Komentarze Dla Tematu - NOWE FLAGI ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

kryja

Post autor: kryja »

LechiaG pisze:baner to nie jest, jest to specyficzny material - flage ta sie faktycznie sklada w rulonik jak baner, ale material jest calkiem inny. Kolejnym nowum jest ze patrzac od tylu przez flage wszystko widac (podobny myk jak z reklamami w autobusach na oknach, od zewnatrz nic nie widac, od drugiej strony przeciwnie)
flaga wykonana specjalnymi maszynami w ekspresowym tempie 3 dni
Baner to nie jest , ale flaga szyta tez nie . Jest to poprostu nadruk i tyle. No ale chyba fana bo materiał. Jeszcze troche i bedziemy mieli kłopot bo juz sa , flagi szyte, banery , nadruki..., a za moment nie wiadomo co wymysli rozwój techniki w tej dziedzinie. Mysle ze takie rozkminki jak tutaj w temacie pójda do lamusa. Wazny bedzie przekaz flagi.
iparts.pl
Jarson

Post autor: Jarson »

flaga Lech kozacka, zajebiste przesłanie !!
does.not.matter
Kontakt:

Post autor: does.not.matter »

ZKS pisze:Fakt, tendencja do szycia nieczytelnych flag utrzymuje się na Widzewie...
To ile Widzew w ostatnim czasie uszył tych nieczytelnych flag? Bo mi do głowy przychodzą dwie, Kazimierz i teraz Gostynin. Ale ty juz widzisz tendencje.
akuku pisze:nawet nie mow , z tego co wiem to nawet typy z Widzewa na Retkinii maja 2 flagi , uszyja jeszcze z 3 i dla kazdego typa jezdzacego na Widzwe z Retkinii bedzie przypadac 1 flaga :lol:
Widac ze masz błedne informacje. Wiem, wiem to zapewne była ironia.

Pozdrów chłopaków z Płońska.
Matys_RTS

Post autor: Matys_RTS »

z Wiskitna tez

flaga Lecha Kozak
Kuzyn Kopek
ban

Post autor: Kuzyn Kopek »

Flaga GKMu Grudziądz drukowana?
ZKS

Post autor: ZKS »

does.not.matter pisze:To ile Widzew w ostatnim czasie uszył tych nieczytelnych flag? Bo mi do głowy przychodzą dwie, Kazimierz i teraz Gostynin. Ale ty juz widzisz tendencje.
Większość... Chodzi mi głównie o fan-clubowe. Albo wielkie litery, ale trudne do rozszyfrowania albo mikroskopijne. I tak np. podczas transmisji w telewizorze nie wiadomo, co to za flaga, jakie miasto. A nie każdy zagląda na kibice.net., z kolei z sektora gości widać niewiele. To tak, jakby się społeczność fan-clubowa wstydziła swojego miejsca zamieszkania.... :lol:
Junior

Post autor: Junior »

Mam pytanie tylko nie wiem gdzie go napisać więc pisze tutaj: Czy Wisłą Kraków ma jakieś flagi skinheads jak tak to prosze o fotke.
R/F
ban

Post autor: R/F »

No jasne, że każdy Widzewiak spoza Łodzi wstydzi się swego miejsca zamieszkania. Ja np. na Widzewie mówię, ze jestem z Chojen z Ogniskowej :wink:

A powaznie, szacunek dla chłopaków z Gostynina, miasta leżącego koło Płocka, więc debiut fany na tym meczu nie był chyba przypadkiem.
Majsin

Post autor: Majsin »

Czy mógłbym prosić kogoś z Kaczyc, o odpowiedź na pytanie kiedy powstała ta flaga ?

