Nie działamy na ręcznej, nikt z nas nie chodzi na mecze szczypiornistów w Malborku tym bardziej nie jeździmy na ich wyjazdy.Iskra_ŚRD pisze:Czy mógłby ktoś wrzucić jakieś foto z meczu Wybrzeża z Pomezanią? Do Gdańska przyjechała ponoć 30 osobowa grupa kibiców z Malborka co jak na II ligę całkiem dobra liczba. Nie widziałem kibiców Malborka w akcji, stąd moje pytanie: raczej piknik, czy raczej kumata ekipa?

Piłka ręczna 2010/2011, 2011/2012, 2012/2013
Moderator: LechiaCHWM
-
Re: Piłka ręczna 2010/2011
-
Iskra Kielce - Stal Mielec
(02.05.2011)
Nas w mlynie okolo 80 osób. Sektor przyozdobiony w 2 fany. Doping słaby. Gości okolo 25.
(03.05.2011)
Podobnie jak na pierwsyzm meczu w mlynie okolo 80 osób. Wywieszamy 3 fany. Doping przeciętny/słaby.
Stal Mielec - Iskra Kielce
(07.05.2011)
W Mielcu meldujemy się w 66 osobowym (mieszanym) składzie. Sektor gości przyozdabiamy w 3 fany. Prowadzimy doping przez caly mecz, na przecietnym momentami dobrym, a nawet bardzo dobym poziomie. Jak na mecz zgodowy przystalo wielokrotnie nawzajem sie pozdrawaimy, wspólne spiewy przed, w trakcie jak i po meczu. Po meczu umacniamy zgode w pobliskiej karczmie.
W obie strony bez przygód. W pierwszą stronę jedziemy z balastem (troche świrują), w druga eskortuja nas do karczmy po czym sie odłączają.

(02.05.2011)
Nas w mlynie okolo 80 osób. Sektor przyozdobiony w 2 fany. Doping słaby. Gości okolo 25.
(03.05.2011)
Podobnie jak na pierwsyzm meczu w mlynie okolo 80 osób. Wywieszamy 3 fany. Doping przeciętny/słaby.
Stal Mielec - Iskra Kielce
(07.05.2011)
W Mielcu meldujemy się w 66 osobowym (mieszanym) składzie. Sektor gości przyozdabiamy w 3 fany. Prowadzimy doping przez caly mecz, na przecietnym momentami dobrym, a nawet bardzo dobym poziomie. Jak na mecz zgodowy przystalo wielokrotnie nawzajem sie pozdrawaimy, wspólne spiewy przed, w trakcie jak i po meczu. Po meczu umacniamy zgode w pobliskiej karczmie.
W obie strony bez przygód. W pierwszą stronę jedziemy z balastem (troche świrują), w druga eskortuja nas do karczmy po czym sie odłączają.

ISKRA 1965 KIELCE
-
ZAGŁĘBIE LUBIN - Montex
Pojawiamy sie na ręcznej kobiet w pare stówek dopingując cały mecz. Wywieszamy transparent '' Tusk ty matole, zamknij tez ta szkole - tu sie ucza przyszli kibole ''(mecze u nas są rozgrywane w szkole podstawowej)
W drugiej połowie wyciągamy 150 flag na kijach i bawimy sie przez wiekszą jego część.
Pojawiamy sie na ręcznej kobiet w pare stówek dopingując cały mecz. Wywieszamy transparent '' Tusk ty matole, zamknij tez ta szkole - tu sie ucza przyszli kibole ''(mecze u nas są rozgrywane w szkole podstawowej)
W drugiej połowie wyciągamy 150 flag na kijach i bawimy sie przez wiekszą jego część.

-
Zagłębie [link]
-
-
Mam pytanie (bez napinki) do kibiców Zagłębia. Czym były spowodowane i co miały na celu teksty niektórych z fanów "Miedziowych" w kierunku kibiców Montexu wrzucające na Śląsk? Czy tym, że jesteśmy z Lublina?
