Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

WM'87

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: WM'87 »

UW1908 pisze: 14.05.2018, 23:02
Ufff...ale im się pofarciło! Nie to co widzew nie kupował bo przecież miał jak nie Lutka to Franza. Ci to byli dopiero honorowi. Teraz wy chcieliściw dać czy przeciwko wam? Zastanawiam się jak to jest. My tacy biedni a kupiliśmy Drwęce i licencję. A przecież nie ma kasy i nic.
PS. Dalej Wasz pajac z bródką najebany? Taki właśnie macie zarząd. Albo go jebiecie jak Waraneckiego co Wam d*** uratował albo wyzywacie od pijaków. Zapewne samemu popijając winko pod remizą. No ale przecież macie karnet to jesteście Panowie na wsi. Dobranoc.
Zaczne od tego ze fajnie ze czytasz bardzo dokladnie nasze forum. Nawet dzialy marketingowe. Mam nadziej ze tak samo aktywny jestes w zyciu swojego klubu.

Druga sprawa mniej przyjemna. "Lutka". Kilka dni temu dziwko razem ze swoimi kolezankami plakales o szacunek do zmarlego kibica.
Ja sie pytam gdzie jest twoj szacunek?
Widzisz teraz swoja hipokryzje?
Jestes zerem
iparts.pl
WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma »

Ale festiwal spierdolenia w komentarzu. Ilu was na sms chodziło jak tam graliście? Ile razy zapełniliście tamtą trybunę? Co? No ile? Dawaj tą frekwencję. Jak chcesz się licytować to przebij 40 tys kibiców na meczu ŁKS - Polonia Bytom na Al. Unii 2. Jedziesz
Poza chyba dwoma przypadkami gdzie mecz był rozgrywany w środku tyg o 13, to Zawsze był full.Przypomnij nam jeszcze mecz z 45' co to dziadek na koniu nań jechał, mnie jednak wystarczą liczby z ostatnich 30 lat. Jaki to był mecz kiedy jeszcze na da Gruz było was okrągłe 500, i teraz porównaj ,dalej jedziesz. Fakty są takie że medialnie i marketingowo leżycie, Tomuś to jeden z waszych głównych strategicznych sponsorów ,no rewelacja, tylko że chyba zadyszki lekkiej dostał, ale od czego jest miasto . Frekwencyjne, przy bardzo sprzyjających warunkach nie dają rady w Gdańsku, Wrocławiu w Krakowie również bywa ten problem , sinusoida frekwencja w Warszawie i Poznaniu ściśle związana z wynikami kopaczy to czołowe kluby ekstraklapowe, pokazuje że frekwencja to bardzo delikatna materia , więc nie wiem na czym opieracie ten swój optymizm,na samym betonowym budynku?, takie wróżenie z fusów , w takim kontekście frekwencja na Widzewie to fenomen, a to wam ością stoi w gardle jak i liczba naszych fan clubów. Jedziesz
https://t.me/pump_upp
UW1908

Post autor: UW1908 »

WM'87 pisze: 15.05.2018, 15:53
UW1908 pisze: 14.05.2018, 23:02
Ufff...ale im się pofarciło! Nie to co widzew nie kupował bo przecież miał jak nie Lutka to Franza. Ci to byli dopiero honorowi. Teraz wy chcieliściw dać czy przeciwko wam? Zastanawiam się jak to jest. My tacy biedni a kupiliśmy Drwęce i licencję. A przecież nie ma kasy i nic.
PS. Dalej Wasz pajac z bródką najebany? Taki właśnie macie zarząd. Albo go jebiecie jak Waraneckiego co Wam d*** uratował albo wyzywacie od pijaków. Zapewne samemu popijając winko pod remizą. No ale przecież macie karnet to jesteście Panowie na wsi. Dobranoc.
Zaczne od tego ze fajnie ze czytasz bardzo dokladnie nasze forum. Nawet dzialy marketingowe. Mam nadziej ze tak samo aktywny jestes w zyciu swojego klubu.

