Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Grzegorz Waranecki, znany łódzki biznesmen, został w środę nad ranem brutalnie zaatakowany i pobity przez nieznanych mężczyzn. Wszystko wskazuje na to, że napastnikami byli pseudokibice ŁKS, a powodem ataku były widzewskie sympatie Waraneckiego.
[link]
[link]
-
W Częstochowie tylko Raków,a fc Widzewa nie istnieje juz od kilkunastu lat....
-
Jak zwykle umiecie sobie tylko wyobrażać ;). W każdym klubie takie przypadki się zdażają, że ktoś jest za klubem, a nie był nigdy na meczu. Ale nie na taką skalę jak u was, bo tych FC troche macie. Większość z nich jest mała albo daleko oddalona od Łodzi albo zrzeszająca całe województwa, regiony (PBW, Wielkopolska, Małopolska itp.) i to sprawia że większość tych osób ma wspólnego tyle z Widzewem co zobaczy w internecie. Co do Piotrkowa jeśli znasz takich 2 gości to faktycznie są oni bardzo dużym procentem całego FC, więc nie trafiłeś z argumentem ;). Jeżeli chodzi o Twoją rozkmine o Łodzi to też poniosła Cię fantazja, a jeśli ktoś był raz na meczu ŁKSu i już nie chodzi to można go nazwać kibicem? Nie sądze. W każdym klubie są takie przypadki więc zluzuj i zmartwię cie popełniłeś jednak błąd w rozumowaniu ;)benyRBHOpoczno pisze:Ja znam 2 kolesi z Piotrkowa co nie byli w życiu na ŁKS-ie w Łodzi nie mówiąc już o wyjazdach, ale koszulki mają tzn. że Piotrków to fc widmo? Świętokrzyskie fc to Końskie, Starachowice, Skarżysko i Opoczno jak na się zachce(bo wiadomo że do Pilicy historycznie prowincja Małopolska, osz k...... to jeszcze kawałek Tomaszowa się łapie) i ludzie jeżdżą stamtąd. Jeśli miasta są za Widzewem(całe, lub znaczna ich większość) to siłą rzeczy większość ich nie będzie na Piłsudskiego. Odwracając sytuację skoro pół Łodzi to wy, czyli jakieś 350-360 tysięcy ludzi to ilu z tych ludzi chociaż raz się przewinęło na Unii? Tzn. że większość waszych kibiców jest za eŁKSom tylko dlatego, że dostali szalik od brata, kolegi lub ojciec wspierał Rodowitych gdy ci zdobywali ostatni raz mistrzostwo Polski. Dalej drogą dedukcji można wywnioskować, że większość kibiców biało-czerwono-białych w samej Łodzi ogranicza się do wrzucania fotek w barwach na portale społecznościowe? Czy popełniłem jakiś błąd w rozumowaniu?. Oczywiście, że nie, po prostu skupiłem się na faktach które są mi wygodne. Jak wy. .
Ps. a wiesz że wasze chłopki z Inowłodza co mienią się FC z Tomaszowa ratują się drąc japę policja.
mms pisze:Widzew ma fan cluby widmo, ale Łksu fan cluby z Tomaszowa, Zgierza i Kutna działają bardzo prężnie i są widoczni na mieście. Hipokryzja pełną gębą :)
P.S. Zamknijcie ten temat.
Jak się wypowiadasz to przeczytaj temat ze 2 strony wcześniej od początku, a że lubisz się tu ponapinać z tego co widze więc pewnie już to zrobiłeś. Mimo tego czytanie ze zrozumieniem Ci nie idzie ;) Jakbyś zauważył pisałem np. o Zgierzu i nikt od nas nie nigdy mówił, że ŁKS znaczy coś w Zgierzu, ale kibiców od nas jest w tym mieście nie tyle co sporo, ale na pewno ich liczba nie jednego by zaskoczyła biorąc pod uwagę, że na mieście ich po prostu nie ma, a na mecze spora grupa od nich uczęszcza, więc pudło z tym FC widmo ;)
Powtórze po raz ostatni nie chodzi mi o pobliskie FC czy nasze czy wasze, bo one jeżdżą, działają i nie na ich temat się wypowiadałem, tylko mówię cały czas o waszych małych lub dalekich FC. Tak wiem napisze mi ktoś zaraz np. WFCG. Wyjątek potwierdzający regułe, że to jest jeden z poza województwa FC który jakoś tam działa, a ile jest takich FC które można o kant d*** rozbić? My nie mamy wielu FC, ale te które są to zawsze coś działają lub przynajmniej bywają na meczach i dzięki temu nie ma syfu jak u was. U was jest tyle tych "FC", że nikt z was nie potrafiłby wszystkich wymienić, a połowa z nich jak nie więcej składa się w dużej liczbie z osób, które wasz stadion znają tylko ze zdjęć. I to sprawia, że większość waszych fanklubowiczów po prostu nie powinna być traktowana jako wasi kibice, a co lepsze jako FC. Ale mania wielkości i ilości jest u was i była od zawsze i tego się trzymajcie.
