Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Szczególnie jak kogoś na miejscu nie było. Pamiętam opinie zaraz po zadymie Zagłębia z Pogonią, jakie głupoty ludzie z drugiej strony wypisywali. Tylko tamto zdarzenie było o wiele lepiej sfilmowane i dzięki temu skończyło zbędne dyskusje.
Boli mnie, gdy wyrzucam dodatki z gAZETY, widząc oczami myśli padające lasy. „Dom” wyrzucam – dąb pada. „Turystykę” – lipa. „Komunikaty” – świerki jak zimowe kwiaty. „Auto-moto” – jak maszty upadają sosny. „Supermarket” – to modrzew, klon – „Nieruchomości”. „Mój Komputer” – i buk się korzeniem nakrywa. A z każdym precz dodatkiem ich żywicą krwawię.
"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"
-
Pozostaje jedynie jakiemuś "rozumnemu" oraz "stanowczemu" ś7USARZowi (bo żył i żyje tym klimatem, był obecny w Ursusie, vis a vis Torwaru i na Woli, a także nie umniejsza niczyichś zwycięstw ;) na podstawie własnych obserwacji z miejsca gwarantującego znakomitą widoczność wyjaśnić "Slavii_ZSC" [tu w pełnej ocenie przeszkodziło zadymienie z fajerwerków na ŻY(L)ECIE], dlaczego kontraTakujący, co przyByli z "krytej", pomimo początkowej przewagi liczebnej widzewiaków cofnęli się dopiero, widząc batalion milicji wyważający kratę w stadionowym tunelu, a "Widzew zaczął się cofać", zanim "psy" zaczęły rozdzielać obie ekipy. Nie odzierajac z podziwu dla ówczesnej organizacji 'eRTeeSiaków', oczywiście. :D
I niech ktoś mi wytłumaczy, dlaczego widzewskie interpretacje ich zdjęć oraz zmontowanego nieudolnie "teledysku" pt. "Uciekający reporterzy i ochroniarze ..." stoją w aż takiej sprzeczności z archiwalnym nagraniem (też niedoskonałej) transmisji (na żywo!) w stacji canal+.
I niech ktoś mi wytłumaczy, dlaczego widzewskie interpretacje ich zdjęć oraz zmontowanego nieudolnie "teledysku" pt. "Uciekający reporterzy i ochroniarze ..." stoją w aż takiej sprzeczności z archiwalnym nagraniem (też niedoskonałej) transmisji (na żywo!) w stacji canal+.
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Wypad na Onet. Plotkarski kłamczuchu. Kto był ten wie jak było, i tego nie zmienisz.
-
Wujek ci opowiedział, tak?Pique pisze: ↑06.05.2020, 14:42https://www.youtube.com/watch?v=OljRpW1b0B8&t=4s
Uciekający reporterzy i ochroniarze![]()
-
Rozumny i stanowczy jest ktoś taki jak ty który posiłkuje się czesto informacjami z wyborczej, tvp i innych "wiarygodnych" źródeł. I chociaż chciałbym z tobą dyskutować to dyskredytujesz się na samym starcie, co zresztą udowadniałaś już tu nie raz pokazując brak argumentów. Więc walcz dalej po swojemu jeszcze nie jest za późno odmienić historyczne wydarzenia ;)
-
Pewnie o tym śpiewał rzewnie ... przy mANDO77INIE. :)whitey pisze: ↑07.05.2020, 05:15Wujek ci opowiedział, tak?Pique pisze: ↑06.05.2020, 14:42https://www.youtube.com/watch?v=OljRpW1b0B8&t=4s
Uciekający reporterzy i ochroniarze![]()
A Ty, WhITIE, też zauważyłeś, że ten "videoclip" mMSa, który miał na celu ośmieszyć Legię, zawiera tożsame sytuacje (np. spacer GUSTLIKa i kapitulacyjną flagę w rękach rachitycznego widzewiaka już po starciu czyli w trakcie "wjazdu" "kundli" na płytę) z transmisją w canal+ (ujęcie z dachu/lotu ptaka)? ;)
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Czyli, że co? 18 lat po kompromitacji ekipy Legii, nagle się okazuje, że to ona jednak była górą?
Fajnie się tu bawicie:) Warto było wpaść po pół roku przerwy:)
A wracając do faktów, byłem tam i doskonale pamietam jak śmieszne Tedki wybiegły ze swojej krytej i zaraz równie szybko spierdalaly na nią z powrotem przed ekipa DHW.
