Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
tuwimianin.

Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)

Post autor: tuwimianin. » 05.01.2015, 12:02

Siarka
IGLOOPOL DĘBICA

iparts.pl
daniKSC

Post autor: daniKSC » 05.01.2015, 17:51

Silnoręki pisze:
SzachownicaZdarzen pisze:Ile lat trwają te zgody:
POLONIA BYTOM - ODRA OPOLE
POLONIA BYTOM - ARKA GDYNIA
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC - OLIMPIA ELBLĄG
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC - BKS BIELSKO BIAŁA
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC - LEGIA WARSZAWA
GÓRNIK ZABRZE - WISŁOKA DĘBICA
GKS KATOWICE - BANIK OSTRAVA
RUCH CHORZÓW - ELANA TORUŃ
RUCH CHORZÓW - WIDZEW ŁÓDŹ
pozdro
Nasza sztama z FCB trwa od 1996.
Kiedyś pytałem w innym temacie ale nie doczekałem sie odpowiedzi, to prawda że Banik chciał najpierw sztame z Ruchem, ale Ruch ich olał?

KaczyP

Post autor: KaczyP » 05.01.2015, 19:55

daniKSC pisze:
Silnoręki pisze:
pozdro
Nasza sztama z FCB trwa od 1996.
Kiedyś pytałem w innym temacie ale nie doczekałem sie odpowiedzi, to prawda że Banik chciał najpierw sztame z Ruchem, ale Ruch ich olał?
Prawda. Zanim Banik skumał się z GKSem podbijał do Ruchu, ale zostali olani...

KATOWICE'64

Post autor: KATOWICE'64 » 05.01.2015, 20:24

KaczyP pisze:

Prawda. Zanim Banik skumał się z GKSem podbijał do Ruchu, ale zostali olani...
[/quote]

czy wiecie, ze:

zanim Widzew zrobil z wami zgode 15 marca 2003r przed naszym meczem w lodzi dochodzi do spotkania (pod plotem od niciarki) gdzie wasza obecna zgoda proponuje nam ZGODE!!!

po krotkim namysle nasze GTW w tym wtedy jeszcze aktywny brat jednego z waszych = podejmujemy decyzje odmowna!

PO TRADYCYJNEJ KAMIONCE dochodzi do grubego dymu najpierw z Widzewem a przy okazji z ochrona i pasami - od nas kilku zawinietych, kilku w szpitalu w tym nasi zgodowicze z Banika!

o tym fakcie malo kto pamieta ale Widzew wtedy mocno szukal wsparciaw Polsce!

KaczyP

Post autor: KaczyP » 05.01.2015, 20:38

Gościu pytał o relację na linii Ruch-Banik-wy a ty obracasz kota ogonem wspominając coś o Widzewie.
Zadał proste pytanie, otrzymał odpowiedź, ale ty musisz dorzucić coś od siebie, oczywiście nie na temat. Co do zgody Ruchu z Widzewa to ma się dobrze także nie masz się co martwić :)
A jeżeli już chcesz żyć przeszłością to przypomnij sobie jakie relacje mieliście w tym 2003 roku z waszym obecnym koalicjantem...

JedynaSiłaMiasta

Post autor: JedynaSiłaMiasta » 05.01.2015, 21:25

Mam pytanko (może za dużo wypiłem), nie jestem prowokatorem.
Chodzi o M. z WS. czy to jest Kot nie do namierzenia, czy Cr. go tak namierza?
Padają głowy, a o nim w jak najlepsze (niech tak trzyma ale dziwna sprawa/ chyba ze w Krakowie to norma...)
Pewnie Ban ale i tak forum spada na psy!!!

KATOWICE'64

Post autor: KATOWICE'64 » 05.01.2015, 21:58

KaczyP pisze:Gościu pytał o relację na linii Ruch-Banik-wy a ty obracasz kota ogonem wspominając coś o Widzewie.
Zadał proste pytanie, otrzymał odpowiedź, ale ty musisz dorzucić coś od siebie, oczywiście nie na temat. Co do zgody Ruchu z Widzewa to ma się dobrze także nie masz się co martwić :)
A jeżeli już chcesz żyć przeszłością to przypomnij sobie jakie relacje mieliście w tym 2003 roku z waszym obecnym koalicjantem...

temat nie jest o BAniku i ruchu tylko - trapi mnie od dawna WIEC:

podejrzewam ze 99% z was nie ma nawet pojecia o takim zdarzeniu (RTS-GKS) a milczy sie o nim jakos tradycyjnie a ciagle wspomina o Baniku i ruchu - ZGREDY Z r traca czesto pamiec.

jesli cos chcesz cos pisac o naszej obecnej zgodzie Górniku to bardziej szukaj szpil w antypolskiej ekipie ruchu ukladajacej sie z obpns z jastrzebia czy polaczkami z WIDZEWA.