Druga sprawa mniej przyjemna. "Lutka". Kilka dni temu dziwko razem ze swoimi kolezankami plakales o szacunek do zmarlego kibica.
Ja sie pytam gdzie jest twoj szacunek?
Widzisz teraz swoja hipokryzje?
Jestes zerem
Ale czy ja coś złego pisałem o Lutku? Nie. Nawet jednego złego zdania. Taką macie legendę i tyle. Nie mnie to oceniać. Czasem coś tam poczytam na waszym forum, śmiesznie jest. Ale o tym, że ciśniecie mu od pijaka to dopiero na Naszym ktoś pisał, skoro tak się unosisz to widocznie to prawda. Daj screena albo chociaż zacytuj, gdzie JA płakałem o brak szacunku dla kibica ŁKS-u. Nie ma? Więc kto jest dziwką? Wiesz co, śmieszy mnie to niby okazywanie szacunku bo ktoś tam umarł. Sami kibice walą się takimi sprzętami, że tylko robią to z jedną myślą-wykluczyć z kibicowania, jak umrze to trudno. Nie jest tak? Najpierw śpiewanie o śmierci, koszulki, vlepki, następnie maczety, siekiery i później transparenty. To jest sens kibicowania. Śmiech na sali! Co innego tragiczna śmierć, takie też się zdarzają. Wtedy szacunek się należy, szacunek, że jeszcze nie był dojechany prawda? A teraz W**********.
Kontra

Post autor: Kontra »

WidzewskaCharyzma pisze: 15.05.2018, 19:41
Ale festiwal spierdolenia w komentarzu. Ilu was na sms chodziło jak tam graliście? Ile razy zapełniliście tamtą trybunę? Co? No ile? Dawaj tą frekwencję. Jak chcesz się licytować to przebij 40 tys kibiców na meczu ŁKS - Polonia Bytom na Al. Unii 2. Jedziesz
Poza chyba dwoma przypadkami gdzie mecz był rozgrywany w środku tyg o 13, to Zawsze był full.Przypomnij nam jeszcze mecz z 45' co to dziadek na koniu nań jechał, mnie jednak wystarczą liczby z ostatnich 30 lat. Jaki to był mecz kiedy jeszcze na da Gruz było was okrągłe 500, i teraz porównaj ,dalej jedziesz. Fakty są takie że medialnie i marketingowo leżycie, Tomuś to jeden z waszych głównych strategicznych sponsorów ,no rewelacja, tylko że chyba zadyszki lekkiej dostał, ale od czego jest miasto . Frekwencyjne, przy bardzo sprzyjających warunkach nie dają rady w Gdańsku, Wrocławiu w Krakowie również bywa ten problem , sinusoida frekwencja w Warszawie i Poznaniu ściśle związana z wynikami kopaczy to czołowe kluby ekstraklapowe, pokazuje że frekwencja to bardzo delikatna materia , więc nie wiem na czym opieracie ten swój optymizm,na samym betonowym budynku?, takie wróżenie z fusów , w takim kontekście frekwencja na Widzewie to fenomen, a to wam ością stoi w gardle jak i liczba naszych fan clubów. Jedziesz
Full był tylko raz :D Marne 2 tys osób, na pozostałych nie było ani razu kompletu :D Utwierdzasz mnie w waszej mitomanii - "co zostanie napisane tysiac razy staje się prawdą".
A dlaczego z 30 ostatnich lat? Bo wtedy na widzewie zaczeli pojawiac sie pierwsi kibice? Oj nie, zacznijmy może od początku istnienia klubów, będzie sprawiedliwie. Także do połowy lat 70-tych kiedy to komuniści fundowali wam wygrane mecze ŁKS miał tysiące kibiców, wy nie. To są fakty i tego się trzymajmy. Jeśli wasi dziadkowie o ile żyli w Łodzi i interesowali się piłką nożna, na pewno byli za ŁKSem. Lecimy :D
O pieniądze w ŁKSie się nie martw, mimo jednej trybuny i braku strategicznego sponsora jak wasz pijany driud mieliśmy po poprzednim sezonie w 3 lidze milion nadwyżki :D Bez tych wspaniałych karnetów czy dziurapolu. Wsparcie z miasta adekwatne od aktualnych osiągnięć, więc w tej kwestii pretensje do siebie.
Media - wybiórcza za wami, express i dziennik prowadzony za lewackie niemieckie pieniądze - za wami, to chyba wystarczy w kwestii medialności - jak mamy mieć taką to wolę żadną. Wasz powstały na posiedzeniu partii socjalistycznej klub wspierany jest nadal przez lewactwo.
TERROR_EUDEZET

