Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Widzewski Charakter

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Widzewski Charakter » 18.04.2018, 07:25

Hustin Doffman to nie jest Widzewiak. Obstawiam, że to intor, bo ledwo co założył konto to bronił Popusia w wiadomym temacie. Można sprawdzić.

iparts.pl
Żyrardów

Post autor: Żyrardów » 18.04.2018, 16:00

Pique pisze:
17.04.2018, 15:27
Beha pisze:
17.04.2018, 10:33
NoMatterWhat pisze:
15.04.2018, 23:21
-Jebales wczesniej elkse?
-Tak, jebalem
-Ale teraz jestes anty Widzew?
-Tak, jestem
-Witamy Cie bracie.
Wypisz/wymaluj raper/były żolnierz z Żrdw i Legia.
Kłamstwo powielane 100 razy w końcu stanie się prawdą. No ale coś trzeba wymyślić, gdy w Żyrardowie ciągle wasi dostają po pyskach, tracą barwy a liderek pan R. wypiera się kibicowania, by później siedzieć na płocie i prowadzić doping :)
Zapytaj może starszego brata zainteresowanego kogo chciał wyrzucić przez okno a z tym ciągłym dostawaniem po pyskach to przesadziłeś albo koledzy nie mówią wszystkiego..
Poza tym popytaj kolegów kto ich tam teraz trenuje w tej Gorilli a wcześniej jeździł na Legię ewentualnie o kolegę urodzonym na Węgrzech :)

Hipokryzją trącą krzyki i żale widzewiaków na temat przyjmowaniu przerzutów w swoje szeregi :D

piknik-owy

Post autor: piknik-owy » 18.04.2018, 17:20

Ile Widzewiakow z Wisla w Plocku?

Pique

Post autor: Pique » 18.04.2018, 19:02

Żyrardów pisze:
18.04.2018, 16:00
Zapytaj może starszego brata zainteresowanego kogo chciał wyrzucić przez okno a z tym ciągłym dostawaniem po pyskach to przesadziłeś albo koledzy nie mówią wszystkiego..
Poza tym popytaj kolegów kto ich tam teraz trenuje w tej Gorilli a wcześniej jeździł na Legię ewentualnie o kolegę urodzonym na Węgrzech :)

Hipokryzją trącą krzyki i żale widzewiaków na temat przyjmowaniu przerzutów w swoje szeregi :D
Skoro jeździł na Ł3 to pewnie są jakieś zdjęcia z meczów :) A skoro przesadzam z biciem was to czemu muszą przyjeżdżać tedki z Sochaczewa i Warszawy nie raz eskortować was na mecz i po meczu? :) O panu R. już nic nie napisałeś, ale rozumiem, że ciężko o sobie pisać ;)

60sekund

Post autor: 60sekund » 18.04.2018, 19:43

wawe3 pisze:
17.04.2018, 09:33
facet z Warszawy piszę takim językiem pełnym metafory, sarkazmu, że dla niektórych jest to na tyle niezrozumiałe że dostają piany na ustach a jedyne na co stać przeciwników typa o nicku DoZo to wulgaryzmy i teksty którym posługiwało się jak było się w wieku 17 lat i po co wam to?facet o nicku Hustin Doffman dobrze napisał, facet rozwala was na łopatki. a że wiedzę facet ma to jego plus,a wy naiwniaki myślicie że będzie wam przedstawiał wszystko jak na dłoni, a że on wyczuwa że połowa tu osób to "szkolniaki" to posługuję się językiem jakim posługuje. Mi osobiście sie śmiać chce jak to robi by was podkurwić. Pisałem to w innym dziale, język pisania podobny do autora strony geocitieshoolinfo.
trochę luzu

https://www.youtube.com/watch?v=4zo8N9MjqJE
Miał na youtube swoje 3 minuty, na kibice.net się rozkręca z dnia na dzień:)

yurez

Post autor: yurez » 18.04.2018, 20:07

60sekund pisze:
18.04.2018, 19:43
wawe3 pisze:
facet z Warszawy piszę takim językiem pełnym metafory, sarkazmu, że dla niektórych jest to na tyle niezrozumiałe że dostają piany na ustach a jedyne na co stać przeciwników typa o nicku DoZo to wulgaryzmy i teksty którym posługiwało się jak było się w wieku 17 lat i po co wam to?facet o nicku Hustin Doffman dobrze napisał, facet rozwala was na łopatki. a że wiedzę facet ma to jego plus,a wy naiwniaki myślicie że będzie wam przedstawiał wszystko jak na dłoni, a że on wyczuwa że połowa tu osób to "szkolniaki" to posługuję się językiem jakim posługuje. Mi osobiście sie śmiać chce jak to robi by was podkurwić. Pisałem to w innym dziale, język pisania podobny do autora strony geocitieshoolinfo.
trochę luzu

