Na miejscu wiślaków nigdy bym tej flagi [link] nie pozwolił wywiesić, dawno takiej kaszany nie widziałem...
Flaga Lecha...przedmówcy powiedzieli wszystko. No ale bogatemu wszystko wolno...
Brawo dla kibiców Widzewa! W takim Gostyninie, jeszcze 15 lat 100% Widzew, teraz już totalnie zmarginalizowani, nieliczni, ale jednak potrafią sie zmobilizować i uszyć flagę...
Fakt, tendencja do szycia nieczytelnych flag utrzymuje się na Widzewie...
nawet nie mow , z tego co wiem to nawet typy z Widzewa na Retkinii maja 2 flagi , uszyja jeszcze z 3 i dla kazdego typa jezdzacego na Widzwe z Retkinii bedzie przypadac 1 flaga
5 z Retkini to moze na derby przyjdzie, na zwykle mecze chodzi 2och, z czego jeden to przezut, a drugi nie wychodzi z domu po 22, bo na Retkinii jest terror...
co do flagi Gostynina, to troche niewyrazna, ale wazne ze cos sie tam w okolicy obudzilo !
baner to nie jest, jest to specyficzny material - flage ta sie faktycznie sklada w rulonik jak baner, ale material jest calkiem inny. Kolejnym nowum jest ze patrzac od tylu przez flage wszystko widac (podobny myk jak z reklamami w autobusach na oknach, od zewnatrz nic nie widac, od drugiej strony przeciwnie)
flaga wykonana specjalnymi maszynami w ekspresowym tempie 3 dni
LechiaG pisze:baner to nie jest, jest to specyficzny material - flage ta sie faktycznie sklada w rulonik jak baner, ale material jest calkiem inny. Kolejnym nowum jest ze patrzac od tylu przez flage wszystko widac (podobny myk jak z [link] w autobusach na oknach, od zewnatrz nic nie widac, od drugiej strony przeciwnie)
flaga wykonana specjalnymi maszynami w ekspresowym tempie 3 dni
Baner to nie jest , ale flaga szyta tez nie . Jest to poprostu nadruk i tyle. No ale chyba fana bo materiał. Jeszcze troche i bedziemy mieli kłopot bo juz sa , flagi szyte, banery , nadruki..., a za moment nie wiadomo co wymysli rozwój techniki w tej dziedzinie. Mysle ze takie rozkminki jak tutaj w temacie pójda do lamusa. Wazny bedzie przekaz flagi.
ZKS pisze:Fakt, tendencja do szycia nieczytelnych flag utrzymuje się na Widzewie...
To ile Widzew w ostatnim czasie uszył tych nieczytelnych flag? Bo mi do głowy przychodzą dwie, Kazimierz i teraz Gostynin. Ale ty juz widzisz tendencje.
akuku pisze:nawet nie mow , z tego co wiem to nawet typy z Widzewa na Retkinii maja 2 flagi , uszyja jeszcze z 3 i dla kazdego typa jezdzacego na Widzwe z Retkinii bedzie przypadac 1 flaga
Widac ze masz błedne informacje. Wiem, wiem to zapewne była ironia.
does.not.matter pisze:To ile Widzew w ostatnim czasie uszył tych nieczytelnych flag? Bo mi do głowy przychodzą dwie, Kazimierz i teraz Gostynin. Ale ty juz widzisz tendencje.
Większość... Chodzi mi głównie o fan-clubowe. Albo wielkie litery, ale trudne do rozszyfrowania albo mikroskopijne. I tak np. podczas transmisji w telewizorze nie wiadomo, co to za flaga, jakie miasto. A nie każdy zagląda na kibice.net., z kolei z sektora gości widać niewiele. To tak, jakby się społeczność fan-clubowa wstydziła swojego miejsca zamieszkania....