Post autor: TERROR_EUDEZET »

Pabianice coś pechowe...
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
serce miasta

Post autor: serce miasta »

Nie osmieszaj sie,na mecze na włókniarzu(wiesz co to za klub?) był kłopot z zakupem biletu i były juz karnety.Co Ty porownujesz,dla nas to był okres przejściowy,nowość bo dzięki min.aktualnej wladzy Widzew nie miał gdzie grac i trenować.Wy macie stadion od ilu już lat?Media są za Nami?A czym jest dziś w Lodzi expres czy dziennik,nikt tego nie czyta,c*** wielki tam jest i o Łks i Rts.
CoTuSieOdpierdala

Post autor: CoTuSieOdpierdala »

Kolego Terror lepiej nie zaczynaj tematu.sprawa jeszcze świeża
TERROR_EUDEZET

Nawet nie zamierzam.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
WidzewskaCharyzma

......Full był tylko raz :D Marne 2 tys osób, na pozostałych nie było ani razu kompletu :D Utwierdzasz mnie w waszej mitomanii - "co zostanie napisane tysiac razy staje się prawdą".
A dlaczego z 30 ostatnich lat? Bo wtedy na widzewie zaczeli pojawiac sie pierwsi kibice? Oj nie, zacznijmy może od początku istnienia klubów, będzie sprawiedliwie. Także do połowy lat 70-tych kiedy to komuniści fundowali wam wygrane mecze ŁKS miał tysiące kibiców, wy nie. To są fakty i tego się trzymajmy. Jeśli wasi dziadkowie o ile żyli w Łodzi i interesowali się piłką nożna, na pewno byli za ŁKSem. Lecimy :D
........

Nie mam pojęcia skąd czerpiesz dane na temat naszej frekwencji ma Milionowej, zapewne z zaufanego źródła lksfans, tam macie specjalistów,którzy od lat budują wasz mit na farmazonach, tylko niestety jak np, xman macie problemy z liczeniem. Podaj konkretnie mecz i liczbę na nim, bo po prostu kłamiesz,.
Od początku istnienia klubów? powiadasz, to prawdopodobnie 3/4 waszych kibiców to byli..... żydzi, jak ci wasi arystokraci, założyciele. Nasz klub był robotniczy może coś ci to podpowie. Komuniści fundowali nam wygrane mecze? no bardzo ciekawe ,jakie to te mecze nam zafundowali, wam zafundowali mistrzostwo w latach 50 tak? komuniści albo żydzi, albo jedni i drudzy. Kolejny znany farmazon pisany przez waszego "historyka" bez pokrycia. Jeśli w ogóle nasi dziadkowie mieszkali w Łodzi?, wszyscy wasi mieszkali, mało tego zakładali osadę na rzeką " łódką", dziecko brniesz w rzeczy o których bezmyślnie się naczytałeś, a zielonego pojęcia nie masz o historii naszego miasta "rodowity", ale c*** niech będzie że mój dziadek był może za Turem łódź, a może za Spartą, a może za Chks, a może za TRMF, kto wie na pewno nie był żydem.
Ja się o wasze pieniądz nie martwię, martwię się jedynie o to że wyciągane są one z kieszeni podatników łodzian, w tym i mojej, patrzy milion przychodu, na 4 poziomie ligowym praktycznie bez sponsorów, no ku*** cud, albo ta wrodzona umiejętność rachowania? Dziurapol, Druid( w sumie nie dziwne że żyjesz w świecie fantasy), lewactwo, media.....Podaj od razu dowody na potwierdzenie swych tez a i nazwiska tych dziennikarzy, bo to ciekawe jest co piszesz

