Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
https://www.flickr.com/photos/ur_ultras ... otostream/
Zróbcie zrzutę vandalsom na męskie spodnie , tylu was jest na stadionie a w damskich rurkach biegają
Zróbcie zrzutę vandalsom na męskie spodnie , tylu was jest na stadionie a w damskich rurkach biegają
Ojoj zajączek się zbulwersował :(
-
UltrasAvanti8
Jak to Górnik pierdoli Widzew?
Zdjęcie Malolatow z wczorajszego meczu Gornika.
https://zapodaj.net/2550643527db7.jpg.html
Zdjęcie Malolatow z wczorajszego meczu Gornika.
https://zapodaj.net/2550643527db7.jpg.html
-
NoMatterWhat
Smiesny jestes Fanatics, prujesz sie do kogos ze swojego miasta na necie. Przynajmniej tutaj mozesz sobie powyzywac, by Cie ktos uslyszal. Tak na ulicy
w swoim miescie, to inaczej moglo by sie skonczyc.
w swoim miescie, to inaczej moglo by sie skonczyc.
-
Łódzki Klub Sportowy
No bez kitu.
-
redemptorysta bosy
Z reguły mam w d**** internetowe podchody i tę całą retorykę kibicowską ale teraz to mnie zainteresowaliście. Śpiewacie "Górnik Łęczyca to ku*** i ladacznica" i palicie ich flagi, by po jakimś czasie na meczu trzymać w górze łączone szaliki tegoż Górnika z Widzewem? Wiem, ze nie minie parę godzin jak ktoś wymyśli wytłumaczenie, ale właśnie tegoż wytłumaczenia jestem ciekawy najbardziej
-
Michał1990Polska
Opel, był taki jeden klub na świecie co wszystko wygrał w jednym sezonie bez porażki. Ponoć był z Łodzi...
-
UltrasAvanti8
Sytuacja w Łęczycy teraz została naprostowana: od Małolata śmigalo się na Górnik, żeby potem jeździć na Widzew. W ostatnim czasie odklejalo się dotychczasowej ekipie Gornika,a więc zostali ustawieni przez Widzew i od teraz wszystko w Łęczycy wróciło do normy. Wszystkie akcje przeciw Gornikowi dotyczyły ludzi, którzy w tamtym czasie się na Górniku udzielały, Małolaci którzy teraz chodzą na Górnik, nie mają nic wspólnego z akcjami sprzed blisko roku, a w przyszłość będą śmigali na Widzew.
Bez odbioru odnośnie tego tematu.
Skupcie się moi drodzy byli kibice Gornika, na swoim przerzucie Zającu, który niedawno jebal lks a teraz jeździ z nimi na mecze.
Jak macie jakieś indywidualne animozje, to macie nr telefonu, ale w Łęczycy nie ma już nic do wyjaśnienia.
Bez odbioru odnośnie tego tematu.
Skupcie się moi drodzy byli kibice Gornika, na swoim przerzucie Zającu, który niedawno jebal lks a teraz jeździ z nimi na mecze.
Jak macie jakieś indywidualne animozje, to macie nr telefonu, ale w Łęczycy nie ma już nic do wyjaśnienia.
Nie ma takiego co wszystko wygrał. Może być taki, który długo nie przegrywał, ale remisy się zdarzały. Polska:Michał1990Polska pisze: 15.04.2018, 20:33 Opel, był taki jeden klub na świecie co wszystko wygrał w jednym sezonie bez porażki. Ponoć był z Łodzi...
http://gigasport.pl/2017/03/rekordy-90- ... najlepsze/ Europa: https://www.przegladsportowy.pl/pilka-n ... r#slajd-11
gość chyba podjarał się, że na mecz Łksu pojechało kilka osób z Łęczycy, które wcześniej jeździły na Widzew :D
w sumie czemu ja się dziwię, skoro sami tutaj pisali, że nie mają nic przeciwko przerzutom :)
-
NoMatterWhat
-Jebales wczesniej elkse?
-Tak, jebalem
-Ale teraz jestes anty Widzew?
-Tak, jestem
-Witamy Cie bracie.
-Tak, jebalem
-Tak, jestem
-Witamy Cie bracie.
Górnik Łęczyca znaczy Widzew
Kod: Zaznacz cały
https://www.facebook.com/wiaraspodzegara/posts/839518369572291-
Cisnę_Bekę
DoZo(L) pisze: 16.04.2018, 12:27
Jeśli jesteś niepełnoletni, to możesz nie wiedzieć, jaką funkcję pełnił jĘDRAS na 'eREeeSie', a jaką hANKA w "t'97". Szukaj, szukaj.
Jeśli można, z ciekawości, jaką rolę pełnił jędras na Widzewie? A jaką hanior na Legii? Prócz kibica oczywiście.
