Komentarze 10-11 sierpnia + 14sierpnia Wisła - Górnik

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Sztygar

Post autor: Sztygar »

Pytanie :::: czy z jakiejś stornki da sie ściągnąc wczorajszY program ,,orange ekstraklasa,, na tvnie co był ? Z góry dzięki :!: :)
iparts.pl
fx.

Post autor: fx. »

dziś zaległy mecz Wisła - Górnik gdyby ktoś nie pamiętał

początek o 20;00 , przy Reymonta , Górnik dostał 800 biletów i prawdopodobnie wszystko wykorzystał.

transmisja w canał +
powoli_mijaj_kalisz
ban

Post autor: powoli_mijaj_kalisz »

Na C+ Zagłębie przekrzyczało Ruch mimo slabej liczby!
Kubal

Post autor: Kubal »

MKS_Korona_Kielce pisze:
Bydgoski Piknik pisze:
americanboy pisze:Obrazek

ŁKS na Jadze 8) ! :lol:

PS. sorki musiałem wstawic sie za ŁKSem
czemu w galerii na stronie kibiców Jagi nie bylo foty z prawdziwą ilością kibiców z Łodzi ?? To bylo zaplanowane działanie, aby potem siac napinke na forum ??
Kubal pisze:Czytając Wasze komentarze,jaja opadają.

Frekwencja,ilu gości,jeden pisze,że 80,drugi że 83.Nas słyszano w 70 minucie,Wy gwizdneliście na nas z 87,ale za to my mieliśmy pięć flag a Wy jedną.W Płocku było super bo mieli niebieskie koszulki,Zagłebie Sosnowiec chujowe,bo tylko 1000 osób,ŁKS cieńki,bo poniżej 100,ale strone na ich temat trzeba było napisać z tekstami,że kiełbaski jedli itd.Gość z Korony pisze relacje,ale drugi musi jeszcze napisać oficjalną :lol:
Jakiś oszołom pyta się dlaczego Legia bez dopingu w podpisie mając zdjęcie jednej z opraw :shock:
No ku*** mać,ile Wy lat macie,no śmiać się chce,ale zarazem wstyd i żenada.

OGARNIJCIE SIĘ LUDZIE :!:
Fajnie od czasu do czasu poczytac komentarze normalnych ludzi :!: :!:
Tylko z tego nicku pojawiaja sie oficjalne relacje Korony Kielce. I tylko ja mam prawo i jestem upowazniony do jej podawania.
Gdyby forum było bardziej pilnowane to została by ta oznaczona mianem "OFICJALNEJ".
Pozdrawiam i wiecej dystansu.
KORONA KIELCE

Nie wiem czy Ty jesteś upoważniony i przez kogo,ale po pierwsze kolego,nikt nie będzie pilnował czy relacje piszesz Ty czy ktoś inny,bo nie od tego są tu moderatorzy :!: Po drugie,jeżeli już taki oficjalny jesteś,to powinieneś wiedzieć,że relacja już napisana,jest jedna,i nie piszemy kolejnych ( :arrow: viewtopic.php?t=4457).A po trzecie,Twój kolega po szalu napisał relacje,ktora niczym szczególnym nie różni się od Twojej (oficjalnej),był na meczu,napisał jak było i po temacie.Jeżeli już tak Ci to przeszkadzało,to napisz chłopie PW do kolegów z CK,wypowiadającyh się na tym forum i nie zaśmiecaj tematów kolejną z rzędu relacją z meczu.

Pozdrawiam,z dystansem:

LEGIA WARSZAWA
KazoR_1987

Post autor: KazoR_1987 »

powoli_mijaj_kalisz pisze:Na C+ Zagłębie przekrzyczało Ruch mimo slabej liczby!
ziomus jak mikorfony i cala reszta badziewia byla rostawiona z 20 metrow od klatki to kogo miales slyszec :lol: tego juz w tv nie zobaczyles co ? :lol:
osfp

Post autor: osfp »

Kubal pisze:
MKS_Korona_Kielce pisze:
Bydgoski Piknik pisze: czemu w galerii na stronie kibiców Jagi nie bylo foty z prawdziwą ilością kibiców z Łodzi ?? To bylo zaplanowane działanie, aby potem siac napinke na forum ??
Fajnie od czasu do czasu poczytac komentarze normalnych ludzi :!: :!:
Tylko z tego nicku pojawiaja sie oficjalne relacje Korony Kielce. I tylko ja mam prawo i jestem upowazniony do jej podawania.
Gdyby forum było bardziej pilnowane to została by ta oznaczona mianem "OFICJALNEJ".
Pozdrawiam i wiecej dystansu.
KORONA KIELCE

