Piłka ręczna 2010/2011, 2011/2012, 2012/2013
Moderator: LechiaCHWM
-
Re: Piłka ręczna 2010/2011
Z czystej ciekawości : ile Iskry w Wągrowcu?
-
0Wisła_Handball pisze:Z czystej ciekawości : ile Iskry w Wągrowcu?
ISKRA 1965 KIELCE
-
poważnie?Iskra_1965 pisze:0Wisła_Handball pisze:Z czystej ciekawości : ile Iskry w Wągrowcu?
-
Znamy ich, gdyż prawie na każdym wyjeździe do Kielc mamy z nim do czynienia i wali jakieś farmazony o panujących u was zwyczajach.Iskra_1965 pisze: "Na sobotnich półfinałach na kieleckim sektorze dostrzeżeni dwaj komendanci policji w Kielcach, oczywiście obaj w barwach Vive. Spottersi? ;)" ja p******* jestes z Plocka a znasz komendantów z Kielc? W takim razie kim ty jestes?
Skoro tyle wiesz, to mam pytanie. Prawdą jest, że chcieliście 2 tyś. biletów? Mi się obiło o uszy, że zapłaciliście za 978 biletów.@nieśmiały maniak
początkowo klub zamowil 500 biletów, z tego co mi wiadomo moglismy dostac nawe 25% hali, przepisowo jak w podziale na 4 druzyny. Oficjalnie gospodarzami nie byliscie wy, tylko turniej byl u was na hali. Nie wiem po co te żale???
500+500 = 1000
nie wykorzystali biletów zrobiły sie miejsca wolne, to skorzystalismy z nich
Żale, a raczej roszczenia to wy ciągle macie (np. rozlokowanie was w hali). Nic nie można źle napisać o Iskrze, a już nie daj boże o nadtrenerze.
Najpierw piszesz, że mogliście dostać nawet 25% hali , a później sugerujesz, że wasza liczba była taka a nie inna z powodu rezygnacji z przyjazdu kibiców innych drużyn.
Panowie ubrani na czarno w pełnym ekwipunku (ja pamiętam psy, a nie ochronę) przyleciała do nas i zażądała zwrotu flagi. Po naszym sprzeciwie parę osób od nas oberwało na zachętę i usłyszeliśmy tekst: oddajecie flagę, albo nikt stąd nie wyjedzie. Pierdolił, że autokar można sprawdzić i coś się znajdzie. Trochę przepychanek i flagę zabrali.Co do falgi, to NIKT OD NAS nie polecial do ochrony! Po meczu na hali został kierownik druzyny (zbierał jakieś manatki) widząc sytuacje poprosil o pomoc ochronę bo sam nie dalby rady, następnie zawołał ludzi od nas, ktorzy siedzili w pobliskim barze i flaga zostala odzyskana, aczkolwiek nigdy nie zawisła u nas na sektorze.
Nie wyparlismy sie tego ze przy pomocy ochrony ale pisanie farmazonów ze lecieliśMY do zomo jest nie na miejscu kolego!!!
Później ktoś od was zza policji (tak, tak) wyskoczył do naszych stojących najbliżej z kopniakami i po chwili ucieczka. Pech polegał na tym, że tam stały także rodziny piłkarzy i działacze Wisły. Nasza zdecydowana reakcja skończyła się pałowaniem kogo popadnie. Parę osób zza szyby hali na piętrze napinało się.
-
Nie chce mi sie robić cytatów.
Co do "niebieskich"...nie wiem, nie znam, pytałem ludzi od nas, też nie znają...raczej przypadkowe osoby
Co do liczby biletów, nie wiem ile tam klub chciał...Iskry było ile miało pojechać reszta kibiców z Kielc była ogarnięta przez klub...dlatego w relacji nie napislaem ze Iskry 1000, lecz kibiców z Kielc 1000
Zale co do przkekazanych biletów zacząłes ty, tak samo jak do sektorów. Ja sie nie żaliłem napisałem tylko, że dziwne ułożenie sektorów było.
Nie wiem czemu ale zawsze po przegtranym meczu z nami zaczyancie swoje napinki. Jakbyście wygrali to napewno bysmy twoich postów nie oglądali. Tacy już są kibice z Plocka...trolle, napinacze, i nie mowią to tylko kibice z Kielc ale równiez z całej Polski co można spokojnie zaobserwowoać w necie na róznych stronach.
