Miałem się nie wypowiadać w temacie nowych układów mojego klubu (Wisły) ale nie da się czytać tych wypocin.
Krótko w temacie - osobiście wolałem jak było zgodę ze Śląskiem i Lechią niż układ z Ruchem.
Natomiast co do samego zerwanie zgód - to ciśnięcie po Wiśle że przez nią te zgody są zerwane jest nie na miejscu. Po pierwsze to Lechia i Śląsk je zerwały (nie Wisła). Po drugie argument że to przez bratanie się z wrogiem też jest argumentem z d*** wziętym a to dlatego że równie dobry argument w drugą stronę miała Wisła vide kontakty Śląska z Motorem - dlaczego to niby Wisła miała tolerować zgodę Śląska z klubem dla którego największą kosą jest Wisła - argument śmierci Rolika też się zdezaktualizował w stosunku do Motoru (bo o ile się nie mylę Stalowa Wola jest zgodą/układem Wisły i po ostatnim zabiciu kibica Stalówki - Wisła mogła podnieść argument że skoro Śląsk może to dlaczego Wisła nie. To tylko moje odniesienie się do argumentów Śląska i Lechii i ich powodów do zerwania zgody - tak jak pisałem osobiście bardzo żałuję że zostały zerwane zgody z nimi.
Jesteś kibicem Wisły, jeździsz na wyjazdy i nie wiesz co łączy Stalówke i Wisłe? Nie ośmieszaj się lepiej. Moze jakieś drobne kontakty są, ale to jedynie przez Lonie, więc argument upadł. Po 2, wiesz czemu Lechia zerwała zgode? Bo dowiedziała się że sharakany planujązerwać zgodę ze Śląskiem za plecami na rzecz Ruchu. Lechia jako honorowa ekipa odpuliła "Wiernych"
Co do Ruchu to nie mam żadnych odczuć do tego klubu i ich kibiców (ostatnie przez kilka lat - jeżdżę na pojedyncze wyjazdy teraz i akurat na Ruchu byłem kilka lat temu ostatnio - ale zawsze uważałem ich konkretną ekipę i pamiętam jeszcze czasy jak była poprzednia zgoda z nimi.
No tak, przecież był neutral nie kosa. A te wszystkie grafy anty, oprawy i przyśpiewki to tylko tak dla kamuflażu, w ramach żarciku.
Teraz co do grafów na Czerwonym Prądniku jeszcze jedno zdanie - nawet jak to były barwy Lechii to nic nie znaczy że jakiegoś małolata poniosło - ważne jest że został naprostowany i wszystko wróciło na właściwe tory. Najciekawszym jest żas to że najwięcej do powiedzenia mają kibice Cracovii w tym temacie (polecam zajmijcie się porządkami u siebie, a nie fotografowaniem grafów Wisły - jak jesteście tacy mocni - to czemu nie przestrzeliliście tego grafu tylko fotografie żeście robili ? STRACH ? - swoją drogą nie rozumiem wymyślania w tym temacie jakiś dziwnych teorii przez Wiślaków - napisali by że poniosło kogoś i zostało skorygowane jak trzeba.
Tak tak, poniosło małolata który ma dostęp do oficjalnego profilu Prądnika Czerwonego... Nie rozumiesz ze na początku pojawiło się zdjęcie wersji z Lechią, które w kilka minu zniknęło i pojawiło się kolejne? Więc albo to "małolat" wrzucił albo osoba decyzyjna z PC. Nie jestem z Cracovii, ale to zdjęcie zo hula po necie nie jest wcale od nich, ale od Was. Pokaż mi które osoby z tego wątku są za Cracovią, bo ja kojarzę tylko jedną osobę o nicku NowaHuta czy jakoś tak, i zbyt wiarygodnie on nie wygląda.
Co do atrakcji na reprezentacji już dawno po pakcie antysprzętowym pamiętam harce Ruchu z triadą na meczu ze Szwecją na stadionie Śląskim - więc z jednej strony piszecie że kilka lat to już się nie liczy z drugiej strony nie pamiętacie o starych sprawach już nie wspominając o wyczynach Legii w stosunku do Polonii.
Na koniec do zarzutu do bratania się ze swoimi kosami - to po pierwsze Ruch nie był żadną główną kosą (tym bardziej Widzew), w przeciwieństwie do zgody KSGGKS czy nawet Lech-ŁKS. Więc zarzucanie braku honoru polecam zacząć od tamtych ekip.
Więc jak to nie byłą wielka kosa, to czemu tak jak wspomniałem były grafy , przyśpiewki i oprawy anty?
Na koniec jak nie wiesz ocb, to się nie wpierdalaj. Bo nie oczyścisz honoru klubu na tym forum. Bez pozdrowień.