Jak czytam takich jak Ty to mi ręce opadają.Jesteście chyba jedynymi kibicami w kraju tak zadufanymi w sobie,lekceważącymi lokalnego wroga jednym słowem oderwani totalnie od rzeczywistości.Idąc Twoim tokiem myślenia,to powinno być Wam wstyd,że taki mały klubik z Karolewa tyle razy dał Wam po dupsku...yurez pisze:Nie chce uzywac epitetów ale powyzsze dyrdymaly pasuja do idealnie do bolu d*** "typowego" elkaesiaka... skumpluja sie z kazdym wrogiem Widzewa i napisza kazdy kocopol zeby podniesc sobie samoocene. Chociaz tak naprawde doskonale wiedza, ze sa tylko malym klubikiem z karolewa niewzbudzajacych zafnych emocji, a do dzialania napedza ich tylko odgryzanie sie na wiekszym lokalnym wrogu bo maja wyjebane w ten swoj klub. Takie jest wlasnie srodkowisko elkaesiakow: charakterni i honorowi inaczej:) tylko gamoniu nie pomyslales o jednym, ze klub wybiera sie zazwyczaj jeszcze bedac dzieckiem i wtedy sie myśli innymi kategoriami, chyba ze nawiązujesz do waszych slynnych przezytow to ok moze oni chcielo byc w tej mniejszosci i isc pod prad. ku*** co za debil z ciebieRadicaal pisze:Dokładnie.Ja nie chciałem używać epitetów ale tak to wygląda.Wypociny tego jegomościa idealnie wpisuje się w mentalność
typowego kibica "wielkiego" Widzewa.Pycha,zadufanie,klapki na oczach.Bujanie w obłokach.
Środowisko,które nie potrafi przegrywać.I każdą porażkę uważa jednak za sukces.
Środowisko które tyle razy splamiło swój honor,śmie wytykać innym przynależność do mniejszych,lokalnych Klubów.
Środowisko Widzewa: Kibice mniejszych Klubów mają więcej honoru,zasad i charakteru niż Wy wszyscy razem wzięci.
Jaka to łatwizna życiowo/kibolska kibicować drużynie,która np. jest skazana na sukces.
Jaka to trudność,iść wciąż pod prąd,ale walczyć o Klub,któremu może się uda ( a może nie).To jest budowanie charakteru.
...ale po co iść pod prąd,można być z automatu jeszcze większym i jeszcze i jeszcze!
Chwała kibicom małych Klubów!!!Nigdy się nie poddawajcie!!!
A takie wpisy jak tutaj ze strony czerwonych tylko świadczą o Waszej fałszywej megalomani.Bawcie się dalej...