To zupełnie tak samo jak wasze obecne mniemanie o jĘDRASIE .
Ot zwykły pijaczek, nigdy nic do powiedzenia na Rtsie nie miał...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
To zupełnie tak samo jak wasze obecne mniemanie o jĘDRASIE .
U rabina jak zwykle zero merytoryki tylko odbijanie piłeczki.ŻYDZEWSKIE OFIARY pisze: 17.04.2018, 15:00 Tak .. Megalomania i zakłamanie , umiesz czytać ( jesteś tutaj wśród swoich czerwonych koleżanek wyjątkiem )
Dalej zapewniajcie jak to zajebiscie jest u was , po kolejnej wpadce znowu będziecie musieli się tlumaczyc...
A na zakłamanie również jest idealny prZykład w twoim wpisie.
Piszesz znowu o "żydach z ksc" i na pewno przeszkadzały tobie i twoim dziewczynom ich czapki z gwiazda Dawida i robiliscie z tego prujdupy zarzut w nasza strone, Ale już glosowac na pomnik dla żyda Ci nie przeszkadzało...
Wasze stowarzyszenie ogłosiło mobilizację na budowe pomnika dla Pana Rozenbauma , zebraliscie kilkanaście tysięcy głosów na budowe tego pomnika z budżetu obywatelskiego , i to było bardzo git? Tak?
Przecież to też byla jawna promocja semityzmu taka sama jak te czapki Cracovii ... Jak to się nazywa - hipokryzja ? No skąd heheheh
A tak btw przeszkadzają wam swastyki i portrety hitlera na waszych chorzowskich braciach ? Czy nie bardzo ? A może jak te zasłużone dla HKSu osoby wchodzą na sektor , to cały Widzew wychodzi??
Ene due rabe pisze: 17.04.2018, 15:00Naprawdę trzeba nie mieć za grosz pojęcia o sporcie , a tym bardziej o piłce , żeby myslec że nowy stadion w 4 czy 5 lidze będzie miał jakikolwiek wpływ na klub. To dobre wyniki i wysoki poziom rozgrywek gwarantuje dopływ pieniędzy i dużą frekwencję, a nie nowy stadion ! Grając na nowym stadionie w 3 czy 4 lidze klub tak naprawdę mało zyskuje .
jędras nie był w DHW. A ile do powiedzenia miał u was rudzik, który się rozjebał ale go nie mieliście zamiaru pogonić?ŻYDZEWSKIE OFIARY pisze: 17.04.2018, 16:48To zupełnie tak samo jak wasze obecne mniemanie o jĘDRASIE .
Ot zwykły pijaczek, nigdy nic do powiedzenia na Rtsie nie miał...
Mam co robić w życiu, ale w przeciwieństwie do ciebie i kolegów nie mam w zwyczaju wymyślać bajek.Pique pisze: 17.04.2018, 15:27Kłamstwo powielane 100 razy w końcu stanie się prawdą. No ale coś trzeba wymyślić, gdy w Żyrardowie ciągle wasi dostają po pyskach, tracą barwy a liderek pan R. wypiera się kibicowania, by później siedzieć na płocie i prowadzić doping :)Beha pisze: 17.04.2018, 10:33Wypisz/wymaluj raper/były żolnierz z Żrdw i Legia.NoMatterWhat pisze: 15.04.2018, 23:21 -Jebales wczesniej elkse?
-Tak, jebalem
-Ale teraz jestes anty Widzew?
-Tak, jestem
-Witamy Cie bracie.
Ty wiesz co napisałeś?:D jeśli męskie pośladki zwalą Ci konia to Ty pedał jesteś. Brawo, poziom Widzewa osiąga tutaj nieosiągalne dla innych dno.Hustin Doffman pisze: 17.04.2018, 21:51 Gringo co ty k**** myślisz że jestes w stanie mnie obrazić? :) zwal mi konia posladami i spać :)
To jest jakiś motłoch, a nie żaden Widzew.. ;)UW1908 pisze: 18.04.2018, 00:13Ty wiesz co napisałeś?:D jeśli męskie pośladki zwalą Ci konia to Ty pedał jesteś. Brawo, poziom Widzewa osiąga tutaj nieosiągalne dla innych dno.Hustin Doffman pisze: 17.04.2018, 21:51 Gringo co ty k**** myślisz że jestes w stanie mnie obrazić? :) zwal mi konia posladami i spać :)
Zapytaj może starszego brata zainteresowanego kogo chciał wyrzucić przez okno a z tym ciągłym dostawaniem po pyskach to przesadziłeś albo koledzy nie mówią wszystkiego..Pique pisze: 17.04.2018, 15:27Kłamstwo powielane 100 razy w końcu stanie się prawdą. No ale coś trzeba wymyślić, gdy w Żyrardowie ciągle wasi dostają po pyskach, tracą barwy a liderek pan R. wypiera się kibicowania, by później siedzieć na płocie i prowadzić doping :)Beha pisze: 17.04.2018, 10:33Wypisz/wymaluj raper/były żolnierz z Żrdw i Legia.NoMatterWhat pisze: 15.04.2018, 23:21 -Jebales wczesniej elkse?
