Najbardziej niebezpieczna dzielnica
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
indianadzon
Re: Najbardziej niebezpieczna dzielnica
co do Tychów z tego co mi kumpel pisał to kiedys osiedle B tzw slums teraz juz spokój no i osiedle A i z tego co slyszalem os U tez
-
StopNapince!
Sory za post pod psotem,ale tutaj zdjecie Nikiszowca,naprawde robi wrazenie:)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... zowiec.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... zowiec.jpg
http://bryla.gazetadom.pl/bryla/1,85301,4910854.html tutaj więcej , nikiszowiec gdyby został wyremontowany a zamiast pijalni zrobili by tam kluby restauracje typu śląska karczma itd to byłby swego rodzaju śląskim kazimierzem , o najbardziej sląskim klimacie w familokach , narazie to jest zbiorowisko najbardziej menelskie w Katowicach , ale familoków w innych śląskich miastach nie brak chociazby remontowana wyremontowany kaufhaus , choć nie dokonca , i ficinus w Rudzie Śląskiej , w Czerwionce juz remontują http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,73 ... lokow.html , nie wspomne juz o licznych Śląskich kamienicach w Bytomiu Gliwicach Legnicy Katowicach Opolu Wrocławiu Świdnicy i innych Śląskich miastach
Podobno kiedyś w Katowicach na osiedle Witosa dowozili pizzę tylko w jedno miejsce do jakiegoś banku bo tam były kamery, a w pozostałe się bali dostawcy jeździć. j**** niezłą bajką, ale słyszałem to od znajomego, który tam mieszka :) Ktoś słyszał coś takiego?
Kiedy w Krakowie pójdą po rozum do głowy i zaczną siebie szanować..
czy kibice Cracovii i Wisły nie mogą zakazać w swoich szeregach sprzętu ?
czy kibice Cracovii i Wisły nie mogą zakazać w swoich szeregach sprzętu ?
wdech i wydech.. posluchajcie muzyki na rozluzienie
http://www.zapiszjako.pl/116256,wrzuta, ... wisla.html
czy cos..
http://www.zapiszjako.pl/116256,wrzuta, ... wisla.html
czy cos..
Nie podwazam. Ale troche szacunku dla zmarlego i darujcie sobie takie uwagi.Mścisław pisze:Dobrze słyszał więc lepiej ty sie ogranij.
-
MamoJeszczeGodzinke
no a jeszcze lepsze są posty osób które nie mieszkają w tym mieście
Jeżeli to prawda że małolat latał z majchrem na co dzień i nie miał zahamowań żeby go używać to wcale nie jest mi go żal. Znalazł czego szukał i tyle.
-
upocony pod nosem
a czy przed owym rokiem jakakolwiek ekipa w Polsce nie biegała bez sprzetu?Czy przed rokiem 92, ktoś widział Wisłę biegającą z nożami?
-
Anima Villis
Biegały ale zazwyczaj były to pasy,jakieś brechy a nie noże,siekiery,maczety.
-
MamoJeszczeGodzinke
Pisałem do typa którego ekipa wspomagała Arkę w Zabrzu
A kto się tym wszystkim najbardziej jara?? miasto tysiąca noży itd itd..
Nikt sie niusprawiedliwa tak bylo ale kiedys a gdyby tak bylo to uwierz ze Krakow to przy Slasku bylby pikus
Chyba nie myslicie ,ze na tym forum w takich sprawach beda sie wypowiadac wazne osoby ;)?
-
upocony pod nosem
ZETKA ależ oczywiście że nie :)
ty od godzinki i mamy, tu sie w zasadzie nikt nie użala poza chłopakami z r22 bo Metal w Polsce sprzet wprowadził ehehe
ty od godzinki i mamy, tu sie w zasadzie nikt nie użala poza chłopakami z r22 bo Metal w Polsce sprzet wprowadził ehehe
-
MamoJeszczeGodzinke
na forum za to same koksy
Wyłapie ćwiare to się kolejny sam wyhuśta pod celą.