2/3 forum ma z niego beke lub cisnie go czy prostuje jego farmazony a Ty starasz się zrobić niego forumowego , przesmiewczego i pełnego sarkazmu profesora Miodka kibice.net .Wrzuć chłopie na luz.
Co do video właśnie tak widzę tego starego pierda warszawskiego

Żyrardów

Post autor: Żyrardów » 18.04.2018, 20:39

Pique pisze:
18.04.2018, 19:02
Żyrardów pisze:
18.04.2018, 16:00

Skoro jeździł na Ł3 to pewnie są jakieś zdjęcia z meczów :) A skoro przesadzam z biciem was to czemu muszą przyjeżdżać tedki z Sochaczewa i Warszawy nie raz eskortować was na mecz i po meczu? :) O panu R. już nic nie napisałeś, ale rozumiem, że ciężko o sobie pisać ;)
Zdjęcia kolegów są :) poza tym jakoś się z tym nie kryją "że kiedyś jeździli na Legię", zapytaj przy okazji następnego meczu :)
Eskortować na mecz i po meczu? Chyba zbyt dużo propagandy kolegów po szalu:) Sprawy pana "R" nie poruszam, skoro jest "liderem" według Ciebie..(chociaż wątpię żebyś wiedział co się dzieje w Żyrardowie poza informacjami od kolegów) A czy koledzy się ostatnio nie pochwalili jak to spotkali się z Młodymi kolegami z zza miedzy... ? :D

Pique

Post autor: Pique » 18.04.2018, 21:50

Żyrardów pisze:
18.04.2018, 20:39
Zdjęcia kolegów są :) poza tym jakoś się z tym nie kryją "że kiedyś jeździli na Legię", zapytaj przy okazji następnego meczu :)
Eskortować na mecz i po meczu? Chyba zbyt dużo propagandy kolegów po szalu:) Sprawy pana "R" nie poruszam, skoro jest "liderem" według Ciebie..(chociaż wątpię żebyś wiedział co się dzieje w Żyrardowie poza informacjami od kolegów) A czy koledzy się ostatnio nie pochwalili jak to spotkali się z Młodymi kolegami z zza miedzy... ? :D
Możesz podesłać foty ;) Byłem w Żyrardowie wiele razy czy to na jakiejś akcji czy choćby na turniejach, widziałem także wasz skład i i tedków z wami, ciekawe dokąd jechali skoro przy okazji was odwozili? ;) I nie mów, że sobie radzicie bo wy praktycznie nie macie osób do bicia, poza jednostkami. Zresztą nawet w innym temacie twój kolega po szalu z Sochaczewa stwierdził, że Widzew jest lepszy jakościowo i rządzi. Co do pana R. to tak sobie nazwałem go liderkiem, nie wiem kim tam u was jest i nie interesuje mnie to. Ale skoro typ prowadzi doping na wyjeździe, to raczej nie jest zwykłym kibicem ;)

PS. Możesz przewinąć o tym typie z Węgier i o tej akcji z młodymi, zapytam ;)

Żyrardów

Post autor: Żyrardów » 18.04.2018, 22:09

Pique pisze:
18.04.2018, 21:50
Żyrardów pisze:
18.04.2018, 20:39
Możesz podesłać foty ;) Byłem w Żyrardowie wiele razy czy to na jakiejś akcji czy choćby na turniejach, widziałem także wasz skład i i tedków z wami, ciekawe dokąd jechali skoro przy okazji was odwozili? ;) I nie mów, że sobie radzicie bo wy praktycznie nie macie osób do bicia, poza jednostkami. Zresztą nawet w innym temacie twój kolega po szalu z Sochaczewa stwierdził, że Widzew jest lepszy jakościowo i rządzi. Co do pana R. to tak sobie nazwałem go liderkiem, nie wiem kim tam u was jest i nie interesuje mnie to. Ale skoro typ prowadzi doping na wyjeździe, to raczej nie jest zwykłym kibicem ;)

PS. Możesz przewinąć o tym typie z Węgier i o tej akcji z młodymi, zapytam ;)
Pique radzimy sobie ale nigdzie nie napisałem, że jesteśmy lepsi. Sam jestem zdania, że jakościowo Widzew w Żyrardowie ma lepszą ekipę natomiast ilościowo korzyść jest po stronie Legii.. reszta na priv ;)