Dodam jeszcze coś do waszej oficjalnej "kibicowksiej" strony gdzie nasza drużyna widnieje jako VIVE...co na strone KIBICOWSKĄ gdzie liczy sie tradycja i przywiązanie do klubu nie przysto (przykład choćby Górnika Łeczna)!!! My was Orlenem nie nazywamy...
TYLKO ISKRA!!!
Co do "niebieskich"...nie wiem, nie znam, pytałem ludzi od nas, też nie znają...raczej przypadkowe osoby
Co do liczby biletów, nie wiem ile tam klub chciał...Iskry było ile miało pojechać reszta kibiców z Kielc była ogarnięta przez klub...dlatego w relacji nie napislaem ze Iskry 1000, lecz kibiców z Kielc 1000
Zale co do przkekazanych biletów zacząłes ty, tak samo jak do sektorów. Ja sie nie żaliłem napisałem tylko, że dziwne ułożenie sektorów było.
Nie wiem czemu ale zawsze po przegtranym meczu z nami zaczyancie swoje napinki. Jakbyście wygrali to napewno bysmy twoich postów nie oglądali. Tacy już są kibice z Plocka...trolle, napinacze, i nie mowią to tylko kibice z Kielc ale równiez z całej Polski co można spokojnie zaobserwowoać w necie na róznych stronach.
Dodam jeszcze coś do waszej oficjalnej "kibicowksiej" strony gdzie nasza drużyna widnieje jako VIVE...co na strone KIBICOWSKĄ gdzie liczy sie tradycja i przywiązanie do klubu nie przysto (przykład choćby Górnika Łeczna)!!! My was Orlenem nie nazywamy...
TYLKO ISKRA!!!
ISKRA 1965 KIELCE
-
Skoro wcześniej nie miałem nic ciekawego do przekazania, to nie miałem potrzeby logowania. Bez tego także można czytać te forum. Napinacze i trolle są po obu stronach. I tego nie zmienimy. Dobrze napisałem, że o was nic złego nie można napisać.
Ja administratorem na stronie kibiców nafciarzy nie jestem. Ale skoro wspomniałeś o stronach kibiców. To może teraz o twojej stronie. Tytułujecie, że mecz gracie z Wisłą Płock, a pod nim jest herb Wisły Płock sekcji piłki nożnej! Z tego co mi wiadomo, jedziemy do was na mecz 3 kwietnia. Wy informujecie, że mecz odbędzie się 4 kwietnia.
I nie wyjeżdżaj tekstem o Górniku Łęczna. Może nie wiesz, lub nie chcesz wiedzieć, jak kibice w Płocku walczyli o herb i zmianę nazwy z kompromitującej nazwy Orlen Płock na Wisłę Płock.
Nie raz byłem u was i w niedzielę mam zamiar być ponownie.
Ja administratorem na stronie kibiców nafciarzy nie jestem. Ale skoro wspomniałeś o stronach kibiców. To może teraz o twojej stronie. Tytułujecie, że mecz gracie z Wisłą Płock, a pod nim jest herb Wisły Płock sekcji piłki nożnej! Z tego co mi wiadomo, jedziemy do was na mecz 3 kwietnia. Wy informujecie, że mecz odbędzie się 4 kwietnia.
I nie wyjeżdżaj tekstem o Górniku Łęczna. Może nie wiesz, lub nie chcesz wiedzieć, jak kibice w Płocku walczyli o herb i zmianę nazwy z kompromitującej nazwy Orlen Płock na Wisłę Płock.
Nie raz byłem u was i w niedzielę mam zamiar być ponownie.
-
Trolli to sobie w domu poszukaj gamoniu...Iskra_1965 pisze: Tacy już są kibice z Plocka...trolle, napinacze, i nie mowią to tylko kibice z Kielc ale równiez z całej Polski co można spokojnie zaobserwowoać w necie na róznych stronach.
PS.Nie jestem z ręcznej.
PS2.Nie odpisuj.
-
Cos jeszcze o nas pisza? Najlepiej przytocz po kilka opinii z onetu i interii :) A tak na powaznie, to tym zdaniem ostatecznie przekresliles to, by w jakikolwiek sposob traktowac cie powaznie.Iskra_1965 pisze:Tacy już są kibice z Plocka...trolle, napinacze, i nie mowią to tylko kibice z Kielc ale równiez z całej Polski co można spokojnie zaobserwowoać w necie na róznych stronach.