P.D Druid-Grabarz- nie to żebym był przesądny jak już wybieram druida, zawsze to i weselej i trochę świat fantazji (tak też chcę w takim pożyć), dobra kończąc jak już coś zaczynasz pisać, to operuj od razu konkretami, liczbami,datami ew nazwiskami. Bo tak to sobie można w ping ponga grać do usranej, a wiele ciekawszych rzeczy dzieje się na naszym podwórku. Jedziesz
ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz »

Chciałem zapytać Ełkaesiaków jak oceniają swoje możliwości na zapełnienie stadionu na 20 tys ludzi? Jakiej średniej frekwencji by się spodziewali w przyszłym sezonie przykładowo.
WidzewskaCharyzma

Swoją drogą ciekawe co teraz będzie z paktem..
Z pejsami nie można się "układać", tego nauczyłem od czasów parku 3-ego maja, reszta niech będzie milczeniem.
Kontra

Post autor: Kontra »

WidzewskaCharyzma pisze: 16.05.2018, 10:05 P.D Druid-Grabarz- nie to żebym był przesądny jak już wybieram druida, zawsze to i weselej i trochę świat fantazji (tak też chcę w takim pożyć), dobra kończąc jak już coś zaczynasz pisać, to operuj od razu konkretami, liczbami,datami ew nazwiskami. Bo tak to sobie można w ping ponga grać do usranej, a wiele ciekawszych rzeczy dzieje się na naszym podwórku. Jedziesz
W końcu któryś widzewiak się przyznał, że lubi żyć w świecie fantazji :) wspomnij jeszcze o mitomanii i będzie wszystko w temacie.
Chcesz konkrety - coś czego od was nie pada? A to dobre :D Zarzuć jakimś linkiem z widzewiak.pl i uznawaj że to wiarygodne źródło ;) Ciśniesz!
ReanimacjiTrupaStop

Post autor: ReanimacjiTrupaStop »

ImperatorMistrz pisze: 16.05.2018, 12:06 Chciałem zapytać Ełkaesiaków jak oceniają swoje możliwości na zapełnienie stadionu na 20 tys ludzi? Jakiej średniej frekwencji by się spodziewali w przyszłym sezonie przykładowo.
Mówisz o warunkach 1 ligi? Myślę że średnia 6-10 tysięcy, na ciekawsze mecze ligowe pewnie z 15 tysięcy (patrząc po starej frekwencji w 1 lidze jak był cały stadion).
Bartek85

Post autor: Bartek85 »

ŁKSiaki macie jakieś stream do transmisji?
Bartek85

Niestety nic tam nie ma.
Pique

Post autor: Pique »

Widzę, że Kontra to nowe konto pediego z bajkowego :)
1925

Post autor: 1925 »

WidzewskaCharyzma pisze: 16.05.2018, 13:13
Swoją drogą ciekawe co teraz będzie z paktem..
Z pejsami nie można się "układać", tego nauczyłem od czasów parku 3-ego maja, reszta niech będzie milczeniem.
Sie ku*** nasłuchałeś a nie nauczyłeś dzieciaku