Wiem, że upłynęło sporo czasu,, ale jest dużo ludzi którzy brali w tym udział, są zdjęcia, filmiki. Sprobojcie Legio za 20 lat zaklamać tą historie - teraz mimo wszystko jest wciąż za wcześnie.
A wracając do faktów, byłem tam i doskonale pamietam jak śmieszne Tedki wybiegły ze swojej krytej i zaraz równie szybko spierdalaly na nią z powrotem przed ekipa DHW.
Wiem, że upłynęło sporo czasu,, ale jest dużo ludzi którzy brali w tym udział, są zdjęcia, filmiki. Sprobojcie Legio za 20 lat zaklamać tą historie - teraz mimo wszystko jest wciąż za wcześnie.
-
Wy naprawde oczekujecie że dozol się przyzna że wtedy s********* ze swoimi kolegami przed Widzewem? Niech się dalej ośmiesza pociskając te bajki o ochroniarzach i reporterach.
PS. Wspomniany wyżej Gustlik to nie czasem ten co wystąpił w reklamie u boku powiatowego z tvn?
PS. Wspomniany wyżej Gustlik to nie czasem ten co wystąpił w reklamie u boku powiatowego z tvn?
-
Wreszcie (po pół roku?) pojawił się widzewski vanDAAN, który udostępni wszystkim forumowiczom swoje zdjęcia i filmiki, co rozwieje wszelkie wątpliwości, czy 18 lat temu "zrywałem się" przed 'dhw' czy przed "morzem białych kasków".Daan pisze: ↑07.05.2020, 10:09Czyli, że co? 18 lat po kompromitacji ekipy Legii, nagle się okazuje, że to ona jednak była górą?
A wracając do 'fuck-tóW', byłem tam i doskonale pamietam jak śmieszne Tedki wybiegły ze swojej krytej i zaraz równie szybko spierdalaly na nią z powrotem przed ekipa DHW.
Temat ewentualnych zarzutów uległ przedawnieniu, więc już raczej nic nie stoi na przeszkodzie, aby ujawnić skrywane materiały, które mają rzekomo skompromitować Legię, prawda? Chyba, że dla 'eRTeeSiaków' nadal jest za wcześnie.
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Ogólnodostępne zdjęcia i filmy wystarcza. Wyraźnie widać kto spierdala przed kim.
Napisać można wszystko. Pewnie za 10 lat też się znajdzie jakiś zjeb z Jagiellonii i będzie wypisywał że Jagiellonia. RAR, to był sukces bo oni uciekali przed kaskami, a nie przed ekipa Legii.
Tyle. Wiem, że Was to boli pomimo upływu lat, bo niełatwo przełknąć spierdolę na murawie własnego stadionu przed jednym z największych wrogów.
Nara
Napisać można wszystko. Pewnie za 10 lat też się znajdzie jakiś zjeb z Jagiellonii i będzie wypisywał że Jagiellonia. RAR, to był sukces bo oni uciekali przed kaskami, a nie przed ekipa Legii.
Tyle. Wiem, że Was to boli pomimo upływu lat, bo niełatwo przełknąć spierdolę na murawie własnego stadionu przed jednym z największych wrogów.
Nara
-
"Wklej" tu "linki" do tych zdjęć i filmów, które bezwątpliwie potwierdzą widzewską wersję, a dam ci/wam spokój, pasuje? ;) :) :D
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Wszystko co trzeba zostało już wklejone na tym forum. Tak jak już pisałem, jak ktoś jest zjebem to i filmik Jagiellonia. RAR go nie przekona, bo sobie wymyśli że poza kadrem są "zwarte oddziały milicji:) :) :)" które wystraszyły Jagę.
To Ty starasz się po 18 latach zamienić kompromitację w nie wiem co, zwycięstwo? To na Tobie ciąży ciężar udowodnienia swojej tezy.
Dawaj zatem jakieś nowe filmy, które pokażą coś innego niż te dostępne od 2002. Bo na tych dostępnych widać spierdalajacych tedkow
i choćby skały srały, nie zmienisz tego:)
To Ty starasz się po 18 latach zamienić kompromitację w nie wiem co, zwycięstwo? To na Tobie ciąży ciężar udowodnienia swojej tezy.
