Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Ja przedwczoraj byłem na spacerze i nikt mi nie wjebał. Realu Madryt ani widu, ani słychu.
Haha gościu jeśli dostałeś ostatnio od ŁKS w******* to szukaj rewanżu gdzie indziej niż na kibice net.
Bez odbioru
Bez odbioru
-
mateuszpolki
Jakie liczby?
-
wiernyioddany
Spora przewaga Gksu, zainteresowani nic więcej nie piszą więc tak ma być :)
-
szwadron97
Jak nic nie piszą jak widzewiacy napisali oficjalne oświadczeniewiernyioddany pisze: 01.06.2020, 19:23Spora przewaga Gksu, zainteresowani nic więcej nie piszą więc tak ma być :)
Obiektywnie to ta relacja Widzewa jest śmieszna bo opisali jak by ten Bełchatów r******** w pył a 3min walki to zajebiście długo i lekko im raczej nie poszło.szwadron97 pisze: 03.06.2020, 19:14Jak nic nie piszą jak widzewiacy napisali oficjalne oświadczeniewiernyioddany pisze: 01.06.2020, 19:23Spora przewaga Gksu, zainteresowani nic więcej nie piszą więc tak ma być :)
-
szwadron97
Jeszcze napisali że z ogórkami to kim oni są jak 3 minuty męczyli się z nimi:-)?(POL) pisze: 04.06.2020, 06:58Obiektywnie to ta relacja Widzewa jest śmieszna bo opisali jak by ten Bełchatów r******** w pył a 3min walki to zajebiście długo i lekko im raczej nie poszło.szwadron97 pisze: 03.06.2020, 19:14Jak nic nie piszą jak widzewiacy napisali oficjalne oświadczeniewiernyioddany pisze: 01.06.2020, 19:23
Dajecie się prowokował temu szwardonowi jak dzieci.
Pojawiło się info i powinno wystarczyć.
Po co wdajecie się w jakieś dziwne dyskusje?
Pojawiło się info i powinno wystarczyć.
Po co wdajecie się w jakieś dziwne dyskusje?
-
nowak.tomek
Lata temu GKS chciał się brata z ŁKS Ale łodzianie powiedzieli że mogą być ich fc conajwyżejszwadron97 pisze: 04.06.2020, 14:25Nie wiem z kim liże się ŁKS ale GKS Bełchatów i RKS Radomsko jako jedyne z łódzkiego nie zostali pacholkami Widzewa np ceramika pelikan warta s unia s MKS KutnoOdbanowany pisze: 04.06.2020, 14:14Czyli Twoim zdaniem ełksa układa/liże się (niepotrzebne skreślić) z klubami na poziomie Niecieczy? ;)szwadron97 pisze: 04.06.2020, 13:49
No ale później napisałem że GKS to poziom Niecieczy skoro w dużej przewadze przegrywają z mało licznym fc
-
szwadron97
Dobrze wybrali przynajmniej heOdbanowany pisze: 04.06.2020, 16:33Ogóry jako nieliczni nie zostali - jak to nazwałeś - „pachołkami” Widzewa, za to zostali pachołkami kolegów zza miedzy, a jak nie znasz tematu to się nie wpierdalajszwadron97 pisze: 04.06.2020, 14:25Nie wiem z kim liże się ŁKS ale GKS Bełchatów i RKS Radomsko jako jedyne z łódzkiego nie zostali pacholkami Widzewa np ceramika pelikan warta s unia s MKS KutnoOdbanowany pisze: 04.06.2020, 14:14
Czyli Twoim zdaniem ełksa układa/liże się (niepotrzebne skreślić) z klubami na poziomie Niecieczy? ;)
-
Odbanowany
Jesteś pewien ze w którejkolwiek z tej akcji brało udział 80/100 osób z dwóch stron? Kłamiesz ;)dintre pisze: 04.06.2020, 21:06W ciągu ostatnich 5 miesięcy Widzew dostał w******* od ŁKSPique pisze: 03.06.2020, 21:53Wymień jak możesz te 3-4 starcia ostatnio gdzie Widzew był dobrym składem? A jak nie potrafisz, to zamilcz i skończ walić farmazony.vvv pisze: 03.06.2020, 21:47
Przeciez w Lodzi bylo ostatnio 3-4 starcia gdzie to Widzew "byl dobrym skladem" a pokitrany ŁKS wpadl i jeszcze obil ten "dobry sklad", chyba warto jakis update zrobic wiadomosci ?