Nie wiem czy Ty jesteś upoważniony i przez kogo,ale po pierwsze kolego,nikt nie będzie pilnował czy relacje piszesz Ty czy ktoś inny,bo nie od tego są tu moderatorzy :!: Po drugie,jeżeli już taki oficjalny jesteś,to powinieneś wiedzieć,że relacja już napisana,jest jedna,i nie piszemy kolejnych ( :arrow: viewtopic.php?t=4457).A po trzecie,Twój kolega po szalu napisał relacje,ktora niczym szczególnym nie różni się od Twojej (oficjalnej),był na meczu,napisał jak było i po temacie.Jeżeli już tak Ci to przeszkadzało,to napisz chłopie PW do kolegów z CK,wypowiadającyh się na tym forum i nie zaśmiecaj tematów kolejną z rzędu relacją z meczu.

Pozdrawiam,z dystansem:

LEGIA WARSZAWA
a co Ty jestes mentorem tego forum jakims? Gdyby kazdy zaznaczal kto jesy upoważniony do dawania relacji to nie byloby burdelu i nie bedziesz narzucal poszczegolnym ekipom kto od nich ma dawac oficjalne relacje. W nastepnej kolejce ktos moze rzucic jakies bzdury i kazdy bedzie lykal a tak to jest JEDNA oficjalna i na nia trzeba patrzec. Tyle
elo_melo
ban

Post autor: elo_melo »

KazoR_1987 pisze:
ziomus jak mikorfony i cala reszta badziewia byla rostawiona z 20 metrow od klatki to kogo miales slyszec :lol: tego juz w tv nie zobaczyles co ? :lol:
racja, mikrofony przeważnie są za bramkami a za bramkami przeważnie są sektory dla przyjezdnych więc jaki był doping wiedzą Ci co byli na meczu. Tak samo jak sezon do tyłu Górnik grał z Legią, na trybunach 20.000 ludzi, stałem w młynie ryk jak ch... Legii nie słychać, przychodze do domu a tata mi mówi że LEgioniści byli głośniej. TV a LIVE na stadionie to dwie inne rzeczy.
Kapi

Post autor: Kapi »

NIe koniecznie mikrofony rozstawiają przeważnie na całej długości boiska . Ale dużo zależy od gościa który siedzi w reżyserce on decyduje jak głośno puścić doping w tv a jak komentarz .
Johny84

Post autor: Johny84 »

Odpuscie sobie gadki o mikrofonach, bo to nie na temat i beda bany!

powoli_mijaj_kalisz ban, pisalem - nikogo nie interesuje jak ktos brzmi w tv.

Pzdr.
Alez

Post autor: Alez »

postuluje by zakaz pisania o jakości dopingu na podstawie relacji Tv
Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo »

Alez pisze:

Dokładnie. Johnny przestał się pierdolić z relacjami TV. Ruch opisał ze swojej perspektywy swój doping jak i frekwencję oraz Zagłębie Sosnowiec, więc nie widzę sensu ciągnięcia tego tematu.

Ile GKS Katowice dostał biletów do Zabierzowa? Narazie Katowiczanie jeżdżą rewelacyjnie, wykorzystując wszystkie dane im puly biletów :wink:
_mk_
Major

Post autor: _mk_ »

Alez pisze:

takowy zakaz już został wprowadzony, teraz za takie posty ban
Olsztynianin
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Olsztynianin »

czyzby po raz kolejny na Wisle komplet widzow? tak mi sie przynajmniej zdawalo... widac, ze coraz wiecej kibicow chodzi na mecze Wislakow i ciekaw jestem frekwencji jak otworza trybune z "Gwiazda"
cfw201

Post autor: cfw201 »

Przykro mi to pisać ale na przykładzie wiślaków widać jaki wpływ na frekwencje ma gra drużyny. W tamtym sezonie się nie wiodło to ludzi na stadionie mniej, chociaż i tak było przyzwoicie. Teraz drużyna wygrywa mecz za meczem to stadion momentalnie się zapełnia.
Fighting Dragon Tokyo

cfw201 pisze:Przykro mi to pisać ale na przykładzie wiślaków widać jaki wpływ na frekwencje ma gra drużyny. W tamtym sezonie się nie wiodło to ludzi na stadionie mniej, chociaż i tak było przyzwoicie. Teraz drużyna wygrywa mecz za meczem to stadion momentalnie się zapełnia.
Tak jest WSZĘDZIE, więc zbędny Twój komentarz. Dobrze, że Wisła gra dobrze i dużo chodzi Wiślaków, bo przynajmniej konkretna ekipa będzie nas ponownie reprezentować w Europie a piłkarze nie będą kończyć na wstępnych meczach Pucharu UEFA.
TStrusia

Post autor: TStrusia »

cfw201 pisze:Przykro mi to pisać ale na przykładzie wiślaków widać jaki wpływ na frekwencje ma gra drużyny. W tamtym sezonie się nie wiodło to ludzi na stadionie mniej, chociaż i tak było przyzwoicie. Teraz drużyna wygrywa mecz za meczem to stadion momentalnie się zapełnia.

frekwencja w tamtym, roku wg mnie byla calkiem wysoka, patrzac na poziom gry, nie wspominam juz o 6 czy 7 meczach gdzie zamykano sektor C lub byly inne ograniczenia

Pozdro
Incognito.