Dawaj zatem jakieś nowe filmy, które pokażą coś innego niż te dostępne od 2002. Bo na tych dostępnych widać spierdalajacych tedkow
-
Potrafisz być poważny i pokazać coś bezdyskusyjnego na potwierdzenie sWoich sŁów, czy nie? :D
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Czy ty gamoniu możesz już nie spamować wszystkich tematów? Ludzie na tym forum maja cię za pajaca i nikt zapewne nie będzie takiemu idiocie niczego tłumaczył, tym bardziej, ze to ty powinieneś udowodnić, jako strona skompromitowana na własnym stadionie. Wy nigdy nie uciekacie (omawiany przykład spierdolki na własnym stadionie), nie chowacie się W krzakach (rosyjskie przygody) ani nie r************* się u prokuratora (hanka - lider grupy)... jaka szkoda konfabulancie, ze rzeczywistość jest inna :);) Slychac wycie? Znakomicie! Jak boli to posmaruj maścią dupsko :);)DoZo(L)e... pisze: ↑07.05.2020, 12:44Potrafisz być poważny i pokazać coś bezdyskusyjnego na potwierdzenie sWoich sŁów, czy nie? :D
-
Masakra odpisując temu dozo jesteście jeszcze większymi trollami niż on sam prowokuję was jak dzieci a wy łykacie to jak pelikany gamonie jebaneDaan pisze: ↑07.05.2020, 12:35Wszystko co trzeba zostało już wklejone na tym forum. Tak jak już pisałem, jak ktoś jest zjebem to i filmik Jagiellonia. RAR go nie przekona, bo sobie wymyśli że poza kadrem są "zwarte oddziały milicji:) :) :)" które wystraszyły Jagę.
Dawaj zatem jakieś nowe filmy, które pokażą coś innego niż te dostępne od 2002. Bo na tych dostępnych widać spierdalajacych tedkowi choćby skały srały, nie zmienisz tego:)
-
Ale ciągnie mucHy ... :)Odbanowany pisze: ↑07.05.2020, 13:01Czy Ty (...) możesz już nie spamować wszystkich tematów? (...)DoZo(L)e... pisze: ↑07.05.2020, 12:44Potrafisz być poważny i pokazać coś bezdyskusyjnego na potwierdzenie sWoich sŁów, czy nie? :D
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Skoro my jesteśmy muchami, to ty jesteś... gównem ;););) Nie udało się napisać nowej historii? Smaruj maścią, to pomoże :);):)DoZo(L)e... pisze: ↑07.05.2020, 13:12Ale ciągnie mucHy ... :)Odbanowany pisze: ↑07.05.2020, 13:01Czy Ty (...) możesz już nie spamować wszystkich tematów? (...)DoZo(L)e... pisze: ↑07.05.2020, 12:44
Potrafisz być poważny i pokazać coś bezdyskusyjnego na potwierdzenie sWoich sŁów, czy nie? :D
-
Mijasz się z prawdą. Od samego początku naszym celem były flagi i najpierw w stronę żylety się skierowaliśmy, dopiero po chwili widząc ToreBkowiczów DHW skierowało się w ich stronę. Po najbliższą flagę (DiS) poleciała młodzież, ale nie została skrojona (legioniści mocno trzymali od środka ją) została podarta/potargana jak kto woli. Żyleta to wysypała się na murawę jak już było po zabawie i psy wszystkich rozdzieliły.Slavia_ZSC pisze: ↑06.05.2020, 19:40Widzew się wysypał głównie w stronę krytej, tam gdzie były Tedki. Tedki się wysypały, ale Widzewa było więcej, więc się delikatnie cofali. Potem dołączyła Żyleta, więc czerwoni zwrócili się przeciwko niej. Chwila starcia i Widzew zaczął się cofać, ciężko mi ocenić czy ze względu na wysypującą się ciągle Żyletę, czy ze względu na psy, które niedługo potem rozdzieliły obie ekipy. Przyjeło się, że zadyma była nie roztrzygnięta. Z dużym podziwem dla RTSu za organizację.
-
Brakuje chyba już tylko cHOMIKa666 skuszonego smrodem widzewskiej "kupy" ..., że się wyda(ło).
