_A_ pisze:Nie patrząc na to, jak to forum się stoczyło strasznie.. dla mnie powinien istnieć tylko temat relacje , jeśli chodzi o nowe cotygpodniowe tematy . Bez żadnych komentarzy przedmeczowych i pomeczowych. Innego wyjścia już nie ma.
Szczerze mówiąc to wchodze tu poczytać TYLKO RELACJE, reszta mnie gówno obchodzi
Sam temat można poczytać. Czasem nieźle można sie uśmiechnąć. Jednak ja nie widzę potrzeby wchodzenia w polemikę z osobami co próbują dowartościować siebie i swoją ekipę na necie zamiast pokazać się w rzeczywistości.
Pozatym czytając trochę te forum mozna znaleźć kilka osób kumatych ze różnych ekip którzy piszą w miarę obiektywnie i na podstawie ich wypowiedzi ogarniac biezace sprawy kibicowskie.
pasikonik pisze:a ja nie rozumiem po co ta napinka ze strony ŁKSu. Jaga jaka jest kazdy wie i juz. Jak nie lubia jakies druzyny to pozniej z piana na ustach bialostockie dzieciaki pisza ostre posty na kibice.net byle osmieszyc i tyle. Taka mentalnosc. Nie ma sensu zasmiecac forum.
Z kibicowskim pozdrowieniem - Pasikonik.
A tobie wystarczaja oczywiscie wpisy malolatow z kibice.net do oceny mentalnosci ekipy i jaka to ona jest. Zeby tego byll malo - kazdy o tym wie i juz
19(W)47 pisze:ku***,co tydzien neo dzieci pierdola glupoty i tyle..Wezcie skonczcie juz ta bezsensowna polemike,bo zal dupe sciska..Co tydzien,jakies glupie licytacje o c*** wie o co..Wezcie dzieci idzcie na czat na onet i tam sobie przytaczajcie wasze argumenty,bo juz sie nie da tego czytac..
PS.Obiektywnie powiem,ze wyglada to tak,ze Jaga 'jedzie' na awansie sportowym,ciekawe tylko jak dlugo utrzymaja taka forme,bo odnosze wrazenie,ze wielu tam kibicow sukcesu.Rodowici jak widac potwierdzaja,ze sa w cieniu lokalnego rywala.Wedlug mnie ani Jaga,ani Lodzki KS nie zasluguja na grupe A(mam na mysli ranking TMK).
To zle odnosisz wrazenie,kibicow sukcesu na Jadze jest malo,a jezeli sa,to na LKS za duzo ich nie bylo,srednia frekwencja Jagi to 7 000,wiec?...Dlaczego Jaga nie zasluguje na grupe A?Mozesz rozwinac
Radog78 pisze:Pobili się znowu między sobą, jednego przekopali i podarłi pszczółkę a ten i tak sobie kupił nową. Ale klimaty normalnie jak u ruskich
Nie wyrobie
Skopiował wypowiedź z naszego forum
Sytuacja wogóle nie miała podłoża kibicowskiego i pisze takie głupoty
A mnie np: śmieszył gość u was na inauguracji I ligi sezon temu, jak typ zamiast do dentysty przyszedł z całą obadanżowaną i napuchniętą mordą. Wyglądał gorzej niz podpity rusek
mamy pytanko do kibiców Górnika co ciekawego sie działo podczas waszego postoju w Lesznie bo jadąc pociągiem jakieś 20min po was kanar nam opowiadał że była jakaś awantura i przekopaliście sokistów
na meczu u nas wspaniała atmosfera,mieliśmy na krytej orkiestre-Brawo!!! widac ,że Klub Kibica ITI rozkręca się.Żyleta nie dopingowała bo młyn przeniosl sie na krytą ,a na żylecie siedzą pikniki.Flag nie było bo nam wszystkie ukradli,ale zarząd pewnie nam uszyje nowe (oczywiście z logo ITI).Była również oprawa na Żylecie, chyba jedyna taka w Polsce.Wszyscy w pewnym momencie podnieśli niewidzialne ale przede wszystkim bezpieczne race..Mamy nadzieje ,że mecz oglądało sie podobnie do słynego "teatru marzeń" na old traford bo staraliśmy sie po każdej akcji krzyczec "ooooo" i głośno bic brawo.
A tak poważnie to każdy kto zna naszą sytuację wie dlaczego nie było flag i dopingu na Żylecie.
Co do gosci to 0.
Do wszystkich Pajacy wyzywających OD dzieci Onetu nauczyliscie sie nowego okreslenia ?? widze ze od jakiegos czasu jak nie wyzywacie od dzieci neo to teraz onetowcy.
Sory za off topic ale dość mam czytania wyzywania sie od onetowcow , Masz coś do typa napisz mu na PW a nie wymyślasz od onetowców sami nie jesteście lepsi.
Nie macie nic do powiedzenia to nie piszcie a polemike prowadzcie sobie na PW
Bizard pisze:mam pytanie, Polonia Bytom caly sezon bedzie grala na stadionie Ruchu? aha i orientuje sie ktos kiedy odbedzie sie mecz Polonia Bytom - Ruch?