Tez nie jestem tam adminem ale zgaduje. Moze dlatego, by 3/4 ludzi z Kielc wchodzacych na te strone mialo pewnosci, ze na pewno mowa o waszym zespole? :) Moze jestem troche zlosliwy, ale taka jest prawda - jako Iskra jestescie w ZDECYDOWANEJ miejszosc. Pewnie bedziesz zaprzeczal, ale nie oszukasz tych, ktorzy choc razy byli na meczu u was i znaja wasza sytuacje od lat. A porownanie z Gornikiem jest mocno nie na miejscu, bo przez te lata nie zrobiliscie nawet 1/100 tego co oni teraz, by odzyskac nazwe. Mialem nie poruszac tego tematu, ale skoro sam to zrobiles...Dodam jeszcze coś do waszej oficjalnej "kibicowksiej" strony gdzie nasza drużyna widnieje jako VIVE...co na strone KIBICOWSKĄ gdzie liczy sie tradycja i przywiązanie do klubu nie przysto (przykład choćby Górnika Łeczna)!!! My was Orlenem nie nazywamy...
Kilka faktow:
- [link] - facet wypowiadajacy sie tutaj jest chyba na kazdym wyjezdzie, przynajmniej w Plocku zawsze go widze. Jaki ma szalik...?
- [link] - ten filmik tez mowi sam za siebie
- Szaliki Vive widac u was nawet na mlynie, na wyjazdach takze ich nie brakuje. Wsrod piknikow szalik Iskry naprawde ciezko uswiadczyc.
[link]
[link]
[link]
- Zdarzalo sie wam do Plocka nawet przyjechac z flaga Vive - [link]
- Porownanie popularnosci strony iskrakielce.pl a vivetargi.pl ma sie nijak. U was nikogo, tam zawsze gesto i pelna dyskusja. Niby to tylko internet, ale oddaje w jakis sposob sytuacje.
Moglbym tak przytaczac i przytaczac... Jak to skomentujesz?
Od lat sledze srodowisko kibicowskie na recznej i duzo pamietam, wiec raczej mnie niczym nie zagniesz. Prawda jest taka, ze nigdy nie walczyliscie nawet o powrot do nazwy Iskra, a teraz robicie z siebie meczennikow. Nie sorry, raz niesmialo zapytaliscie Holendra, czy mozliwe jest dodanie czlonu Iskra do nazwy, ale was zbyl i na tym sie skonczylo.
-
po tych wszystkich postach widać że płocczanom mocno żal d*** ściska że puchar Polski po raz kolejny powędrował do Kielc.
wygrał lepszy tak na boisku jak i trybunach. a pierdolenie smutków o forach, internecie i wklejanie forteczek to sobie możecie wszyscy wepchnąć w przepastna czeluść własnego anusa.
wygrał lepszy tak na boisku jak i trybunach. a pierdolenie smutków o forach, internecie i wklejanie forteczek to sobie możecie wszyscy wepchnąć w przepastna czeluść własnego anusa.
-
O tak, trafiles w sedno, byla to wielka niespodzianka i do dzis nie mozemy sie z tym pogodzic :) Po prostu koledze z Iskry juz nie pierwszy raz zdarza sie nagiac fakty, a teraz w dodatku rzuca jakimis trollami czy napinaczami. Ale chyba troche u was na bakier kielczanie z obiektywizmem, co widac chocby po poscie powyzej i relacjach jakie wkleja tu Iskra_1965.
-
Staram sie pisac obiektywnie, a jeżeli wg ciebie podanie raz zaniżonej waszej liczby w mlynie jest tak nieobiektywne to piszcie sami swoje liczby, a nie robicie z tego odrazu aferę. Nie liczyłem, powiedziłem na oko...potem sie przypatrzylem i faktycznie stwierdzilem ze jednak bylo was więcej, aczkolwiek postów nie da sie edytować. Co do tego ze nie slychac bylo waszego dopingu to też obiektywna opinia (nie tlyko moja!!!). W pozostalych relacjach wszystko zgadza sie z faktami. Bede sie starał pisać nadal obiektywnie. Tyle w temacie.handball fan pisze:O tak, trafiles w sedno, byla to wielka niespodzianka i do dzis nie mozemy sie z tym pogodzic :) Po prostu koledze z Iskry juz nie pierwszy raz zdarza sie nagiac fakty, a teraz w dodatku rzuca jakimis trollami czy napinaczami. Ale chyba troche u was na bakier kielczanie z obiektywizmem, co widac chocby po poscie powyzej i relacjach jakie wkleja tu Iskra_1965.
Do niedzieli panowie z miasta na literke P.
...i bez dalszej napinki!!!