Górniak / ekipa Górniak
Orlik Chojny / dobry skład Widzewa
Słynny Park przy stadionie Widzewa / bardzo dobry skład DHW, w końcu to miała być zasadzka :)
Mniejszych starć już nie się nie chce wymieniać. Skupiłem się na tych największych, gdzie biło się conajmniej po ok. 40/50 osób.
Złe mnie zrozumiałeś. Było 40/50 osób łącznie.
-
Odbanowany
ja Ciebie bardzo dobrze zrozumiałem, ale nie było tematu, bo wyprostowales i to nawet bez napinki.Skupiłem się na tych największych, gdzie biło się conajmniej po ok. 40/50 osób.
Po około 40/50 osób nie po stronie, a chodzilo o wyliczenie w każdym ze starć.Odbanowany pisze: 04.06.2020, 23:23ja Ciebie bardzo dobrze zrozumiałem, ale nie było tematu, bo wyprostowales i to nawet bez napinki.Skupiłem się na tych największych, gdzie biło się conajmniej po ok. 40/50 osób.
-
Polish Power
Widzew z tym transparentem "trwa pandemia ..." to tak serio ?! Jaka ku*** pandemia ??? i to kibole wywiesili ?? To chociaz to słowo PANDEMIA mogliście wziąć w cudzysłów ...
Ostatnie 3 miesiace nie sa dla was kolorowe , ale skoro w tych starciach nie było waszego dobrego składu wg was , tzn że wy już nie macie dobrego składu :)
Zabawna jesteś, a teraz wracaj na zajęcia gimnazjalne online.
-
szwadron97
Widzewiacy mają propagandę jak koszerni z gowna wyborczego i szwabskiego TVN żyją w innym świeciewid08 pisze: 05.06.2020, 10:42 Ostatnie 3 miesiace nie sa dla was kolorowe , ale skoro w tych starciach nie było waszego dobrego składu wg was , tzn że wy już nie macie dobrego składu :)
-
szwadron97
Jeśli uważasz że nie ma pandemii to udowodnijPolish Power pisze: 05.06.2020, 01:17 Widzew z tym transparentem "trwa pandemia ..." to tak serio ?! Jaka ku*** pandemia ??? i to kibole wywiesili ?? To chociaz to słowo PANDEMIA mogliście wziąć w cudzysłów ...
-
Polish Power
A może to ty udowodnij że jest ?? Bo co, bo tvp, tvn, polsat, interia, onet, szumowski i morawiecki tak mówią ??szwadron97 pisze: 05.06.2020, 15:06Jeśli uważasz że nie ma pandemii to udowodnijPolish Power pisze: 05.06.2020, 01:17 Widzew z tym transparentem "trwa pandemia ..." to tak serio ?! Jaka ku*** pandemia ??? i to kibole wywiesili ?? To chociaz to słowo PANDEMIA mogliście wziąć w cudzysłów ...
Heh Wy wszyscy macie kumate info
tez jestem zdania, że to Ty szwadron masz udowodnić co jest na rzeczy. Ja tego nigdzie nie widzie tylko słyszę chodź nie oglądam tv. Udowodnij nam, że to nie jest ściema. Pokaż ile ludzi umarło od marca do czerwca rok temu i teraz. Na Hiszpankę zmarło 50 milionów ludzi. Teraz śmierteloność jest podobna jak w 2019 wiec gdzie te diabelstwo jest?Polish Power pisze: 05.06.2020, 23:18A może to ty udowodnij że jest ?? Bo co, bo tvp, tvn, polsat, interia, onet, szumowski i morawiecki tak mówią ??szwadron97 pisze: 05.06.2020, 15:06Jeśli uważasz że nie ma pandemii to udowodnijPolish Power pisze: 05.06.2020, 01:17 Widzew z tym transparentem "trwa pandemia ..." to tak serio ?! Jaka ku*** pandemia ??? i to kibole wywiesili ?? To chociaz to słowo PANDEMIA mogliście wziąć w cudzysłów ...