L. od Was w łapie miał siekierę i twierdzisz hipokryto ze to nie sprzęt ?
C. tez coś chował za pazuchą

ale to ŁKS miał sprzęt !
:arrow:
Bartek85

ReanimacjiTrupaStop pisze: 16.05.2018, 17:03
ImperatorMistrz pisze: 16.05.2018, 12:06 Chciałem zapytać Ełkaesiaków jak oceniają swoje możliwości na zapełnienie stadionu na 20 tys ludzi? Jakiej średniej frekwencji by się spodziewali w przyszłym sezonie przykładowo.
Mówisz o warunkach 1 ligi? Myślę że średnia 6-10 tysięcy, na ciekawsze mecze ligowe pewnie z 15 tysięcy (patrząc po starej frekwencji w 1 lidze jak był cały stadion).
Coś ta I liga wam właśnie ucieka, a szkoda.
Jarcar

Post autor: Jarcar »

Bartek85 pisze: 16.05.2018, 18:04
Wygrali, ale tak ledwo, ledwo
Łódzki Klub Sportowy jedynym słusznym wyborem,
nigdy nie zejdę na złą stronę.
WidzewskaCharyzma

ale to ŁKS miał sprzęt !
Tak czytałem w gazetach, temat tej ustawki wałkowany setki razy, kto przyszedł z kim i z czym,skoro jesteś taki weteran to zapewne wiesz, ale prawdy się po was nie spodziewam , o tych waszych krzywych akcjach książkę można napisać, fakt mieliśmy dobrego nauczyciela, my byliśmy pilnymi uczniami.

P.S Pytanie już ostatnie ,tak z ciekawości kiedy było was 15tyś w pierwszej lidze , tzn na jakim meczu?
Bartek85

Jarcar pisze: 16.05.2018, 18:56
Bartek85 pisze: 16.05.2018, 18:04
Wygrali, ale tak ledwo, ledwo
Liczy się jednak wynik. Bo jak widać w naszej 2 lidze nie ma pewniaków 😉
Teraz Radomiak robi kupę. Też szkoda. Nie ubliżając Warcie i Garbarni. Kibicowsko .
Nocnik

Post autor: Nocnik »

Jak informuje policja, o planach kiboli policjanci z Komendy Wojewódzkiej dowiedzieli się od swoich informatorów działających w środowisku łódzkich pseudokibiców.

Czytaj więcej: http://www.#.pl/aktual ... ,13180752/
Teraz pytanie w której ekipie mają kręta ale pewnie na widzeiwie grudzień jedras i te sprawy
Kaczor71

Post autor: Kaczor71 »

Ta grudzień i Jędrek ;) albo łysy i sztywny ;) Widzew dzwoni na policję że lks ma mu wjechać do sklepu i sami się nie przygotowują na atak bo ufają policji ;)
ReanimacjiTrupaStop

WidzewskaCharyzma pisze: 16.05.2018, 19:50

ale to ŁKS miał sprzęt !
Tak czytałem w gazetach, temat tej ustawki wałkowany setki razy, kto przyszedł z kim i z czym,skoro jesteś taki weteran to zapewne wiesz, ale prawdy się po was nie spodziewam , o tych waszych krzywych akcjach książkę można napisać, fakt mieliśmy dobrego nauczyciela, my byliśmy pilnymi uczniami.

P.S Pytanie już ostatnie ,tak z ciekawości kiedy było was 15tyś w pierwszej lidze , tzn na jakim meczu?
Derby 2005/2006
UW1908

Post autor: UW1908 »

Pique pisze: 16.05.2018, 17:41 Widzę, że Kontra to nowe konto pediego z bajkowego :)
A Twoje stare konta?:) Zablokowali śmieszku?:) Marek z NWS dojechany za obrażanie cska czy speniał przed hWŁ-em vel. mms-em vel. Shakirą?:) Jak to się nazywa? Hipokryzja, tak lubicie te określenia. Przywódca dhw mms we własnej osobie. Stoisz cały czas tam na dole zegara, tam co na zdjęciach byłeś w białej koszulce i instruowałeś Marka do kogo ma podbijać? Dobre, ty będziesz komuś wypominał jakieś nowe konta.
PS. Kim jest ten Edi, Pedi, Adi czy jak tam wymyśliliście. Pisałem już wcześniej co to za luj zapewne ale widać dalej kreujecie jakieś bajki. Seweryn, ty odejdź od komputera!
Zgierz