ISKRA 1965 KIELCE
-
Jestem jak najbardziej za, ale najlepiej zaczac od siebie i nie pisac wiecej o "trollach i napinaczach"....i bez dalszej napinki!!!
-
[link]
Wisły w NIEDZIELE około 50 osób, Iskry w ŚRODE na sektorze było 170 osób + 30 nie dojechało z powodu popsutego autokaru.....
Wisły w NIEDZIELE około 50 osób, Iskry w ŚRODE na sektorze było 170 osób + 30 nie dojechało z powodu popsutego autokaru.....
-
Iskra Kielce - Wisła Płock 29:32
(03.04.2011)
Relacja:
[link]
(03.04.2011)
Relacja:
[link]
ISKRA 1965 KIELCE
-
Policja w Głogowie otrzymała doniesienie od Stowarzyszenia Kibiców Miedziani Fani o kradzieży szalików przez kibiców nożnego Chrobrego. Co za czasy...
Tylko Chrobry!
"Chrobry Głogów - Miasto Bogów!"
-
Iskra Kielce - Zagłebie Lubin 45:27
(09.04.2011 - ćwierćfinał play-off - 1 mecz)
Nas w młynie 100 osób. Wywieszamy 3 płótna. Doping przez cały mecz na przeciętnym poziomie, z chwilowymi przebłyskami.
Zagłebie na ręcznej nie działa nic, tak więc gości zero.
Foto:

(09.04.2011 - ćwierćfinał play-off - 1 mecz)
Nas w młynie 100 osób. Wywieszamy 3 płótna. Doping przez cały mecz na przeciętnym poziomie, z chwilowymi przebłyskami.
Zagłebie na ręcznej nie działa nic, tak więc gości zero.
Foto:

ISKRA 1965 KIELCE
-
Relacja wprost porażająca obiektywizmem. Rozumiem pojęcie kosy ale chociaż jakieś pozory wyleczonego poziomem sportowym własnej drużyny (nazwy nie podam bo nawet dla Was jest zagadką czy jesteście Iskra czy Vive) kompleksu Wisły powinniście zachować. A Kielce są ostatnią ekipą która powinna wytykać liczby wyjazdowe Nafciarzom - wystarczy przypomnieć 7 , słownie SIEDEM zer wyjazdowych w obecnym sezonie ligowym.Relacja:
[link]
Oprawa trzeba przyznać ładna , Smerfy pomysłowe, rozumiem że ma to być odpowiedź na poniżające Was "kurczaki". No cóż, trzeba zauważyć że jest to już któraś "oprawa" nam poświęcona , pierwsza była chyba podróbka naszej flagi.Tylko jak to jest że wy się pocicie i męczycie chcąc nas ukłuć swoimi oprawami a my tak najzwyczajniej w świecie mamy was w d**** i skupiamy się tylko na naszej ekipie?
-
Co do relacji:Wisła_Handball pisze:Relacja wprost porażająca obiektywizmem. Rozumiem pojęcie kosy ale chociaż jakieś pozory wyleczonego poziomem sportowym własnej drużyny (nazwy nie podam bo nawet dla Was jest zagadką czy jesteście Iskra czy Vive) kompleksu Wisły powinniście zachować. A Kielce są ostatnią ekipą która powinna wytykać liczby wyjazdowe Nafciarzom - wystarczy przypomnieć 7 , słownie SIEDEM zer wyjazdowych w obecnym sezonie ligowym.Relacja:
[link]
Oprawa trzeba przyznać ładna , Smerfy pomysłowe, rozumiem że ma to być odpowiedź na poniżające Was "kurczaki". No cóż, trzeba zauważyć że jest to już któraś "oprawa" nam poświęcona , pierwsza była chyba podróbka naszej flagi.Tylko jak to jest że wy się pocicie i męczycie chcąc nas ukłuć swoimi oprawami a my tak najzwyczajniej w świecie mamy was w d**** i skupiamy się tylko na naszej ekipie?
Napisałem swoją na forum, pisałem obiektywnie. Potem byl restart forum i cofnięto baze o dwa dni i po prostu nie chciało mi się pisac od nowa, więc dałem linka do tej ze strony (nie pisałem jej).
Co do nazwy. TYLKO ISKRA!!! Uparliscie sie ze nie wiemy czy jestesmy Iskra czy...v. Nie patrzcie na pikników tylko na ludzi z młodej Iskry. Chlopie jak nie ogarniasz tego to co ci bede jak dziecku tlumaczyl??? Bo do was to jak do sciany, 1000x powatarzac, a wy dalej swoje, sortownia itp. Macie kompleksy antykielckie i tyle.