TERROR_EUDEZET

Post autor: TERROR_EUDEZET » 19.04.2018, 00:09

"Byłem w Żyrardowie wiele razy czy to na jakiejś akcji czy choćby na turniejach"
Chyba ku*** w Fifę 18 turnieju. Ja jebe, on dalej wierzy, że jest liderem jakieś bojówki.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI

wawe3

Post autor: wawe3 » 19.04.2018, 00:30

yurez pisze:
18.04.2018, 20:07
60sekund pisze:
18.04.2018, 19:43
wawe3 pisze:
trochę luzu

2/3 forum ma z niego beke lub cisnie go czy prostuje jego farmazony a Ty starasz się zrobić niego forumowego , przesmiewczego i pełnego sarkazmu profesora Miodka kibice.net .Wrzuć chłopie na luz.
To że 2/3 forum ma jak to piszesz z niego beke to nie wiem czy swiadczy to o poziomie tego forum i ich użytkownikach czy to problem leży w braku zrozumienia stylu pisania przez niego oraz poziomu wiarygodności.nie jestem jego adwokatem ani kolegą itd.co do prostowania farmazonów to zależy kto i jak na co patrzy.
Również mógłbym sprostować tutaj kilka rzeczy ale po co? dałem na luz jak to napisałeś po tym jak starych wyjadaczy z forum z przed 2010,wymienili następni..

Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto » 19.04.2018, 10:44

DoZoL czego ty człowieku chcesz??! Jakiś defekt masz w głowie? Chorobę dwubiegunową...ku*** po twoich wpisach to ja mam stany depresyjne normalnie, piszesz jak jakiś smutny czerstwy baton, niedomyty śmierdzący dziad który siedzi w domu i walczy przez kabel ze Widzewem..nie masz rodziny? Nikt Cię nie kocha? Weź se psa ze schroniska albo kup chomika lub rybki i już będzie lepiej .
Świat jest piękny ,naprawdę . Uwierz mi na słowo!

a co do jędrasa to ani nie był przywódcą ani liderem . Był bardzo ważną postacią i to jest fakt . Rozpoznawalny i na swój sposób istotny . Po tym co zrobił został na zawsze "legendą" na Widzewie. Kiedyś go karma dopadnie za to co zrobił i tyle.
wystarczy?

wycior

Post autor: wycior » 19.04.2018, 11:08

W Łęczycy nie szanują swojego klubu Górnik, na rzecz parchów z widzewu.
Służy im tylko „aby małolaci, którzy jeszcze do Łodzi jeździć nie mogą, oswajali się ze stadionowym klimatem.”

Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto » 19.04.2018, 11:21

DoZo(L) pisze:
19.04.2018, 10:59
Ukochane Miasto pisze:
19.04.2018, 10:44
DoZoL czego ty człowieku chcesz??! Jakiś defekt masz w głowie? Chorobę dwubiegunową...ku*** po twoich wpisach to ja mam stany depresyjne normalnie, piszesz jak jakiś smutny czerstwy baton, niedomyty śmierdzący dziad który siedzi w domu i walczy przez kabel ze Widzewem..nie masz rodziny? Nikt Cię nie kocha? Weź se psa ze schroniska albo kup chomika lub rybki i już będzie lepiej .
Świat jest piękny ,naprawdę . Uwierz mi na słowo!

a co do jędrasa to ani nie był przywódcą ani liderem . Był bardzo ważną postacią i to jest fakt . Rozpoznawalny i na swój sposób istotny . Po tym co zrobił został na zawsze "legendą" na Widzewie. Kiedyś go karma dopadnie za to co zrobił i tyle.
wystarczy?
Następna projekcja 'eRTeeSiaka' ...
Wystarczy, wygrałeś tytuł 'lojtka' ... czyli przegrałeś.
Ogłaszam drugą rundę, który następny zasili bandę "umA"?
tak jak myślałem , jesteś jednak psychicznie chory...
ty to dopiero msz projekcje!

mądrala

Post autor: mądrala » 19.04.2018, 12:30

A wystarczyłoby tego trola-niedorajdę ignorować, to każdy się w z nim w dyskusje wdaje i później są efekty.