-
szwadron97
A Ty wiesz wogole co to pandemia?Polish Power pisze: 05.06.2020, 23:18A może to ty udowodnij że jest ?? Bo co, bo tvp, tvn, polsat, interia, onet, szumowski i morawiecki tak mówią ??szwadron97 pisze: 05.06.2020, 15:06Jeśli uważasz że nie ma pandemii to udowodnijPolish Power pisze: 05.06.2020, 01:17 Widzew z tym transparentem "trwa pandemia ..." to tak serio ?! Jaka ku*** pandemia ??? i to kibole wywiesili ?? To chociaz to słowo PANDEMIA mogliście wziąć w cudzysłów ...
-
Banditosdod
Ostatnio GKS spiewal cos w Cborzowie"Co to za sciema tej... w miescie już nie ma..."to tak szybko sytuacja ponownie się odwrocila.Czy tak jak kiedys ktos z GKS pisał ze jak emigracja wraca to GKS ma ciezko(POL) pisze: 04.06.2020, 06:58Obiektywnie to ta relacja Widzewa jest śmieszna bo opisali jak by ten Bełchatów r******** w pył a 3min walki to zajebiście długo i lekko im raczej nie poszło.szwadron97 pisze: 03.06.2020, 19:14Jak nic nie piszą jak widzewiacy napisali oficjalne oświadczeniewiernyioddany pisze: 01.06.2020, 19:23
Pytanie: gdzie tu masz cokolwiek o „sprzedaży” kogokolwiek przez Widzew?exe pisze: 09.06.2020, 12:28 https://realnefakty.pl/2020/06/09/kibic ... 7k5vQxsRRs
widzew znow sprzedaje tylko teraz oprawcow ?
Czy to prawda, że Pan co ogarniał ŁKSowi Piotrków, robił podjazdy pod Koluszki ale nie pykło?
Farmazom. Poza tym kto normalny by się interesowal jakimiś Koluszkami.
Dintre jak tak sarkastycznie zapytałem. Odpowiedź znałem, chciałem usłyszeć reakcję ("jakieś Koluszki"). Fajnie tam u was mają "jakieś fancluby", nie ma co.dintre pisze: 12.06.2020, 15:15 Farmazom. Poza tym kto normalny by się interesowal jakimiś Koluszkami.
-
NoMatterWhat
Gdzie indziej też próbowano.
Nie wszystkich jednak skusiła wizja darmowych treningów.
bo was to by skusiła jedynie wizja darmowej kiełbachy do opierdolenia :DNoMatterWhat pisze: 12.06.2020, 23:30 Gdzie indziej też próbowano.
... pewnie dlatego daliscie sie podejść wsh
Widzę że jak zawsze historia , szczególnie ta dla was niewygodna jest pisana na nowo.
Tak się składa że w latach kiedy dochodziło do "zmiany warty" w Piotrkowie, studiowałem z jednym chłopem od was z tegoż miasta , i cały ten proces znam również od waszej strony. I wielokrotnie mówił że za Łksem w Piotrkowie stoi jedna osoba , kto mądrzejszy od was to przecież o tym wie od samego poczatku... w czym więc napisalem nieprawdę ?
Ale tak jak pisze, minęło już ponad 10 lat - więc teraz lepiej dla was twierdzic, że do Piotrkowa zjeżdżały zastępy gangsterów z całej PL, płynęły strumienie koksu, a po mieście chodzili ludzie z walizkami wypełnionymi dolarami. To całkowicie zrozumiałe.