Co do wyjazdów. Mamy ich 2x tyle co wy, bo dochodza wyjazdy na LM. Kolego, drukarni pieniędzy to my nie mamy dlatego niektóre wyjazdy z powodów czysto pienieznych zwyczajnie odpuszczamy.
Nie zamierzam więcej z toba dyskutować bo twoje pisanie na tym forum ogranicza sie do tego zeby szukac zaczepki. Jak chcesz coś wiedziec to pisz na pw bo zaśmiecasz temat takimi postami.
ISKRA 1965 KIELCE
-
Potwierdzam, zdazylem ja przeczytac i byla obiektywna. Szkoda tylko, ze tego samego nie mozna powiedziec o tym co znalazlo sie na waszej stronie. Nawet ciezko traktowac powaznie "relacje" gdzie znajduje sie taki tekst - "Liczba dnia na młynie to 200 mordeczek :D".Iskra_1965 pisze:Napisałem swoją na forum, pisałem obiektywnie. Potem byl restart forum i cofnięto baze o dwa dni i po prostu nie chciało mi się pisac od nowa, więc dałem linka do tej ze strony (nie pisałem jej).
-
Nie uparliśmy się tylko wy sami macie z tym problem bo jest pełno ludzi nawet w tym waszym "młynie" w szalikach z nazwą na V , a swego czasu wywieszaliście nawet flagę VIVE (mała , w barwach narodowych). Przestań więc chrzanić że "tylko Iskra" bo doskonale wiesz że sytuacja jest niejednoznaczna tylko ogarnijcie własnych ludzi na własnej hali to nikt nie będzie się was czepiał o sprostytuowaną i co tu dużo mówić - przypałową nazwę.Uparliscie sie ze nie wiemy czy jestesmy Iskra czy...v
Mieliście ich aż 5 (pięć) na przestrzeni ponad 7 miesięcy -od września do marca."Mamy ich 2x tyle co wy, bo dochodza wyjazdy na LM."
Ja z Tobą również ale jak będę czytał takie kwiatki jak pełna jadu i frustracji po przegranym meczu relacja z ostatniej Świętej Wojny to sobie to i owo poczytasz. Trzymaj(cie) fason to nie będziesz musiał.Nie zamierzam więcej z toba dyskutować
-
pozostawię to bez dłuższego komentarza. Czy tam piszę że byliśmy na ręcznej? paru chłopaków poszło tam bo przyjechali fani z innego miasta, w innych miastach też wielu uznaję tylko nożna, ale czy to znaczy że nie mogą czegoś wykręcić jakimś ręcznikom z innego miasta?muody pisze:Jakie czasy ? Wiadomo, barwy to barwy trzeba pilnować i nie ma co się tłumaczyć, że to były gnoje, ale o ile mnie pamięć nie myli mieliście nie chodzić na ręczną i w Legnicy jakoś "kumatych" nie było. U siebie każdy cwany 8)
Tylko Chrobry!
-
Viret Zawiercie - Politechnika Świętokrzyska
Na ostatnim domowym meczu tego sezonu Viret wystawia 40 osobowy młyn. Przez cały mecz dobry doping, momentami bardzo dobry.
Na ostatnim domowym meczu tego sezonu Viret wystawia 40 osobowy młyn. Przez cały mecz dobry doping, momentami bardzo dobry.
-
weź się ku*** otrząśnij człowieku bo kompromitujesz siebie i swój klub.Wisła_Handball pisze: Nie uparliśmy się tylko wy sami macie z tym problem bo jest pełno ludzi nawet w tym waszym "młynie" w szalikach z nazwą na V , a swego czasu wywieszaliście nawet flagę VIVE (mała , w barwach narodowych). Przestań więc chrzanić że "tylko Iskra" bo doskonale wiesz że sytuacja jest niejednoznaczna tylko ogarnijcie własnych ludzi na własnej hali to nikt nie będzie się was czepiał
akurat kibice Orlen/Petrochemii/Wisły/Petry to powinni być ostatnimi którzy sie wypowiadaja na temat poprawności nazwy tego czy innego klubu.
każdy trol może sobie uszyć flagę narodową napisać na niej co chce i jeździć za drużyna narodową... może był pracownikiem firmy na V...
przypomnij sobie jak wywieszaliście/wywieszacie flagi Petrochemii Wisły i h** wie czego tam jeszcze.
ja sam "wytarmosiłem za ucho" jednego od was - rozpłakał się i zaczął kłamać że ma szalik reprezentacji Polski i żebym mu nie zabierał - jak mu kazałem pokazać szal okazało się że to szalik Orlenu Płock...
mówisz o nazwie stacji benzynowej?Wisła_Handball pisze: o sprostytuowaną i co tu dużo mówić - przypałową nazwę.