Z mojej strony to tyle.Bez podrowień
-
Rico a jak to jest, że FC ŁKS-u z Piotrkowa mimo braku sukcesów tak się rozwinął, lub inaczej mimo marnej gry piłkarzy z Unii dlaczego tak długo kibicuje się ŁKS-owi we Włocławku. Coraz młodsze pokolenia. Nic odkrywczego myślę, że sposób działania, organizacja jest podobna. Oznacz to tylko jedno, że piłka piłką a decydujący wpływ na ludzi i ich preferencję mają kumple i środowisko w którym się wychowałeś.
Oscar1908
Ja znam 2, a ilu takich jest tego pewnie nawet wy nie wiecie. Słuchaj ja kolegów między wami, szczególnie po paru śladach które nawzajem ja na was wy na moim ciele sobie zostawiliśmy, nie szukam. Tak się złożyło, że znam dwóch. Przy czym jeden dał sobie już całkowicie spokój więc praktycznie znam jednego.
Widzew ma dużo FC, jedne gorsze drugie lepsze. Jedne nie stawiają nogi na Piłsudskiego latami, ale ale gdy RTS gra w pobliżu to można być pewnym, że na pewno się pojawią. Popatrz na takie Starachowice, Skarżysko, Końskie czy Opoczno przecież my bliżej mamy do Kielc, Radomia, Bełchatowa niż do Łodzi i tam nasze liczby są zawsze najlepsze i większe niż na meczach u „siebie”
Małopolskie możesz się spodziewać gdy nasi graj w Krk, na Śląsku, Podkarpaciu. Wiesz dlaczego nazywa się Małopolskie bo zrzesza ludzi z całego województwa, a jak nam się spodoba to podciągniemy Świętokrzyskie pod Małopolskę, razem z tą nieszczęsną częścią Tomaszowa wszak historia zobowiązuje a prowincja do Pilicy się liczy.
Na koniec kwiatuszek WLKP zbieranina z całego województwa, tak mało, tak daleko i tyle wiedzą o Widzewie co z internetu, ale na waszych kolegów z Lecha wystarczyło, flaga wsiąkła. Była i nima. Jak ruscy gadają paszła w piździec.
FC Widzewa działają na płaszczyźnie kibicowskiej, albo jako miasta fan clubowe albo jako regionalne fc. Bo jeśli jest ktoś(pojedynczo lub jednostki) z Lublina, Janowa Podlaskiego, Dęblina etc. to czemu nie maja prawa działać jako FC regionalne?
To właśnie organizacja na duże, małe, i wielkie powierzchniowo fc(regionalne) pozwala nam uniknąć syfu i mieć rzeszę kibiców w całej Polsce.
Problem jest w zdefiniowaniu FC my je rozumiemy tak wy je rozumiecie inaczej. Wasza sprawa, wasz interes
Oscar1908
Ja znam 2, a ilu takich jest tego pewnie nawet wy nie wiecie. Słuchaj ja kolegów między wami, szczególnie po paru śladach które nawzajem ja na was wy na moim ciele sobie zostawiliśmy, nie szukam. Tak się złożyło, że znam dwóch. Przy czym jeden dał sobie już całkowicie spokój więc praktycznie znam jednego.
Widzew ma dużo FC, jedne gorsze drugie lepsze. Jedne nie stawiają nogi na Piłsudskiego latami, ale ale gdy RTS gra w pobliżu to można być pewnym, że na pewno się pojawią. Popatrz na takie Starachowice, Skarżysko, Końskie czy Opoczno przecież my bliżej mamy do Kielc, Radomia, Bełchatowa niż do Łodzi i tam nasze liczby są zawsze najlepsze i większe niż na meczach u „siebie”
Małopolskie możesz się spodziewać gdy nasi graj w Krk, na Śląsku, Podkarpaciu. Wiesz dlaczego nazywa się Małopolskie bo zrzesza ludzi z całego województwa, a jak nam się spodoba to podciągniemy Świętokrzyskie pod Małopolskę, razem z tą nieszczęsną częścią Tomaszowa wszak historia zobowiązuje a prowincja do Pilicy się liczy.