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Nie mijam się z prawdą. Najpierw było zadymienie. Potem z dymu wyłoniły się pojedyncze osoby z RTSu, które dobiegały do Żylety. Z Żylety wyskoczyło bardzo mało osób. Wtedy płot miał coś koło 4 metrów wysokości. Szybciej wyskoczyli TDki z krytej, a jeszcze wcześniej część fotoreporterów zrzuciła kamizelki , a stali głównie od strony krytej(po tym Żyleta zorientowała się, że coś się dzieje). Widzew skierował główne siły na nich. Ci się cofnęli, bo czerwonych było więcej. Od Widzewa i z krytej dobiegały nowe osoby. Z Żylety coraz więcej osób zaczęło się wspinać na płot, ale nie był to najlepszy pomysł, bo wiara zaczęła trząś całym ogrodzeniem. Do tej pory pamiętam przerażonego pijanego Różyka na szczycie płotu. Płot się w końcu obalił i Żyleta się wysypała. Czerwoni zaczęli się cofać pod własny sektor. Z Żylety wysypywało się coraz więcej osób. Po pewnym czasie (ok 2 min bójki na murawie) kaski wjechały i rozdzieliły obie ekipy. Na filmiku od Dozola widać gdzie jest Legia, a gdzie Widzew 0:51-1:01. I to jest moment gdzie jeszcze nie ma psów. Psy pojawiły się właśnie z tego rogu, który obejmuje kamera, czyli z przejścia między sektorem gości, a krytą.Pique pisze: ↑07.05.2020, 13:43Mijasz się z prawdą. Od samego początku naszym celem były flagi i najpierw w stronę żylety się skierowaliśmy, dopiero po chwili widząc ToreBkowiczów DHW skierowało się w ich stronę. Po najbliższą flagę (DiS) poleciała młodzież, ale nie została skrojona (legioniści mocno trzymali od środka ją) została podarta/potargana jak kto woli. Żyleta to wysypała się na murawę jak już było po zabawie i psy wszystkich rozdzieliły.Slavia_ZSC pisze: ↑06.05.2020, 19:40Widzew się wysypał głównie w stronę krytej, tam gdzie były Tedki. Tedki się wysypały, ale Widzewa było więcej, więc się delikatnie cofali. Potem dołączyła Żyleta, więc czerwoni zwrócili się przeciwko niej. Chwila starcia i Widzew zaczął się cofać, ciężko mi ocenić czy ze względu na wysypującą się ciągle Żyletę, czy ze względu na psy, które niedługo potem rozdzieliły obie ekipy. Przyjeło się, że zadyma była nie roztrzygnięta. Z dużym podziwem dla RTSu za organizację.
Także, dla mnie zbędne pierdolenie jest daremne.
Dla przypomnienia link do filmiku:
https://www.youtube.com/watch?v=JKQ1jlM ... e=youtu.be
0:51-1:01
1:59 - pojawiają się białe kaski
Boli mnie, gdy wyrzucam dodatki z gAZETY, widząc oczami myśli padające lasy. „Dom” wyrzucam – dąb pada. „Turystykę” – lipa. „Komunikaty” – świerki jak zimowe kwiaty. „Auto-moto” – jak maszty upadają sosny. „Supermarket” – to modrzew, klon – „Nieruchomości”. „Mój Komputer” – i buk się korzeniem nakrywa. A z każdym precz dodatkiem ich żywicą krwawię.
-
Nie przypominam Sobie meczu gdzie Legia ucieka przed inną ekipą na swoim stadionie.Akcja Widzewa przemyślana i co najważniejsze wykonana . Do pełni szczęścia brakowało tylko zdobycia tej flagi.Nie ma co ukrywać że to były lata świetności Ekipy DHW .