Post autor: Incognito. »

jamestorcida pisze:
Fighting Dragon Tokyo pisze:
Tak jest WSZĘDZIE, więc zbędny Twój komentarz. Dobrze, że Wisła gra dobrze i dużo chodzi Wiślaków, bo przynajmniej konkretna ekipa będzie nas ponownie reprezentować w Europie a piłkarze nie będą kończyć na wstępnych meczach Pucharu UEFA.
ojj kolego to ty chyba nie wiesz co mowisz . na Górnik w tamtym sezonie ktory bronił sie przed spadkiem chodziło po 15 tys a na Legii 18 tys. rok wczesniej na Legii było 20 tys a na innych 15 tys. wiec akurat w Zabrzu tak nie ma. dziekuje za uwage
Dlatego ze czesto gdy klub jest w ciezkiej sytuacji tez dochodzi do wzrostu frekfencji: Widzew, Katowcie, Zabrze, Plock...
zwierzak
Kontakt:

Post autor: zwierzak »

Fighting Dragon Tokyo pisze:Ile GKS Katowice dostał biletów do Zabierzowa? Narazie Katowiczanie jeżdżą rewelacyjnie, wykorzystując wszystkie dane im puly biletów :wink:
Nie wykorzystaliśmy maksa w Łomży. Było nas 243, a biletów dostaliśmy 286.

Na Kmitę dostaliśmy 256 biletów. Komplet będzie napewno!

Ale szczerze mówiąc to h** z takim meczem, już za tydzień Arka - ona nas zweryfikuje. Obyśmy tylko w czwartek nie dostali zakazu!
amigoksg

Post autor: amigoksg »

Wisla-Górnik

Nie mogliśmy wykorzystać pełnej puli biletow z racji zakazu którym bylismy objęci po raz drugi....w pewnym sensie.
Zakaz został zdjęty dziś rano... kolejnym pismem z pzpn.
Do Krakowa zdecydowaliśmy sie jechac niezaleznie od tego czy zakaz jest czy go nie ma, sytuacja ta jednak miala spory wplyw na nasza liczbe, ktora i tak byla dobra.

Dla kibicow Wisly a nie pamietacie jak wy spiewaliscie w najlepsze gdy w Zabrzu byla minuta ciszy?
Proponuje byscie sobie darowali ten watek.
Rudeboys72

Post autor: Rudeboys72 »

heh...pamiętam jak Wisła gwizdała na minucie ciszy poświęconej Kaziowi Deynie.... :?
Mac..

Post autor: Mac.. »

Ile w końcu było osób z Górnika??
Fighting Dragon Tokyo

zwierzak pisze:
Fighting Dragon Tokyo pisze:Ile GKS Katowice dostał biletów do Zabierzowa? Narazie Katowiczanie jeżdżą rewelacyjnie, wykorzystując wszystkie dane im puly biletów :wink:
Nie wykorzystaliśmy maksa w Łomży. Było nas 243, a biletów dostaliśmy 286.

Na Kmitę dostaliśmy 256 biletów. Komplet będzie napewno!

Ale szczerze mówiąc to h** z takim meczem, już za tydzień Arka - ona nas zweryfikuje. Obyśmy tylko w czwartek nie dostali zakazu!
Za co zakaz? Z tego co mi wiadomo, to rzuciliście racą w Śląsk i na odwrót i koniec zabawy. Nawet media nie pisały o tym incydencie, więc nie powinno nic być złego.