-
Flaga z nazwą Vive była wywieszona na najbardziej prestiżowym dla Was wyjeździe czyli właśnie do Płocka. Link do zdjęcia powyżej. To bardzo dobrze o Was świadczy ze każdy troll może sobie ot tak wejść do was na sektor i wywiesić flagę którą ma akurat kaprys stworzyć.każdy trol może sobie uszyć flagę narodową napisać na niej co chce i jeździć za drużyna narodową... może był pracownikiem firmy na V...
A miał więcej niż 12 lat czy może nie i tym się chwalisz? A co do lamentu i płakania - wstydu za grosz. Dojechałeś (o ile to w ogóle prawda) dzieciaka i się tym szczycisz. Wy daliście sobie skubnąć najlepszą flagę i to na własnym terenie a nie wywieźliśmy jej z Kielc tylko dlatego że z wywieszonym ozorem polecieliście na skargę do Pana Dzielnicowego. Prawdopodobnie do tego samego któremu kablujecie naruszenia regulaminu na Waszym kibicowskim forum. Trochę czasu jednak minęło zanim razem z Panem Dzielnicowym ją odebraliście i zdążyła wchłonąć płocki mocz.ja sam "wytarmosiłem za ucho" jednego od was - rozpłakał się i zaczął kłamać że ma szalik reprezentacji Polski i żebym mu nie zabierał - jak mu kazałem pokazać szal okazało się że to szalik Orlenu Płock...
O ile mi wiadomo w nazwie klubu nadal mamy i to przede wszystkim - Wisłę. Waszej historycznej nazwy o którą tak rzekomo walczycie próżno szukać w nazwie Waszego klubu.mówisz o nazwie stacji benzynowej?
-
powiem krótko bo mnie to juz w kurwiaWisła_Handball pisze:Flaga z nazwą Vive była wywieszona na najbardziej prestiżowym dla Was wyjeździe czyli właśnie do Płocka. Link do zdjęcia powyżej. To bardzo dobrze o Was świadczy ze każdy troll może sobie ot tak wejść do was na sektor i wywiesić flagę którą ma akurat kaprys stworzyć.każdy trol może sobie uszyć flagę narodową napisać na niej co chce i jeździć za drużyna narodową... może był pracownikiem firmy na V...
A miał więcej niż 12 lat czy może nie i tym się chwalisz? A co do lamentu i płakania - wstydu za grosz. Dojechałeś (o ile to w ogóle prawda) dzieciaka i się tym szczycisz. Wy daliście sobie skubnąć najlepszą flagę i to na własnym terenie a nie wywieźliśmy jej z Kielc tylko dlatego że z wywieszonym ozorem polecieliście na skargę do Pana Dzielnicowego. Prawdopodobnie do tego samego któremu kablujecie naruszenia regulaminu na Waszym kibicowskim forum. Trochę czasu jednak minęło zanim razem z Panem Dzielnicowym ją odebraliście i zdążyła wchłonąć płocki mocz.ja sam "wytarmosiłem za ucho" jednego od was - rozpłakał się i zaczął kłamać że ma szalik reprezentacji Polski i żebym mu nie zabierał - jak mu kazałem pokazać szal okazało się że to szalik Orlenu Płock...
O ile mi wiadomo w nazwie klubu nadal mamy i to przede wszystkim - Wisłę. Waszej historycznej nazwy o którą tak rzekomo walczycie próżno szukać w nazwie Waszego klubu.mówisz o nazwie stacji benzynowej?
jebnij sobie barana o sciane moze ci ku*** coś pomoże bo przeinaczasz fakty kretynie
10000000x powtarzane ze nikt z Iskry nie wywiesil tej flagi bo nie jest to nasza flaga tylko jakiegos przypadkowego "fana" vive
co do straty flagi, sytuacja wyjasniona dawno temu, nikt na skarge do dzielnicowego nie latał,
...o KO u was wtedy nie wspomniles???