-
Paradoksalnie muszę przyznać (jedynie w ostatniej części Waszej dyskusji) rację mMSowi veL sHAKIRZE, bo rzeczywiście widzewiacy pierwotnie ruszyli w stronę (starej) ŻY(L)ETY, ale zdecydowana większość z nich zawróciła, widząc, że z "krytej" przeskakuje przez niższy płot główna ekipa z W-wy. Moment wcześniej służba porządkowa otworzyła bramę w narożniku boiska i tamtędy czmychnęło sporo osób z obsługi meczu (sytuacja ze zdjęć "amdg").Slavia_ZSC pisze: ↑07.05.2020, 19:07Nie mijam się z prawdą. Najpierw było zadymienie. Potem z dymu wyłoniły się pojedyncze osoby z RTSu, które dobiegały do Żylety. Z Żylety wyskoczyło bardzo mało osób. Wtedy płot miał coś koło 4 metrów wysokości. Szybciej wyskoczyli TB.. z krytej, a jeszcze wcześniej część fotoreporterów zrzuciła kamizelki , a stali głównie od strony krytej(po tym Żyleta zorientowała się, że coś się dzieje). Widzew skierował główne siły na nich. Ci się cofnęli, bo czerwonych było więcej. Od Widzewa i z krytej dobiegały nowe osoby. Z Żylety coraz więcej osób zaczęło się wspinać na płot, ale nie był to najlepszy pomysł, bo wiara zaczęła trząś całym ogrodzeniem. Do tej pory pamiętam przerażonego pijanego Różyka na szczycie płotu. Płot się w końcu obalił i Żyleta się wysypała. Czerwoni zaczęli się cofać pod własny sektor. Z Żylety wysypywało się coraz więcej osób. Po pewnym czasie (ok 2 min bójki na murawie) kaski wjechały i rozdzieliły obie ekipy. Na filmiku od DoZo.. widać gdzie jest Legia, a gdzie Widzew 0:51-1:01. I to jest moment gdzie jeszcze nie ma psów. Psy pojawiły się właśnie z tego rogu, który obejmuje kamera, czyli z przejścia między sektorem gości, a krytą.Pique pisze: ↑07.05.2020, 13:43Mijasz się z prawdą. Od samego początku naszym celem były flagi i najpierw w stronę żylety się skierowaliśmy, dopiero po chwili widząc T...B... DHW skierowało się w ich stronę. Po najbliższą flagę (DiS) poleciała młodzież, ale nie została skrojona (legioniści mocno trzymali ją od środka) została podarta/potargana jak kto woli. Żyleta to wysypała się na murawę jak już było po zabawie i psy wszystkich rozdzieliły.Slavia_ZSC pisze: ↑06.05.2020, 19:40Widzew się wysypał głównie w stronę krytej, tam gdzie były Tedki. Tedki się wysypały, ale Widzewa było więcej, więc się delikatnie cofali. Potem dołączyła Żyleta, więc czerwoni zwrócili się przeciwko niej. Chwila starcia i Widzew zaczął się cofać, ciężko mi ocenić czy ze względu na wysypującą się ciągle Żyletę, czy ze względu na psy, które niedługo potem rozdzieliły obie ekipy. Przyjeło się, że zadyma była nie roztrzygnięta. Z dużym podziwem dla RTSu za organizację.
Także, dla mnie zbędne pierdolenie jest daremne.
Dla przypomnienia link do filmiku:
https://www.youtube.com/watch?v=JKQ1jlM ... e=youtu.be
0:51-1:01
1:59 - pojawiają się białe kaski
Właśnie w tamtej okolicy po chwili doszło do głównego starcia, które zmusiło 'dhw' do ucieczki z powrotem na swój sektor. Wówczas w prześwicie łun od rac zauważyLiśmy w tunelu szykującą się do szturmu milicję [to też mogło wystraszyć "młodych" z 'eRTeeSu' obok fLag (wisiały od strony boiska?), bo trudno uwierzyć, żeby "kraWcy" nie dali rady dosłownie paru desperatoM, którym powiodło się sforsować najwyższe w PL ogrodzenie, czy 'wydygali' się groźnej mimiki i gestów za płotem], to był dla nas sygnał do zakończenia harców. Jednak w związku z zamieszaniem przy otwieraniu tunelowych bramek, o którym już pisałem, "kundle" pojawiły się na płycie ze sporym opóźnieniem, co pozwoliło jeszcze raz "wysypać się" z sektora gości "czerWonym", ale zaraz milicjantki wyłamały przeszkodę/furtkę i wbiły się klienem pomiędzy przezdnych i (L)egionistów z trybuny odkrytej, gdzie uszkodzono jekieś przęsło bliżej środka boiska.
Posumowując, "'psy' NIE pojawiły się właśnie z tego rogu, który obejmuje kamera, czyli z przejścia między sektorem gości, a krytą", ale z wyjścia pomiędzy ŻY(L)ETĄ i łukiem (z zegarem/od strony kanałku), a na obronę "Slavii" powinienem potwierdzić solidną zasłonę dymną, którą wiatr znosił w jego kierunku, co mogło mieć wpływ na sosnowiecką relację.
