Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

ODPOWIEDZ
uciekający qrczak

Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)

Post autor: uciekający qrczak » 13.01.2014, 18:53

Peoes pisze:Z tym Debrznem to jestem w lekkim szoku.
Pamiętam bywali czasami i każdy główkował...gdzie to k...wa jest.Ale były też inne kwiatki swojego czasu flaga Gniezno(dopóki ich Lech nie wyprostował) też gościła na bukowej.

iparts.pl
mcmlxv

Post autor: mcmlxv » 13.01.2014, 21:27

strzybnica pisze:
Lh1964 pisze: To ty stary chlop jestes lekko po 40,
Kim jesteś, ja byłem, kim ja jestem, Ty będziesz :) .
Moze ktos kumatszy potwierdzic, to czy jednak olewka i 5 metrow mulu.Przeciez, to tylko forum, ale dla niektorych az.
Jestem z ŁKSu, więc myślę, że obiektywnie. Pierwszy raz byłem na Gieksie chyba późnym latem 1983 na meczu GKS-Górnik (chyba 1-0). Byliśmy tam z kumplem i siedzieliśmy z Gieksą, to były początki zgody. Młyn Gieksy kilkadziesiąt osób, w przerwie dochodzi do krótkiej konfrontacji z przechodzącym dołem pod młynem Gieksy - Górnikiem. Gieksa, mimo że dużo mniej liczna, ładnie się postawiła. Później byłem ze dwa razy w Katowicach na meczach z nami i młyn rósł bardzo szybko do kilkusetosobowej liczby. W 1986 na wspominanym już finale PP był już naprawdę bardzo pokaźny. A to niecałe trzy lata. Nie chcę się wypowiadać na temat tego jak to wyglądało dokładnie na GŚ, bo tam nie mieszkałem, ale z naszej perspektywy połowa lat 80 aż do końca tej dekady to stały rozwój Gieksy. O latach 90-ch się nie wypowiadam, bo to już nie moja bajka.

Barnet

Post autor: Barnet » 13.01.2014, 21:36

strzybnica pisze:
Lh1964 pisze: Młyn na Gieksie w 1980 roku jeszcze byłem małolatem
To ty stary chlop jestes lekko po 40, ale piszesz jak niedoczytane dziecko z podstawowki.
W innym temacie totalnie sie skompromitowales, a tutaj takie opisy walisz, ze nie wiem do czego mozna, to przyrownac.
Moze jestes w wieku kryzysu sredniego i chcesz tutaj sie wyzalic.Nie wiem w jakim celu stare pierniki jak ty tu wchodza i bazgraja cos.
Moze ktos kumatszy potwierdzic, to czy jednak olewka i 5 metrow mulu.Przeciez, to tylko forum, ale dla niektorych az.
Wola ja i chyba duża większość tego forum, żeby wypowiadały się tu właśnie takie stare pierniki niż takie pajace, co jeszcze za mleko nie zapłaciły, jak ty.
Obrazek

Hujtras

Post autor: Hujtras » 13.01.2014, 22:15

Kto jako pierwszy zaczął regularnie używać bębna do dopingu i kiedy to było?

DOLNOSLAZAK

Post autor: DOLNOSLAZAK » 14.01.2014, 07:32

Poważnie interesuje Cię, który młyn w Polsce jako pierwszy napierdalał jak dziki na bębnach?
Ludzie trzymajcie jakiś poziom z pytaniami bo takie wymyślane na siłę są śmieszne.