ISKRA 1965 KIELCE
-
Weź przestań - proszę Cię - pisać o jakichś KO, dojeżdżaniach , obijaniach itp. Ani Wisła (ręczna) ani Wy (jakkolwiek nazwani) nie ma ekipy do bitki i wszelkie dyskusje tego typu to zwyczajna internetowa , żałosna napinka. Bo niby kto miałby zafundować K.O. ? Ktoś z "tej" ekipy jak na zdjęciu?
[link]
Bawmy się na swoim polu ale kwestie sportowe , apeluję i proszę , zostaw w spokoju.
[link]
Bawmy się na swoim polu ale kwestie sportowe , apeluję i proszę , zostaw w spokoju.
-
No to ja Tobie jeszcze raz powtórzę posta kolegi po szalu!jebnij sobie barana o sciane moze ci ku*** coś pomoże bo przeinaczasz fakty kretynie
10000000x powtarzane ze nikt z Iskry nie wywiesil tej flagi bo nie jest to nasza flaga tylko jakiegos przypadkowego "fana" vive
co do straty flagi, sytuacja wyjasniona dawno temu, nikt na skarge do dzielnicowego nie latał,
...o KO u was wtedy nie wspomniles???
"Flaga z nazwą Vive była wywieszona na najbardziej prestiżowym dla Was wyjeździe czyli właśnie do Płocka. Link do zdjęcia powyżej. To bardzo dobrze o Was świadczy ze każdy troll może sobie ot tak wejść do was na sektor i wywiesić flagę którą ma akurat kaprys stworzyć."
Zrozumiałeś w końcu?! jak to mówisz KRETYNIE!!!
-
Wisła_Handball
Nie trybie cie czlowieku. Zalozyles sobie konto na tym forum po to chyba zeby sie pospinac. Zaden z twoich postów nie odtyczy waszej "ekipy" tylko kazdy jest skierowany w naszą. Zaden z twoich postów nie pkazuje jacy to jestescie "najlepsi". Tylko wytykasz jacy to my jestesmy chu**** itp. Zacznij może od siebie i potem wytykaj błędy innym pajacu.
Mam ja zacząć wytykac wszytskie wasze "zajebiste" akcje??? Smiało jak chcesz to ci moge z miejsca kilka podrzucić...nie wzietych z d*** tylko autentycznych.
Nie trybie cie czlowieku. Zalozyles sobie konto na tym forum po to chyba zeby sie pospinac. Zaden z twoich postów nie odtyczy waszej "ekipy" tylko kazdy jest skierowany w naszą. Zaden z twoich postów nie pkazuje jacy to jestescie "najlepsi". Tylko wytykasz jacy to my jestesmy chu**** itp. Zacznij może od siebie i potem wytykaj błędy innym pajacu.
Mam ja zacząć wytykac wszytskie wasze "zajebiste" akcje??? Smiało jak chcesz to ci moge z miejsca kilka podrzucić...nie wzietych z d*** tylko autentycznych.
ISKRA 1965 KIELCE
-
ChGlogow pisze:Policja w Głogowie otrzymała doniesienie od Stowarzyszenia Kibiców Miedziani Fani o kradzieży szalików przez kibiców nożnego Chrobrego. Co za czasy...
Jeżeli dokładnie nie wiesz, to po co siejesz głupie plotki. Zostało wysłane zażalenie (a nie doniesienie), na temat OCHRONY w głogowskiej hali. A pewien portal, który o tym napisał, mocno nagiął i po przeinaczał. Pozdrawiam.
-
kolego Iskra_1965, olej idiotę, jeszcze większe żylaki mu się porobią jak będzie ignorowany i przestaniesz odpisywać na głupoty. Nie od dziś wiadomo, że z idiotą się nie dyskutuje, bo się z nim nie wygra.
-
Prawda w oczy kole. Niektórzy nie potrafią zrozumieć, że inni nie zmienią swojego zdania i tyle.Detektyw pisze:kolego Iskra_1965, olej idiotę, jeszcze większe żylaki mu się porobią jak będzie ignorowany i przestaniesz odpisywać na głupoty. Nie od dziś wiadomo, że z idiotą się nie dyskutuje, bo się z nim nie wygra.
Dyskusję można skwitować słowami: "nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne".
Pytanie do Olsztynian: nie jeździcie na żadne wyjazdy?
-
Podobno cos sie dzialo w Koszalinie na meczu Politechnika - Zaglebie ?
-
Dwa filmiki z pucharu, mam nadzieję że autor nic ma nic przeciwko :)
http://www.youtube.com/watch?v=ITxn9tr5 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=OMWyZrx3 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=ITxn9tr5 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=OMWyZrx3 ... re=related
-
Zagłebie Lubin - Iskra Kielce 29:42
Nas w Lubinie 17 osób z flagą. Doping przez caly mecz na przeciętnym poziomie.
