Na tych dzielnicach panuje Arka (nie tylko na tych, w kontekście Gdyni) , i tam czuć czasami klimat "siekiery w powietrzu". Pozostała część miasta ma opinię o tych rejonach, oczywiscie, jesli mowimy o kibicowaniu, ze tam jest najwieksza wiara zolto-niebieska. Mowa tu o takich dzielnicach jak Pogorze Gorne, Obluze, Oksywie, Grabowek, Cisowa...
Jesli chodzi o Gdańsk. Miasto zdecydowanie większe. Do "ciężkich" dzielnic można włączyć Orunię, Wrzeszcz, Dolne Miasto, Stogi...
W Sopocie jest za to bardzo ciezko znalezc taka dzielnice, skoro to ponad 40-tysieczne miasto, ma ich niewiele.
w Gdyni najniebezpieczniejszymi dzielnicami są praktycznie wszystkie te, na północ od centrum. Szczególnie blokowiska. Na tych dzielnicach panuje Arka (nie tylko na tych, w kontekście Gdyni) , i tam czuć czasami klimat "siekiery w powietrzu". Pozostała część miasta ma opinię o tych rejonach, oczywiscie, jesli mowimy o kibicowaniu, ze tam jest najwieksza wiara zolto-niebieska. Mowa tu o takich dzielnicach jak Pogorze Gorne, Obluze, Oksywie, Grabowek, Cisowa...
Jesli chodzi o Gdańsk. Miasto zdecydowanie większe. Do "ciężkich" dzielnic można włączyć Orunię, Wrzeszcz, Dolne Miasto, Stogi...
W Sopocie jest za to bardzo ciezko znalezc taka dzielnice, skoro to ponad 40-tysieczne miasto, ma ich niewiele.
-
Nie są takie aż straszne ale zalicza sie do nich Kamionka i Dolny Sopot.Kaszuby pisze: W Sopocie jest za to bardzo ciezko znalezc taka dzielnice, skoro to ponad 40-tysieczne miasto, ma ich niewiele.
[link]
-
KUTNO-
Pare lat temu to tylko na oś Wenecji można było dostać i przy dworcu PKP ( blisko wenecji jest dworzec)
Kutno to małe miasto i prawie w przez każde osiedle przechodzą różne typy
i wszędzie można dostać !
Ale tak już opisując krótko to osiedla takie jak :Wenecja WNC,Dworcowa,Tarnowskiego-Rejtana i chyba BaToreGo BTG !
Pare lat temu to tylko na oś Wenecji można było dostać i przy dworcu PKP ( blisko wenecji jest dworzec)
Kutno to małe miasto i prawie w przez każde osiedle przechodzą różne typy
i wszędzie można dostać !
Ale tak już opisując krótko to osiedla takie jak :Wenecja WNC,Dworcowa,Tarnowskiego-Rejtana i chyba BaToreGo BTG !
Kto ty jesteś? Polak mały. Jaki znak twój? Orzeł biały. Gdzie ty mieszkasz? Między swemi. W jakim kraju? W polskiej ziemi. Czem ta ziemia? Mą ojczyzną. Czym zdobyta? Krwią i blizną. Czy ją kochasz? Kocham szczerze. A w co wierzysz? W Polskę wierzę. Coś ty dla niej? Wdzięczne dziecię. Coś jej winien? Oddać życie.
-
OHIO w Toruniu choć ja osobiście mam z tamtąd miłe wspomnienia 

-
napisze ktoś coś o Sochaczewie
?

-
- ostatnie ostrzeżenie
Co do Nowych Bałut.
Mieszkam w okolicy.
Tak oczywiście pełno widzewskich napisów ( 99 proc zalanych farbą)- w tym temacie są bardzo aktywni.
Akcji hools zero, przyłazi ŁKS wozi się w barwach po ich osiedlu.
Na NB w barwach nikogo nie widziałem ,tylko dziadka z wnukiem w czerwonym szaliku jak czekali na autobus.
Może kiedyś coś tam wyrośnie ale na razie nic poza poniszczonymi napisami.
Mieszkam w okolicy.
Tak oczywiście pełno widzewskich napisów ( 99 proc zalanych farbą)- w tym temacie są bardzo aktywni.
Na NB w barwach nikogo nie widziałem ,tylko dziadka z wnukiem w czerwonym szaliku jak czekali na autobus.
-
Wyjdź na osiedle bo masz jakieś (stare/zmyślone) informacjemkkb1908 pisze:Co do Nowych Bałut.
Mieszkam w okolicy.

Przychodzi ŁKS w barwach? Kiedy?

