VI Patriotyczna Pielgrzymka Kibiców na Jasną Górę 04.01.2014

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Foxx

Re: VI Patriotyczna Pielgrzymka Kibiców na Jasną Górę 04.01.

Post autor: Foxx »

tom_aszw - czyli cały cyrk z "zasłanianiem twarzy" miał służyć wyrażeniu przed użytkownikami tego forum twojego poczucia wyższości - w tym przypadku - nad uczestnikami pielgrzymki? Może lepiej założyć wydarzenie na fejsie zamiast trollować na ogólnopolskim forum? :)
iparts.pl
tom_aszw

Post autor: tom_aszw »

Foxx pisze:tom_aszw - czyli cały cyrk z "zasłanianiem twarzy" miał służyć wyrażeniu przed użytkownikami tego forum twojego poczucia wyższości - w tym przypadku - nad uczestnikami pielgrzymki? Może lepiej założyć wydarzenie na fejsie zamiast trollować na ogólnopolskim forum? :)
Foxx nie wiem czemu miała służyc ta szopka z zasłanianiem twarzy oraz prezentowanie dumnie flag i transparentów na jasnej górze. Wiara nie jest na pokaz, powtórzę raz jeszcze- moim zdaniem taka pielgrzymka to medialna hucpa nic ponadto.
Przynajmniej sie pośmiałem z rana widzac te zasłoniete twarze na jasnej górze;]

p.s. nie mam fejsbuka
Ostatnio zmieniony 05.01.2014, 11:58 przez tom_aszw, łącznie zmieniany 1 raz.
ja22

Post autor: ja22 »

Tom czy ty jesteś chociaż kibicem w "naszym rozumieniu tego słowa. Jeśli tak to powinieneś widzieć że pewne rzeczy w naszym środowisku się po prostu akceptuje baz zbędnej dyskusji (tak jak chociażby zasłanie twarzy ) .
tom_aszw

tak, jestem, jednak taka akcja jest dla mnie prześmieszna: )
Pepe0

Post autor: Pepe0 »

W sumie jeśli na kolejnej 'medialnej hucpie' będzie tak zacnie jak wczoraj (kazanie podczas Mszy Św, oprawa na wałach, wykład Żebrowskiego-szczególnie druga połowa, koncert Tadka, a w zasadzie drugi wykład przeplatany muzyką oraz ogólna atmosfera) to ja jadę choćby pół kibicowskiej Polski nazwało to równie idiotycznie albo nawet gorzej
KurzaW@gin@

Post autor: KurzaW@gin@ »

Ważna homilia wygłoszona na Ogólnopolskiej Pielgrzymce Kibiców http://niezalezna.pl/50240-tylko-u-nas- ... ce-kibicow
Foxx

Zgodnie z zapowiedzią księdza Jarka - pełne rozliczenie zbiórki na Pogoń Lwów:

http://zyleta.info/?p=5160
Biały,

Post autor: Biały, »

tom_aszw pisze:współczuję hipokryzji duchownym oraz naiwności dającym na tacę;] Filozofia opływania w dobra materialne przywódców duchownych ma sie nijak do tego co mowi pismo święte.
Wypisz, wymaluj jak w naszym środowisku, czyż nie?;]
tom_aszw

pielgrzymka patriotyczna , zapewne nie jedyna , czego przykladem jest ponizszy link

http://www.misjonarska.pl/index.php/gaz ... parafialna

tam jednak nikt nie podniecał sie szalikami,transparentami, racami, by pokazać swą zajebistość, unikalność,
no ale gdyby sie ktos dopierdolil to w razie w lepiej zasłonić twarze patriotom...
nie rozumiecie, ja tu widzę wiarę na pokaz i nic tego nie zmieni.
a setki zdjęć i filmy tylko potwierdzają moje słowa.
Lucuś

Post autor: Lucuś »

tom_aszw tak z ciekawości powiesz nam jaki reprezentujesz klub a i takie prywatne pytanie ode mnie czy w nowym roku zamierzasz atakować samochody osobowe czy nadal pozostajesz przy szynobusach.
Podejrzany o napinke

Post autor: Podejrzany o napinke »

Kibicowski opis VI Pielgrzymki Kibiców oraz "lista obecności"
http://www.12zawodnlk.pl/aktualnosci/vi ... 9c64f1b097
KurzaW@gin@

Post autor: KurzaW@gin@ »

Sylwia Zapisek: "Dla mnie kibice są rodziną. To byli pierwsi ludzie, którzy przyszli i byli, trwali przy mnie po odejściu Dawida". NASZ WYWIAD

http://wpolityce.pl/wydarzenia/71022-sy ... asz-wywiad
maystero

Post autor: maystero »

Bekowa ta cała pielgrzymka...
Tylko czekać na relacje z Fatimy czy Medjugorie.