Post autor: Zgierz »

Ełksa ma kreta w ekipie? Jednego dnia chodzi z kumplami na treningi, jeździ na wyjazdy, a drugiego strzela z ucha u dzielnicowego. Pewnie zaraz zabraknie wam miejsca na płocie z flagami "PDW". Ostatnio jest ich od zajebania. Czyżby wspomniany kret zebrał już inne żniwa? Nieciekawa sytuacja.

Co do Pabianic. Na internecie tacy wielcy chuligani ŁKS Pabianka. Prężą muskuły, próbując wcisnąć propagandę wielkości, a nie potrafią zebrać się sami w 10-12 osób? Bez pomocy Łodzi nie znaczą nic. Aż z Kozin musieli się do was pofatygować :)
FC'04 rządzi w Pabianicach i nic tego nie zmieni.
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI
teofil

Post autor: teofil »

ReanimacjiTrupaStop pisze: 16.05.2018, 21:58

ale to ŁKS miał sprzęt !

Derby 2005/2006
Tak w ramach sprostowania. Zapomniałeś dodać że z tych 14 tys to 5-6 tys to byliśmy My

Łódzki KS 1-3 Widzew Łódź 10 maja, 19:00 (14 000)
Robert Łakomy 35 - Bartłomiej Grzelak 3, 62, Kamil Kuzera 50
Najpierw kurek z gazem odkręcamy cssssssssss, a teraz razem biegamy. Amiką Wronki jesteście od lat !!!
ReanimacjiTrupaStop

Zgierz pisze: 16.05.2018, 22:08 Ełksa ma kreta w ekipie? Jednego dnia chodzi z kumplami na treningi, jeździ na wyjazdy, a drugiego strzela z ucha u dzielnicowego. Pewnie zaraz zabraknie wam miejsca na płocie z flagami "PDW". Ostatnio jest ich od zajebania. Czyżby wspomniany kret zebrał już inne żniwa? Nieciekawa sytuacja.

Co do Pabianic. Na internecie tacy wielcy chuligani ŁKS Pabianka. Prężą muskuły, próbując wcisnąć propagandę wielkości, a nie potrafią zebrać się sami w 10-12 osób? Bez pomocy Łodzi nie znaczą nic. Aż z Kozin musieli się do was pofatygować :)
W chuju rządzi, jak ostatnio były równe liczby spierdalali jak zające.
TERROR_EUDEZET

Tak rządzi, że od półtora roku graf Widzew/Elana stoi zajebany przy głównej drodze.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat »

ŁKS w chuju rządzi na Kozinach, jak ostatnio w przewadze spierdalali.

ŁKS w chuju rządzi na Limance, jak ostatnio w przewadze spierdalali.

Wytykac innym, ze ktos ma kilka kont, majac samemu niejedno i nazywac kogos hipokryta, to jak to z kolei nazwac?

Tutejsi reprezentaci ŁKSu maja juz, na tyle tupetu, ze zamiast reprezentowac swoj klub na wyjezdzie, dzielnie walcza w sieci.
Nie wiem czy macie swiadomosc, na kogo wychodzicie.
podejźrzon

Post autor: podejźrzon »

TERROR_EUDEZET pisze: 16.05.2018, 23:33 Tak rządzi, że od półtora roku graf Widzew/Elana stoi zajebany przy głównej drodze.
Nie zesraj się. Od kiedy to grafy decydują o podziale sił w mieście?