Vincentus

Post autor: Vincentus » 19.04.2018, 13:16

To temat ''Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko'' czy ''DoZo''? Bo za chwile całe rozprawki zaczniecie na temat typa pisać. Już było wiele razy pisane, żeby wyjebać ten śmietnik, bo od dawna trudno się tutaj doszukać jakichkolwiek merytorycznych wpisów. Jedna wielka trollownia, nic więcej. No nic, bawcie się.
RTS&HKS

wycior

Post autor: wycior » 19.04.2018, 13:51

Sprawa druga. ŁKS siedział w Tychach z czarnuchami z Ajaxu. Jeden z drugim ćwierćinteligent obeznany w temacie i nie trzeba pisać nic więcej.

Widzewski Charakter

Post autor: Widzewski Charakter » 19.04.2018, 15:39

wycior pisze:
19.04.2018, 13:51
Sprawa druga. ŁKS siedział w Tychach z czarnuchami z Ajaxu. Jeden z drugim ćwierćinteligent obeznany w temacie i nie trzeba pisać nic więcej.
Umknęły ci czapki z gwiazdą dawida. No i teraz już nie trzeba pisać nic więcej.

DoZo, ty myślisz że kogoś ruszają te twoje wypociny? Ośmieszasz się z każdym kolejnym wpisem łachu, więc komu przynosisz wstyd? Widzewowi czy sobie i pozostałym legionistom z tego forum?

Łksdbwa1908

Post autor: Łksdbwa1908 » 19.04.2018, 16:58

Gdyby was nie ruszały te wypociny to żaden z was by mu nie odpowiadał proste? Proste.

esgrts1

Post autor: esgrts1 » 19.04.2018, 21:34

DoZo(L) pisze:
19.04.2018, 10:27
wawe3 pisze:
19.04.2018, 00:30
yurez pisze:
18.04.2018, 20:07

To że 2/3 forum ma jak to piszesz z niego beke to nie wiem czy swiadczy to o poziomie tego forum i ich użytkownikach czy to problem leży w braku zrozumienia stylu pisania przez niego oraz poziomu wiarygodności.nie jestem jego adwokatem ani kolegą itd.co do prostowania farmazonów to zależy kto i jak na co patrzy.
Również mógłbym sprostować tutaj kilka rzeczy ale po co? dałem na luz jak to napisałeś po tym jak starych wyjadaczy z forum z przed 2010,wymienili następni..
Dostałeś kolejne przykłady widzewskich projekcji, wspominałem i nich wcześniej. Pozostaje mieć dystans.

Ze swojej strony zaproponowałbym wszystkim, moim, tutejszym "psychofanom" kolejne rozwiązanie:
Kto pierwszy wpisze komentarz na tym forum, ten - 'lojtek'.
Podejmiecie wyzwanie, czy napiszecie w końcu, od kiedy konkretnie jĘDRAS przestał być na 'eRTeeSie' (zwał, jak zwał) "dowódcą/przywódcą/liderem/osobą decyzyjną"?
Nie ma co pisać bo nigdy nie był przywódcą liderem osoba decyzyjna w Dhw co innego w środowisku kibicowskim był znana postać jak również lider przywódca czy c*** wie kto tam jeszcze ale nigdy w Dhw wbij to sobie w łeb

ZaRzeWek

Post autor: ZaRzeWek » 19.04.2018, 23:08

Z relacji "Jędrasa" wynikało, że nie należał do bojówki Destroyers Hooligans Widzew i że raczej nie brał udziału w krwawych ustawkach. Ich przebieg znał głównie ze słyszenia.

Czytaj więcej: [link]

Myślę że to kończy ten temat.

yurez

Post autor: yurez » 20.04.2018, 00:55

Zostawcie ich , wiedzą przecież " lepiej " , kopanie się z koniem nie jest dobrym wyborem.
Niech żyją tym co przeczytają w gazecie czy kibice net

mądrala

Post autor: mądrala » 20.04.2018, 08:51

Dozo, W**********.

Terroor

Post autor: Terroor » 20.04.2018, 08:55

On z Was beke ciśnie,podpuszcza Was, a Wy jak takie stado baranów mu odpisujecie.

Widzewski Charakter

Post autor: Widzewski Charakter » 20.04.2018, 09:03

jędras nie należał do DHW, był znaną postacią na RTS, ale nie był w DHW!! Wbij sobie to do łba i nie zaśmiecaj więcej tego tematu. Mniej wyborczej, bo zrobiliście fajną oprawę kiedyś na szechtera a teraz wklejacie cytaty z tego GóWna.