-
Widzewski Charakter
Ty za to przez wszystkich Widzewiaków jesteś uznawany za trolla.DoZo(L) pisze: 16.04.2018, 16:48 jĘDRAS był przez szmat czasu uznawany przez samych widzewiaków za lidera na 'eRTeeSie'. Czy zaspokoiłem twoją ciekawość?
jędras nie był w DHW, natomiast hanka był jednym z założycieli grupy Turyści 97, a później normalnie należał do TB 95. Dla kogo w tamtym czasie latał to chyba nie jest tajemnicą.
'
-
TERROR_EUDEZET
Wojny Dozo vs. Widzew ciąg dalszy.
-
piknik-owy
Ile ŁKSu w Bełchatowie i były bluzgi na meczu?
850. Były. Ale tylko na Widzew.
-
gringocwel
DoZo !!!!!?????
-
Hanior (L) tata DoZo
Co? (W imieniu syna)
-
Hustin Doffman
To ty cwelu jestes tu od szarpania druta :) nie mam zamiaru ci robić konkurencji :)
Chyba niemałą skoro wykręcił P. aferę za którą został pogoniony a po jakimś czasie ponowie przywitany :)Cisnę_Bekę pisze: 16.04.2018, 14:03DoZo(L) pisze: 16.04.2018, 12:27
Jeśli jesteś niepełnoletni, to możesz nie wiedzieć, jaką funkcję pełnił jĘDRAS na 'eREeeSie', a jaką hANKA w "t'97". Szukaj, szukaj.
Jeśli można, z ciekawości, jaką rolę pełnił jędras na Widzewie? A jaką hanior na Legii? Prócz kibica oczywiście.
-
ŻYDZEWSKIE OFIARY
Zydzewiaki dzisiaj nie wzięli leków , radzę na nich uważać!
-
Weteran1946
Ale różowe końcówki maja bol d*** z ta Łęczyca
Dobrze:) Ważne, że ty znasz i tak Cię to boli.DoZo(L) pisze: 17.04.2018, 07:05Gdybyś znał wyniki umówionych konfrontacji, to nie pisałbyś takich herezji jak posterunkowy z Widzewa.UW1908 pisze: 17.04.2018, 06:49To czekaj dalej komisarzu;) Wielka legia co zbiera smary od tych cienkich łódzkich ekip kiedy tylko jest okazja[/b]. Wypierdaj stąd.DoZo(L) pisze: 17.04.2018, 06:28
Skoro nie pamiętasz tylko sytuacji, gdy do niczego nie doszło, to bez trudu przyjdzie ci wymienić te pozostałe dwa razy (obok "Turk(a/u)" 35x86), czekamy.
-
Cisnę_Bekę
Jako Legionista na pewno znasz doskonale to, co się dzieje na Widzewie, także bezgranicznie Ci wierzę oczywiście.DoZo(L) pisze: 16.04.2018, 16:48Obie wymienione zostały obecnie zdegradowane do roli 'qrev', tylko hANKA - z 'wieczniaka', a jĘDRAS był przez szmat czasu uznawany przez samych widzewiaków za lidera na 'eRTeeSie'. Czy zaspokoiłem twoją ciekawość?Cisnę_Bekę pisze: 16.04.2018, 14:03DoZo(L) pisze: 16.04.2018, 12:27
Jeśli jesteś niepełnoletni, to możesz nie wiedzieć, jaką funkcję pełnił jĘDRAS na 'eRTeeSie', a jaką hANKA w "t'97". Szukaj, szukaj.
Jeszcze pytanie do Ciebie jako Legionisty, co to za pojęcie "wieczniaka" ? Albo spróbuj, jeśli możesz, innymi słowami, byłbym wdzięczny.
Wypisz/wymaluj raper/były żolnierz z Żrdw i Legia.NoMatterWhat pisze: 15.04.2018, 23:21 -Jebales wczesniej elkse?
-Tak, jebalem
-Tak, jestem
-Witamy Cie bracie.
-
szwadron97
Widzewiacy ma dalej kompleks rezerw Legii :-)?
-
redemptorysta bosy
Widzewski charakter - poluzuj gumkę przy kucyku bo ewidentnie ciągnie ci włosy, przez co skóra na czole ci się napręża, co w efekcie sprawia, iż zwój mózgowy ci się prostuje
Widzewiacy już nawet sobie nawzajem cisną od k****. Grubo.
-
TERROR_EUDEZET
Jak "żaden Widzew", jak to on z hWŁ ustawiał się pod zegarem.
-
Widzewski Charakter
Hustin Doffman to nie jest Widzewiak. Obstawiam, że to intor, bo ledwo co założył konto to bronił Popusia w wiadomym temacie. Można sprawdzić.
-
piknik-owy
Ile Widzewiakow z Wisla w Plocku?
