Widac ze niektorzy nie moga zrozumiec przesłania. Macie na dole flagi napisane ocb i tego właśnie sie ta flaga tyczy. Pomysł zajebisty....a grafika...nie chodziło głównie o to bo akurat w tym przypadku wazniejsze było proste przesłanie:>....garfike sobie podziwiajcie na fladze reprezentacyjnej !!! ...bo flaga MISTRZOSTWO!
No i jeszcze jedno, widać że niektórych flaga zabolała i to bardzo.. świetny pomysł Wiślaków i Lechistów z tą flagą, jedna z lepszych flag ogólnie, przesłanie kozackie, może niektórzy czytając to hasło zrozumieją że [link]stwem nie zajdą daleko a jedynie się skompromitują i zostanie im tylko pisać że "c****** flaga"
1912 pisze:Nożownicy i honor? Coś tu nie pasuje...
no gdyby np Lech zrobil podobna fane z herbem Cracovii to by ze 3 strony napinki byly
Udajesz debila czy sie zgrywasz, ze nie wiesz o co chodzi w fladze? Bo chyba nie o noże...
Kazda flaga, kazdy trans, wszystko co zwiazane z przeciwistawianiem się KULAWYM AKCJOM, niezaleznie od ekipy, ktora to wykona bede traktował na DUŻY PLUS!
cracovia 1906 krakow pisze:Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
gilu_fcm pisze:
no gdyby np Lech zrobil podobna fane z herbem Cracovii to by ze 3 strony napinki byly
Udajesz debila czy sie zgrywasz, ze nie wiesz o co chodzi w fladze? Bo chyba nie o noże...
Kazda flaga, kazdy trans, wszystko co zwiazane z przeciwistawianiem się KULAWYM AKCJOM, niezaleznie od ekipy, ktora to wykona bede traktował na DUŻY PLUS!
1. Nie jestem z Lecha kum kum kumaci
Gdzie napisalem ze jestes?
2. Dla nożowników zero szacunku, wszystkich nożowników.
3. Nożownik ma tyle samo "honoru" co złodziej, i jeden i drugi nie ma jaj żeby podjąć uczciwą walkę. Tak więc przyganiał kocioł garnkowi.
Racja tylko po co rozgrzebywać rozkminki o sprzęcie tutaj skoro flaga dotyczy sposobu zdobywania flag? W ten sposob to zadna ekipa nie moze już nic skrytykować, bo od bidy to na każdą się coś znajdzie.
Wrzucanie o nożach tutaj jest zupelnie bezsensowne. Przeslanie tyczy sie flag tylko i wylacznie i jak Was tak bardzo boli slowo honor to sobie tam wyobrazcie "honor w zdobywaniu flag"
gilu_fcm pisze:Rozumiem przeslanie.. a o co mi chodzi to kolega wyzej napisal. nara n'hoolsi
O przykozaczyłeś.
cracovia 1906 krakow pisze:Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
Wisła kiedyś podobno zrobiła "akcję" ze ikradli szatnie Cracovii z koszulek piłkarzy a niedawno całkiem wpadli do jakiegos stowarzyszenia kibiców Cracovii i poniszczyła tam pamiatki. Teraz po kazdej takiej akcji bedzie flaga pewnie. Ta kradzież chyba zebolała Lechię ze zrobili flage bo frajerska akcja ale zrobiła z nich tez frajerów
JSC pisze:Wisła kiedyś podobno zrobiła "akcję" ze ikradli szatnie Cracovii z koszulek piłkarzy a niedawno całkiem wpadli do jakiegos stowarzyszenia kibiców Cracovii i poniszczyła tam pamiatki. Teraz po kazdej takiej akcji bedzie flaga pewnie. Ta kradzież chyba zebolała Lechię ze zrobili flage bo frajerska akcja ale zrobiła z nich tez frajerów
Bylo tysiac razy wyjasniane odnosnie skrojenia pilkarzy z dresow i nie chce mi sie juz tego powtarzac, a co do tej akcji z pamiatkami to bylo to dwa lata temu a nie niedawno zreszta jeden c***. Walczcie dalej z kłódkami.