Dla jasności, pomysł na rozróbę 'zaje6isty', ale czy organizacja godna podziwu (brak zdobycia/odbicia "DiS" (i "AMF" ;)/"WjW Ch-z-S"), to już sprawa dyskusyjna, którą właśnie tak trudno rozstrzygnąć. :)
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Sam zmieniłem, zastąpiłem ostatnie zdanie, linkiem od Dozola dla zobrazowania sytuacji, ale mogę się powtórzyć. W moim opisie zadymy i tak wszystko jest. Uściślając - cofnięcie się, a przegonienie to są dwie różne sprawy. Przegonił to Widzew Motor pod ich stadionem. Bo równie dobrze mógłby napisać, że Legia na koniec awantury przegoniła Widzew.... Także trzymajmy się faktów.Miliard pisze: ↑08.05.2020, 09:38Slavia..........czytałem Twój wpis w dniu wczorajszym. Nie miałem zamiaru brać udziału w tej dyskusji, dziś z ciekawości patrzę na nowe wpisy i widzę, że Twój wpis jest zmieniony.
Wczoraj napisałeś, że faktem jest to, że Widzew przegonił ekipę TB, która zajmowała miejsca po stronie trybuny krytej.
Dziś, tego fragmentu już nie ma.....
Odgórny nakaz?
Czy zmieniłeś zdanie przez kilka godzin?
Fakty są takie:
1. TB i kryta cofa się przed Widzewem (przewaga liczebna, rozkręcone ogrodzenie).
2. Po dołączeniu Żylety Widzewiacy cofają się.
Jak rozumiem problem polega na tym, że to Widzew określa kiedy był decydujący moment i niezrozumiałe jest po co ta Legia dalej biegała po murawie, pomimo tego, że psów na niej jeszcze nie było.
-
DHW to byla wtedy zajebista ekipa, mysle ze w top 3 w kraju w tamtych czasach
-
Daj już spokój, FAKTY są takie:Slavia_ZSC pisze: ↑08.05.2020, 13:00Sam zmieniłem, zastąpiłem ostatnie zdanie, linkiem od Dozo.. dla zobrazowania sytuacji, ale mogę się powtórzyć. W moim opisie zadymy i tak wszystko jest. Uściślając - cofnięcie się, a przegonienie to są dwie różne sprawy. Przegonił to Widzew Motor pod ich stadionem. Bo równie dobrze mógłby napisać, że Legia na koniec awantury przegoniła Widzew.... Także trzymajmy się faktów.Miliard pisze: ↑08.05.2020, 09:38Slavia..........czytałem Twój wpis w dniu wczorajszym. Nie miałem zamiaru brać udziału w tej dyskusji, dziś z ciekawości patrzę na nowe wpisy i widzę, że Twój wpis jest zmieniony.
Wczoraj napisałeś, że faktem jest to, że Widzew przegonił ekipę TB, która zajmowała miejsca po stronie trybuny krytej.
Odgórny nakaz?
Fakty są takie:
1. TB i kryta cofa się przed Widzewem (przewaga liczebna, rozkręcone ogrodzenie).
Jak rozumiem problem polega na tym, że to Widzew określa kiedy był decydujący moment i niezrozumiałe jest po co ta Legia dalej biegała po murawie, pomimo tego, że psów na niej jeszcze nie było.
Z Twoich opisów wynika, że byłeś wtedy na ŻY(L)ECIE i chciałbyś czuć się choć trochę uczestnikiem tamtych wydarzeń, ale radzę Ci, odszukaj mnie kiedyś w W-wie, pokaże ci niepublikowany w sieci film z całą akcją, którego nie chcę upubiczniać do czasu pogrążenia (się) reszty widzewiaków, OK? :DSlavia_ZSC pisze: ↑06.05.2020, 15:51Tam było bardzo duże zadymienie, nic nie było widać (a na pewno od strony Żylety :) ). Zaskoczenie pierwsza klasa. Na zdjęciu jest początek imprezy, a na filmiku środek. Potem Widzew się cofnął do klatki i wjechały psy.
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Mylisz się, wrzuć ten filmik i rozwiej wszystkie wątpliwości.
