O to samo miałem spytać . To jakiś ponury żart. Pod innymi względami to by byli w pierwszej trójce ale raczej nie w pozytywnym ''TOP 3''.GŚ1920 pisze:Co cie zmotywowało do dania Górnika w najlepszej trojce 20 lat? Pytam serio, bez spiny.fanaticooo pisze:H- Lech,W&R,Górnik nie wiem jak możecie w tej kategorii wymieniac Legie w pierwszej trójce,wiadomo kiedys sporo działali ale ostatnimi czasy niestety praktycznie sie nie liczą w tej dziedzinie w Polsce.
Ultras- Lech,Legia,Widzew ,ostatnio Korona ale to tylko ostatnie lata
Wyjazdy- to sama trójka co wyżej
Jeśli chodzi o ostatnie 20 lat to:
Lech - Choć początek lat 90-tych jeszcze nie był najlepszy w ich wydaniu, to póżniej już tylko lepiej . Wyniki chuliganki mówią same za siebie a i oprawy na wysokim poziomie.
Legia - Choć nigdy jak dla mnie nie byli nr.1 w Polsce jeśli chodzi o chuligankę ( to zawsze w sumie dosyć stały wysoki poziom . Ultraska nr 1 w kraju bezsprzecznie.
Ruch - choć to dla mnie jako starego kibica ZS to zawsze wróg nr.1 to jednak im dam trzecie miejsce . Stały wysoki poziom bez większego kalkulanctwa.
Jeśli miałbym brać pod uwagę ostatnie 30 lat to z w/w trójki wypada Lech a na jego miejsce ŁKS ,a Na miejsce Ruchu ktoś z trójki Ś/W/L.
Swoich dobrych kilka lat miało kilka kapel ( Arka,Cracovia) ale jednak mówimy o 20 latach.