-Tak, jebalem
-Ale teraz jestes anty Widzew?
-Tak, jestem
-Witamy Cie bracie.
Skoro jeździł na Ł3 to pewnie są jakieś zdjęcia z meczów :) A skoro przesadzam z biciem was to czemu muszą przyjeżdżać tedki z Sochaczewa i Warszawy nie raz eskortować was na mecz i po meczu? :) O panu R. już nic nie napisałeś, ale rozumiem, że ciężko o sobie pisać ;)Żyrardów pisze: 18.04.2018, 16:00 Zapytaj może starszego brata zainteresowanego kogo chciał wyrzucić przez okno a z tym ciągłym dostawaniem po pyskach to przesadziłeś albo koledzy nie mówią wszystkiego..
Poza tym popytaj kolegów kto ich tam teraz trenuje w tej Gorilli a wcześniej jeździł na Legię ewentualnie o kolegę urodzonym na Węgrzech :)
Hipokryzją trącą krzyki i żale widzewiaków na temat przyjmowaniu przerzutów w swoje szeregi :D
wawe3 pisze: 17.04.2018, 09:33 facet z Warszawy piszę takim językiem pełnym metafory, sarkazmu, że dla niektórych jest to na tyle niezrozumiałe że dostają piany na ustach a jedyne na co stać przeciwników typa o nicku DoZo to wulgaryzmy i teksty którym posługiwało się jak było się w wieku 17 lat i po co wam to?facet o nicku Hustin Doffman dobrze napisał, facet rozwala was na łopatki. a że wiedzę facet ma to jego plus,a wy naiwniaki myślicie że będzie wam przedstawiał wszystko jak na dłoni, a że on wyczuwa że połowa tu osób to "szkolniaki" to posługuję się językiem jakim posługuje. Mi osobiście sie śmiać chce jak to robi by was podkurwić. Pisałem to w innym dziale, język pisania podobny do autora strony geocitieshoolinfo.
trochę luzu
2/3 forum ma z niego beke lub cisnie go czy prostuje jego farmazony a Ty starasz się zrobić niego forumowego , przesmiewczego i pełnego sarkazmu profesora Miodka kibice.net .Wrzuć chłopie na luz.60sekund pisze: 18.04.2018, 19:43wawe3 pisze: 17.04.2018, 09:33 facet z Warszawy piszę takim językiem pełnym metafory, sarkazmu, że dla niektórych jest to na tyle niezrozumiałe że dostają piany na ustach a jedyne na co stać przeciwników typa o nicku DoZo to wulgaryzmy i teksty którym posługiwało się jak było się w wieku 17 lat i po co wam to?facet o nicku Hustin Doffman dobrze napisał, facet rozwala was na łopatki. a że wiedzę facet ma to jego plus,a wy naiwniaki myślicie że będzie wam przedstawiał wszystko jak na dłoni, a że on wyczuwa że połowa tu osób to "szkolniaki" to posługuję się językiem jakim posługuje. Mi osobiście sie śmiać chce jak to robi by was podkurwić. Pisałem to w innym dziale, język pisania podobny do autora strony geocitieshoolinfo.
trochę luzu
https://www.youtube.com/watch?v=4zo8N9MjqJE
Miał na youtube swoje 3 minuty, na kibice.net się rozkręca z dnia na dzień:)
Zdjęcia kolegów są :) poza tym jakoś się z tym nie kryją "że kiedyś jeździli na Legię", zapytaj przy okazji następnego meczu :)Pique pisze: 18.04.2018, 19:02Skoro jeździł na Ł3 to pewnie są jakieś zdjęcia z meczów :) A skoro przesadzam z biciem was to czemu muszą przyjeżdżać tedki z Sochaczewa i Warszawy nie raz eskortować was na mecz i po meczu? :) O panu R. już nic nie napisałeś, ale rozumiem, że ciężko o sobie pisać ;)Żyrardów pisze: 18.04.2018, 16:00 Zapytaj może starszego brata zainteresowanego kogo chciał wyrzucić przez okno a z tym ciągłym dostawaniem po pyskach to przesadziłeś albo koledzy nie mówią wszystkiego..