UTYMAN

Post autor: UTYMAN » 14.01.2014, 15:37

Hujtras pisze:Kto jako pierwszy zaczął regularnie używać bębna do dopingu i kiedy to było?
Post roku hahaha
RUCH 1920 CHORZÓW

FzgW

Post autor: FzgW » 14.01.2014, 18:33

Pytanie lepsze od połowy postów z tematu o Śląsku.

strzybnica

Post autor: strzybnica » 15.01.2014, 20:20

GtWładzię pisze:
strzybnica pisze:Nie wiem w jakim celu stare pierniki jak ty tu wchodza i bazgraja cos.
widać mało bierzesz udział w życiu na trybunach,to Cię trochę uświadomię: w ekipach które pewnie z lubością przeglądasz na youtubie za mordę takich gimbusów trzymają ludzie urodzeni w latach '70 i '80.
Ja rozumiem i chwala, ze jeszcze im sie chce pomimo licznych obowiazkow jak praca i rodzina.Chodzilo mi bardziej o goscia, ktorego nikt nie zweryfikowal, a zaczal wypisywac rzeczy niedokonca zgodne z prawda i aktywne osoby z Gieksy dopiero teraz zareagowaly na priv.
Przyznam, ze slabo im idzie ogarnianie wlasnych osob na forum, ale takze w terenie co potwierdza akcja Gieksy pod Staszicem.
Barnet pisze:
strzybnica pisze:
Lh1964 pisze: Młyn na Gieksie w 1980 roku jeszcze byłem małolatem
To ty stary chlop jestes lekko po 40, ale piszesz jak niedoczytane dziecko z podstawowki.
W innym temacie totalnie sie skompromitowales, a tutaj takie opisy walisz, ze nie wiem do czego mozna, to przyrownac.
Moze jestes w wieku kryzysu sredniego i chcesz tutaj sie wyzalic.Nie wiem w jakim celu stare pierniki jak ty tu wchodza i bazgraja cos.
Wola ja i chyba duża większość tego forum, żeby wypowiadały się tu właśnie takie stare pierniki niż takie pajace, co jeszcze za mleko nie zapłaciły, jak ty.
Kompromitacja ogra ciag dalszy juz w drugim temacie kibicowski slask i woj. slaskie, ale moderator stanal na wysokosci zadania i tym razem wyczyscil jego wpisy.
palaczzaba pisze:Wogóle mam wrażenie, że za niedługo to będziemy każde miasteczko i wieś gdzie może jest trzech kibiców na krzyż analizować i się jeszcze wykłócać kogo te miasto.
ż@bol pisze:Show must go on ;)

Viclav

Post autor: Viclav » 15.01.2014, 21:57

Pytanie o bęben faktycznie nieco z d***, ale mnie przy okazji zaciekawiło co innego. Czy były jakieś ekipy, poza Legią i Dyskobolią, które miały na trybunach orkiestrę? Taką kibicowską oczywiście, nie żadnych wynajętych grajków.
Obrazek"Jesteś sterem, białym żołnierzem!" Beata KozidrakObrazek

dziadekKDW

Post autor: dziadekKDW » 15.01.2014, 22:16

Viclav pisze:Pytanie o bęben faktycznie nieco z d***, ale mnie przy okazji zaciekawiło co innego. Czy były jakieś ekipy, poza Legią i Dyskobolią, które miały na trybunach orkiestrę? Taką kibicowską oczywiście, nie żadnych wynajętych grajków.

Spotkałem się z czymś takich w Czechach na meczu SFC Opava - Bohemians Praha (tylko ten fuzjowany) kibiców gości przyjechało chyba dziesięciu z czego czterech grało pół meczu na trąbkach.

EDIT:

Nie udało mi się znaleźć zdjęcia z meczu o którym piszę ale "el mariaci" grają również u siebie :

Obrazek

fjodor1978vborys1978

Post autor: fjodor1978vborys1978 » 16.01.2014, 02:43

Lh1964 pisze:strzybnica pomyliłeś nicki powinieneś mieć nick pacjent z zaburzeniami obsesyjno -kompulsyjnymi.
Nie skarż się już nie donoś to nie przynosi chwały kibicowi choć nie wiem czy słowo ,, kibic ,, jest trafionym określeniem co do twojej osoby.
Kompromitacja to jesteś Ty nie tylko strzy weterani Gieksy potwierdzają moje wersje wydarzeń , ale także kibice z innych klubów np z ŁKS-u.
Ciebie zadedykuje jeden kultowy utwór, raefren do ciebie pasuje jak ulał ,, Sopot 1985.