-
W sobotę do Kwidzyna zawitało 46 Nafciarzy, choć dostaliśmy tylko 30 biletów. Na początku meczu prezentujemy ok.30 machajek. Później jedziemy z dobrym dopingiem. Jak wiadomo poziom wydawanych przez nas decybeli, niestety, zależny był od wyniku. Po meczu razem z piłkarzami świętujemy 21. z rzędu medal mistrzostw Polski. Jak to bywa w tej pokrzyżackiej mieścinie gospodarze próbują się nieco napinać za pleców ochroniarzy. Kończy się na paru okrzykach i wyprowadzeniu nas z hali.
A już za 2 tygodnie, to co tygryski lubią najbardziej!
a po c*** ty się napinasz na forum? ostrzeżenie/ che fujara
A już za 2 tygodnie, to co tygryski lubią najbardziej!
a po c*** ty się napinasz na forum? ostrzeżenie/ che fujara
-
Raczej tym, że było to parę dni przed derbami.JanuszMONTEX pisze:Mam pytanie (bez napinki) do kibiców Zagłębia. Czym były spowodowane i co miały na celu teksty niektórych z fanów "Miedziowych" w kierunku kibiców Montexu wrzucające na Śląsk? Czy tym, że jesteśmy z Lublina?
-
Ja doskonale wiem, że to było pare dni przed derbami... Pytam jednak o to, dlaczego te teksty były kierowane w naszą stronę?
-
Wez pod uwagę to ze na ręczną lata tez dużo małolatów dla których derby są 1 bądź 2 raz w życiu a oni raczej nie odróżniają tego ze jesteście kibicami tylko Montexu a nie tez Motoru. Bo na ręcznej w Lubinie jest lipa jak OCB nie zorganizuje dopingu to raczej go tam nie ma wiec te osoby są kibicami PiłkarskimiJanuszMONTEX pisze:Ja doskonale wiem, że to było pare dni przed derbami... Pytam jednak o to, dlaczego te teksty były kierowane w naszą stronę?
Moje ptanie brzmi ile kibicow Zaglebia wybrało się do Lublina
-
i czy nocowali hehe bez podtekstów. Z czystej ciekawości czy byli na obu meczach?zywy87 pisze:
Moje ptanie brzmi ile kibicow Zaglebia wybrało się do Lublina
-
na oko ~20 osób, z naszej strony praktycznie niesłyszalni.

-
Mam pytanie jak wygląda sytuacja z nazwami na ręcznej? Nie wiem jak jest u pań ale w lidze męskiej wystarczy spojrzeć na Iskrę i Wisłę żeby zobaczyć że coś tu nie gra. Co do ekipy z Kielc to ludzie tam utożsamiają się tylko z Iskrą czy już raczej chodzą dopingować Vive? Wydaje mi się że widziałem fotę z małą flagą Vive. Po prostu jest "stara gwardia" od Iskry i Janusze którzy używają nowej nazwy? Nie można tym drugim przemówić do rozsądku?
Co do ekipy z Płocka to trochę mnie to dziwi że wszędzie a w szczególności na necie zgrywają przekumatych kumaczy a jak oglądam transmisje z meczów to jeszcze ani razu nie zauważyłem narzekań że zmieniono im nazwę. Po prostu udają że nie mają ORLEN w nazwie czy robią jakieś otwarte akcje przeciwko temu?
pozdro
Co do ekipy z Płocka to trochę mnie to dziwi że wszędzie a w szczególności na necie zgrywają przekumatych kumaczy a jak oglądam transmisje z meczów to jeszcze ani razu nie zauważyłem narzekań że zmieniono im nazwę. Po prostu udają że nie mają ORLEN w nazwie czy robią jakieś otwarte akcje przeciwko temu?
pozdro
-
Na kilku meczach były okrzyki Tylko Wisła w Naszych sercach, czy pozdrowienia dla prezydenta,który sprzedał nazwę za marne grosze. Od dłuższego czasu nic takiego się nie pojawia. W związku ze zmianą nazwy sporo osób przestało chodzić na młyn. Oczywiście, dla wszystkich ludzi w Płocku Wisła nadal jest Wisłą i tu się nic nie zmienia. Nie śpiewamy "Łorlen" czy coś w tym stylu, nie mamy flag, szalików, T-shirtów z tą nazwą. Nawet klub wydaje pamiątki, jako SPR Wisła Płock.