Ciach bajera, bo ta dyskusja do niczego nie prowadzi. U was był hanka, u nas jędras, rozkurwili się na dobrych chłopaków i brudny kutas do mordy tym ścierwom, niech zdychają cwele w męczarniach.

Seth Gecko
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Seth Gecko » 20.04.2018, 09:31

jestesmywaszastolica pisze:
19.04.2018, 23:23
"Jestem od samego początku członkiem DHW, czyli Destroyers Hooligans Widzew. Jest to chuligańska grupa, która została założona przez pseudokibiców Widzewa" :)
20.04.2018, 00:14
widniało w aktach sprawy, które odczytał sąd ;)

ale tak po prawdzie to z wyborczą macie znacznie więcej wspólnego niż z Verlagsgruppe Passau
Widzewski Charakter pisze:
20.04.2018, 09:03
jędras nie należał do DHW, był znaną postacią na RTS, ale nie był w DHW!! Wbij sobie to do łba i nie zaśmiecaj więcej tego tematu. Mniej wyborczej, bo zrobiliście fajną oprawę kiedyś na szechtera a teraz wklejacie cytaty z tego GóWna.

Ciach bajera, bo ta dyskusja do niczego nie prowadzi. U was był hanka, u nas jędras, rozkurwili się na dobrych chłopaków i brudny kutas do mordy tym ścierwom, niech zdychają cwele w męczarniach.
To dlaczego zeznał, że był od początku w DHW? Z nudów?
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...

Terroor

Post autor: Terroor » 20.04.2018, 10:06

Był, nie był, to i tak frajer j**** go.

maxforte

Post autor: maxforte » 20.04.2018, 10:08

a tak na logike co mógł grubas powiedzieć zeby uwiarygodnic swoje historie? 'nie jestem w DHW ale cos tam wiem' ? dziwie sie ze niektory cymbały w tej kwestii na sile sie czegos doszukują. ich zrodlem wiedzy jest albo wyborcza albo konfident. grubo

grubyw

Post autor: grubyw » 20.04.2018, 10:17

Człowieku jedras był tak przecpany i przepity że się poodklejalo jak coniektorym tutaj i wmawianie że on w ekipie karty rozdawał to już przesada nawet na kadrze z irolami mało co by dostał po pysku od pewnej osoby był może duzy i się w oczy rzucał coś tam krzyknął na gnieździe jak by ktoś był jasnowidzem to był by pogoniony za wczasu i nikt tu to nie wybiela tak jak rudzika itp

yurez

Post autor: yurez » 20.04.2018, 10:35

Pamietam historie jak jechalismy na wyjazd CHYBA do Włocławka na mecz z Kujawiakiem plus minus 12-13 lat temu ( nie dopierdalac sie o rok w te czy w te ) , ekipa siedziala gdzies na tylach lub przodach i tam sie zbierali zeby siedziec w jednym miejscu , grubas wbijał do kumpli do przedzialu , i nawet wtedy w zartach do niego ktos rzucil ze tutaj ''sportowcy'' wiec dla Jedrusia nie ma miejsca.
W drodze powrotnej juz tak smiesznie nie bylo , bo grubas z kumplem za duzo wypili , poklocili sie miedzy soba o jakas panne i inne tematy ,ale motyw przewodni byl ten pierwszy, frajer wyjebal z partyzanta kumplowi a ze ten byl polowe lzejszy od niego , stracil przytomnosc po czym zlapal w dwie rece, podniosl do gory i wyrzucił jak worek z przedziału.
Koncowka jego dzialanosci na RTSie tez do dobrych nie nalezala , typ siedzial tylko w chalupie pil i cpal z zonka rozne rzeczy.
Dopisujcie swoje teorie sobie niektorzy , ale pmietajcie ze to sa tylko wasze teorie czy domysly

Cees

Post autor: Cees » 20.04.2018, 11:57

z cały szacunkiem dla CWKSu ale czytając wypowiedzi wpisujących sie tutaj ich kibiców, może sie wydawac że jak przegrywają to w zasadzie nie przegrywają, jak wygrywają to w zasadzie ze wszystkimi i nie ma na nic mocnych a Polsce i Eupropie a już wisienka na torcie jest polemika odnośnie frajerów z ich i innych ekip. Wynika z tego że nawet frajerów mają "fajniejszych"

WM'87

Post autor: WM'87 » 20.04.2018, 12:23

Lech zrobil Legia gwizdala ;)

Beha

Post autor: Beha » 20.04.2018, 12:47

Cees pisze:
20.04.2018, 11:57
z cały szacunkiem dla CWKSu ale czytając wypowiedzi wpisujących sie tutaj ich kibiców, może sie wydawac że jak przegrywają to w zasadzie nie przegrywają, jak wygrywają to w zasadzie ze wszystkimi i nie ma na nic mocnych a Polsce i Eupropie a już wisienka na torcie jest polemika odnośnie frajerów z ich i innych ekip. Wynika z tego że nawet frajerów mają "fajniejszych"
Przeczytaj wpisy swoich kolegów, potem wytykaj.
To nie chłopaki z Legii przyszli prosić o kwit na skarpety do chłopaków z Widzewa.