KATOWICE'64

Post autor: KATOWICE'64 » 05.01.2015, 22:02

KaczyP pisze: Prawda. Zanim Banik skumał się z GKSem podbijał do Ruchu, ale zostali olani...
i zebys juz nie sapal - zanim Widzew chcial z Wami zgode podbil do nas na swoim stadionie w 2003r i zostal olany!

pozd

uciekający qrczak

Post autor: uciekający qrczak » 05.01.2015, 22:24

Nie wiem,czy Banik oficjalnie podbijał do Ruchu, ale na bank było kilku kibiców Banika z Cieszyna, którym Ruch chodził po głowie - z tego co wiem szybko ich naprostowali.
A ta sytuacja z Widzewem też miała miejsce dokładnie tak jak ją KATOWICE64 opisał.

welnoak

Post autor: welnoak » 05.01.2015, 22:40

daniKSC pisze:Kiedyś pytałem w innym temacie ale nie doczekałem sie odpowiedzi, to prawda że Banik chciał najpierw sztame z Ruchem, ale Ruch ich olał?
Ekipa jeansowa pasuje do cyGanskiego taboru zBukowej :)
KaczyP pisze:Gościu pytał o relację na linii Ruch-Banik-wy a ty obracasz kota ogonem wspominając coś o Widzewie.
Norma u cyganow i zawory pekaja :)
KaczyP pisze:Co do zgody Ruchu z Widzewa to ma się dobrze także nie masz się co martwić :)
Ma sie dobrze, bo najwieksza ku*** w Lodzi jest zydowski Lks :)
KaczyP pisze:A jeżeli już chcesz żyć przeszłością to przypomnij sobie jakie relacje mieliście w tym 2003 roku z waszym obecnym koalicjantem...
Nikt w Polsce nie widzial, aby lokalne kosy zza miedzy sie brataly, a wszystko przez strach dlatego nazywaja sie koalicja strachu :)
KATOWICE'64 pisze:temat nie jest o BAniku i ruchu tylko - trapi mnie od dawna WIEC:
Kompleksy na kazdym kroku, ale tez masz krotka pamiec jaka szydera byla z waszej strony na zaboli, gdy zamordowali sprzetem kibicow Ruchu, a teraz wielkie bratanie sie z mordercami nie wspominajac co sie dzialo na zadymach w Spodku :)
KATOWICE'64 pisze:szukaj szpil w antypolskiej ekipie ruchu...czy polaczkami z WIDZEWA.
Zdecyduj sie glabie, bo najpierw piszesz o "antypolskosci", a pozniej wyzywasz od polaczkow :)
Umoumsxxl pisze:...
Ruch ma bolec i bedzie bolal, a na grobie wyryjesz sobie erke odwrocona do gory nogami na znak wiecznych kompleksow :)
Kibicow na Slasku dzielimy na fanow Ruchu i antyruchu :)

KaczyP

Post autor: KaczyP » 05.01.2015, 22:42

KATOWICE'64 pisze:
KaczyP pisze: Prawda. Zanim Banik skumał się z GKSem podbijał do Ruchu, ale zostali olani...
i zebys juz nie sapal - zanim Widzew chcial z Wami zgode podbil do nas na swoim stadionie w 2003r i zostal olany!

pozd
z tym pozdro to cię trochę poniosło :)
A wracając do tematu to Banik oficjalnie podbijał do Ruchu i został oficjalnie olany. Oczywiście żeby tylko jakoś odbić piłeczkę, gieksiarz wspomniał o Widzewie jakąś historię sprzed prawie 15 lat :) o którą się nikt nie pytał...
Ale patrz dalej w przeszłość skoro teraźniejszość wasz przerasta.
Jeszcze zaraz kogoś weźmie na wspominki o ganiankach z Widzewem przed meczami kadry sprzed 20 lat i stracie flagi przez nich na korzyść Ruchu.