-
Liczyłeś. Na starej hali stanęło 50 osób w młynie i był pełny sektor. Na nowej hali 400-osobowy sektor ciężko zapełnić. Ale młyn jest większy niż w Blaszak Arenie. Dodatek od sponsora w nazwie jest nie do przyjęcia dla nas. A z tymi pamiątkami klubowymi to prawda. Dla kibiców są pamiątki z SPR Wisła Płock. Repliki piłkarskie są bez loga produktu głównego sponsora reklamującego się na koszulkach piłkarzy :)HF1947 pisze:Na kilku meczach były okrzyki Tylko Wisła w Naszych sercach, czy pozdrowienia dla prezydenta,który sprzedał nazwę za marne grosze. Od dłuższego czasu nic takiego się nie pojawia. W związku ze zmianą nazwy sporo osób przestało chodzić na młyn. Oczywiście, dla wszystkich ludzi w Płocku Wisła nadal jest Wisłą i tu się nic nie zmienia. Nie śpiewamy "Łorlen" czy coś w tym stylu, nie mamy flag, szalików, T-shirtów z tą nazwą. Nawet klub wydaje pamiątki, jako SPR Wisła Płock.
Do słów kolegi wyżej dodam jeszcze, że przy przedsezonowej prezentacji drużyny w hali z nową nazwą nie pozwolono nam wnieść transparentu odnoszącego się do tej sytuacji. A jakie oburzenie było w mediach lokalnych, że kibice wygwizdali prezydenta, który rozwalił nożną i "sprzedał" ręczną.nat pisze:Co do ekipy z Płocka to trochę mnie to dziwi że wszędzie a w szczególności na necie zgrywają przekumatych kumaczy a jak oglądam transmisje z meczów to jeszcze ani razu nie zauważyłem narzekań że zmieniono im nazwę. Po prostu udają że nie mają ORLEN w nazwie czy robią jakieś otwarte akcje przeciwko temu?
pozdro
-
Montex Lublin - Zagłębie Lubin
W sobotę i niedzielę przyszło nam się zmierzyć w meczach finałowych z Zagłębiem Lubin. Jako, że tydzień wcześniej nasz Zespół przegrał dwa pierwsze spotkania, mecze w lubelskiej hali Globus były dla nas tymi z gatunku "być albo nie być". Na szczęście Montex stanął na wysokości zadania i wyrównał stan finałowej rywalizacji. Na pierwszym meczu na hali zebrało się ponad 1,5 tys. ludzi, z czego około 120 osób w młynie. Na prezentacji prezentujemy oprawę, na którą składał się 35-metrowy trans o treści "ZAGRAJMY RAZEM DLA LUBLINA!!! MISTRZEM POLSKI BIAŁO ZIELONA DRUŻYNA" oraz 600 machajek w biało-zielonych barwach (zdjęcie powyżej jest z drugiego dnia). Drugiego dnia na hali blisko 2 tys. ludzi. W młynie również coś koło 120-130 osób. Zarówno w sobotę jak i niedzielę cała hala włącza się do dopingu, dzięki czemu panowała naprawdę zajebista atmosfera, a momentami mieliśmy wrażenie, że hala odleci... Szacunek dla naszych Zawodniczek za wspólną zabawę po końcowej syrenie.
Piąty - decydujący mecz finałowy zagramy się w Lubinie. Dzięki "uprzejmości" telewizji Polsat Sport spotkanie odbędzie się w piątek.
