Specyficzne Fotki Kibicowskie ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
takie fotki to kolegom wysylaj ale nie w takich tematach ?Gruby001 pisze:mogels ja wkleic do Hyde Park-u do tematu Fotka.plUcho! pisze:Hehe spokojnie, wkleiłem fotke bo pare osób mówiło żebym wkleił ją na kibice.net i odrazu skojarzył mi sie ten temat to ją wkleiłem, a specyficznego to raczej nic w tej fotce nie ma, zwykła fotka![]()
a co do "hooltras1944" to przynajmniej mam się czym pochwalić w porówaniu do Was

zaraz ja sobie moge porobic fotki w barwach klubowych i je tutaj powklejac ale po co ?

a jakby babcia miala wąsy to byla by dziadkiem...
-
dobra ochloncie i wy
chlopak zrobil fotke i wkleil a wy odrazu go skrytykowaliscie i po co, juz bedzie wiedzial na przyszlosc zeby nie wklejac bo tu banda debili,, mi osobiscie sie podoba fota, fakt nie budzi nic specyficznego ale OK jest
a po drugie to polowa ludzi co tu sie wpisuje to potrafi tylko krytykowac innych a nic od siebie
konczymy ta glupia polemike
SALUT88
chlopak zrobil fotke i wkleil a wy odrazu go skrytykowaliscie i po co, juz bedzie wiedzial na przyszlosc zeby nie wklejac bo tu banda debili,, mi osobiscie sie podoba fota, fakt nie budzi nic specyficznego ale OK jest
a po drugie to polowa ludzi co tu sie wpisuje to potrafi tylko krytykowac innych a nic od siebie
SALUT88
-
Jedyny mądry post odnośnie tej fotki. Tacy, ku***, mądrzy wszyscy to byście napisali gdzie chłopak miał wkleić, a nie się, ku***, uzewnętrzniacie jak pojebani.nie_pytaj pisze:dobra ochloncie i wy
SALUT88
Na c*** mi, ku***, Twoje kwiaty...
Na c*** mi, ku***, Twoje łzy...
Na c*** mi, ku***, te dramaty...
Na c*** mi, ku***, jesteś Ty???
Na c*** mi, ku***, Twoje łzy...
Na c*** mi, ku***, te dramaty...
Na c*** mi, ku***, jesteś Ty???
-
-
-
-
-
-
Nazwy: (1920) KS Ruch Wielkie Hajduki -> (7.01.1923) KS Ruch BBC Wielkie Hajduki [fuzja z Bismarckhütter Ballspiel Club] -> (1924?) KS Ruch Wielkie Hajduki -> (1939) KS Ruch Chorzów -> (1948) ZKS Ruch Chorzów -> (marzec 1949) KS Chemik Chorzów -> (kwiecień 1949) ZS [Zrzeszenie Sportowe] Unia Chorzów [fuzja Chemika, Leśnika i Drzewiarza] -> (1955) ZKS Unia-Ruch Chorzów -> (1956?) Klub Sportowy Ruch Chorzów -> (18.07.2002) Klub Sportowy Ruch w ChorzowieBKS_1920 pisze:Tak, Ruch Chorzów to Hutniczy Klub Sportowy, a więc HKSpabian1908 pisze:a nie przypadkiem Hutniczy Klub Sportowy?
Sorry za rozmywanie ale gdzie tu HKS? Z ciekawosci pytam
-
- ostatnie ostrzeżenie
Kod: Zaznacz cały
Przydomki klubu używane przez kibców: "Niebiescy", "Niebieska eRka", "HKS" (od "Hutniczy Klub Sportowy", oficjalnie nigdy nie wystąpiło w nazwie)
GKS - Gorniczy Klub sportowy (a nie Gornoslaski jak niektorzy mowia

KSG - Klub Sportowy "Gornik"
-
hehe jak to napisałeś to przypomniała mi się historia z podstawówki. Miałem na okładce zeszytu z j.polskiego, popisane tam Ruch Chorzów, HKS itp. i babka dojebała się że taki ze mnie kibic a źle pisze HKS, bo jak ona twierdziła, powinno się pisać CHKS (właśnie od Chorzowski Klub...), no i doszło do małej sprzeczki, w której się zdenerwowała, wzięła nożyczki i odcięła mi tą okładkę...R/F pisze:Huta była sponsorem Ruchu i zaczęto mówić, że jest to klub hutniczy, stąd HKS.
Sam jak byłem małolat myslałem, żę to CHKS od "Chorzowski", bo jak spiewają "Ruch Ruch! HKS!" to nie słychać, czy to "h" czy "ch"
taki mały OT

-
Przy okazji poznaliśmy ciekawe kawałki historii: fuzja z Bismarck WunderSchnitzel Ballspiel Club oraz fuzja Chemika, Leśnika i Drzewiarza
Ojajebie, jak postaci z bajek albo z kawału 

"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."

-
powiedziałem powiedziałem, tylko nauczyciele zawsze mądrzejsi...YataPelikan pisze:to czemu nie powiedziałes że to od Huty jest .FCO pisze:hehe jak to napisałeś to przypomniała mi się historia z podstawówki. Miałem na okładce zeszytu z j.polskiego, popisane tam Ruch Chorzów, HKS itp. i babka dojebała się że taki ze mnie kibic a źle pisze HKS, bo jak ona twierdziła, powinno się pisać CHKS (właśnie od Chorzowski Klub...), no i doszło do małej sprzeczki, w której się zdenerwowała, wzięła nożyczki i odcięła mi tą okładkę...R/F pisze:Huta była sponsorem Ruchu i zaczęto mówić, że jest to klub hutniczy, stąd HKS.
Sam jak byłem małolat myslałem, żę to CHKS od "Chorzowski", bo jak spiewają "Ruch Ruch! HKS!" to nie słychać, czy to "h" czy "ch"
taki mały OT