PS: Czy Wy współpracujecie z "TMK" w sprawie rankingu wyjazdowego II ligi czy "TMK" prowadzi własny?
-J-

Post autor: -J- »

Rudeboys72 pisze:heh...pamiętam jak Wisła gwizdała na minucie ciszy poświęconej Kaziowi Deynie.... :?
Ta sprawa była już wyjaśniana parenaście razy więc po co ten zbędny komentarz...?
amigoksg pisze: Dla kibicow Wisly a nie pamietacie jak wy spiewaliscie w najlepsze gdy w Zabrzu byla minuta ciszy?
Amigo, daj spokój, proszę.
Zaraz zacznie się licytowanie, kto gdzie i kiedy z kim z czym i o czym...a chyba nie o to chodzi. Mówimy o meczu wczorajszym więc...?
Rafi_Widzew
ban
Kontakt:

Post autor: Rafi_Widzew »

Marcin pisze:a ponoc w Plocku nie ma kibiców :lol: 8)
Obrazek
a są?! łatwo sektorówką zasłonić pustki :lol: bez rewelacji, a nawet szczerze mówiąć to wstyd lekki się chwalić, że nareszcie udało Wam się wypełnic troche stadion...
(---)

Post autor: (---) »

amigoksg pisze: Dla kibicow Wisly a nie pamietacie jak wy spiewaliscie w najlepsze gdy w Zabrzu byla minuta ciszy?
Proponuje byscie sobie darowali ten watek.
wtedy nikt od nas nie slyszal ze jest minuta ciszy poniewaz zaden glosnik nie byl skierowany w nasza strone a pozatym prowadzilismy doping.
pozniej byla konsternacja na trybunie, a czesc sie w domu dowiedziala ze byla minuta ciszy.
bez zbednej rozkminki
White1910Pride

Post autor: White1910Pride »

pamiętam jak kiedyś za czasów zgody Widzewa z Petrą w Płocku na meczach często było po 15 tys ludzi...
(L)88

Post autor: (L)88 »

Rafi_Widzew pisze:
Marcin pisze:a ponoc w Plocku nie ma kibiców :lol: 8)
Obrazek
a są?! łatwo sektorówką zasłonić pustki :lol: bez rewelacji, a nawet szczerze mówiąć to wstyd lekki się chwalić, że nareszcie udało Wam się wypełnic troche stadion...
A co tak Cię boli że tak dużo kibiców przyszło na mecz w Płocku ?! Moim zdaniem bardzo dobrze że kolejna ekipa się rozwija, bo nigdy nie można powiedziec ze wszystko jest 10 na 10 np: doping, ilość osób na stadionie itd:. Gratulacje Petra ładnie się pokazaliście i oby tak dalej. Tyle odemnie. Pozdrawiam
R/F
ban

Post autor: R/F »

Nie ryzykowałbym stwierdzenia, że ekipa sie rozwija po jednym meczu :wink:

"jedna jaskółka wiosny nie czyni", czy coś takiego.
19(R)20

Post autor: 19(R)20 »

ile w końcu Górnika w Krk ?

Amigo ma wolne czy co ? 8)
napakowana musztarda

Post autor: napakowana musztarda »

ok 400.

Zaskoczenie dużo, zaprezentowali się dużo gorzej od Korony.
Ostatnio zmieniony 15.08.2007, 14:45 przez napakowana musztarda, łącznie zmieniany 1 raz.
(L)88

Post autor: (L)88 »

R/F pisze:Nie ryzykowałbym stwierdzenia, że ekipa sie rozwija po jednym meczu :wink:

148 osób w Jastrzebiu (o ile sie nie myle) tez można uznac za dobry wynik. To już druga jaskółka :wink: . Ja osobiście Petrze życze jak najlepiej. Pozdrawiam
ryfke

Post autor: ryfke »

Nie w Jastrzebiu a w Lublinie, i jeszcze w środe.
Fighting Dragon Tokyo

R/F pisze:Nie ryzykowałbym stwierdzenia, że ekipa sie rozwija po jednym meczu :wink:

Dla mnie to chwilowa mobilizacja Nafciarzy. Raz pojechali specjalem do Łodzi w 300 i też były u nich ogromne zapowiedźi. Teraz zespół przegra jakiś mecz i w Płocku kibice wrócą do swojej "rzeczywistosci" :wink:

PS: Nawet nie wiecie, jak chciałbym się mylić 8)
amigoksg

A jak się mielismy zaprezentowac skoro jeszcze we wtorek rano mielismy zakaz wyjazdowy do Krakowa?
Pojechalismy w ciemno i tyle.

Tak więc nasza liczba ok 400 w tym trochę osób pod bramą i troche co dobrze pokombinowało.
Biorąc pod uwagę nie jasną sytuację z naszym zakazem uznajemy tą liczbę jako dobrą.
W tej rundzie zaliczamy już dwa zakazy oba w sumie przesunięte w przeddzień meczu....lub w jego dniu.

oczywiście weryfikujemy wycene Wisły z 550 do 400.:)
amigoksg

West
wiesz dobrze ze nawet by temat nie zostal poruszony gdyby twoi koledzy go nie zaczeli.
Proponuje wiec poprzestac na tym co zostalo napisane i nie dodawac nic wiecej, tym bardziej ze tyczylo sie to jednej osoby.
ODPOWIEDZ