http://www.youtube.com/watch?v=nd3Yp4aUU7E
natenczaswojski3 odstaw ta klawiature i przestan walic mozgotrzepy za sklepem pani Beatki.
16.06.2013r. pisze:Ruch najebał koalicje KSGKS i już temat kosy zamknięty hehe beka

Andrus

Post autor: Andrus » 16.01.2014, 06:57

Viclav pisze:Pytanie o bęben faktycznie nieco z d***, ale mnie przy okazji zaciekawiło co innego. Czy były jakieś ekipy, poza Legią i Dyskobolią, które miały na trybunach orkiestrę? Taką kibicowską oczywiście, nie żadnych wynajętych grajków.
Lublinianka Lublin na swoich meczach grała/gra na bębnach sambę.

amf0508

Post autor: amf0508 » 16.01.2014, 15:11

Mnie trapi w którym roku na Widzewie została wprowadzona przyśpiewka "Broendby"?

Lodzer'mensch

Post autor: Lodzer'mensch » 16.01.2014, 17:19

apropo broendby to od dluzszego czasu zastanawiam sie - czy na poczatku nie spiewaliscie samego ooo Widzew ole, a dopiero pozniej wcisneliscie jeszcze Łódzki ?? bez napinki, po prostu cos mi swita ze kiedys dynamika tej przyspiewki byla inna

SzachownicaZdarzen

Post autor: SzachownicaZdarzen » 16.01.2014, 18:06

Wie ktoś czemu mecz POLSKA-NORWEGIA o takiej chujowej godzinie 15:00 ...?

Kappa

Post autor: Kappa » 16.01.2014, 20:02

Pewnie dlatego że mecz w Z.E.A. a tam jest plus 4 godziny w porównaniu z Polską.
Hitler, Stalin, Che Guevara jeden c*** a wiele twarzy.

jaken

Post autor: jaken » 18.01.2014, 11:32

Trapi mnie jedna rzecz. Dlaczego Wiślacy wywlekają czyim synem jest młynowy KSC a sami nie ustosunkują się do tego: [link] Od razu zaznaczam że jestem z kibicem Hutnika z KRK. Oglądam temat o grafach rozjebanych i info o Radsonie. Czytam artykuł na portalu internetowym i to samo. Co jest do k****? Jak to było z belką w oku? Na prawdę NIC nie możecie zrobić aby Wasz klub wystąpił ze struktur policyjnych? Post mega napinkowy ale mam dość internetowej Świętej Wojny.

Łódź 1910

Post autor: Łódź 1910 » 18.01.2014, 12:38

Lodzer'mensch pisze:apropo broendby to od dluzszego czasu zastanawiam sie - czy na poczatku nie spiewaliscie samego ooo Widzew ole, a dopiero pozniej wcisneliscie jeszcze Łódzki ?? bez napinki, po prostu cos mi swita ze kiedys dynamika tej przyspiewki byla inna
dynamika hehehehe koleś jeśli byłes kiedyś na derbach Łodzi na Łksie to powinieneś dokładnie wiedzieć jakie są słowa tej przyśpiewki że tak sie wyraże bo bywało że biała część widowni w milczeniu słuchała i obserwowała jak bawią sie goście śpiewając właśnie broendby. hehe bez napinki
LUDZIE HONORU

TSWK

Post autor: TSWK » 18.01.2014, 13:31

Jaken a czy wy nic naprawde nie mogliście zrobić zeby Hutnik grał w extraklasie i odnoził sukcesy jak w latach 90 ?

jaken

Post autor: jaken » 18.01.2014, 15:58

Chcesz mi powiedzieć że kibice nie mają wpływu na pewne sprawy? No błagam Cię... Zmiany nazw klubów, sponsorów...
Jeżeli dalej myślisz, że nie to powiedz jaki wpływ na wybór ojca miał Radosław? Powiem Ci, że mam to serdecznie w d****(zarówno gwardię jak i ojca gniazdowego), chodzi mi jedynie o to, że w XXI wieku najważniejsze stają się pr-owe zagrywki, komentarze, przekonywanie(głównie internetowe) kto gdzie rządzi itp., aby w oczach kibicowskiej Polski ekipa rosła w siłę...

