"Mógł każdy idiota" ale nie zrobił. Co robił poprzedni prezydent Kropiwnicki? Odpierdalał turystykę za miejskie pieniądze. O zadłużeniu się nie wypowiadam bo nie jestem w temacie, kwestię tego czy ktoś ma pieniądze czy nie zostawię bardziej obcykanym w temacie - widzewiakom.czarnybocian pisze: ↑14.05.2018, 15:53takie coś co ona robi to będzie mógł każdy idiota. Stale zadłuża nasze miasto, fabryczny ciągle pusty, trasa wz o ile skróciła przejazd? 5minut? Za takie pieniądze? Zobaczymy co będziesz mówił jak trzeba będzie za to oddawać :)Kontra pisze: ↑14.05.2018, 15:28Nikt nic nie musi. Jedynym normalnym wyborem na prezydenta Łodzi jest w tej chwili Zdanowska która coś dla miasta robi. Jakbyś był z Łodzi to by to było dla ciebie oczywiste, że lepszym wyborem jest Łodzianka Hanka niż przerzut z PiSu wpierdalany tu na siłę, który nie ma pojęcia co tu się dzieje i ma być marionetką.serce miasta pisze: ↑12.05.2018, 22:43W najbliższych wyborach parlamentarnych MUSICIE głosować na Hanke z PO,partii przeciw której wielokrotnie protestowaliście robiąc pokazówki.W przeciwnym razie zostaniecie z jedną trybuną której nawet nie jesteście w stanie zapełnić na długie lata.
Sportowe Serce Łodzi - ŁKS
Nie kompromituj się z tym sportowym sercem Łodzi :)
Fabryczny pusty? N pewno jest mniejszy ruch niż na starym, ale tunel średnicowy rozrusza to miejsce, bo będzie szybszy i łatwiejszy przejazd z/w kierunku Kaliskiego i Zgierza.
Trasa W-Z? No tu żeś dojebał do pieca. 5 min przez centrum miasta to mało? W ogóle nie wiem skąd te 5 min wziąłeś, mierzyłeś czy wymyśliłeś? Trasa W-Z omija 5 skrzyżowań jeśli dobrze liczę, ale pewnie widzewiaków to nie interesuje bo po Łodzi nie jeżdżą.
No i najważniejsze - Sportowe Serce Łodzi bije na ŁKSie. Podjebaliście nazwę i takie są fakty. Promujecie ją jakbyście sami ją wymyślili a prawda jest taka że to Jacek Bieleński użył ją w swoim utworze odnośnie ŁKSu nim wam kurnik zburzyli i postawili ten "odbyt Łodzi" na Piłsudskiego. To na Al. Unii 2 będzie najlepszy stadion w regionie, to na Al. Unii 2 jest Atlas Arena, dokańcza się Mała Hala, w pobliżu jest Aquapark Fala i największy Park w Łodzi (Łagiewniki to las uprzedzając odpowiedzi).
Także śmiać mi się chce z widzewiaków, zwłaszcza tych co Serce Łodzi lub podobne kserówki ustawiają jako nick :D