Poziom hipokryzji siegnął wyjątkowo wysokiego levelu :D
Forómowitch

Post autor: Forómowitch »

Foxx - a jak Polska wychodzi dziś na akceptowaniu bezżennych z Watykanu? Wszyscy pójdziemy do Nieba, czy tylko oddamy im pół Polski..?
Pepe0

Post autor: Pepe0 »

w sumie, że niektórym chce się prowadzić dyskusje - Pielgrzymka będzie dalej się odbywała, nikt z uczestników nie będzie mówił, że tam zbierają się "jedyni prawdziwi patrioci, katolicy, Polacy", nikt nikogo nie zmusza do uczestniczenia, a wielu kibiców jest wierzących i dba o zanikające wartości chrześcijańskie - zresztą malkontenci internetowi zapewne zrobili tyle dobrego dla Polski, że mogą konstruktywnie krytykować
Foxx

Forómowitch - a miał być "amen" :) Dyskusja, którą próbujesz rozpocząć kilkakrotnie się na tym kibicowskim forum odbyła w dziale "Hyde Park". Odpowiedź na to, co piszesz w tym temacie jest jedna. Nic mi nie wiadomo o tym, by tutejsi użytkownicy wjeżdżali na hobbystyczne fora, gdzie ktoś relacjonuje swoje wrażenia z "Dnia Cipki", "Kolorowej Niepodległej", awantury o gender-studies, czy wykładu Baumana, by z wyżyn własnego samozadowolenia pisać im, co mają robić. To raz.

Dwa. Nie wiem, gdzie tu jakiś "katolski jad". Wjechałeś w gości, wirtualnie chcesz organizować rzeczywistość gospodarzom... a reakcja moim zdaniem jest nad wyraz stonowana. Pewnie dopiero się ludzie budzą po wczorajszym melanżu :) Melanżu, który jest ich prywatną sprawą - identycznie jak wizyta w Częstochowie, czy okładanie się po ryjach. Ogólnie rzecz biorąc, to jest nasze życie, niczyje inne. Wszystko.
Foxx

Bez "antykatolskiego jadu" proszę. Nawet bycie "pospolitą bandytą" dodatkowo z tak wielkim stażem na forum nie daje podstaw do jeszcze większego zaniżania jego poziomu.
Tauron

Post autor: Tauron »

Dla wszystkich piszących o hipokryzji:

http://www.youtube.com/watch?v=LeQsCvPocQs

Na Jasnej Górze jest miejsce dla wszystkich...

Dziękuję, dobranoc.
tom_aszw

Ci więżniowie szli pieszo, nie jechali jak kibice, pomogli pchając wózek kilkadziesiąt, może wiecej(?)godzin z tymi którzy nie mogą iść
nie na miejscu to porównanie.
Pieniądze kibiców które poszły na race(pewnie kilka tys zł) można było wykorzystać duzo rozsądniej wspierając ludzi którzy naprawde są w potrzebie. Wystarczyło odpalic symboliczną pirotechnikę.
Zaraz napiszecie ze to nie moje pieniadze i ze sie czepiam.
tak, wiem, jestem lewakiem=]
tom_aszw

dlaczego mialbym dostac bana? Zachowujecie sie poniektórzy jak jedyni poprawni . Takie zachowanie przypomina czasy PZPR. A często sami walczycie z cenzurą.
Jasna Góra już w samej nazwie ma światło, race potrzebne są tam jak 5te koło u wozu.
Ostatnio zmieniony 06.01.2014, 13:35 przez tom_aszw, łącznie zmieniany 1 raz.
Foxx

W kontekście fragmentu:
Podczas koncertu nagle ktoś wręczył mi kartonowe pudło:
- Uważaj, ciężkie.
Faktycznie ważyło sporo. Zajrzałem do środka, a tam kasa. Oglądam z zewnątrz – jest informacja. Zbiórka na Pogoń Lwów. Dorzuciłem parę groszy, puchę – karton przekazałem dalej. Dla uszczegółowienia – był to karton pozbawiony zwyczajowej góry ze szparą do wrzucania. Po prostu – 5 ścian. Pierwszy raz w życiu widziałem tacę bez tacowego
Jak już wrzuciłem w wyżej w tym temacie - ks. Jarek zapowiedział tę, tradycyjną już na kolejnych edycjach Pielgrzymki, zbiórkę. Poinformował też, że jej rozliczenie znajdzie się na kibolskich portalach Legii, co też się wczoraj stało:
http://zyleta.info/?p=5160

Przed zbiórką, puszkę otwieraliśmy w grupie kilku osób z Warszawy plus ks. Jarek przy "stole prezydialnym" w auli ks. Kordeckiego na oczach wszystkich obecnych. Wcześniej została wykorzystana w niespodziewanej improwizowanej zbiórce "do czapek" na zwrot kosztów profesjonalnego nagłośnienia dla Tadka. Trafiło do niej na ten cel 200 zeta, głównie w banknotach, które trzeba było jakoś wyjąć. Nie było jak "na szybko" jej potem zamknąć.