nrth

Post autor: nrth » 18.01.2014, 16:35

Nikt by pewnie o rodzicach nie wspominał gdyby nie to ze przez naście ost lat ludzie z Kałuży podnosili przy kazdej możliwej okazji. Tak więc gdy sprawa z gniazdowym wyszla na jaw to zrobiono identycznie jak postepował wcześniej przeciwnik.
za kim jestes?

jaken

Post autor: jaken » 18.01.2014, 16:43

No ale co podnosili? Od zawsze jedni byli żydami drudzy ubekami i tyle. A teraz drąży się, jątrzy byle dokopać przeciwnikowi. Niestety dokopuje się nie dosłownie tylko netowo, osłabiając "morale"(?) nie wiem jak to nazwać.

Post autor: *** » 18.01.2014, 17:00

wy to akurat na tym necie sobie go podnosicie, więc możesz to tak odebrać.

juni123

Post autor: juni123 » 18.01.2014, 17:09

Mógłby mi ktoś wymienić flagi Legii skrojone przez Polonie Warszawa. Jakie były najlepiej gdyby ktos podrzucił fotki tych flag.

ffp

Post autor: ffp » 18.01.2014, 22:28

Z tego co pamiętam to "Bielany" i "Elegant Boys"

Psiak

Post autor: Psiak » 18.01.2014, 23:22

kaz87 pisze:Dlaczego do 1990 roku kibicom Wisły Kraków nie przeszkadzał w nazwie przymiotnik "Gwardyjskie" TS ?

Dlaczego nie było bojkotu dla tego przymiotnika przed nazwą TS ?

Kibice Wisły ochoczo go promowali na flagach, szalikach w piosenkach.
Nie wiem po co pytasz, skoro dobrze wiesz.
Odpowiedziałeś sobie w następnym poście.
Na ulicach to protestowali robotnicy z Nowej Huty a nie Wisła. Kibice to wtedy nie mieszali się w sprawy polityczne. Aczkolwiek mecze to była okazja do walki z milicją i ZOMO.
Dziwi mnie że jeszcze pod koniec lat 80 kibice na szalikach wtedy zwanych komputerowych ochoczo dodawali przymiotnik gwardyjskie TS.
A mnie dziwi Twój brak wiedzy. Wisła takich szalików nie miała.
Do którego roku na Wiśle wisiały szmaty z napisami GTS ?
Ciężko powiedzieć, prawdopodobnie do 89/90.
Gdzie się wtedy kupowało szaliki to ja dobrze pamiętam i kto walczył z komuną to też pamiętam. Smutne jest to że w tamtych czasach nie za bardzo wam przeszkadzało że jesteście milicyjni. W latach 80 były inne układy więc nie pisz że Wisła panowała w Hucie.
Smutne jest to, że po tylu latach próbujesz ludziom wmówić, że milicyjność Wisły miała jakiekolwiek znaczenie w świecie szalikowców.

janken, z Ciebie i z kaz87 taki gumiak jak ze mnie żyd.
Następnym razem, jeśli chcesz o czymkolwiek dyskutować zasięgnij info u źródła. Internet ma to do siebie, że czasami sprzedaje nam nieprawdziwe informacje.
Wisła nie należy już od jakiegoś czasu do tej organizacji!
Od zawsze jedni byli żydami drudzy ubekami i tyle
W tym zdaniu jest tyle prawdy jak w tym, że ja nie od zawsze jestem Psem.
Wiesz jaka jest róznica między nami? Ty kłamiesz ja nie.
Cracovia od lat 20/30-tcy Wisła od lat 90-tych.
Zawsze, robi wielką różnicę :)
"Jak mnie słyszysz?
Ja Wisła, Ja Wisła!"