Większość ludzi od was z Pabianic już od dawna „nie kibicuje” i wychodzi na miasto tylko sporadycznie w łódzkim towarzystwie. Ciekawe czy łódzcy koledzy wiedzą, że charakterniaki z ŁKS Pabianice na każdym kroku wyrzekają się klubu, kolegów i jakichkolwiek działań :).
TERROR_EUDEZET

To teraz już grafy nie ważne? To po c*** jeździcie systematycznie na Teo, Retkinię, Mielczarskiego?
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
Nocnik

Post autor: Nocnik »

Zgierz pisze: 16.05.2018, 22:08 Ełksa ma kreta w ekipie? Jednego dnia chodzi z kumplami na treningi, jeździ na wyjazdy, a drugiego strzela z ucha u dzielnicowego. Pewnie zaraz zabraknie wam miejsca na płocie z flagami "PDW". Ostatnio jest ich od zajebania. Czyżby wspomniany kret zebrał już inne żniwa? Nieciekawa sytuacja.

No tak podmiejski ze Zgierza pisze jak wygląda sytuacja w innym mieście hehehe mam rozumieć że mieszkasz w Pabianicach a na wakacje jeździsz do Zgierza? Czy na odwrót
AntyTvn

Post autor: AntyTvn »

Żydzi znowu się prują

http://www.#.pl/aktual ... ,13180752/

Koledzy jedrasa he
mejdej

Post autor: mejdej »

podejźrzon pisze: 17.05.2018, 00:48
TERROR_EUDEZET pisze: 16.05.2018, 23:33 Tak rządzi, że od półtora roku graf Widzew/Elana stoi zajebany przy głównej drodze.
Nie zesraj się. Od kiedy to grafy decydują o podziale sił w mieście?

Większość ludzi od was z Pabianic już od dawna „nie kibicuje” i wychodzi na miasto tylko sporadycznie w łódzkim towarzystwie. Ciekawe czy łódzcy koledzy wiedzą, że charakterniaki z ŁKS Pabianice na każdym kroku wyrzekają się klubu, kolegów i jakichkolwiek działań :).
Zapytaj swoich kolegów z fc04 w jakich okolicznościach powstali i kto im non stop pomagał
Klubem Łodzi Jest ŁKS
Cees

Post autor: Cees »

AntyTvn pisze: 17.05.2018, 06:14 Żydzi znowu się prują

http://www.#/a/pseudokibice-lks-napadli ... ,13180752/

Koledzy jedrasa he
Panie młodszy aspirancie, nic się pan tutaj nie dowie. Radzę wypierdalac pilnować krawężników
ReanimacjiTrupaStop

teofil pisze: 16.05.2018, 22:08
ReanimacjiTrupaStop pisze: 16.05.2018, 21:58

Derby 2005/2006
Tak w ramach sprostowania. Zapomniałeś dodać że z tych 14 tys to 5-6 tys to byliśmy My

Łódzki KS 1-3 Widzew Łódź 10 maja, 19:00 (14 000)
Robert Łakomy 35 - Bartłomiej Grzelak 3, 62, Kamil Kuzera 50
14000 to było biletów, skoro mówisz że zajęliście cały łuk w 6000, to zastanów się ilu było nas jeżeli zajęliśmy cały łuk, całą trybunę i całą Galerę.
widzewiak_z_gor

Post autor: widzewiak_z_gor »

https://m.youtube.com/watch?v=xsdSPAIdD1U

Nawet tam cię nie było trollu. Całe łuki były powiadam....
Byłeś w piwnicy?
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a kibice z Młyna. =-
ReanimacjiTrupaStop

Masz obrzezana zdziro ze wsi kilka ujęć na łuk gdzie siedział ŁKS

https://www.youtube.com/watch?v=dixe6CblqbM

Zresztą sama trybuna mieściła około 10 tysięcy a była wypełniona po brzegi, więc pocałuj mnie w pompkę żydowski pomiocie
ODPOWIEDZ