-
Dawaj, wrzuć film, zrób premierę tego jak dotąd nie publikowanego filmu. Wszyscy czekamy. I jeszcze wrzuć filmik z powrotu Widzewa co legła się ustawiła i dochodzi do starcia, ursus. Ta kwestie też trzeba będzie wyjaśnić bo przecież tam byłeś więc wiesz najlepiej, dodatkowo masz pewnie parę filmów z kilku kamer z całego zajścia. Dawaj zjebolek, czekamy.DoZo(L)e... pisze: ↑08.05.2020, 14:34Daj już spokój, FAKTY są takie:Slavia_ZSC pisze: ↑08.05.2020, 13:00Sam zmieniłem, zastąpiłem ostatnie zdanie, linkiem od Dozo.. dla zobrazowania sytuacji, ale mogę się powtórzyć. W moim opisie zadymy i tak wszystko jest. Uściślając - cofnięcie się, a przegonienie to są dwie różne sprawy. Przegonił to Widzew Motor pod ich stadionem. Bo równie dobrze mógłby napisać, że Legia na koniec awantury przegoniła Widzew.... Także trzymajmy się faktów.Miliard pisze: ↑08.05.2020, 09:38Slavia..........czytałem Twój wpis w dniu wczorajszym. Nie miałem zamiaru brać udziału w tej dyskusji, dziś z ciekawości patrzę na nowe wpisy i widzę, że Twój wpis jest zmieniony.
Odgórny nakaz?
Fakty są takie:
Jak rozumiem problem polega na tym, że to Widzew określa kiedy był decydujący moment i niezrozumiałe jest po co ta Legia dalej biegała po murawie, pomimo tego, że psów na niej jeszcze nie było.Z Twoich opisów wynika, że byłeś wtedy na ŻY(L)ECIE i chciałbyś czuć się choć trochę uczestnikiem tamtych wydarzeń, ale radzę Ci, odszukaj mnie kiedyś w W-wie, pokaże ci niepublikowany w sieci film z całą akcją, którego nie chcę upubiczniać do czasu pogrążenia (się) reszty widzewiaków, OK? :DSlavia_ZSC pisze: ↑06.05.2020, 15:51Tam było bardzo duże zadymienie, nic nie było widać (a na pewno od strony Żylety :) ). Zaskoczenie pierwsza klasa. Na zdjęciu jest początek imprezy, a na filmiku środek. Potem Widzew się cofnął do klatki i wjechały psy.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY 1910
-
Zakład?! ;)
Cierpliwości, kłamczuchy. :)Asusss pisze: ↑08.05.2020, 14:53Dawaj, wrzuć film, zrób premierę tego jak dotąd nie publikowanego filmu. Wszyscy czekamy. I jeszcze wrzuć filmik z powrotu widzewa co Legia się ustawiła i dochodzi do starcia, ursus. Ta kwestie też trzeba będzie wyjaśnić bo przecież tam byłeś więc wiesz najlepiej, dodatkowo masz pewnie parę filmów z kilku kamer z całego zajścia. Dawaj ...olek, czekamy.DoZo(L)e... pisze: ↑08.05.2020, 14:34Daj już spokój, FAKTY są takie:Slavia_ZSC pisze: ↑08.05.2020, 13:00
Sam zmieniłem, zastąpiłem ostatnie zdanie, linkiem od Dozo.. dla zobrazowania sytuacji, ale mogę się powtórzyć. W moim opisie zadymy i tak wszystko jest. Uściślając - cofnięcie się, a przegonienie to są dwie różne sprawy. Przegonił to Widzew Motor pod ich stadionem. Bo równie dobrze mógłby napisać, że Legia na koniec awantury przegoniła Widzew.... Także trzymajmy się faktów.
(...)Z Twoich opisów wynika, że byłeś wtedy na ŻY(L)ECIE i chciałbyś czuć się choć trochę uczestnikiem tamtych wydarzeń, ale radzę Ci, odszukaj mnie kiedyś w W-wie, pokaże ci niepublikowany w sieci film z całą akcją, którego nie chcę upubiczniać do czasu pogrążenia (się) reszty widzewiaków, OK? :DSlavia_ZSC pisze: ↑06.05.2020, 15:51Tam było bardzo duże zadymienie, nic nie było widać (a na pewno od strony Żylety :) ). Zaskoczenie pierwsza klasa. Na zdjęciu jest początek imprezy, a na filmiku środek. Potem Widzew się cofnął do klatki i wjechały psy.