-
Kornik-1906
Chyba mu tego nie życzysz ?
byle żeby dostali jak najmniej i wyszli i dalej się w to bawili..
bo szkoda takich chłopaków
byle żeby dostali jak najmniej i wyszli i dalej się w to bawili..
bo szkoda takich chłopaków
Wedlug mnie najwiecej sie dzieje miedzy Wisla i Pasami obydwie te ekipy sa bardziej skupione na rywalizacji miedzy soba.Sprawe Hutnika zostaje jako drugoplanowa chodz dosyc czesto sa tez akcji zwiazane z Hutnikiem ale kazdy kto mieszka w krk powie ze rzadko uzywaja sprzetu.Pewnie chlopaki mysla po co sie wtracac pomiedzy spor Wisly z pasami skoro mozna kose wylapac w plecy a takto sami z czesem sie wytepia...Jak Hutnik? Nie ma w NH żadnych ciśnienień na nich? A może też z tasakami i batonami biegają?
dzięki
A Teofilów ? A,B,C (bo z tego co wiem to Teo się dzieli właśnie jakoś tak) to coś pokroju Limanki,czy inna bajka?
I ul. Pomorska to jaka to dzielnica ?
I jeszcze jakbyś mógł napisać co to za rewiry niedaleko "Pietryny" z tej strony od teatru (jakiego,nie wiem). W każdym razie chwile spacerku od Piotrkowskiej i wchodzi się w zupełnie inny świat. Te kontrasty w Łodzi fajna rzecz.
A Teofilów ? A,B,C (bo z tego co wiem to Teo się dzieli właśnie jakoś tak) to coś pokroju Limanki,czy inna bajka?
I ul. Pomorska to jaka to dzielnica ?
I jeszcze jakbyś mógł napisać co to za rewiry niedaleko "Pietryny" z tej strony od teatru (jakiego,nie wiem). W każdym razie chwile spacerku od Piotrkowskiej i wchodzi się w zupełnie inny świat. Te kontrasty w Łodzi fajna rzecz.
Prawda jest taka ,że pakt poznański jest fikcją.Ile on przetrwał ? Tydzień?
Wracając do niebezpiecznych dzielnic a będąc przy Krakowie chciałbym zapytać o dzielnicę Bieżanów.Wiem,że swego czasu krążyło(może nadal krąży) w Waszym mieście takie określenie na temat tej dzielni -"bierz za nóż"?.Zastanawia mnie czy na to powiedzenie miały wpływ animozje na linii TSW-KSC czy od zawsze tam był hardkor ??pozdr.
-
Malopolska_nh
Bieżanów - czeste konfrontacje na lini TSW - KSC liczne przechadzki jednych do drugich (mowa o Prokocimiu sasiadujacym z Bieżanowem). Bieżanów Nowy typowe osiedle wielkoplytowe duzo chlopakow na tzw. deptaku a także wieczorami na klatkach i w okolicach wiezowcow, pod sklepami wiadomo zule. Stary Bieżanów czesc Biezanowa z domkami jednorodzinnymi graniczaca juz z Wieliczka, spokoj , troche zuli ...
Możliwe że dwa tygodnie bo liga nie grała he he PRAWDĘ PISZESZ pzdrniewinny pisze:Prawda jest taka ,że pakt poznański jest fikcją.Ile on przetrwał ? Tydzień?
-
Miasto_Łódź
-
sebastianWKS&RKS
W Wrocławiu Najgorsza dzielnica to Trojkat Bermudzki
a W Lublinie
Stare Miasto
Tatary
Ul . Maja i Lubartowska
a W Lublinie
Stare Miasto
Tatary
Ul . Maja i Lubartowska
-
asdGrzegorz
Nie 'Trojkat Bermudzki ' a poprostu trójkąt i na dzień dzisiejszy nie jest już najgorszą dzielnicą we Wrocławiu (według mnie się tam już nic nie dzieje ciekawego, są ciekawsze dzielnice).sebastianWKS&RKS pisze:W Wrocławiu Najgorsza dzielnica to Trojkat Bermudzki
a W Lublinie
Stare Miasto
Tatary
Ul . Maja i Lubartowska
-
SMSDonJuan
Wczoraj, albo przedwczoraj był artykuł na WP o najgroźniejszych dzielnicach.
Mnie ciekawi Warszawa, domyślam się, że północna Praga, ale które osiedle najgorsze? I jak sprawa wygląda na Saskiej Kepie(południowa Praga)?
Mnie ciekawi Warszawa, domyślam się, że północna Praga, ale które osiedle najgorsze? I jak sprawa wygląda na Saskiej Kepie(południowa Praga)?