Na koniec kwiatuszek WLKP zbieranina z całego województwa, tak mało, tak daleko i tyle wiedzą o Widzewie co z internetu, ale na waszych kolegów z Lecha wystarczyło, flaga wsiąkła. Była i nima. Jak ruscy gadają paszła w piździec.
FC Widzewa działają na płaszczyźnie kibicowskiej, albo jako miasta fan clubowe albo jako regionalne fc. Bo jeśli jest ktoś(pojedynczo lub jednostki) z Lublina, Janowa Podlaskiego, Dęblina etc. to czemu nie maja prawa działać jako FC regionalne?
To właśnie organizacja na duże, małe, i wielkie powierzchniowo fc(regionalne) pozwala nam uniknąć syfu i mieć rzeszę kibiców w całej Polsce.
Problem jest w zdefiniowaniu FC my je rozumiemy tak wy je rozumiecie inaczej. Wasza sprawa, wasz interes
-
Oscar1908 czyli ludzie na sektorze Widzewa w Poznaniu w koszulkach wlkp, Drezdenko, w Bydgoszczy w koszulkach "PBW", na śląsku w koszulkach fc Południe, w Krośnie w koszulkach Gorlice itd to przebierańcy z Olechowa, Chojen i Zarzewa? Mocne.
No ty mając ze 300 km na stadion w Łodzi byłbyś co dwa tygodnie na meczu, nie?
benyRBHOpoczno akurat fc ełksy z Piotrkowa pojawił się w czasie gdy ŁKS grał w ekstraklasie a Widzew w pierwszej lidze.
benyRBHOpoczno akurat fc ełksy z Piotrkowa pojawił się w czasie gdy ŁKS grał w ekstraklasie a Widzew w pierwszej lidze.
1910
-
cwaniaKKK pisze:Oscar1908 czyli ludzie na sektorze Widzewa w Poznaniu w koszulkach wlkp, Drezdenko, w Bydgoszczy w koszulkach "PBW", na śląsku w koszulkach fc Południe, w Krośnie w koszulkach Gorlice itd to przebierańcy z Olechowa, Chojen i Zarzewa? Mocne.
Gra piłkarzy ma tyle wspólnego z powstaniem tego FC co Ty ze mna :-)
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Pierwszy raz od kilku lat byliście wyżej od Widzewa w tabeli i przypadkiem w tym samym czasie powstały Wasze fc. Jasne. Piłkarskie sukcesy nakręcają, mobilizują. Nawet jeśli jest to "chuligański fc i na meczu stoją tyłem do boiska". Widziałem wzloty, upadki wielu ekip, fan clubów i jakoś zawsze wiązało się to z grą piłkarzy.
1910
-
cwaniaKKK pisze:Pierwszy raz od kilku lat byliście wyżej od Widzewa w tabeli i przypadkiem w tym samym czasie powstały Wasze fc. Jasne. Piłkarskie sukcesy nakręcają, mobilizują. Nawet jeśli jest to "chuligański fc i na meczu stoją tyłem do boiska". Widziałem wzloty, upadki wielu ekip, fan clubów i jakoś zawsze wiązało się to z grą piłkarzy.
Przypadek tego FC był omawiany w tym temacie.Twoj kolega po szalu pare wcześniej pisal tak "Oznacz to tylko jedno, że piłka piłką a decydujący wpływ na ludzi i ich preferencję mają kumple i środowisko w którym się wychowałeś" Ta madre zdanie.

-
oscar1908 ma racje w Zgierzu jest dużo eŁKSiaków którzy tez są obecni na al.unii, ale nie są w ogóle zorganizowani dzięki czemu w ogóle nie widać ich na mieście.
-
[link] widmo robią też flagi ?