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Pamiętam tamten mecz i awanturę.Widzew pisał o zwycięstwie,a Legia o nierozstrzygniętym starciu.Tak to mniej więcej wyglądało.Nie przypominam sobie żeby Legia przyznała się do porażki .To raczej była wersja Widzewa.Sam dostałem info od kuzyna o wielkim zwycięstwie RTS-u itd.Filmy i zdjęcia tego nie oddają.Wiadomo ekipa na wyjezdzie,wjazd na murawe... to było cos.Jedni czują się zwycięzcami,a drudzy widzą to inaczej.Ta rozmowa nikogo nie przekona do swojej racji.
ŁKS Łódź Polska
-
Potwierdzam, w Łodzi świeżo po akcji chodziła fama że Legia została rozjebana w pył.
Dozo(L) dawaj ten filmik, po co czekać na cokolwiek.
-
Czasami naprawdę ręce opadają. Te filmiki parokrotnie były na tym forum, a każdy kto wpisze w google'a frazę "Legia Widzew murawa" na nie trafi.
To już było kilka postów wyżej - z odległości większej:
[link]
A tu z mniejszej:
[link]
Faktycznie - "Legia rozjebana w pył".
To już było kilka postów wyżej - z odległości większej:
[link]
A tu z mniejszej:
[link]
Faktycznie - "Legia rozjebana w pył".
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
A jaka chodziła fama?krzycho_ASR pisze: ↑08.05.2020, 17:53Potwierdzam, w Łodzi świeżo po akcji chodziła fama że Legia została rozjebana w pył.
ŁKS Łódź Polska
-
Taka, jak nawinął Ci kuzyn. Potwierdziłem Twoje słowa.Abr1908 pisze: ↑08.05.2020, 18:31A jaka chodziła fama?krzycho_ASR pisze: ↑08.05.2020, 17:53Potwierdzam, w Łodzi świeżo po akcji chodziła fama że Legia została rozjebana w pył.
-
krzycho_ASR pisze: ↑08.05.2020, 18:34Taka, jak nawinął Ci kuzyn. Potwierdziłem Twoje słowa.Abr1908 pisze: ↑08.05.2020, 18:31A jaka chodziła fama?krzycho_ASR pisze: ↑08.05.2020, 17:53Potwierdzam, w Łodzi świeżo po akcji chodziła fama że Legia została rozjebana w pył.
Zero ironii
ŁKS Łódź Polska
-
Dawaj filmy, chcę zobaczyć waszą porażkę w TV. A reszcie proponuję nie zabierać głosu jak znacie tę historię tylko z chodzącej famy.
-
mANDO77INO, znowu "pojadę kLasykiem":
"(...) Puścisz głupią famę, będziesz miał kłopoty same ...". ;)
I nie "uciszaj" sWoich "czerwonych" łgarzy, bo i bez twojej instrukcji nagle ich stąd wymiotŁo. :)
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Dużo prawdy w tym co napisałeśAbr1908 pisze: ↑08.05.2020, 17:28Pamiętam tamten mecz i awanturę.Widzew pisał o zwycięstwie,a Legia o nierozstrzygniętym starciu.Tak to mniej więcej wyglądało.Nie przypominam sobie żeby Legia przyznała się do porażki .To raczej była wersja Widzewa.Sam dostałem info od kuzyna o wielkim zwycięstwie RTS-u itd.Filmy i zdjęcia tego nie oddają.Wiadomo ekipa na wyjezdzie,wjazd na murawe... to było cos.Jedni czują się zwycięzcami,a drudzy widzą to inaczej.Ta rozmowa nikogo nie przekona do swojej racji.
-
Może inaczej ... która ekipa w Polsce zrobiła akcje na stadionie Legii nowym czy starym gdzie zdejmowano legijne flagi i gdzie ekipa Legii paliła wrotki.Zorganizujcie podobną akcję i wtedy piszcie swoje mądrości.
-
Proponuje zakończyć juz ten temat, bardzo dobra nasza akcja, do pelni szczescia zabrakło tylko zdobycia flagi. Tak jak napisales nikt nie zrobil takiej akcji na Legii ani wczesniej ani pozniej ale nie ma mowy o jakims rozbiciu ich w pyl jak niektorzy pisali. Pewne jest jedno, ze wtedy bylismy bardzo mocni, mocniejsi niz na obecną chwilę.
-
Dozol a będzie filmik z Kutna jak jechaliście do Szczecina? Ciekawe czy to też obrócisz w wasz sukces?