Obrazek

Pytam bo w Wolbromiu od 1,5 roku jest następująca flaga :

Obrazek
MYSTICAL

Post autor: MYSTICAL »

No i co z tego ze sa 2 takie same flagi bywa tak czasem mała ekipa se moze nawet xero robic kogo to obchodzi :lol: , bedziecie ustawke robic z tego powodu .
kaczor88

Post autor: kaczor88 »

niekumaty piknik pisze:Flaga GKMu Grudziądz drukowana?
tak ta flaga jest drukowana
NML

Post autor: NML »

nie chcaiłbym rozmywac tematu ale mogbys ktoś wymienic z 7 flag Rakowa Częstochowa bo nigdzie nie moge znależć
Ostatnio zmieniony 23.04.2007, 15:22 przez NML, łącznie zmieniany 1 raz.
lamansz

Post autor: lamansz »

Obrazek
brawo brawo jeszcze raz brawo :) bardzo mi sie podoba ta no powiedzmy riposta, mega plus dla Waszych ekip

10/10 za pomysl :wink:
68689160

Post autor: 68689160 »

nie chcaiłbym rozmywac tematu ale mogbys ktoś wymienic z 7 flag Rakowa Częstochowa bo nigdzie nie moge znależć
rakow.com.pl -> galeria

Może znajdziesz troche więcej niż 7.
swiezaksp

Post autor: swiezaksp »

Lechia zmiazdzyla :twisted:
Jarson

Post autor: Jarson »

flaga reprezentacyjna Lechii po prostu mistrzowska !!
gilu_fcm

Post autor: gilu_fcm »

lamansz pisze:
Obrazek
brawo brawo jeszcze raz brawo :) bardzo mi sie podoba ta no powiedzmy riposta, mega plus dla Waszych ekip

10/10 za pomysl :wink:
Herb Wisły przy tym honorze to jakies nieporozumienie...

Flaga jako flaga ogólnie fatalna.. tym " cechowaniem " to juz sie żygac chce.. graficznie słabo..

bez napinki moje zdanie

PS: Flaga Lechii na repre naprawde zajebista
mds

Post autor: mds »

Super flagi Lechii.Gilu bez napinki :lol:
gilu_fcm

mds pisze:Super flagi Lechii.Gilu bez napinki :lol:
no bez :D moje zdanie i nie dlatego ze jestem kibicem Cracovii i mam jakies kompleksy tylko wg mnie flaga "honor" fatalna i tyle :) bez odbioru 8)
gilu_fcm

1912 pisze:Nożownicy i honor? Coś tu nie pasuje...
no gdyby np Lech zrobil podobna fane z herbem Cracovii to by ze 3 strony napinki byly :lol:
speed

Post autor: speed »

Widac ze niektorzy nie moga zrozumiec przesłania. Macie na dole flagi napisane ocb i tego właśnie sie ta flaga tyczy. Pomysł zajebisty....a grafika...nie chodziło głównie o to bo akurat w tym przypadku wazniejsze było proste przesłanie:>....garfike sobie podziwiajcie na fladze reprezentacyjnej !!! :twisted: 8) ...bo flaga MISTRZOSTWO!
gilu_fcm

Rozumiem przeslanie.. a o co mi chodzi to kolega wyzej napisal. nara n'hoolsi
bary.

Post autor: bary. »

Lechia bardzo dobra flaga reprezentacyjna, niezłe motywy i ogólnie wykonanie.

Co do drugiej, to nic powalającego. Widać, że riposta do ostatnich wydarzeń. + za dobre wykonanie.