Miejscowi około 10 osób (dzieci) z bębnem.

Po meczu chcąc zrobić niespodzinake zgodowiczom, udajemy sie na mecz Chrobry Głogów - MMTS Kwidzyn. Kupujemy bilety na własną ręke i wchodzimy w 3 minucie na hale. Kwidzyniacy pozdrawiają nas na powitanie. MMTSu w Głogowie 17 osób z jedną faną i 2 flagami na kijach. Przez cały mecz dopingujemy dla MMTSu i wspólnie pozdrawiamy zgodowiczów z Mielca. Doping też na poziomie przeciętnym. Chrobrego około 10 dziadków (siedzą) z 3 bębnami i 2 fanami. MMTS wygrywa mecz.
W drodze powrotnej jedziemy z MMTSem, podjeżdzamy do baru, a widzący to właścieciel nagle rygluje wszytskie wejscia. Kilkuminutowy postój i gdy juz chcieliśmy sie zbierać wkracza milicja (prawdopodobnie zawidomiona przez wlaściciela). 2 lodówki i 2 osobowe. Myśleli, że szukamy miejsca na "grilla" :D Eskortują nas przez 30 km po czym jedziemy bez zbędnego balastu.
W obie strony spokojnie.
Nas w Lubinie 17 osób z flagą. Doping przez caly mecz na przeciętnym poziomie.
Miejscowi około 10 osób (dzieci) z bębnem.

Po meczu chcąc zrobić niespodzinake zgodowiczom, udajemy sie na mecz Chrobry Głogów - MMTS Kwidzyn. Kupujemy bilety na własną ręke i wchodzimy w 3 minucie na hale. Kwidzyniacy pozdrawiają nas na powitanie. MMTSu w Głogowie 17 osób z jedną faną i 2 flagami na kijach. Przez cały mecz dopingujemy dla MMTSu i wspólnie pozdrawiamy zgodowiczów z Mielca. Doping też na poziomie przeciętnym. Chrobrego około 10 dziadków (siedzą) z 3 bębnami i 2 fanami. MMTS wygrywa mecz.
W drodze powrotnej jedziemy z MMTSem, podjeżdzamy do baru, a widzący to właścieciel nagle rygluje wszytskie wejscia. Kilkuminutowy postój i gdy juz chcieliśmy sie zbierać wkracza milicja (prawdopodobnie zawidomiona przez wlaściciela). 2 lodówki i 2 osobowe. Myśleli, że szukamy miejsca na "grilla" :D Eskortują nas przez 30 km po czym jedziemy bez zbędnego balastu.
W obie strony spokojnie.
ISKRA 1965 KIELCE
-
Drugi półfinał play-off Wisła Płock - MMTS Kwidzyn (30.04.2011)

-
Czy mógłby ktoś wrzucić jakieś foto z meczu Wybrzeża z Pomezanią? Do Gdańska przyjechała ponoć 30 osobowa grupa kibiców z Malborka co jak na II ligę całkiem dobra liczba. Nie widziałem kibiców Malborka w akcji, stąd moje pytanie: raczej piknik, czy raczej kumata ekipa?
-
Co robil Baltyk na finale PP w Pruszkowie?
-
Prywatne znajomości...Niuniek pisze:Co robil Baltyk na finale PP w Pruszkowie?
Odnośnie Pucharu Polski to w piątek na meczu z Łączpolem ok. 30 os. od nas, a w sobotę na meczu z Piotrcovią 35 os. Gościnnie 5 os. z AZS-u Częstochowa i 1 os. z AZS-u Warszawa. W sobotę, chyba ze względu na transmisję TV oraz obecność związkowych notabli, o****** ochrona nie chce nas wpuścić. Ostatecznie po negocjacjach, do których włączyli się także fani koszykarskiego Znicza Pruszków (dzięki za pomoc), wchodzimy wszyscy.
-
Do Gdańska przyjechała 30 osobowa grupa wąsatych januszy z 3 bębnami.Z tego co wiem ekipa piłkarska nie udziela się na ręcznej.
Kibice Wybrzeża bojkotują nowy twór.
Kibice Wybrzeża bojkotują nowy twór.
-
Potwierdzam, chłopaki działają jedynie na piłce.gieral pisze:Z tego co wiem ekipa piłkarska nie udziela się na ręcznej.
Lechia Gdańsk!