Psiak

Post autor: Psiak » 18.01.2014, 23:34

B.P B.B.B pisze:I po co chcesz wywiązać tu napinke i niepotrzebne nikomu kłótnie? Wywiązała się konstruktywna nieobraźliwa nikogo rozmowa a Ty wsadzasz tu swoje cztery grosze o strachu. Akurat Cracovia biegała często ze sprzętem również na dworcu w Katowicach. Czy ze strachu, zapewne nie, taką mieli najzwyczajniej w świecie ekipe, która nie bała się używać takich zabawek, zresztą to co powiesz Pogoni też się bali - w tramwaju godząc na śmierć jednego z ich kibiców? Nie. Byli po prostu typowymi świrami i tyle.
Mógłbyś się grubo zdziwić.
Zresztą, historia zna przypadki kiedy zdecydowana mniejszość stawiała skuteczny opór większości, do czasu oczywiście.
"Jak mnie słyszysz?
Ja Wisła, Ja Wisła!"

jaken

Post autor: jaken » 19.01.2014, 00:02

Psiak nie wiem dlaczego uważasz, że kłamię. Źle zrozumiałeś moje zdanie o tym kto od zawsze był kim.
Chodziło mi o obiegową opinię drugiej strony. Niefortunnie ująłem. I wybacz że nie sięgnąłem do źródeł. Do związku miałem dzwonić? Informację wyczytałem pod artykułem na NaszymMieście i już. Zrozum że nie mam potrzeby udowadniania komukolwiek czegokolwiek.

kaz87

Post autor: kaz87 » 19.01.2014, 00:10

Psiak pisze:
kaz87 pisze:Dlaczego do 1990 roku kibicom Wisły Kraków nie przeszkadzał w nazwie przymiotnik "Gwardyjskie" TS ?

Dlaczego nie było bojkotu dla tego przymiotnika przed nazwą TS ?

Kibice Wisły ochoczo go promowali na flagach, szalikach w piosenkach.
Nie wiem po co pytasz, skoro dobrze wiesz.
Odpowiedziałeś sobie w następnym poście.
Na ulicach to protestowali robotnicy z Nowej Huty a nie Wisła. Kibice to wtedy nie mieszali się w sprawy polityczne. Aczkolwiek mecze to była okazja do walki z milicją i ZOMO.
Dziwi mnie że jeszcze pod koniec lat 80 kibice na szalikach wtedy zwanych komputerowych ochoczo dodawali przymiotnik gwardyjskie TS.
A mnie dziwi Twój brak wiedzy. Wisła takich szalików nie miała.
Do którego roku na Wiśle wisiały szmaty z napisami GTS ?
Ciężko powiedzieć, prawdopodobnie do 89/90.
Gdzie się wtedy kupowało szaliki to ja dobrze pamiętam i kto walczył z komuną to też pamiętam. Smutne jest to że w tamtych czasach nie za bardzo wam przeszkadzało że jesteście milicyjni. W latach 80 były inne układy więc nie pisz że Wisła panowała w Hucie.
Smutne jest to, że po tylu latach próbujesz ludziom wmówić, że milicyjność Wisły miała jakiekolwiek znaczenie w świecie szalikowców.

janken, z Ciebie i z kaz87 taki gumiak jak ze mnie żyd.
Następnym razem, jeśli chcesz o czymkolwiek dyskutować zasięgnij info u źródła. Internet ma to do siebie, że czasami sprzedaje nam nieprawdziwe informacje.
Wisła nie należy już od jakiegoś czasu do tej organizacji!
Od zawsze jedni byli żydami drudzy ubekami i tyle
W tym zdaniu jest tyle prawdy jak w tym, że ja nie od zawsze jestem Psem.
Wiesz jaka jest róznica między nami? Ty kłamiesz ja nie.
Cracovia od lat 20/30-tcy Wisła od lat 90-tych.
Zawsze, robi wielką różnicę :)
Dzięki za odpowiedź :)