-
A mi Łódź ewidentnie z Widzewem człowieku Widzewa u nas na ulicy nie uświadczysz od co najmniej 10 lat ludzie którzy jeździli w latach 90 na Widzew to już odległa historia.cobytu pisze: Mi np. Radomsko ewidentnie kojarzy się z Widzewem.To osobiste doświadczenia.Dlatego nie dziwie się ze inni mysla podobnie.Tak samo jak np. Kalisz czy Krosno.Jesli jest inaczej to tylko lepiej ciekawiej dla województwa... Czy z Czestochowy jeździ ktoś jeszcze do Łodzi na Widzew? Kiedys to było naprawdę bardzo dziwne miasto z dziwnymi układami.Spory FC Widzewa.
-
Pamiętam jeszcze w latach '90 my też mieliśmy FC w Częstochowie i to chłopaki na prawdę byli aktywni,na każdym meczu w Łodzi i na wyjeździe zawsze ktoś z Częstochowy był.Fakt faktem,że wtedy z Rakowem była zgoda,to inaczej to wyglądało,a na tą chwilę to już pewnie nikogo nie maVideoton pisze:W Częstochowie tylko Raków,a fc Widzewa nie istnieje juz od kilkunastu lat....
-
w 2005 na derbach rozmawialem z osobami z Czestochowy. Nie wygladali na mlodziezowcow, ale od czasu do czasu jezdzili.
ŁKS chyba nigdy nie traktowal Czestochowy jako FC.
ŁKS chyba nigdy nie traktowal Czestochowy jako FC.
-
Jak juz piszecie o latach 90-tych, to temat mozna przymknac.Chodzi o opisywanie obecnej sytuacji, a nie co kiedys bylo.
Kazdy pisze, ze lata 90-te najlepsze, bo bylo wszystko na co dzis za wiele nie mozna sobie pozwolic i najwazniejsze, ze internetu nie bylo.
Ci internetowi chuligani jak chcieli, to musieli wyszumiec sie na trybunach, a nie na kibice.net ;).
Kazdy pisze, ze lata 90-te najlepsze, bo bylo wszystko na co dzis za wiele nie mozna sobie pozwolic i najwazniejsze, ze internetu nie bylo.
Ci internetowi chuligani jak chcieli, to musieli wyszumiec sie na trybunach, a nie na kibice.net ;).
Na tym forum piekne, sa tylko chwile ;P.
-
skoro palisz c**** ze nie wiesz kim są WFCG to W********** na google i tam sobie poszukaj pajacu!banita_82 pisze:Do mms - Zadałem pytanie, oczekuje odpowiedzi a nie zbednej napinki i polemiki. Więc proszę daruj sobie. tyle w temacie!!!
-
Łowca pisze:A mi Łódź ewidentnie z Widzewem człowieku Widzewa u nas na ulicy nie uświadczysz od co najmniej 10 lat ludzie którzy jeździli w latach 90 na Widzew to już odległa historia.cobytu pisze: Mi np. Radomsko ewidentnie kojarzy się z Widzewem.To osobiste doświadczenia.Dlatego nie dziwie się ze inni mysla podobnie.Tak samo jak np. Kalisz czy Krosno.Jesli jest inaczej to tylko lepiej ciekawiej dla województwa... Czy z Czestochowy jeździ ktoś jeszcze do Łodzi na Widzew? Kiedys to było naprawdę bardzo dziwne miasto z dziwnymi układami.Spory FC Widzewa.
Dobra chłopak nie unos się tak.Napisalem ze jeśli jest inaczej to ciekawiej dla województwa... Nie pisałem ze Radomsko to miasto Widzewa.

-
Wyjątkowo trafne hasła napisali. W Zgierzu mogli się urodzić, ale sądząc po efektach napewno się w nim nie wychowali. Swoją drogą - ta fana widziała Zgierz ? Może i Wasza liczba w Zgierzu by nas, cytując oscara1908, zaskoczyła, ale co stanowi przeszkodę w ich organizacji ? Myślę, że wszechobecna czerwień, której pewnie było za mało w Piotrkowie. Pozdrawiam i życzę, jednym i drugim, nowych stadionów i powrotu na szczyt ( piłkarsko oczywiście, bo kibicowsko nadal tam jesteśmy ).pride pisze:[link] widmo robią też flagi ?