Poza tym popytaj kolegów kto ich tam teraz trenuje w tej Gorilli a wcześniej jeździł na Legię ewentualnie o kolegę urodzonym na Węgrzech :)
Hipokryzją trącą krzyki i żale widzewiaków na temat przyjmowaniu przerzutów w swoje szeregi :D
Możesz podesłać foty ;) Byłem w Żyrardowie wiele razy czy to na jakiejś akcji czy choćby na turniejach, widziałem także wasz skład i i tedków z wami, ciekawe dokąd jechali skoro przy okazji was odwozili? ;) I nie mów, że sobie radzicie bo wy praktycznie nie macie osób do bicia, poza jednostkami. Zresztą nawet w innym temacie twój kolega po szalu z Sochaczewa stwierdził, że Widzew jest lepszy jakościowo i rządzi. Co do pana R. to tak sobie nazwałem go liderkiem, nie wiem kim tam u was jest i nie interesuje mnie to. Ale skoro typ prowadzi doping na wyjeździe, to raczej nie jest zwykłym kibicem ;)Żyrardów pisze: 18.04.2018, 20:39 Zdjęcia kolegów są :) poza tym jakoś się z tym nie kryją "że kiedyś jeździli na Legię", zapytaj przy okazji następnego meczu :)
Eskortować na mecz i po meczu? Chyba zbyt dużo propagandy kolegów po szalu:) Sprawy pana "R" nie poruszam, skoro jest "liderem" według Ciebie..(chociaż wątpię żebyś wiedział co się dzieje w Żyrardowie poza informacjami od kolegów) A czy koledzy się ostatnio nie pochwalili jak to spotkali się z Młodymi kolegami z zza miedzy... ? :D
Pique radzimy sobie ale nigdzie nie napisałem, że jesteśmy lepsi. Sam jestem zdania, że jakościowo Widzew w Żyrardowie ma lepszą ekipę natomiast ilościowo korzyść jest po stronie Legii.. reszta na priv ;)Pique pisze: 18.04.2018, 21:50Możesz podesłać foty ;) Byłem w Żyrardowie wiele razy czy to na jakiejś akcji czy choćby na turniejach, widziałem także wasz skład i i tedków z wami, ciekawe dokąd jechali skoro przy okazji was odwozili? ;) I nie mów, że sobie radzicie bo wy praktycznie nie macie osób do bicia, poza jednostkami. Zresztą nawet w innym temacie twój kolega po szalu z Sochaczewa stwierdził, że Widzew jest lepszy jakościowo i rządzi. Co do pana R. to tak sobie nazwałem go liderkiem, nie wiem kim tam u was jest i nie interesuje mnie to. Ale skoro typ prowadzi doping na wyjeździe, to raczej nie jest zwykłym kibicem ;)Żyrardów pisze: 18.04.2018, 20:39 Zdjęcia kolegów są :) poza tym jakoś się z tym nie kryją "że kiedyś jeździli na Legię", zapytaj przy okazji następnego meczu :)
Eskortować na mecz i po meczu? Chyba zbyt dużo propagandy kolegów po szalu:) Sprawy pana "R" nie poruszam, skoro jest "liderem" według Ciebie..(chociaż wątpię żebyś wiedział co się dzieje w Żyrardowie poza informacjami od kolegów) A czy koledzy się ostatnio nie pochwalili jak to spotkali się z Młodymi kolegami z zza miedzy... ? :D
PS. Możesz przewinąć o tym typie z Węgier i o tej akcji z młodymi, zapytam ;)
To że 2/3 forum ma jak to piszesz z niego beke to nie wiem czy swiadczy to o poziomie tego forum i ich użytkownikach czy to problem leży w braku zrozumienia stylu pisania przez niego oraz poziomu wiarygodności.nie jestem jego adwokatem ani kolegą itd.co do prostowania farmazonów to zależy kto i jak na co patrzy.yurez pisze: 18.04.2018, 20:072/3 forum ma z niego beke lub cisnie go czy prostuje jego farmazony a Ty starasz się zrobić niego forumowego , przesmiewczego i pełnego sarkazmu profesora Miodka kibice.net .Wrzuć chłopie na luz.60sekund pisze: 18.04.2018, 19:43wawe3 pisze: 17.04.2018, 09:33 facet z Warszawy piszę takim językiem pełnym metafory, sarkazmu, że dla niektórych jest to na tyle niezrozumiałe że dostają piany na ustach a jedyne na co stać przeciwników typa o nicku DoZo to wulgaryzmy i teksty którym posługiwało się jak było się w wieku 17 lat i po co wam to?facet o nicku Hustin Doffman dobrze napisał, facet rozwala was na łopatki. a że wiedzę facet ma to jego plus,a wy naiwniaki myślicie że będzie wam przedstawiał wszystko jak na dłoni, a że on wyczuwa że połowa tu osób to "szkolniaki" to posługuję się językiem jakim posługuje. Mi osobiście sie śmiać chce jak to robi by was podkurwić. Pisałem to w innym dziale, język pisania podobny do autora strony geocitieshoolinfo.