Flaga Lechii kozacka,bardzo przypadła mi do gustu.
Co do hasła i herbu Wisły,chodziło o flagę "Wierność" TS-u,więc komentarze i porównywanie do krakowskich reguł,są raczej mało trafne.
Złodzieje i pijacy są,kibice z Warszawy,złodziejsko przemytniczy klub,to Legia Warszawa
A to dobre, możesz wytłuścić swój tok rozumowania.
Dlaczego frajerskie włamanie Arkowców czyni Lechię frajerami?
Bo dali sie okraść jak dzieci, nie czułbyś się dziwnie jakby Ci ktoś wbił do pokoju i ukradł wszystkie szaliki ? Powinno sie pilnowac swojego. Nie jestem z zadnej z tych ekip, wypowiadam moje zdanie
A to dobre, możesz wytłuścić swój tok rozumowania.
Dlaczego frajerskie włamanie Arkowców czyni Lechię frajerami?
Bo dali sie okraść jak dzieci, nie czułbyś się dziwnie jakby Ci ktoś wbił do pokoju i ukradł wszystkie szaliki ? Powinno sie pilnowac swojego. Nie jestem z zadnej z tych ekip, wypowiadam moje zdanie
TSW. poki co to ty sie zachowujesz na góra 12 wyzywając mnie na necie, typowe dziecko neo. Ja napisalem jak to widze, mowie ze nie jestem z zadnej z tych ekip i patrze tak na to z boku. Na bank jedno frajerstwo nie jest równe drugiemu ale chujowo musieli miec w gebie jak im je ukradli.
BO dziecko
Reprezentacyjna flaga Lechii dla mnie genialna 10/10. Już spory czas temu widziałem jej projekt i byłem zachwycony. Bardzo mi się podoba również flaga Mysłowic fajne hasło 9,5/10. Szczerze mówiąc rzadko spotyka się teraz żeby jakaś fana mi się nie podobała ekipy wykonują coraz to ładniejsze, kolorowsze i skomplikowane projekty. Myślę że pod tym względem Polska bije wszystkich na głowe.
Flagi Lechii gitara 10/10. Ciekawski ma jednak racje z tym wzrostem jakości w funkcji czasu. Skończyły się czasy wyszywanek domowych i 1-majowych harców (tam gdzie barwy białe i czerwone).
Mam pytanie trochę poza tematem: Co z flagą Lechii Gdańsk z Rudim (moja ulubiona).
Projekt Kolby od samego początku zdobył największe uznanie. Flaga jest na Reprezentacje. A że jest Lechii Gdańsk nie mogło zabraknąć symboli w Biało - Czerwonych barwach. Kapitalnie zostało to przedtawione. Tło przedstawia fale na morzu, w środku piękny Orzeł ze wstęgą z napisem Polska, po lewej jak i prawej stronie symbole Naszego Miasta no i cytat pośrodku z którym się utożsamiami My jak i Nasze miasto Gdańsk.
Piotrek25krk pisze:wiec cala swoja tajemniczosc mozesz sobie wsadzic w dupe bo nikomu ona nie jest tu potrzebna, w miejscu ktore pod wzgledem farmazonow dawno juz przebilo bravo
Ja jestem uczciwy. Zapłacili za 3:0 i będzie 3:0.
Białe są chmury, zielone liście, jestem na Lechii, jest zajebiście!
CKOCD pisze:ŁKS - dwa słabe bannery, na tej ultras dodatkowo perfidne [link] szaliki.com
Wątpie, żeby te flagi były wykonane metodą "baneru", jak dla mnie flagi są bardzo ładne i estetycznie zrobione, A co do reklamy trochę to dziwne ale podczas meczu nikt na pewno nie zauważy