-
Bo p********* głupoty a później tłumaczysz się. Koniec tematu kwestia wyjaśniona. pozdrocobytu pisze:Łowca pisze:A mi Łódź ewidentnie z Widzewem człowieku Widzewa u nas na ulicy nie uświadczysz od co najmniej 10 lat ludzie którzy jeździli w latach 90 na Widzew to już odległa historia.cobytu pisze: Mi np. Radomsko ewidentnie kojarzy się z Widzewem.To osobiste doświadczenia.Dlatego nie dziwie się ze inni mysla podobnie.Tak samo jak np. Kalisz czy Krosno.Jesli jest inaczej to tylko lepiej ciekawiej dla województwa... Czy z Czestochowy jeździ ktoś jeszcze do Łodzi na Widzew? Kiedys to było naprawdę bardzo dziwne miasto z dziwnymi układami.Spory FC Widzewa.
Dobra chłopak nie unos się tak.Napisalem ze jeśli jest inaczej to ciekawiej dla województwa... Nie pisałem ze Radomsko to miasto Widzewa.
-
Panowie, po co te bezsensowne spinki?
trochę szacunku dla przeciwnika,
bo to dzięki niemu, ciągłej rywalizacji Widzew i ŁKS jest tam gdzie jest,
jedno miasto dwie topowe ekipy, co tu dużo komentować?
z widzewskim pozdorwieniem
trochę szacunku dla przeciwnika,
bo to dzięki niemu, ciągłej rywalizacji Widzew i ŁKS jest tam gdzie jest,
jedno miasto dwie topowe ekipy, co tu dużo komentować?
z widzewskim pozdorwieniem
-
Bardzo Radomszczanie wrażliwi na punkcie Widzewa. Zapomniał już wół jak cielęciem był... Zapominają o swojej " czerwonej" historii
-
Do czego Ty pijesz Kasztanie? Szukasz napinki czy coś Cie boli? idź potrenuj przejdzie Ci.
-
I pisze to osoba która co pewnien jest ganiana na swoim " wielkim " osiedlu przez Widzewiaków. Pilnuj swojego podwórka bo znowu bedziesz wypierał się swojego klubu.kasztany pisze:Bardzo Radomszczanie wrażliwi na punkcie Widzewa. Zapomniał już wół jak cielęciem był... Zapominają o swojej " czerwonej" historii
I nie odpisuj bo kasztan z Ciebie.
-
Nikt ogarnięty z GKS-u nie będzie się wypowiadał w tym temacie.
w bagnie mieszanych ras znam wartosc Swojej Krwi!!
-
Ludzie przestańcie pierdolić, wszyscy wiedza i nikt się tego nie wypiera, ze Widzew dał początek kibicowskiego klimatu w praktycznie każdym mniejszym mieście woj. Łódzkiego zarówno w Radomsku, Bełchatowie, Koluszkach, Opocznie itp., itd. Dzisiaj to już inne czasy, a w większości miast, można powiedzieć uczeń przerósł mistrza, bo Widzew powoli zanika, lub znacznie stracił na ilości i wartości, a lokalni kibice, raczej odwrotnie.
Temat jest ciekawy i fajnie się czyta wiec jednopostowcy zarejestrowani w tym czy tamtym tygodniu, siejący tu propagandę i robiący świadomy syf niektórym ekipom czy miastom, w**********!!!
Temat jest ciekawy i fajnie się czyta wiec jednopostowcy zarejestrowani w tym czy tamtym tygodniu, siejący tu propagandę i robiący świadomy syf niektórym ekipom czy miastom, w**********!!!

-
może sie fajnie czyta ale jak ktoś piszę racjonalnie a nie wali ściemy. Gdzie niby tak uczeń przerósł mistrza?? Radomsko to w chwili obecnej mały FC Widzewa skupiający może kilkanaście osób, kiedyś było to może ok 50 osób ale czy byli jakąś wielką siłą i rządzili w mieście żeby można pisać o mistrzach, sam się chętnie dowiem( żeby nie było ja jako kibic Widzewa z Łodzi też nie znam perfekcyjnie całej historii wszystkich Fc RTSu) piszę to co wiem i widzę. FCB to inna bajka więc szkoda pisać bo temat padnie a raczej każdy wie jak jest w Bełchatowie. W wymienionych Koluszkach czy Opocznie jest tylko Widzew więc po co jakieś pisanie że RTS traci na wartości i ilości.Barnet pisze:Ludzie przestańcie pierdolić, wszyscy wiedza i nikt się tego nie wypiera, ze Widzew dał początek kibicowskiego klimatu w praktycznie każdym mniejszym mieście woj. Łódzkiego zarówno w Radomsku, Bełchatowie, Koluszkach, Opocznie itp., itd. Dzisiaj to już inne czasy, a w większości miast, można powiedzieć uczeń przerósł mistrza, bo Widzew powoli zanika, lub znacznie stracił na ilości i wartości, a lokalni kibice, raczej odwrotnie.