Odnośnie pytania powyżej o nazwę klubu, to w naszym przypadku klub przybierał różne nazwy. Jednak dla nas jedyną nazwą jest MKS Montex. Wszystkie fany, szale i inne gadżety związane są tylko i wyłącznie z tą nazwą. W przeszłości próbowano nas różnymi sposobami przekonać nas do utożsamiania się z aktualnymi "oficjalnymi" nazwami, jednak bez skutku. Poprzedni prezes wypowiedział nam nawet wojnę, ale po niedługim czasie przyznał, że jesteśmy "niereformowalni" i zakończył "działania zbrojne".
W sobotę i niedzielę przyszło nam się zmierzyć w meczach finałowych z Zagłębiem Lubin. Jako, że tydzień wcześniej nasz Zespół przegrał dwa pierwsze spotkania, mecze w lubelskiej hali Globus były dla nas tymi z gatunku "być albo nie być". Na szczęście Montex stanął na wysokości zadania i wyrównał stan finałowej rywalizacji. Na pierwszym meczu na hali zebrało się ponad 1,5 tys. ludzi, z czego około 120 osób w młynie. Na prezentacji prezentujemy oprawę, na którą składał się 35-metrowy trans o treści "ZAGRAJMY RAZEM DLA LUBLINA!!! MISTRZEM POLSKI BIAŁO ZIELONA DRUŻYNA" oraz 600 machajek w biało-zielonych barwach (zdjęcie powyżej jest z drugiego dnia). Drugiego dnia na hali blisko 2 tys. ludzi. W młynie również coś koło 120-130 osób. Zarówno w sobotę jak i niedzielę cała hala włącza się do dopingu, dzięki czemu panowała naprawdę zajebista atmosfera, a momentami mieliśmy wrażenie, że hala odleci... Szacunek dla naszych Zawodniczek za wspólną zabawę po końcowej syrenie.
Piąty - decydujący mecz finałowy zagramy się w Lubinie. Dzięki "uprzejmości" telewizji Polsat Sport spotkanie odbędzie się w piątek.
Odnośnie pytania powyżej o nazwę klubu, to w naszym przypadku klub przybierał różne nazwy. Jednak dla nas jedyną nazwą jest MKS Montex. Wszystkie fany, szale i inne gadżety związane są tylko i wyłącznie z tą nazwą. W przeszłości próbowano nas różnymi sposobami przekonać nas do utożsamiania się z aktualnymi "oficjalnymi" nazwami, jednak bez skutku. Poprzedni prezes wypowiedział nam nawet wojnę, ale po niedługim czasie przyznał, że jesteśmy "niereformowalni" i zakończył "działania zbrojne".
-
Ilu mniej wiecej kibicow Montexu w Lubinie i ile Plocka w Kielcach ?
-
50 głow z Montexu u nas.
-
w Lubinie ponad 60 osób z Montexu, chętnych na wyjazd było więcej.lubinek33 pisze:50 głow z Montexu u nas.
-
Ile Wisly w Kielcach tydzień temu a ile Iskry wczoraj w Plocku?
-
Czyżby obok flag Wisły wczoraj wisiała odwrócona flaga Iskry ? Ciężko zobaczyć na filmikach.
-
-
czyżby ktoś cie w d*** wczoraj wyruchał? ciężko rozczytać po twoim poście.nat pisze:Czyżby obok flag Wisły wczoraj wisiała odwrócona flaga Iskry ? Ciężko zobaczyć na filmikach.
-
Tak była flaga Iskry odwrócona. W jakich okolicznościach zdobyta przez płock to nic nie wiem. Nigdzie nikt nie pisze kiedy.. itp.nat pisze:Czyżby obok flag Wisły wczoraj wisiała odwrócona flaga Iskry ? Ciężko zobaczyć na filmikach.