LW.DZ

Post autor: LW.DZ » 05.01.2015, 23:58

Strata flagi GzG na korzysc RTS :D
[link]
CWKS - Centralne Wojskowe Kurwisko Sportowe

KATOWICE'64

Post autor: KATOWICE'64 » 06.01.2015, 00:24

KaczyP pisze:
KATOWICE'64 pisze:

pozd
z tym pozdro to cię trochę poniosło :)
A wracając do tematu to Banik oficjalnie podbijał do Ruchu i został oficjalnie olany. Oczywiście żeby tylko jakoś odbić piłeczkę, gieksiarz wspomniał o Widzewie jakąś historię sprzed prawie 15 lat :) o którą się nikt nie pytał...
Ale patrz dalej w przeszłość skoro teraźniejszość wasz przerasta.
Jeszcze zaraz kogoś weźmie na wspominki o ganiankach z Widzewem przed meczami kadry sprzed 20 lat i stracie flagi przez nich na korzyść Ruchu.
z pozdro oczywiscie szydera z ciebie,
Banik slal maile czy listy - akcja z Widzewem sporo mlodsza od wasze glabie - nie znasz historii to milcz!

ps Widzewiaku pokaz i opisz strate bodaj Gorkiego bo nie kumam do dzis jak i kto ja sroil hehehe

malopolska zach

Post autor: malopolska zach » 06.01.2015, 00:33

Widzew podbił do potężnej ekipy (GKS) ale wiadomo że ta potężna ekipa nie potrzebuje zgody w Polsce, więc został On olany. Za to w ramach pocieszenia podbił do przeciętnego Ruchu, który jako będący słabym propozycję przyjął. Pozdro chuligany!
"Jedną tylko wypowiadam prośbę gorącą do ludu śląskiego a mianowicie, by został wierny swym zasadom chrześcijańskim i swemu przywiązaniu do Polski. Nie okazała się Polska taką, o jakiej marzyliśmy, ale nie ustajmy w pracy i poświęceniu, aby z niej zrobić Polskę, godną naszych marzeń, Polskę wielką, mocarstwową, Polskę katolicką, praworządną i zawsze sprawiedliwą"- Wojciech Korfanty

KATOWICE'64

Post autor: KATOWICE'64 » 06.01.2015, 00:40

malopolska zach pisze:Widzew podbił do potężnej ekipy (GKS) ale wiadomo że ta potężna ekipa nie potrzebuje zgody w Polsce, więc został On olany. Za to w ramach pocieszenia podbił do przeciętnego Ruchu, który jako będący słabym propozycję przyjął. Pozdro chuligany!
nie wiesz nie pisz - widac ze 95% tego forum to jakies pelikany - popytaj starszych kolegow to sie dowiesz.
chcial niebieski blysnac historia o Banik ruch sprzed prawie 20 lat to dostal kontre sprzed niecalych 12 i mu to jest zbyt stare a wrecz niewygodne ; )

czasy byly ciekawe nic nie przypominajace obecnych JEDNORAZOWYCH zdobywcow nowych stadionow.

Bez nicka

Post autor: Bez nicka » 06.01.2015, 01:03

malopolska zach pisze:Widzew podbił do potężnej ekipy (GKS) ale wiadomo że ta potężna ekipa nie potrzebuje zgody w Polsce, więc został On olany. Za to w ramach pocieszenia podbił do przeciętnego Ruchu, który jako będący słabym propozycję przyjął. Pozdro chuligany!
Gdzie sieją takich baranów ?
c**** wiesz,a próbujesz błyszczeć na necie. Dowiedz się więcej, o familijnych powiązaniach i odwiedzinach,i wtedy próbuj coś pisać pryszczu.Na necie takich informacji nie wyczytasz.

Bez nicka

Post autor: Bez nicka » 06.01.2015, 01:11

daniKSC pisze:
pozdro

Do dzisiaj na Baniku nikt nie wie kto to był. Ksywek nikt nie zna. Cała opowieść to,że ktoś tam z Banika kiedys tam przyjechał do Chorzowa...O tej historii najwięcej piszą ci, co na mecze Ruchu jeżdżą od ich ostatnich występów w europejskich pucharach.
Jeśli ktoś z Ruchu pamięta ksywy tych osób z Ostravy, to prześlijcie PW.