Ktoś z Łksu ciągle wypomina tu nasze FC widmo o jakie konkretnie chodzi. Wymień wszystkie jakie uważasz za wirtualne ??? Ja zgodzę się że we Włocławku, Częstochowie czy Ciechanowie to są jednostki ale nikt nie piszę tu o FC w tych miastach a o tym że występują tam nasi fani.
Wielkopolskie FC jako pojedyncze miejscowości może nie znaczą nic i nie mają wielkiej historii(wyjątek Kalisz) ale jako ogół potrafią pojechać w niezłej liczbie Poznań kiedyś Gorzów.
Dla sprecyzowania jeżdżą ludzie głównie z Koźminka, Wronek, Turku ,Kalisza, Koła, Trzcianki, Opatówka jak i też samego Poznania.
-
a no widzisz, jedni nie pisza racjonalnie inni wala scieme, a ty nie potrafisz czytac ze zrozumieniem, tymbardziej sam sie przyznalesc ze nie wszystko wiesz, wiec lepiej odpusc i skup sie na pisaniu o swoim wlasnym miesciePolnocnaStrona pisze:może sie fajnie czyta ale jak ktoś piszę racjonalnie a nie wali ściemy. Gdzie niby tak uczeń przerósł mistrza?? Radomsko to w chwili obecnej mały FC Widzewa skupiający może kilkanaście osób, kiedyś było to może ok 50 osób ale czy byli jakąś wielką siłą i rządzili w mieście żeby można pisać o mistrzach, sam się chętnie dowiem( żeby nie było ja jako kibic Widzewa z Łodzi też nie znam perfekcyjnie całej historii wszystkich Fc RTSu) piszę to co wiem i widzę. FCB to inna bajka więc szkoda pisać bo temat padnie a raczej każdy wie jak jest w Bełchatowie. W wymienionych Koluszkach czy Opocznie jest tylko Widzew więc po co jakieś pisanie że RTS traci na wartości i ilości.Barnet pisze:Ludzie przestańcie pierdolić, wszyscy wiedza i nikt się tego nie wypiera, ze Widzew dał początek kibicowskiego klimatu w praktycznie każdym mniejszym mieście woj. Łódzkiego zarówno w Radomsku, Bełchatowie, Koluszkach, Opocznie itp., itd. Dzisiaj to już inne czasy, a w większości miast, można powiedzieć uczeń przerósł mistrza, bo Widzew powoli zanika, lub znacznie stracił na ilości i wartości, a lokalni kibice, raczej odwrotnie.
Ktoś z Łksu ciągle wypomina tu nasze FC widmo o jakie konkretnie chodzi. Wymień wszystkie jakie uważasz za wirtualne ??? Ja zgodzę się że we Włocławku, Częstochowie czy Ciechanowie to są jednostki ale nikt nie piszę tu o FC w tych miastach a o tym że występują tam nasi fani.
Wielkopolskie FC jako pojedyncze miejscowości może nie znaczą nic i nie mają wielkiej historii(wyjątek Kalisz) ale jako ogół potrafią pojechać w niezłej liczbie Poznań kiedyś Gorzów.
Dla sprecyzowania jeżdżą ludzie głównie z Koźminka, Wronek, Turku ,Kalisza, Koła, Trzcianki, Opatówka jak i też samego Poznania.

-
Barnet tu nie chodzi o to, że "uczeń przerósł mistrza" tylko te fan clubujące ekipki się usamodzielniły. Nikt też nie wypomina z szyderą chłopakom z Płocka, Radomska czy Bełchatowa tego, że chodzili w szalach Widzewa, bo Ci którzy wtedy ogarniali te młyny dziś mają po 40lat. A czasy się zmieniają. Widzew nie pielęgnował tych fc, nie dbał też o dobre choć małe ekipy zgodowe ale też nikt dzisiaj na Widzewie z tego powodu nie płacze. Trzeba też zrozumieć te ekipy, lepiej i fajniej jest działać samodzielnie niż jako fc. Czasy ligi mistrzów się skończyły, sukcesy Widzewa już nie przyciągały na miejscowy stadion. Trochę to wszystko patologiczne było, np. RKS Radomsko nie lubił się z Petrą z tego co pamiętam a obie ekipy kibicowały Widzewowi. Ja do dziś lubię i mam uznanie dla KKS Kalisz, mimo iż kilka lat temu Widzew dla nich był chyba większym wrogiem niż Lech i prolechickie ekipki, z którymi ma kontakt w lidze.