To brzmi lepiej niż fakt że wasze FCP było po prostu słabiutkie , nie mieli żadnego wsparcia z Łodzi i zostali tak naprawdę olani przez swoich czerwonych kolegów z reszty województwa - dlatego że nie przedstawiali większej wartości H. I kiedy działy się te wydarzenia to widzewiacy z Piotrkowa napewno mieli wiekszy żal do swoich braci po szalu, niż do Łksiakow za jakieś niehonorowe albo rzekomo bandyckie numery które teraz są zarzucane.
Tak się składa że w latach kiedy dochodziło do "zmiany warty" w Piotrkowie, studiowałem z jednym chłopem od was z tegoż miasta , i cały ten proces znam również od waszej strony. I wielokrotnie mówił że za Łksem w Piotrkowie stoi jedna osoba , kto mądrzejszy od was to przecież o tym wie od samego poczatku... w czym więc napisalem nieprawdę ?
Ale tak jak pisze, minęło już ponad 10 lat - więc teraz lepiej dla was twierdzic, że do Piotrkowa zjeżdżały zastępy gangsterów z całej PL, płynęły strumienie koksu, a po mieście chodzili ludzie z walizkami wypełnionymi dolarami. To całkowicie zrozumiałe.
To brzmi lepiej niż fakt że wasze FCP było po prostu słabiutkie , nie mieli żadnego wsparcia z Łodzi i zostali tak naprawdę olani przez swoich czerwonych kolegów z reszty województwa - dlatego że nie przedstawiali większej wartości H. I kiedy działy się te wydarzenia to widzewiacy z Piotrkowa napewno mieli wiekszy żal do swoich braci po szalu, niż do Łksiakow za jakieś niehonorowe albo rzekomo bandyckie numery które teraz są zarzucane.
Właśnie typ pokazał, że c**** wie w sprawie Piotrkowa :)
Przecież wasz kumpel zadał to swoje pytanie w dosyć prosty i czytelny sposób...
To ja kłamie ? On ? Czy może wy wszyscy czerwoni tworząc tą swoją wersję rzeczywistości - miotacie się już w koło, i sami nie wiecie co macie mówić...
Więc o co w ogóle się rozchodzi ??zgredzik pisze: 10.06.2020, 05:50 Czy to prawda, że Pan co ogarniał ŁKSowi Piotrków, robił podjazdy pod Koluszki ale nie pykło?
To ja kłamie ? On ? Czy może wy wszyscy czerwoni tworząc tą swoją wersję rzeczywistości - miotacie się już w koło, i sami nie wiecie co macie mówić...
-
Polish Power
Co to skórokopy Widzewa odstawiają podobną szopkę jak rok temu ?? :)
Się tu wszyscy kłócą o fan kluby i o wieśniaków z nich ale ja stojąc obok widzę to tak , ŁKS ciśnie Widzewowi od wieśniaków nie przez fan kluby tylko dlatego ze Widzew to chyba wieś kolo Łodzi , zgadza się ? I fan kluby nie maja tu nic do rzeczy
-
rozpierdol
Karmaa jak już jesteś tak dobrze poinformowany na temat Piotrkowa to może skrobnij coś o przerzutach którzy biegają w waszych szeregach.
-
szwadron97
Widzew akceptuję przerzutów aleu innych im przeszkadza meczami zaczęli handlować ale Boniek prezes to możnarobotopo pisze: 14.06.2020, 11:01Przerzuty w waszych szeragach (np Kwidzyn) nie przeszkadzaja ci rozumiem ??rozpierdol pisze: 14.06.2020, 10:05 Karmaa jak już jesteś tak dobrze poinformowany na temat Piotrkowa to może skrobnij coś o przerzutach którzy biegają w waszych szeregach.
Wiem że to nie forum sportowe, ale piłkarsko ŁKS to sie nadaje co najwyżej do pchania karuzeli na wiejskich odpustach.
-
Grzesiek82
Żadna napinka, tylko troche mnie to zdziwiło. Dzięki za odpowiedź
Czy piłkarze Widzewa obstawiają?