malopolska zach

Post autor: malopolska zach » 06.01.2015, 01:17

Pelikana to szukaj w lustrze cieciu, nie dyskutuję z Tobą nawet skoro po raz kolejny piszesz Ruch z małej litery. Nienawiść?? Nie! Myślę że to zwykły kompleks. A do Ciebie Bez nicka napiszę tyle mam z was bekę, bo potraficie wszystkim wypomnieć wszystko (była taka sytuacja) ale waszej zgody z Górnikiem nie pojmę nigdy. Nie będę na nią jechał, bo moim zdaniem nic oprócz trochę uśmiechu nie spowodowała, ale żeby aż tak nienawidzić jednych żeby ze znienawidzonymi się bratać..
"Jedną tylko wypowiadam prośbę gorącą do ludu śląskiego a mianowicie, by został wierny swym zasadom chrześcijańskim i swemu przywiązaniu do Polski. Nie okazała się Polska taką, o jakiej marzyliśmy, ale nie ustajmy w pracy i poświęceniu, aby z niej zrobić Polskę, godną naszych marzeń, Polskę wielką, mocarstwową, Polskę katolicką, praworządną i zawsze sprawiedliwą"- Wojciech Korfanty

Bez nicka

Post autor: Bez nicka » 06.01.2015, 02:05

malopolska zach pisze:Pelikana to szukaj w lustrze cieciu, nie dyskutuję z Tobą nawet skoro po raz kolejny piszesz Ruch z małej litery. Nienawiść?? Nie! Myślę że to zwykły kompleks. A do Ciebie Bez nicka napiszę tyle mam z was bekę, bo potraficie wszystkim wypomnieć wszystko (była taka sytuacja) ale waszej zgody z Górnikiem nie pojmę nigdy. Nie będę na nią jechał, bo moim zdaniem nic oprócz trochę uśmiechu nie spowodowała, ale żeby aż tak nienawidzić jednych żeby ze znienawidzonymi się bratać..
I vice versa, układ Prawdziwych Ślązaków znad flagi Oberschlesien z Ostatnim Bastionem Polskosci na Śląsku ubawił mnie do łez.I też nie będę po tym jechał.

welnoak

Post autor: welnoak » 06.01.2015, 03:29

Mnie tez ubawila sztama Gieksy i Banika, bo oni tacy Slazacy jak z koziej zici rajzentasia, a w okolicach Jastrzebia wiecej spotkasz rodowitych i godajacych niz na nowych osiedlach w Katowicach idace za Gieksa :)
Ruch ma bolec i bedzie bolal, a na grobie wyryjesz sobie erke odwrocona do gory nogami na znak wiecznych kompleksow :)

Kortopierz

Post autor: Kortopierz » 06.01.2015, 11:33

welnoak pisze:Mnie tez ubawila sztama Gieksy i Banika, bo oni tacy Slazacy jak z koziej zici rajzentasia, a w okolicach Jastrzebia wiecej spotkasz rodowitych i godajacych niz na nowych osiedlach w Katowicach idace za Gieksa :)
Pisze się rzić dupny ślonzoku. Zaraz się dowiemy ,że w Jastrzębiu same rodowite ślonzoki podobnie jak w Zawierciu, Myszkowie itd :)

asdasd

Post autor: asdasd » 06.01.2015, 12:30

Zabierajcie zabawki i idźcie do tematu śląskiego z tymi zjebanymi nic nie wnoszącymi gadkami, bo r************* kolejny temat.
Zamknijcie rejestrację !

welnoak

Post autor: welnoak » 06.01.2015, 12:32

Kortopierz pisze:
welnoak pisze:Mnie tez ubawila sztama Gieksy i Banika, bo oni tacy Slazacy jak z koziej zici rajzentasia, a w okolicach Jastrzebia wiecej spotkasz rodowitych i godajacych niz na nowych osiedlach w Katowicach idace za Gieksa :)
Pisze się rzić dupny ślonzoku. Zaraz się dowiemy ,że w Jastrzębiu same rodowite ślonzoki podobnie jak w Zawierciu, Myszkowie itd :)
A jak sie pisze Gorny Slask dupny hanysie, bo godka slonsko nie zostala skodyfikowana w pisowni :)