-
Z tego co wiem to byla chyba taka flaga w latach 90-tych. Okoliczności zmiany właściciela nie znam.Tomcio pisze:Tak była flaga Iskry odwrócona. W jakich okolicznościach zdobyta przez płock to nic nie wiem. Nigdzie nikt nie pisze kiedy.. itp.nat pisze:Czyżby obok flag Wisły wczoraj wisiała odwrócona flaga Iskry ? Ciężko zobaczyć na filmikach.
ISKRA 1965 KIELCE
-
Co do flagi, "znaleziona" w sobotę na mieście wraz z 2 szlami i koszulkami, które wpadły do WC w jedym z płockich lokali.Dłonie przestały się trząść, nogi po kąpieli w fontannie już wyschły, procenty w głowie już nie szumią, głos powoli wraca... Czas więc napisać słów kilka o tym, co zadziało się w ostatnich dniach z naszym udziałem - z udziałem kibiców najlepszej siódemki w Polandzie!
Ciężko się za to zabrać, bo głowa jeszcze gorąca. W uszach ciągle brzmi gromkie "Mistrzem Polski jest Wisła" odśpiewane przez 5000 gardeł, serce ciągle wali jak młot, gdy przypominają się ostatnie sekundy niedzielnego pojedynku, te łzy szczęścia, szalona radość Naszych Mistrzów...
Dla takich chwil warto być kibicem! Dla momentu w którym po wielu miesiącach upokorzeń podnosisz się z kolan, reagujesz na rzeczywistość identycznie, jak tysiące innych ludzi wokół ciebie, czujesz się małą częścią czegoś, co dla wielu takich jak ty jest superważne! Dla momentu, w którym z dumą możesz zetrzeć z czoła bitewny pył i utrzeć nosa odwiecznemu rywalowi. W takich chwilach nic innego nie ma znaczenia!
Z tym większą satysfakcją możesz spojrzeć na sukces, kiedy wiesz, że ty sam zrobiłeś wszystko co mogłeś, aby się do niego przyczynić. Kiedy maksymalnie zdarłeś gardło dla twojego klubu, dla chwały twojego ukochanego herbu, miasta, barw.
Różnie bywało w tym sezonie w naszych kibicowskich szeregach. Chwilami naprawdę nie było wesoło (o czym pisałem podczas jednej z relacji), ale to, co płoccy fani zrobili w miniony weekend było fantastyczne!
Serce rosło, gdy spojrzało się na trybuny Orlen Areny, które żyją! Na ludzi, którzy sami, bez przymusu i marudzenia podnoszą się z miejsc i na stojąco dopingują zespół. W ten weekend młyn to były nie tylko sektory G i G1, inne (z naciskiem na B i C) nie zostawały w tyle. Brawo! Z pewnością pomógł nam sprzęt - udało się zorganizować fajne nagłośnienie, dzięki czemu problem z komunikacją między młynowym a tłumem praktycznie nie istniał.
Podczas obu spotkań trybuny przyozdabiały dwie fany - "The Pride" i "Miasto Mistrzów", tradycyjnie pamiętaliśmy też o "Tomku". W niedzielę pojawiło się więcej flag, nie tylko za bramką.
Zastrzeżenia można mieć do niezbyt okazałej oprawy. Z różnych względów (głównie finansowych) nie udało się zaprezentować tego, co planowaliśmy. W tym miejscu należą się przeprosiny dla tych, którzy odpowiedzieli na apel o wpłacanie pieniędzy na finałową oprawę, a nie doczekali się jej w takiej formie, jak nam wszystkim zależało. :( Możemy w tym miejscu jedynie zapewnić, że zebrana kasa na pewno się nie zmarnuje, w nowym sezonie spożytkujemy ją jak należy, a efekty będą takie, że szczęki opadną! ;)
W sobotę prezentujemy więc jedynie flagowisko z kilkuset machajek w jedynych słusznych kolorach. Zanosiło się, że nie będzie nawet tego - paczka dotarła do Płocka dopiero kilka godzin przed pierwszym gwizdkiem... Niedziela to czas sektorówki i kilkunastu dużych flag na kijach.