Szaliki z gTS dobrze pamiętam

internet

Post autor: internet » 19.01.2014, 00:22

Łódź 1910 pisze:
Lodzer'mensch pisze:apropo broendby to od dluzszego czasu zastanawiam sie - czy na poczatku nie spiewaliscie samego ooo Widzew ole, a dopiero pozniej wcisneliscie jeszcze Łódzki ?? bez napinki, po prostu cos mi swita ze kiedys dynamika tej przyspiewki byla inna
dynamika hehehehe koleś jeśli byłes kiedyś na derbach Łodzi na Łksie to powinieneś dokładnie wiedzieć jakie są słowa tej przyśpiewki że tak sie wyraże bo bywało że biała część widowni w milczeniu słuchała i obserwowała jak bawią sie goście śpiewając właśnie broendby. hehe bez napinki
tak jest. W ogole Galera przerywała doping aby posłuchac, pozniej było spotkanie wewnetrzne i rozkladanie na czynniki pierwsze przezajebistego dopingu przezajebistych kibicow Widzewa... wez ty sie debilu, farmazoniarzu i cykorze, ktory sie "juz nie udziela" pierdolnij w leb bo kazdy twoj kolejny post jest coraz bardziej zalosny.

Psiak

Post autor: Psiak » 19.01.2014, 16:34

jaken pisze:Psiak nie wiem dlaczego uważasz, że kłamię. Źle zrozumiałeś moje zdanie o tym kto od zawsze był kim.
Chodziło mi o obiegową opinię drugiej strony. Niefortunnie ująłem. I wybacz że nie sięgnąłem do źródeł. Do związku miałem dzwonić? Informację wyczytałem pod artykułem na NaszymMieście i już. Zrozum że nie mam potrzeby udowadniania komukolwiek czegokolwiek.
Wybaczam, ale gdybyś sprawdził inne krakowskie tematy to na pewno taką informację byś uzyskał.
W obiegowej opinii Wisła to Psy a nie ubecy i to Psów tyczy się rok 90-ty (mniej więcej połowa lat).

kaz87 - Przestań się już kompromitować.
"Jak mnie słyszysz?
Ja Wisła, Ja Wisła!"

jaken

Post autor: jaken » 19.01.2014, 16:48

inTORwertyk pisze:
jaken pisze:Trapi mnie jedna rzecz. Dlaczego Wiślacy wywlekają czyim synem jest młynowy KSC a sami nie ustosunkują się do tego: [link] Od razu zaznaczam że jestem z kibicem Hutnika z KRK. Oglądam temat o grafach rozjebanych i info o Radsonie. Czytam artykuł na portalu internetowym i to samo. Co jest do k****? Jak to było z belką w oku? Na prawdę NIC nie możecie zrobić aby Wasz klub wystąpił ze struktur policyjnych? Post mega napinkowy ale mam dość internetowej Świętej Wojny.
Jak dlugo jestescie razem ?
Sześć lat

halodrol

Post autor: halodrol » 19.01.2014, 17:25

jaken pisze:
inTORwertyk pisze:
jaken pisze:Trapi mnie jedna rzecz. Dlaczego Wiślacy wywlekają czyim synem jest młynowy KSC a sami nie ustosunkują się do tego: [link] Od razu zaznaczam że jestem z kibicem Hutnika z KRK. Oglądam temat o grafach rozjebanych i info o Radsonie. Czytam artykuł na portalu internetowym i to samo. Co jest do k****? Jak to było z belką w oku? Na prawdę NIC nie możecie zrobić aby Wasz klub wystąpił ze struktur policyjnych? Post mega napinkowy ale mam dość internetowej Świętej Wojny.
Jak dlugo jestescie razem ?
Sześć lat
haaaaaaa, ale typ się wjebał :) no ale czego oczekiwać od czytelnika "Naszego Miasta"

jaken

Post autor: jaken » 19.01.2014, 17:32

Jak dlugo jestescie razem ?[/quote]

Sześć lat[/quote]

haaaaaaa, ale typ się wjebał :) no ale czego oczekiwać od czytelnika "Naszego Miasta"[/quote]

Strasznie się wjebałem. Mam -50 do e-chuliganki. Jeśli cieszą Cię literówki i ten poziom dowcipu to moje gratulację.