Twoj THC

Post autor: Twoj THC » 06.01.2015, 12:42

pisał Ci wyżej wełnocwelu W********** z tego tematu. Macie swój śląski tam się bijcie klawiaturami. Cała Polska się z wazsego tematu smiała to zmieniliscie front. w********** i nie wracać. Zamiast wbijać do łba o śląskości uczcie się czytać ze zrozumieniem i kultury

welnoak

Post autor: welnoak » 06.01.2015, 14:58

Twoj THC pisze:W**********...uczcie się...kultury
Popisales sie kultura :)

mms

Post autor: mms » 06.01.2015, 18:42

Z Katowicami było gadane wcześniej niż z Ruchem, ale nie o zgodzie tylko o układzie na kadrę. Taki sam układ obowiązywał początkowo z Ruchem, później się to przerodziło w bardziej oficjalne kontakty. Ktoś tu chyba za bardzo podkoloryzował :)

KATOWICE'64

Post autor: KATOWICE'64 » 06.01.2015, 19:13

mms pisze:Z Katowicami było gadane wcześniej niż z Ruchem, ale nie o zgodzie tylko o układzie na kadrę. Taki sam układ obowiązywał początkowo z Ruchem, później się to przerodziło w bardziej oficjalne kontakty. Ktoś tu chyba za bardzo podkoloryzował :)
podalem Ci dokladna date tej rozmowy i problemow z odroznieniem tematu ani sklerozy owych gadek nie mam.

dla wiekszosci tutaj to jakis matrix - czyz nie?!

wibrator

Post autor: wibrator » 06.01.2015, 19:16

nie wiem jak było bo do obu ekip mi daleko ale ta historia z proponowaniem zgody brzmi o tyle nieprawdopodobnie że mniej więcej w tym samym okresie łodzianie skroili wam na waszym stadionie kawałek jednej z bardziej znanych flag
może ktoś przypomniec kiedy to było?

KATOWICE'64

Post autor: KATOWICE'64 » 06.01.2015, 19:28

wibrator pisze:nie wiem jak było bo do obu ekip mi daleko ale ta historia z proponowaniem zgody brzmi o tyle nieprawdopodobnie że mniej więcej w tym samym okresie łodzianie skroili wam na waszym stadionie kawałek jednej z bardziej znanych flag

wystarczy wspomniec ze chwile po odmowie zaczyna sie skakanie do plotu i niezla kamionka - byl gruby dym ale bez bezposredniego kontaktu.

my mielismy potem niezle gazowanie od ochrony i mocna sciezke zdrowia od psow.

KaczyP

Post autor: KaczyP » 06.01.2015, 19:38

KATOWICE'64 pisze:
wibrator pisze:nie wiem jak było bo do obu ekip mi daleko ale ta historia z proponowaniem zgody brzmi o tyle nieprawdopodobnie że mniej więcej w tym samym okresie łodzianie skroili wam na waszym stadionie kawałek jednej z bardziej znanych flag

wystarczy wspomniec ze chwile po odmowie zaczyna sie skakanie do plotu i niezla kamionka - byl gruby dym ale bez bezposredniego kontaktu.

Czyli wychodzi na to, że po próbie zgody, za kilkanaście minut była już ostra kosa?
A podbicie o zgodę odbyło się w niedługim czasie po skrojeniu kawałka flagi na Bukowej?
Tym bardziej brzmi to nierealnie, ale nie wiem czy tak było rzeczywiście czy nie więc nie będę się spierał na siłę.

KATOWICE'64

Post autor: KATOWICE'64 » 06.01.2015, 20:03

KaczyP pisze:
KATOWICE'64 pisze:
wibrator pisze:

Czyli wychodzi na to, że po próbie zgody, za kilkanaście minut była już ostra kosa?
A podbicie o zgodę odbyło się w niedługim czasie po skrojeniu kawałka flagi na Bukowej?
Tym bardziej brzmi to nierealnie, ale nie wiem czy tak było rzeczywiście czy nie więc nie będę się spierał na siłę.
kosa byla ciagle - pogadac mozna z kazdym - przeciez to nas poproszono do rozmow.

akcja z literka E, ktora zerwal zreszta niebieski byla oczywiscie pozniej na meczu u nas.

Dante89

Post autor: Dante89 » 06.01.2015, 20:09

Awantura u was miała miejsce w sierpniu 2002 roku.

Albo pomyliłeś daty rzekomych rozmów, albo ktoś z Widzewa zwyczajnie z was zakpił w kwestii zgody.

glwtrcd

Post autor: glwtrcd » 06.01.2015, 20:12

A jak Ruch kroi flage Widzewowi a potem robia uklad i zgode to tez jest nieprawdopodobne?