Podczas obu meczów nie mogło zabraknąć również transparentów z hasłami, wspierającymi naszego Kolegę, który wraca do zdrowia po wypadku, jakiego doświadczył tydzień wcześniej. Piotrka wsparliśmy też werbalnie, kilkukrotnie wznosząc okrzyki pod jego adresem.
Przyjezdni (na obu meczach obecni w liczbie +-150 osób) bez opraw, w sobotę z trzema flagami, w niedzielę "na czysto".
Jeśli chodzi o mecze, to to byłoby na tyle. Wspomnieć należy też o tym, co działo się po zdobyciu złotych medali. Około 300 osób wybrało się na Starówkę aby tam cieszyć się wspólnie z powrotu na tron. Zabawa była przednia i nawet asysta kilku radiowozów jej nie popsuła. Sekcja pływacka śmiało pokonywała kilka długości basenu olimpijskiego "Afrodyta" na Starym Rynku, zmarźlaki rozgrzewali się za to napojami spod znaku %.
Za jakiś czas impreza przeniosła się pod jeden z lokali na Grodzkiej, w którym świętowali nasi złoci medaliści. Śpiewom i tańcom nie było końca. :) W drzwiach knajpy co chwila pojawiali się coraz to nowi piłkarze-didżeje, zapodający bardziej lub mniej wyszukane melodie znane z hali i nie tylko... ;) Impreza skończyła się przy promieniach słonecznych poniedziałkowego poranka. TAK SIĘ BAWI, TAK SIĘ BAWI ZKS!
Obyśmy co roku mieli takie okazje!
Więcej grzechów nie pamiętam.
-
Mała poprawka:HF1947 pisze:Co do flagi, "znaleziona" w sobotę na mieście wraz z 2 szlami i koszulkami, które wpadły do WC w jedym z płockich lokali.Przyjezdni (na obu meczach obecni w liczbie +-150 osób) bez opraw, w sobotę z trzema flagami, w niedzielę "na czysto".
W sobote 193 osoby z Kielc (w tym juniorzy którzy zostali po finale MPJ)
W niedziele sektor przyozdobiony flagą "Wierni Tradycji"
Co do zdobytej flagi, to nie jest to żadna oficjalna flaga Iskry tylko zrobiona przez kibica (coś w stylu flagi pokojowej)
Relacja wkrótce...
ISKRA 1965 KIELCE
-
A czemu to Iskra nie zamieszcza swojej relacji z Płocka? Po finale PP opisywaliście, że ich zmietliście dopingiem, a teraz nic. Jeszcze mam pytanie dot. kibiców Wisły. Ci z piłki nożnej udzielają się na ręcznej?
-
Kiedyś była opisywana sytuacja jak to u nas jest.
Nie udzielamy się na hali już tak jak bywało to jeszcze parę lat temu. Kibice z hali sami wydają swoje pamiątki, sami ogarniają wyjazdy i oprawy co nie znaczy że nie można nas dostrzec na meczach w piłkę ręczną i vice versa.
Nie udzielamy się na hali już tak jak bywało to jeszcze parę lat temu. Kibice z hali sami wydają swoje pamiątki, sami ogarniają wyjazdy i oprawy co nie znaczy że nie można nas dostrzec na meczach w piłkę ręczną i vice versa.
-
Wisła Płock - Iskra Kielce - FINAŁ PLAY OFF (32:25)
(28.05.2011)
Na 3 meczu play offów rozgrywanym w Plocku na sekotrze gości melduje sie 193 kibiców z Kielc (w tym juniorzy którzy zostali po finale MPJ). Wywieszamy 3 flagi "Iskra Kielce", "Wierni Tradycji" oraz "FC Chęciny". Doping tego dnia słaby, momentami na średnim poziomie. Bez oprawy.
