BonczekELANA pisze:Ekipa KSA sama na siebie zrobila vlepke anty. Chodzi dokladnie o vlepke jeszcze trafi kosa na kamien
A propos tych vlepek - cos jak tekst z jednego utwóru HH nt. Legii (skadinąd niezłego) - "Zapomnieli, że Legia z boiska nigdy pod, zawsze NA tarczy" <-- coś się autorom popierniczyło z "raz na wozie..."
Hehe spokojnie, wkleiłem fotke bo pare osób mówiło żebym wkleił ją na kibice.net i odrazu skojarzył mi sie ten temat to ją wkleiłem, a specyficznego to raczej nic w tej fotce nie ma, zwykła fotka
a co do "hooltras1944" to przynajmniej mam się czym pochwalić w porówaniu do Was
Ucho! pisze:Hehe spokojnie, wkleiłem fotke bo pare osób mówiło żebym wkleił ją na kibice.net i odrazu skojarzył mi sie ten temat to ją wkleiłem, a specyficznego to raczej nic w tej fotce nie ma, zwykła fotka
a co do "hooltras1944" to przynajmniej mam się czym pochwalić w porówaniu do Was
mogels ja wkleic do Hyde Park-u do tematu Fotka.pl
Ucho! pisze:Hehe spokojnie, wkleiłem fotke bo pare osób mówiło żebym wkleił ją na kibice.net i odrazu skojarzył mi sie ten temat to ją wkleiłem, a specyficznego to raczej nic w tej fotce nie ma, zwykła fotka
mogels ja wkleic do Hyde Park-u do tematu Fotka.pl
takie fotki to kolegom wysylaj ale nie w takich tematach ?
zaraz ja sobie moge porobic fotki w barwach klubowych i je tutaj powklejac ale po co ? zastanow sie zanim cos wkleisz i przede wszytskim napiszesz bo z tym "chwaleniem" Twoj post lekko nie na miejscu człowieku , zyj dalej netem czesc
Najlepiej wkleić 58 fotek z kutasem piłkarza i 345 napisów CHWDP...
U niektórych chyba samouwielbienie osiągnęło niebezpieczny poziom... Nie podoba się fotka? Nie oglądaj i nie dawaj komentarza...
pabian1908 pisze:a nie przypadkiem Hutniczy Klub Sportowy?
Tak, Ruch Chorzów to Hutniczy Klub Sportowy, a więc HKS
Nazwy: (1920) KS Ruch Wielkie Hajduki -> (7.01.1923) KS Ruch BBC Wielkie Hajduki [fuzja z Bismarckhütter Ballspiel Club] -> (1924?) KS Ruch Wielkie Hajduki -> (1939) KS Ruch Chorzów -> (1948) ZKS Ruch Chorzów -> (marzec 1949) KS Chemik Chorzów -> (kwiecień 1949) ZS [Zrzeszenie Sportowe] Unia Chorzów [fuzja Chemika, Leśnika i Drzewiarza] -> (1955) ZKS Unia-Ruch Chorzów -> (1956?) Klub Sportowy Ruch Chorzów -> (18.07.2002) Klub Sportowy Ruch w Chorzowie
Sorry za rozmywanie ale gdzie tu HKS? Z ciekawosci pytam