......Full był tylko raz :D Marne 2 tys osób, na pozostałych nie było ani razu kompletu :D Utwierdzasz mnie w waszej mitomanii - "co zostanie napisane tysiac razy staje się prawdą".
A dlaczego z 30 ostatnich lat? Bo wtedy na widzewie zaczeli pojawiac sie pierwsi kibice? Oj nie, zacznijmy może od początku istnienia klubów, będzie sprawiedliwie. Także do połowy lat 70-tych kiedy to komuniści fundowali wam wygrane mecze ŁKS miał tysiące kibiców, wy nie. To są fakty i tego się trzymajmy. Jeśli wasi dziadkowie o ile żyli w Łodzi i interesowali się piłką nożna, na pewno byli za ŁKSem. Lecimy :D
........
Nie mam pojęcia skąd czerpiesz dane na temat naszej frekwencji ma Milionowej, zapewne z zaufanego źródła lksfans, tam macie specjalistów,którzy od lat budują wasz mit na farmazonach, tylko niestety jak np, xman macie problemy z liczeniem. Podaj konkretnie mecz i liczbę na nim, bo po prostu kłamiesz,.
Od początku istnienia klubów? powiadasz, to prawdopodobnie 3/4 waszych kibiców to byli..... żydzi, jak ci wasi arystokraci, założyciele. Nasz klub był robotniczy może coś ci to podpowie. Komuniści fundowali nam wygrane mecze? no bardzo ciekawe ,jakie to te mecze nam zafundowali, wam zafundowali mistrzostwo w latach 50 tak? komuniści albo żydzi, albo jedni i drudzy. Kolejny znany farmazon pisany przez waszego "historyka" bez pokrycia. Jeśli w ogóle nasi dziadkowie mieszkali w Łodzi?, wszyscy wasi mieszkali, mało tego zakładali osadę na rzeką " łódką", dziecko brniesz w rzeczy o których bezmyślnie się naczytałeś, a zielonego pojęcia nie masz o historii naszego miasta "rodowity", ale c*** niech będzie że mój dziadek był może za Turem łódź, a może za Spartą, a może za Chks, a może za TRMF, kto wie na pewno nie był żydem.
Ja się o wasze pieniądz nie martwię, martwię się jedynie o to że wyciągane są one z kieszeni podatników łodzian, w tym i mojej, patrzy milion przychodu, na 4 poziomie ligowym praktycznie bez sponsorów, no ku*** cud, albo ta wrodzona umiejętność rachowania? Dziurapol, Druid( w sumie nie dziwne że żyjesz w świecie fantasy), lewactwo, media.....Podaj od razu dowody na potwierdzenie swych tez a i nazwiska tych dziennikarzy, bo to ciekawe jest co piszesz
P.D Druid-Grabarz- nie to żebym był przesądny jak już wybieram druida, zawsze to i weselej i trochę świat fantazji (tak też chcę w takim pożyć), dobra kończąc jak już coś zaczynasz pisać, to operuj od razu konkretami, liczbami,datami ew nazwiskami. Bo tak to sobie można w ping ponga grać do usranej, a wiele ciekawszych rzeczy dzieje się na naszym podwórku. Jedziesz