Ładne fany GKS-u tylko te czcionki przejawiają sie juz w kilku fanach w Polsce. Pozatym sa całkiem dobre.
wiernyTS

Post autor: wiernyTS »

JSC pisze:Wisła kiedyś podobno zrobiła "akcję" ze ikradli szatnie Cracovii z koszulek piłkarzy a niedawno całkiem wpadli do jakiegos stowarzyszenia kibiców Cracovii i poniszczyła tam pamiatki. Teraz po kazdej takiej akcji bedzie flaga pewnie. Ta kradzież chyba zebolała Lechię ze zrobili flage bo frajerska akcja ale zrobiła z nich tez frajerów
Bylo tysiac razy wyjasniane odnosnie skrojenia pilkarzy z dresow i nie chce mi sie juz tego powtarzac, a co do tej akcji z pamiatkami to bylo to dwa lata temu a nie niedawno zreszta jeden c***. Walczcie dalej z kłódkami.
GKS_FCB

Post autor: GKS_FCB »

del
Zielony

Post autor: Zielony »

Bardzo fajna flaga Mysłowice.Dobre hasło.
Kubal

Post autor: Kubal »

Flaga Lechii kozacka,bardzo przypadła mi do gustu.
Co do hasła i herbu Wisły,chodziło o flagę "Wierność" TS-u,więc komentarze i porównywanie do krakowskich reguł,są raczej mało trafne.
Wiśl@czek

Post autor: Wiśl@czek »

Flaga Chemika rewelacyjna :shock: , brawo.
R/F
ban

Post autor: R/F »

Wiśl@czek pisze:Flaga Chemika rewelacyjna :shock: , brawo.
Też jestem pod wrażeniem. Dobre wykonanie, super tekst.
Ciekawski

Post autor: Ciekawski »

Reprezentacyjna flaga Lechii dla mnie genialna 10/10. Już spory czas temu widziałem jej projekt i byłem zachwycony. Bardzo mi się podoba również flaga Mysłowic fajne hasło 9,5/10. Szczerze mówiąc rzadko spotyka się teraz żeby jakaś fana mi się nie podobała ekipy wykonują coraz to ładniejsze, kolorowsze i skomplikowane projekty. Myślę że pod tym względem Polska bije wszystkich na głowe.
gawrongrk

Post autor: gawrongrk »

Flagi Lechii gitara 10/10. Ciekawski ma jednak racje z tym wzrostem jakości w funkcji czasu. Skończyły się czasy wyszywanek domowych i 1-majowych harców :) (tam gdzie barwy białe i czerwone).
Mam pytanie trochę poza tematem: Co z flagą Lechii Gdańsk z Rudim (moja ulubiona).
Romano

Post autor: Romano »

gawrongrk pisze: Mam pytanie trochę poza tematem: Co z flagą Lechii Gdańsk z Rudim (moja ulubiona).
Aaa dziękujemy Rudi ma się dobrze :)
Green LG

Post autor: Green LG »

http://i11.tinypic.com/4brqrgk.jpg

Projekt Kolby od samego początku zdobył największe uznanie. Flaga jest na Reprezentacje. A że jest Lechii Gdańsk nie mogło zabraknąć symboli w Biało - Czerwonych barwach. Kapitalnie zostało to przedtawione. Tło przedstawia fale na morzu, w środku piękny Orzeł ze wstęgą z napisem Polska, po lewej jak i prawej stronie symbole Naszego Miasta no i cytat pośrodku z którym się utożsamiami My jak i Nasze miasto Gdańsk.
TomekRTS
Kontakt:

Post autor: TomekRTS »

Chemical Brothers (Chemik) - spora długośc, ładne wykonanie, pod względem estetycznym naprawdę fajna flaga, ale hasło jeszcze lepsze. 10/10

Szlachta Mazowsza (Petra) - Ładna, estetyczna i o to chyba chodziło. Piękna w swej prostocie. 9/10
lozys

Post autor: lozys »

flaga Chemika zajebista zwłaszcza hasło na niej 10/10
ultras_GA

Post autor: ultras_GA »

Nowa fana Apatora wykonanie nawet nawet oceniam 7/10..ale moim zdaniem tekst ma mało do siebie chyba każdy wie jak jest w Toruniu :wink:

pozdro!
NML

Post autor: NML »

a tej flagi Szlachta Mazowsza to nie skroił im ŁKS Łódż?
ODPOWIEDZ