Abr1908 pisze: 07.04.2019, 01:02
Pique pisze: 06.04.2019, 22:48
Co do konfidentów forumowych to coś z waszego forum łks fans:
To tylko kilka najciekawszych postów z waszego forum, bo jest tego więcej. Nawet jest opelek z tego forum hehe
I na koniec pochwalny post dla redaktora Bińczyka z gazety wyborczej :)
Ja p*******.. serio chcesz się licytować na Janusza sezou? Chcesz kilka ciekawych postów" przy okazji derbów? Albo "rog,róg,róg gol,gol,gol?"
Najciekawsze w tej walce o konfidenckie zamiary jest to,że na 72 stronie w temacie o niższych ligach na macafans do tej pory są podane moje pełne namiary,a jest to w związku z RODO cholernie karalne...Nie wiem,czy to jakiś dobry chłopak od was to napisał,czy totalny piknik,tak samo ci,co później to cytowali,ale moderatorzy tego forum też jakoś nie za bardzo są bystrzy,bo powinni was chronić i to usunąć...Ja osobiście mam to gdzieś,w dawnych czasach neta nie było,a namiary łatwo się wrogów zdobywało,lecz jak by to trafiło na jakąś szumowinę,to i piękne odszkodowanie by miał i posłał te osoby przynajmniej z torbami,bo i pod kodeks karny to niestety już podlega.Mnie do milicji bardzo daleko,więc ma chłopak spokój,ale następnym razem włączcie rozum,bo wojna wojną,ale trochę inteligencji też się przyda...A nagonka na mnie na forum w połączeniu z podaniem danych by mogła skutkować poważnymi zarzutami,prokuratura pewnie zawsze takie rzeczy lubi....Nie życzę powodzenia,ale lepszych modów już tak,bo za głupotę iść siedzieć to chyba najgorsza rzecz.
PS.Czy to usuniecie,czy nie,mam to gdzieś,na pewno z mojej strony w tym temacie nic nie grozi,ja swoich zasad nie łamię,za stary Bałuciarz na to już jestem.Ale wchodzi nowe,nowe restrykcyjne przepisy i wciąż większa inwigilacja,a do tego trzeba umieć się przystosować i takich baboli unikać....