Pachołki Lecha, frajery Leszka Millera - niosło się z sektora Legii na Piłsudskiego nie raz...

esgrts1

Post autor: esgrts1 » 20.04.2018, 13:36

Seth Gecko pisze:
20.04.2018, 09:31
"Jestem od samego początku członkiem DHW, czyli Destroyers Hooligans Widzew. Jest to chuligańska grupa, która została założona przez pseudokibiców Widzewa" :)

ale tak po prawdzie to z wyborczą macie znacznie więcej wspólnego niż z Verlagsgruppe Passau

No ku*** a jak miał zeznać przecież cały akt oskarżenia by poszedł się j****

TERROR_EUDEZET

Post autor: TERROR_EUDEZET » 20.04.2018, 18:02

Ja mam taką propozycję dla Ciebie Dozo, nie do odrzucenia.
Mianowicie, weź Ty się wybierz na mecz Widzewa, do Łodzi, opłacę Ci bilety, lub zwrócę za benzynę. Pójdziesz pod zegar i tam na pewno znajdziesz kogoś kto mógłby Ci odpowiedzieć na Twoje pytania dotyczące DHW.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI

esgrts1

Post autor: esgrts1 » 20.04.2018, 18:05

DoZo(L) pisze:
20.04.2018, 15:13
Seth Gecko pisze:
20.04.2018, 09:31

Może dlatego, że jĘDRAS po prostu pamięta rok 1996 w odróżnieniu do młodych "dAChOwCÓW", ktorzy opisują tu wydarzenia jedynie zasłyszane od starszych znajomych.
Przypuszczam też, że jak się zorientował, że mogą mu "przybić kierownicę", to wskazał wspólników/konkurentów albo wrogów jako wybranych przez siebie po 2000 roku "kierowników" dhw.

A porównywanie jego zmienianych wyjaśnień [z "Jestem od samego początku członkiem DHW (...) DHW powstała w 1996 r." na korzystniejsze dla szefa 'eRTeeSu' (za DŁ), "że nie należał do bojówki Destroyers Hooligans Widzew, że raczej nie brał udziału w krwawych ustawkach, a ich przebieg znał głównie ze słyszenia"] na siłę do "bajek" hANKI (gdzie sprawy STARUCHa itp. czy kibicowskiej grupy prawomocnie "poszły w kosz") jest żałosną linią obrony 'eRTeeSiaków'.
Z jednym niesposób się nie zgodzić - j**** k****, te "fajniejsze" (dla milicji) pokroju jĘDRASa i gRUDNIA ... oraz te chyba mniej szkod(L)iwe, jak hANKA.
Widzisz jak c**** wiesz jedrasowi nie chcieli przybić kierownicy idioto bo zatrzymali i oskarżenia miał za coś innego a że wiedział dużo dali mu ofertę która ku..przyjęła zresztą niektórych to pomówił tak jak napisałeś może i wrodzy i może dlatego ale wkoncu zrozum on nie należał do grupy Dhw nikt nie zaprzecza że jako osoba był znany na Widzewie i nie tylko

60sekund

Post autor: 60sekund » 20.04.2018, 18:30

TRUDNE SPRAWY CO PRZYWĘDROWAŁY NAM Z WARSZAWY :)

Obrazek

showmustgoon

Post autor: showmustgoon » 20.04.2018, 20:34

Ile person z kibicowskiego TOP3 na meczu swojej sponsorki z Wronek w Lubinie?

wiernyioddany

Post autor: wiernyioddany » 20.04.2018, 20:56

showmustgoon pisze:
20.04.2018, 20:34
Ile person z kibicowskiego TOP3 na meczu swojej sponsorki z Wronek w Lubinie?
Ty jednak pajac jesteś...
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----

Weteran1946

Post autor: Weteran1946 » 20.04.2018, 21:04

Ustaw sie na nich to sie dowiesz rozjebundo

ODPOWIEDZ