Silnoręki

Post autor: Silnoręki » 19.01.2014, 17:47

jaken pisze:Jak dlugo jestescie razem ?
Trzeba przyznać, riposta kulturalna i śmieszna, o to chodzi. Inną sprawą jest pewnie następne 30 postów o tym a w między czasie rzucanie mięsa na rywala...
KATOWICE

Łódź 1910

Post autor: Łódź 1910 » 19.01.2014, 18:24

internet pisze:
Łódź 1910 pisze:
tak jest. W ogole Galera przerywała doping aby posłuchac, pozniej było spotkanie wewnetrzne i rozkladanie na czynniki pierwsze przezajebistego dopingu przezajebistych kibicow Widzewa... wez ty sie debilu, farmazoniarzu i cykorze, ktory sie "juz nie udziela" pierdolnij w leb bo kazdy twoj kolejny post jest coraz bardziej zalosny.
Ubliżasz anonimowo przez internet,nie masz argumentów,jesteś łbem.W którymś już poście sugerujesz że niby gdzieś mnie trafiliście co jest oczywiście farmazonem.Twój obsmarkany koleżka zadał prowokacyjne pytanie otrzymał dosadną odpowiedź,co najważniejsze zgodną z prawdą.
LUDZIE HONORU

jaken

Post autor: jaken » 19.01.2014, 19:10

Silnoręki pisze:
jaken pisze:Jak dlugo jestescie razem ?
Trzeba przyznać, riposta kulturalna i śmieszna, o to chodzi. Inną sprawą jest pewnie następne 30 postów o tym a w między czasie rzucanie mięsa na rywala...
Oczywiscie, że celna, inteligentna i śmieszna. Sam czytając się uśmiechnąłem, ale późniejsze podniecanie gówniarzy że "typ się wystawił" już inteligencją nie zalatuje...

halodrol

Post autor: halodrol » 19.01.2014, 19:49

Chłopcze kibicujesz od 6 lat, wiedzę czerpiesz z Naszego Miasta i innych "internetowych portali" - przypuszczam, że z forum Gazety Krakowskiej a gdybyś był za Cracovią to pewnie dałbyś się wpuścić w maliny że zbiórka na Wysłouchów miała być o 17 jak te pojedyncze osły.

Odpuść z "gówniarzowaniem" starszym.

jaken

Post autor: jaken » 19.01.2014, 20:07

Staż na kibice.net nie świadczy o stażu kibicowskim czy życiowym, natomiast lotność umysłu i wypowiedzi może dawać wiele do myślenia - sześć lat było odpowiedzią na pytanie ile jesteście razem które skumałem... Wiedzy nie czerpię z portali choć lubię przeglądnąć, zupełnie jak inni- siedzący na kibice.net. Nie jestem chłopcem, najprawdopodobniej jesteśmy równolatkami (skoro tak twierdzisz) - zasugerowałem się Twoim postem. Wybacz. Nie szukam tu kłótni na posty ani na łapania za słówka bo jest to bez sensu a obrażanie kogoś przez forum jest jak dymanie gumowej lalki wg. mnie. Myślę, że można trzymać poziom nawet na tego typu forum i nie obrzucać się kupą.

drugi nick

Post autor: drugi nick » 19.01.2014, 20:18

jaken pisze:Staż na kibice.net nie świadczy o stażu kibicowskim czy życiowym, natomiast lotność umysłu i wypowiedzi może dawać wiele do myślenia - sześć lat było odpowiedzią na pytanie ile jesteście razem które skumałem... Wiedzy nie czerpię z portali choć lubię przeglądnąć, zupełnie jak inni- siedzący na kibice.net. Nie jestem chłopcem, najprawdopodobniej jesteśmy równolatkami (skoro tak twierdzisz) - zasugerowałem się Twoim postem. Wybacz. Nie szukam tu kłótni na posty ani na łapania za słówka bo jest to bez sensu a obrażanie kogoś przez forum jest jak dymanie gumowej lalki wg. mnie. Myślę, że można trzymać poziom nawet na tego typu forum i nie obrzucać się kupą.
To nie swiruj juz i złaź z lalki.

ODPOWIEDZ