Wisła Płock - Iskra Kielce - FINAŁ PLAY OFF (26:23)
(29.05.2011)
W niedziele w Płocku meldujemy sie w 155 osobywm składzie. Sektor przyozdabiamy we flage "Wierni Tradycji". Doping tego dnia duzo lepszy. Nie prezentujemy żadnej choreografii.
Grajki przegrywają trzeci mecz z Wisłą i Mistrz Polski wraca do Płocka.
No obydwu meczach Wisła z pokaźnym młynem. Często wstaje cala hala i śpiewa.
W sobote i w niedziele z choreografią, i transem dla kibica dzgniętego nożem.
Foto:
Sobota
[link]
[link]
Niedziela:
[link]
[link]
Link do wsztskich Wiślackiach galerii z weekendu
[link]
(28.05.2011)
Na 3 meczu play offów rozgrywanym w Plocku na sekotrze gości melduje sie 193 kibiców z Kielc (w tym juniorzy którzy zostali po finale MPJ). Wywieszamy 3 flagi "Iskra Kielce", "Wierni Tradycji" oraz "FC Chęciny". Doping tego dnia słaby, momentami na średnim poziomie. Bez oprawy.
Wisła Płock - Iskra Kielce - FINAŁ PLAY OFF (26:23)
(29.05.2011)
W niedziele w Płocku meldujemy sie w 155 osobywm składzie. Sektor przyozdabiamy we flage "Wierni Tradycji". Doping tego dnia duzo lepszy. Nie prezentujemy żadnej choreografii.
Grajki przegrywają trzeci mecz z Wisłą i Mistrz Polski wraca do Płocka.
No obydwu meczach Wisła z pokaźnym młynem. Często wstaje cala hala i śpiewa.
W sobote i w niedziele z choreografią, i transem dla kibica dzgniętego nożem.
Foto:
Sobota
[link]
[link]
Niedziela:
[link]
[link]
Link do wsztskich Wiślackiach galerii z weekendu
[link]
ISKRA 1965 KIELCE
-
KPR Wolsztyniak
Dosyć stare ;]
1 liga też się bawi! ;D
http://www.youtube.com/watch?v=54iB9cbs ... re=related
Dosyć stare ;]
1 liga też się bawi! ;D
http://www.youtube.com/watch?v=54iB9cbs ... re=related
-
Doping Iskry na finałach w Płocku bardzo słaby. W sumie to praktycznie niesłyszalny u nas na młynie. Nie był nawet średni, więc już nie koloryzuj. Po Final Four tak się rozpisywaliście jaki to doping był zaje*isty, ale po przegranej to już jak najmniej. W sobote przy naszej sporej przewadze bramkowej przycichliście, że ho ho. A to w Płocku podobno są kibice sukcesu.
Za to ze strony Nafciarzy doping świetny. Przez dłuższy czas porwaliśmy do dopingu całą halę. Dwa sektory inne niż młyn całe 2 mecze wspierały nas. Stały, śpiewały, klaskały, skakały. Innymi słowy, kapitalna atmosfera. A jeszcze odśpiewane i odskakane "kto nie skacze ten z sortowni" przez większość hali - super. Najlepszy doping odkąd otworzono Orlen Arene. Po meczu niesamowita radość.
Codziennie oglądam jeszcze filmiki z tego pięknego finału i nadal mi się to nie nudzi.
Doping z 3 meczu: [link]
Doping z 4 meczu: [link]
Za to ze strony Nafciarzy doping świetny. Przez dłuższy czas porwaliśmy do dopingu całą halę. Dwa sektory inne niż młyn całe 2 mecze wspierały nas. Stały, śpiewały, klaskały, skakały. Innymi słowy, kapitalna atmosfera. A jeszcze odśpiewane i odskakane "kto nie skacze ten z sortowni" przez większość hali - super. Najlepszy doping odkąd otworzono Orlen Arene. Po meczu niesamowita radość.