Z pozdrowieniami dla autorów relacji - zapowiedziany przez ks. Jarka tacowy.
ja22

skoro piszesz Walczycie to sam stawiasz się jako kto?- bo kibic napisał by Walczymy
tom_aszw

zle to określiłem,walczymy.
ja22

Ja ostatni raz w tym temacie. Osobiście na pielgrzymce nie byłem ,ponieważ nie czuje takiej potrzeby. Co do rac może nie były one niezbędne ,ale przez lata stały się jakby tradycją tej pielgrzymki .Debatowanie na temat odpalenia rac na kibicowskiej pielgrzymce uważam po prostu za głupie i nie ma to nic wspólnego z cenzurą . tyle z mojej strony
borsuk1234

Post autor: borsuk1234 »

Astry 11 osób
walka_o_przetrwanie2

Post autor: walka_o_przetrwanie2 »

Moderator jakiś mógłby zrobić tu porządek.Tu jest temat VI Patriotyczna Pielgrzymka Kibiców na Jasną Górę 04.01.Dla wszelkiego rodzaju lewactwa,fanów islamu dla których katolicyzm jest największym wrogiem dobry temat jest tutaj http://forum.kibice.net/viewtopic.php?f=3&t=27028 .
holendrowie i beldzy

Post autor: holendrowie i beldzy »

ja22 pisze:Ja ostatni raz w tym temacie. Osobiście na pielgrzymce nie byłem ,ponieważ nie czuje takiej potrzeby. Co do rac może nie były one niezbędne ,ale przez lata stały się jakby tradycją tej pielgrzymki .Debatowanie na temat odpalenia rac na kibicowskiej pielgrzymce uważam po prostu za głupie i nie ma to nic wspólnego z cenzurą . tyle z mojej strony

race to kibolska ekspresja
mieliśmy wyjąć tamburyny i flety poprzeczne?

za coś środnio potrzebnego wg. mnie uważam achtungi
Footbal Factory

Post autor: Footbal Factory »

Lista obecnych kibiców na VI Patriotycznej Pielgrzymce:

http://www.12zawodnlk.pl/aktualnosci/vi ... 9c64f1b097
Kosa
Kontakt:

Post autor: Kosa »

Wszelkie głosy oburzenia i "anty" są kierowane od anonimowych osób co jest chyba znamienne dla tego forum. Często nawet nie podają jakiej ekipie kibicują. Wstyd? Strach?
ja22

race to kibolska ekspresja
mieliśmy wyjąć tamburyny i flety poprzeczne?

za coś środnio potrzebnego wg. mnie uważam jachtingi
chyba się nie zrozumieliśmy ja dokładnie o tym samym napisałem ,że te race były podkreśleniem kibicowskiego charaktery tej pielgrzymki
tom_aszw

Kosa pisze:Wszelkie głosy oburzenia i "anty" są kierowane od anonimowych osób co jest chyba znamienne dla tego forum. Często nawet nie podają jakiej ekipie kibicują. Wstyd? Strach?
A czego to jest sie bać lub wstydzic? Ze kibicuje ekipie mistrza Polski i topowej bandzie w kraju?
rzutkarny

Post autor: rzutkarny »

tom_aszw pisze:
Kosa pisze:Wszelkie głosy oburzenia i "anty" są kierowane od anonimowych osób co jest chyba znamienne dla tego forum. Często nawet nie podają jakiej ekipie kibicują. Wstyd? Strach?
A czego to jest sie bać lub wstydzic? Ze kibicuje ekipie mistrza Polski i topowej bandzie w kraju?
No to jak kibicujesz ekipie mistrza Polski to powininieneś tym bardziej skleić pizde na forum bo nie dość, że było tam około 400 osób, to wiele nieanonimowych i spokojnie w przyszłą niedzielę możesz podbić na Torwarze i wyrazić swoje niezadowolenie z eksponowania przez nich klubowych flag na tej medialnej hucpie.
Frankie Edgar

Post autor: Frankie Edgar »

Po przeczytaniu całego tematu wychodzi na to, że "hipokryzja" oraz jej odmiany stała się ostatnio niezwyle modnym słowem... Szkoda, że niektóyz nierozumieją co ono oznacza...
chuliganGS

Post autor: chuliganGS »

Rozpierdala mnie jak niektorzy sie tu wypowiadaja niczym palikot, po czym na koniec kwituja "nie jestem lewakiem". Ja rozumiem, ze jest to wstyd, ale jezeli macie takie poglady to nikt temu nie zaradzi... albo po prostu nie rozumiecie co to slowo oznacza. A jezeli rozumiecie, to odpusccie sobie kibicowanie, bo wiekszosc ekip w tym kraju takich jak wy nie toleruje. Proponuje wam zamiast tego wstapic do młodej bojowki SLD albo anarchistow. Tam znajdziecie wieksze uznanie dla waszych ideologii, serio mowie. A jezeli na sile chcecie nas nawracac na ateizm, to zapraszam za rok na Jasna Gore, tam bedziecie mogli sie wykazac.
ODPOWIEDZ