KATOWICE'64

Post autor: KATOWICE'64 » 06.01.2015, 20:19

Dante89 pisze:Awantura u was miała miejsce w sierpniu 2002 roku.

Albo pomyliłeś daty rzekomych rozmów, albo ktoś z Widzewa zwyczajnie z was zakpił w kwestii zgody.

masz racje - ktos musial z nas zakpic przeciez to niewiarygodne ze do czegos takiego mogloby dojsc.
z kim jak z kim ale z nami ; )

kwestia wykrojenia Wam przez r flagi bodaj gorkiego tez wydaje sie nieprawdopodobna?!

widac na forum sami specjalisci od rozkminek!

Gary widz

Post autor: Gary widz » 06.01.2015, 21:47

zastanawiam się czemu Widzew do Arki ma taki sentyment i na odwrót kiedyś była fotka z Bałut i graffiti Arka Gdynia

uciekający qrczak

Post autor: uciekający qrczak » 06.01.2015, 23:29

KATOWICE'64 pisze:
Dante89 pisze:Awantura u was miała miejsce w sierpniu 2002 roku.

masz racje - ktos musial z nas zakpic przeciez to niewiarygodne ze do czegos takiego mogloby dojsc.
z kim jak z kim ale z nami ; )

kwestia wykrojenia Wam przez r flagi bodaj gorkiego tez wydaje sie nieprawdopodobna?!

widac na forum sami specjalisci od rozkminek!

Ani nie pomylił daty,ani żadne kpiny nie miały miejsca.Byłem na tym meczu i było tak jak pisze,nie chcesz nie wierz,ale po c*** dalej ciągnąć ten temat, co to zmieni?

Bolo85

Post autor: Bolo85 » 07.01.2015, 10:52

KATOWICE'64 jesteś totalnym farmazoniarzem, już pomijam fakt że na meczu u was zostały zerwane dwie ostatnie litery, a nie E jak to napisałeś. Próby nawiązania w latach 90 kontaktów i zgody Banika z Ruchem potwierdzali nawet starsi kibice od Was swego czasu, a wy tutaj wyjezdzacie z farmazonami o Widzewie, byle rozmyć temat - oczywiście jest to totalny farmazon i o żaden zgodzie nie było w tym okresie mowy, a już na pewno nie wyszła taka urolona propozycja ze strony RTSu. Ja rozumiem że ten Banik to dla was wstydliwy temat, ale robicie z siebie po raz kolejny zwykłych fantastów na tym forum. Może któryś z was to Ketchup? Bo poziom fantastyki się zgadza

pała to pała

Post autor: pała to pała » 07.01.2015, 12:31

Nie po raz pierwszy kibicowska historia niektórych ekip jest tworzona na nowo na kibice.net ;)

Wasteland

Post autor: Wasteland » 07.01.2015, 12:57

Ale nic w tym dziwnego.Wystarczy że ktoś coś usłyszy od starszych kolegów(rozmowy były)Resztę z biegiem lat i braku rzetelnych informacji się dopowie(rozmowy o zgodzie).I tak mamy nową historię starej rozmowy o kadrowym układzie.

Bez nicka

Post autor: Bez nicka » 07.01.2015, 15:35

Bolo85 pisze:KATOWICE'64 jesteś totalnym farmazoniarzem, już pomijam fakt że na meczu u was zostały zerwane dwie ostatnie litery, a nie E jak to napisałeś. Próby nawiązania w latach 90 kontaktów i zgody Banika z Ruchem potwierdzali nawet starsi kibice od Was swego czasu, a wy tutaj wyjezdzacie z farmazonami o Widzewie, byle rozmyć temat - oczywiście jest to totalny farmazon i o żaden zgodzie nie było w tym okresie mowy, a już na pewno nie wyszła taka urolona propozycja ze strony RTSu. Ja rozumiem że ten Banik to dla was wstydliwy temat, ale robicie z siebie po raz kolejny zwykłych fantastów na tym forum. Może któryś z was to Ketchup? Bo poziom fantastyki się zgadza
To,że ty czegoś nie wiesz nie znaczy, że tak było. Poza tym nie rzucaj ksywami na necie, bo to niepotrzebne.
Totalny farmazon-komedia. Nie wiesz,nie pisz. Nie udawaj kumatego. Z resztą, ty i twoi koledzy najwięcej wiecie o tym, o czym my rozmawialiśmy z innymi ekipami...Szkoda klawiatury na takich błaznów.

ODPOWIEDZ