trochę luzu
https://www.youtube.com/watch?v=4zo8N9MjqJE
Miał na youtube swoje 3 minuty, na kibice.net się rozkręca z dnia na dzień:)
Co do video właśnie tak widzę tego starego pierda warszawskiego
tak jak myślałem , jesteś jednak psychicznie chory...DoZo(L) pisze: 19.04.2018, 10:59Następna projekcja 'eRTeeSiaka' ...Ukochane Miasto pisze: 19.04.2018, 10:44 DoZoL czego ty człowieku chcesz??! Jakiś defekt masz w głowie? Chorobę dwubiegunową...ku*** po twoich wpisach to ja mam stany depresyjne normalnie, piszesz jak jakiś smutny czerstwy baton, niedomyty śmierdzący dziad który siedzi w domu i walczy przez kabel ze Widzewem..nie masz rodziny? Nikt Cię nie kocha? Weź se psa ze schroniska albo kup chomika lub rybki i już będzie lepiej .
Świat jest piękny ,naprawdę . Uwierz mi na słowo!
a co do jędrasa to ani nie był przywódcą ani liderem . Był bardzo ważną postacią i to jest fakt . Rozpoznawalny i na swój sposób istotny . Po tym co zrobił został na zawsze "legendą" na Widzewie. Kiedyś go karma dopadnie za to co zrobił i tyle.
wystarczy?
Wystarczy, wygrałeś tytuł 'lojtka' ... czyli przegrałeś.
Ogłaszam drugą rundę, który następny zasili bandę "umA"?
Umknęły ci czapki z gwiazdą dawida. No i teraz już nie trzeba pisać nic więcej.wycior pisze: 19.04.2018, 13:51 Sprawa druga. ŁKS siedział w Tychach z czarnuchami z Ajaxu. Jeden z drugim ćwierćinteligent obeznany w temacie i nie trzeba pisać nic więcej.
Nie ma co pisać bo nigdy nie był przywódcą liderem osoba decyzyjna w Dhw co innego w środowisku kibicowskim był znana postać jak również lider przywódca czy c*** wie kto tam jeszcze ale nigdy w Dhw wbij to sobie w łebDoZo(L) pisze: 19.04.2018, 10:27Dostałeś kolejne przykłady widzewskich projekcji, wspominałem i nich wcześniej. Pozostaje mieć dystans.wawe3 pisze: 19.04.2018, 00:30To że 2/3 forum ma jak to piszesz z niego beke to nie wiem czy swiadczy to o poziomie tego forum i ich użytkownikach czy to problem leży w braku zrozumienia stylu pisania przez niego oraz poziomu wiarygodności.nie jestem jego adwokatem ani kolegą itd.co do prostowania farmazonów to zależy kto i jak na co patrzy.yurez pisze: 18.04.2018, 20:07
2/3 forum ma z niego beke lub cisnie go czy prostuje jego farmazony a Ty starasz się zrobić niego forumowego , przesmiewczego i pełnego sarkazmu profesora Miodka kibice.net .Wrzuć chłopie na luz.
Co do video właśnie tak widzę tego starego pierda warszawskiego
Również mógłbym sprostować tutaj kilka rzeczy ale po co? dałem na luz jak to napisałeś po tym jak starych wyjadaczy z forum z przed 2010,wymienili następni..
Ze swojej strony zaproponowałbym wszystkim, moim, tutejszym "psychofanom" kolejne rozwiązanie:
Kto pierwszy wpisze komentarz na tym forum, ten - 'lojtek'.
Podejmiecie wyzwanie, czy napiszecie w końcu, od kiedy konkretnie jĘDRAS przestał być na 'eRTeeSie' (zwał, jak zwał) "dowódcą/przywódcą/liderem/osobą decyzyjną"?
jestesmywaszastolica pisze: 19.04.2018, 23:23 "Jestem od samego początku członkiem DHW, czyli Destroyers Hooligans Widzew. Jest to chuligańska grupa, która została założona przez pseudokibiców Widzewa" :)
jestesmywaszastolica pisze: 20.04.2018, 00:14 widniało w aktach sprawy, które odczytał sąd ;)
ale tak po prawdzie to z wyborczą macie znacznie więcej wspólnego niż z Verlagsgruppe Passau
To dlaczego zeznał, że był od początku w DHW? Z nudów?Widzewski Charakter pisze: 20.04.2018, 09:03 jędras nie należał do DHW, był znaną postacią na RTS, ale nie był w DHW!! Wbij sobie to do łba i nie zaśmiecaj więcej tego tematu. Mniej wyborczej, bo zrobiliście fajną oprawę kiedyś na szechtera a teraz wklejacie cytaty z tego GóWna.
Ciach bajera, bo ta dyskusja do niczego nie prowadzi. U was był hanka, u nas jędras, rozkurwili się na dobrych chłopaków i brudny kutas do mordy tym ścierwom, niech zdychają cwele w męczarniach.