Codziennie oglądam jeszcze filmiki z tego pięknego finału i nadal mi się to nie nudzi.
Doping z 3 meczu: [link]
Doping z 4 meczu: [link]
-
Z jakiego powodu usuniety zostal poprzedni wpis? O ile dobrze pamietam uzytkownika HF1947.
Wklejam link jeszcze raz - [link]
Polecam zobaczyc, bo to chyba ewenement by jedna z ekip DOMAGALA SIE (bo jak inaczej to zinterpretowac?) ukarnia kibica innej druzny. Nawet filmik dali...
Wklejam link jeszcze raz - [link]
Polecam zobaczyc, bo to chyba ewenement by jedna z ekip DOMAGALA SIE (bo jak inaczej to zinterpretowac?) ukarnia kibica innej druzny. Nawet filmik dali...
-
Niezdobycie mistrzostwa przez Iskrę = temat zastępczy "oplucie Dzomby"
-
Z wczorajszego mecz finałowego o awans do Ligi Mistrzów.

Najprawdopodobniej najlepszy zarobek w sieci.
[link]
[link] opis i zasada działania
[link]
[link] opis i zasada działania
-
Iskra Kielce - Rhein-Neckar Loewen - Finał turnieju o Dziką Kartę LM
W młynie okolo 150-200 osób. Wywieszamy 2 fany. Na wyjsciu prezentujemy oprawę na która składa się podwieszna postać jokera z kartą "Iskra" w barwach, trans "MY TU ROZDAJEMY KARTY", całość dopełniały machajki w barwach. Na początku mały problem z jokerem (krzywo), lecz skorygowany po kilkunastu sekundach. Doping dobry, często włącza się cała hala, w dogrywce już miazga, wszyscy na stojąco śpiewają razem z nami. Mecz po dogrywce wygrywamy 32:30 i dzięki temu mamy dwie polskie drużyny w Lidze Mistrzów.

W młynie okolo 150-200 osób. Wywieszamy 2 fany. Na wyjsciu prezentujemy oprawę na która składa się podwieszna postać jokera z kartą "Iskra" w barwach, trans "MY TU ROZDAJEMY KARTY", całość dopełniały machajki w barwach. Na początku mały problem z jokerem (krzywo), lecz skorygowany po kilkunastu sekundach. Doping dobry, często włącza się cała hala, w dogrywce już miazga, wszyscy na stojąco śpiewają razem z nami. Mecz po dogrywce wygrywamy 32:30 i dzięki temu mamy dwie polskie drużyny w Lidze Mistrzów.

ISKRA 1965 KIELCE
-
Iskra_1965 - podobno podczas waszego sobotniego meczu z Valladolid część osób opuściła wasz młyn, zabrała ze sobą przygotowaną wcześniej oprawę. O co chodzi?
Czy obecność grupy "fanatyków Vive" których widać na ostatnim zdjęciu ma z tym coś wspólnego?
Czy obecność grupy "fanatyków Vive" których widać na ostatnim zdjęciu ma z tym coś wspólnego?
-
Konflikt pokoleń, nie będe sie rozpisywał bo to nasza wewnętrzna sprawa.z Płocka pisze:Iskra_1965 - podobno podczas waszego sobotniego meczu z Valladolid część osób opuściła wasz młyn, zabrała ze sobą przygotowaną wcześniej oprawę. O co chodzi?
ISKRA 1965 KIELCE
-
Re: Piłka ręczna 2010/2011, 2011/2012
Brawa dla moderatora, ktory usunal temat o nowym sezonie i nie przeniosl postow. Mozemy znac powody tej dziwnej decyzji? Bo kilka postow juz bylo, w tym mala relacja z meczu.
-
Re: Piłka ręczna 2010/2011, 2011/2012
Podbijam, myslalem ze, mi cos na oczy siadlo i nie widze tematu o nowym sezonie.. Jaki powod takiej decyzji ?