Napisz do mnie na priv jeśli chcesz jeszcze wyjaśnić
-
Chuligani postrachem katowickiego Janowa
Stadionowi chuligani terroryzują katowicką dzielnicę Janów. Bójki, zastraszanie czy niszczenie klatek schodowych stały się tam codziennością.
Mieszkańcy mają dość szalikowców, dlatego w specjalnym liście proszą o pomoc szefa katowickiej policji. Patrole policji pojawiają się oczywiście w dzielnicy i wtedy jest spokój. Tyle że - zdaniem mieszkańców - patrole powinny pojawiać się częściej, a przede wszystkim wtedy, kiedy dochodzi do bójek. Funkcjonariusze twierdzą natomiast, że wówczas nikt ich formalnie nie wzywa.
Janów mógłby być prawdziwą oazą spokoju - dzielnica położona na skraju lasu, niewielki ruch samochodowy. Zamiast tego są zniszczone klatki schodowe, wulgarne napisy na domach i wybite szyby.
Mieszkańcy dzielnicy opowiadali też reporterowi RMF FM Marcinowi Buczkowi o trzech spalonych samochodach i wiecznie ścigających się chuliganach. - Jedna banda, druga banda... niejeden już padł ofiarą. Trudno się nie bać - mówią.
Mieszkańcy Janowa na specjalnym spotkaniu mają rozmawiać o sytuacji z szefem najbliższego policyjnego komisariatu.
Stadionowi chuligani terroryzują katowicką dzielnicę Janów. Bójki, zastraszanie czy niszczenie klatek schodowych stały się tam codziennością.
Mieszkańcy mają dość szalikowców, dlatego w specjalnym liście proszą o pomoc szefa katowickiej policji. Patrole policji pojawiają się oczywiście w dzielnicy i wtedy jest spokój. Tyle że - zdaniem mieszkańców - patrole powinny pojawiać się częściej, a przede wszystkim wtedy, kiedy dochodzi do bójek. Funkcjonariusze twierdzą natomiast, że wówczas nikt ich formalnie nie wzywa.
Janów mógłby być prawdziwą oazą spokoju - dzielnica położona na skraju lasu, niewielki ruch samochodowy. Zamiast tego są zniszczone klatki schodowe, wulgarne napisy na domach i wybite szyby.
Mieszkańcy dzielnicy opowiadali też reporterowi RMF FM Marcinowi Buczkowi o trzech spalonych samochodach i wiecznie ścigających się chuliganach. - Jedna banda, druga banda... niejeden już padł ofiarą. Trudno się nie bać - mówią.
Mieszkańcy Janowa na specjalnym spotkaniu mają rozmawiać o sytuacji z szefem najbliższego policyjnego komisariatu.
-
[link]" target="_blanknex pisze:Chuligani postrachem katowickiego Janowa
/R\
-
panowie mam pytanie do kogos z Warszawy, ja wygladala kiedys (lata 80-te i poczatek 90-tych) sytuacja na ul. Brzekiej oraz obok na Markowskiej i Zabkowskiej, i jak wyglada teraz ...

-
Re:
rafi_nh pisze:a ja mam pytanko jak sytuacja wygląda w Dąbrowie Górniczej?
jakie rejony są tam "ciemną stroną miasta" i czy jakieś akcje są żadkością czy raczej dochodzi do jakiś animozji choć z tego co wiem to całe miasto należy do Zagłebia z małymi wyjątkami.
pozdro
DG niczym nie rozni sie od innych miast,sa miejsca gdzie lepiej sie nie pokazywac wieczorami i nie obchodzic z tym ze sie jest przyjezdnym generalnie wszedzie mozna wylapac poprostu trzeba zle trafic,na tle kibicowskim w miescie spokoj co spowodowane jest ze w miescie panuje Zagłebie,brak przeciwnika.
-
w Wałbrzychu owiane złą sławą sa dzielnice Sobięcin (głównie Palestyna)
,Podgórze i Śródmieście
,Podgórze i Śródmieście
-
Chodzi mi o dzielnice Radzionkowa, Vitor, Stary Koniec, a mianowicie o dokładne położenie, ulice, z jakich budowli się składają. Z góry dzięki.
-
chodzi o takie dzielnice gdzie mozna wylapac nie szukajac oklepu , chyba jasneJa tylko przejazdem pisze:jak się na siłę szuka oklepu to można nawet na spotkaniu kleryków wyłapać...
Gůrny Ślůnzek, rostomjyuy Hajmatland!
-
podbijamLeszek Piesek pisze:panowie mam pytanie do kogos z Warszawy, ja wygladala kiedys (lata 80-te i poczatek 90-tych) sytuacja na ul. Brzekiej oraz obok na Markowskiej i Zabkowskiej, i jak wyglada teraz ...

-
Czester(Z) temat brzmi "Najbardziej niebezpieczna dzielnica" a nie dzielnice z ktorych jezdzi najwiecej kibicow. Swoj post powinnenes umiescic w temacie "Jak wygląda sytuacja w ?"