Ciekawie beda wygladac kibice Ruchu bedący na swoim stadionie ''goścmi'', siedząc w klatce dla gosci
Na stadionie Ruchu bedziemy grac cala runde jesienna . Na wiosne mamy juz grac na naszym stadionie . Chyba to wyjasnia ci rowniez twoje 2 pytanie .
Frekwencja,ilu gości,jeden pisze,że 80,drugi że 83.Nas słyszano w 70 minucie,Wy gwizdneliście na nas z 87,ale za to my mieliśmy pięć flag a Wy jedną.W Płocku było super bo mieli niebieskie koszulki,Zagłebie Sosnowiec chujowe,bo tylko 1000 osób,ŁKS cieńki,bo poniżej 100,ale strone na ich temat trzeba było napisać z tekstami,że kiełbaski jedli itd.Gość z Korony pisze relacje,ale drugi musi jeszcze napisać oficjalną
Jakiś oszołom pyta się dlaczego Legia bez dopingu w podpisie mając zdjęcie jednej z opraw
No ku*** mać,ile Wy lat macie,no śmiać się chce,ale zarazem wstyd i żenada.
OGARNIJCIE SIĘ LUDZIE
Złodzieje i pijacy są,kibice z Warszawy,złodziejsko przemytniczy klub,to Legia Warszawa
czemu w galerii na stronie kibiców Jagi nie bylo foty z prawdziwą ilością kibiców z Łodzi ?? To bylo zaplanowane działanie, aby potem siac napinke na forum ??
Frekwencja,ilu gości,jeden pisze,że 80,drugi że 83.Nas słyszano w 70 minucie,Wy gwizdneliście na nas z 87,ale za to my mieliśmy pięć flag a Wy jedną.W Płocku było super bo mieli niebieskie koszulki,Zagłebie Sosnowiec chujowe,bo tylko 1000 osób,ŁKS cieńki,bo poniżej 100,ale strone na ich temat trzeba było napisać z tekstami,że kiełbaski jedli itd.Gość z Korony pisze relacje,ale drugi musi jeszcze napisać oficjalną
Jakiś oszołom pyta się dlaczego Legia bez dopingu w podpisie mając zdjęcie jednej z opraw
OGARNIJCIE SIĘ LUDZIE
Fajnie od czasu do czasu poczytac komentarze normalnych ludzi
Bydgoski Piknik pisze:
czemu w galerii na stronie kibiców Jagi nie bylo foty z prawdziwą ilością kibiców z Łodzi ?? To bylo zaplanowane działanie, aby potem siac napinke na forum ??
Bo nie wszystkie fotki są jeszcze wrzucone na stronę. Są tylko te, które były umieszczane na stronce w relacji na żywo.
Nas ponad 500 osób (coś koło 510) pare osob dojechalo na wlasna reke i kupili bilety w kasie w tym około 22 kibiców Banika z flagą Opavy.
Mamy ze soba 2 flagi GieKSa On Tour,Persona Non Grata.
Z elementów ultras prezentujemy:
1 połowa:
-Baloniade w barwach Górnego Śląska i transparent (Cało Polska W Cieniu Śląska)
Doping w 1 połowie całkiem całkiem ale tylko do około 25-30 minuty potem długi przestuj
2 połowa:
-Sreberka złote oraz zielone a na nich sekto-proporczyk GKSy
doping w 2 połowie mizerny tylko pod koniec meczu coś sie ożywił
mieliśmy jeszcze jeden element do zaprezentowania ale
(Banik zaczyna palić flage Opavy i sie zaczyna)
Napinka przez płoty wpadają biełek kasi i spokuj my ściągamy flagi,Śląsk ściąga flagi Motoru oraz Lechii.
Co do Śląska doping (dzięki nagłośnieniu) Mieli przyzwoity co do ich horeo to takie proste
napewno ich stać na więcej majaą potencjał.
Bo mi się wydaje, że to jest ŁKS ale Łomża i zdjęcie z tamtej rundy
Bydgoski Piknik pisze:
A ty tak na poważnie czy naprawde nie wiesz kto jest na zdjęciu?????
Bydgoski Piknik pisze:
A ty tak na poważnie czy naprawde nie wiesz kto jest na zdjęciu?????
ups wtopa przepraszam kibiców Jagi glupi ja glupi a jest jakies inne foto z tego meczu kibicow Łks-u gdzie jest ta grupa okolo 150 osob ?? Dzieki z gory za wklejenie
P.S. bardzo pozytywnie zaprezentował sie Plock fajna akcja z jednakowymi koszulkami do biletu
Wysoko nosząca d*** Jaga już się dowartościowała.
Udowodniliście, że nawet w "Polsce B" mogą być bardzo dobrzy kibice więc dajcie już sobie teraz spokój z waszymi wywodami.
Jesteście super, najlepsi na świecie. W końcu ktoś wam to przyznał więc spokojnie możecie przestać się napinać.