Możesz podesłać foty ;) Byłem w Żyrardowie wiele razy czy to na jakiejś akcji czy choćby na turniejach, widziałem także wasz skład i i tedków z wami, ciekawe dokąd jechali skoro przy okazji was odwozili? ;) I nie mów, że sobie radzicie bo wy praktycznie nie macie osób do bicia, poza jednostkami. Zresztą nawet w innym temacie twój kolega po szalu z Sochaczewa stwierdził, że Widzew jest lepszy jakościowo i rządzi. Co do pana R. to tak sobie nazwałem go liderkiem, nie wiem kim tam u was jest i nie interesuje mnie to. Ale skoro typ prowadzi doping na wyjeździe, to raczej nie jest zwykłym kibicem ;)Żyrardów pisze: 18.04.2018, 20:39 Zdjęcia kolegów są :) poza tym jakoś się z tym nie kryją "że kiedyś jeździli na Legię", zapytaj przy okazji następnego meczu :)
Eskortować na mecz i po meczu? Chyba zbyt dużo propagandy kolegów po szalu:) Sprawy pana "R" nie poruszam, skoro jest "liderem" według Ciebie..(chociaż wątpię żebyś wiedział co się dzieje w Żyrardowie poza informacjami od kolegów) A czy koledzy się ostatnio nie pochwalili jak to spotkali się z Młodymi kolegami z zza miedzy... ? :D
PS. Możesz przewinąć o tym typie z Węgier i o tej akcji z młodymi, zapytam ;)
Pique radzimy sobie ale nigdzie nie napisałem, że jesteśmy lepsi. Sam jestem zdania, że jakościowo Widzew w Żyrardowie ma lepszą ekipę natomiast ilościowo korzyść jest po stronie Legii.. reszta na priv ;)Pique pisze: 18.04.2018, 21:50Możesz podesłać foty ;) Byłem w Żyrardowie wiele razy czy to na jakiejś akcji czy choćby na turniejach, widziałem także wasz skład i i tedków z wami, ciekawe dokąd jechali skoro przy okazji was odwozili? ;) I nie mów, że sobie radzicie bo wy praktycznie nie macie osób do bicia, poza jednostkami. Zresztą nawet w innym temacie twój kolega po szalu z Sochaczewa stwierdził, że Widzew jest lepszy jakościowo i rządzi. Co do pana R. to tak sobie nazwałem go liderkiem, nie wiem kim tam u was jest i nie interesuje mnie to. Ale skoro typ prowadzi doping na wyjeździe, to raczej nie jest zwykłym kibicem ;)Żyrardów pisze: 18.04.2018, 20:39 Zdjęcia kolegów są :) poza tym jakoś się z tym nie kryją "że kiedyś jeździli na Legię", zapytaj przy okazji następnego meczu :)
Eskortować na mecz i po meczu? Chyba zbyt dużo propagandy kolegów po szalu:) Sprawy pana "R" nie poruszam, skoro jest "liderem" według Ciebie..(chociaż wątpię żebyś wiedział co się dzieje w Żyrardowie poza informacjami od kolegów) A czy koledzy się ostatnio nie pochwalili jak to spotkali się z Młodymi kolegami z zza miedzy... ? :D
PS. Możesz przewinąć o tym typie z Węgier i o tej akcji z młodymi, zapytam ;)
-
Łksdbwa1908
Gdyby was nie ruszały te wypociny to żaden z was by mu nie odpowiadał proste? Proste.
Z relacji "Jędrasa" wynikało, że nie należał do bojówki Destroyers Hooligans Widzew i że raczej nie brał udziału w krwawych ustawkach. Ich przebieg znał głównie ze słyszenia.
Czytaj więcej: http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/38 ... ,id,t.html
Myślę że to kończy ten temat.
Czytaj więcej: http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/38 ... ,id,t.html
Myślę że to kończy ten temat.
Zostawcie ich , wiedzą przecież " lepiej " , kopanie się z koniem nie jest dobrym wyborem.
Niech żyją tym co przeczytają w gazecie czy kibice net
Niech żyją tym co przeczytają w gazecie czy kibice net
-
TERROR_EUDEZET
Ja mam taką propozycję dla Ciebie Dozo, nie do odrzucenia.
Mianowicie, weź Ty się wybierz na mecz Widzewa, do Łodzi, opłacę Ci bilety, lub zwrócę za benzynę. Pójdziesz pod zegar i tam na pewno znajdziesz kogoś kto mógłby Ci odpowiedzieć na Twoje pytania dotyczące DHW.
Mianowicie, weź Ty się wybierz na mecz Widzewa, do Łodzi, opłacę Ci bilety, lub zwrócę za benzynę. Pójdziesz pod zegar i tam na pewno znajdziesz kogoś kto mógłby Ci odpowiedzieć na Twoje pytania dotyczące DHW.
TRUDNE SPRAWY CO PRZYWĘDROWAŁY NAM Z WARSZAWY :)

-
showmustgoon
Ile person z kibicowskiego TOP3 na meczu swojej sponsorki z Wronek w Lubinie?