1910
-
Panowie z Radomska się chyba zbytnio zapędzają na tym forum, proponuję się ogarnąć i nie ciągnąć dalej tego tematu.
P.S. Barnet przestań siać farmazony, bo c**** wiesz a się wypowiadasz.
-
Z czym się Koleżko zapędzamy? Wytłumacz mi bo Cię nie rozumiem.
-
Poszedł priv.
-
wyglada na to ze wiem wiecej niz ty, a krzywe teksty rzucaj do tych co naprawde sieja tu farmazony, a nie do piszacych, jak naprawde jest, jak masz cos jeszcze to tez mi napisz priv, tak jak koledzemms pisze:Panowie z Radomska się chyba zbytnio zapędzają na tym forum, proponuję się ogarnąć i nie ciągnąć dalej tego tematu.

-
To z chęcią się dowiem w jakich miastach uczeń przerósł mistrza i gdzie ten RTS zanika :) Może być na pw by nie zaśmiecać tematu.Barnet pisze:wyglada na to ze wiem wiecej niz ty, a krzywe teksty rzucaj do tych co naprawde sieja tu farmazony, a nie do piszacych, jak naprawde jest, jak masz cos jeszcze to tez mi napisz priv, tak jak koledze
-
[link]
od kompleksu Widzewa to sąsiadki już chyba mają krosty,piegi,siwe włosy,pryszcze i syfa
CAŁE ŻYCIE W NASZYM CIENIU ;)
od kompleksu Widzewa to sąsiadki już chyba mają krosty,piegi,siwe włosy,pryszcze i syfa
WŁADCY CENTRALNEJ POLSKI
-
yyyy że tak zapytam ile Ty masz lat? bo ja pamiętam, że Petrochemia/Wisła Płock była zgodą Widzewa a nie fan clubem.cwaniaKKK pisze:Barnet tu nie chodzi o to, że "uczeń przerósł mistrza" tylko te fan clubujące ekipki się usamodzielniły. Nikt też nie wypomina z szyderą chłopakom z Płocka, Radomska czy Bełchatowa tego, że chodzili w szalach Widzewa, bo Ci którzy wtedy ogarniali te młyny dziś mają po 40lat. A czasy się zmieniają. Widzew nie pielęgnował tych fc, nie dbał też o dobre choć małe ekipy zgodowe ale też nikt dzisiaj na Widzewie z tego powodu nie płacze. Trzeba też zrozumieć te ekipy, lepiej i fajniej jest działać samodzielnie niż jako fc. Czasy ligi mistrzów się skończyły, sukcesy Widzewa już nie przyciągały na miejscowy stadion. Trochę to wszystko patologiczne było, np. RKS Radomsko nie lubił się z Petrą z tego co pamiętam a obie ekipy kibicowały Widzewowi. Ja do dziś lubię i mam uznanie dla KKS Kalisz, mimo iż kilka lat temu Widzew dla nich był chyba większym wrogiem niż Lech i prolechickie ekipki, z którymi ma kontakt w lidze.
-
O co chodzi z tą flagą?czego ona ma dotyczyć?Kolejna fantazja jakiegoś obsmarkamego gila z wrw gangu:))))?niejadekPL pisze:[link]
LUDZIE HONORU
-
hahaha napinajcie się dalej obszczymurki, czuły punkt? :)
-
nikt sie nie napina,wytłumacz o co chodzi z tą flagą i co miałoby być tym czułym punktem.Rozumiem że skoro robi sie flage skierowana do lokalnego rywala z takim tekstem to musi to być poparte jakimiś sensownymi argumentami.DK08 pisze:hahaha napinajcie się dalej obszczymurki, czuły punkt? :)
LUDZIE HONORU
-
a jak bylo na lini RKS-Ceramika w tamtych czasach?solojuve1234 pisze:yyyy że tak zapytam ile Ty masz lat? bo ja pamiętam, że Petrochemia/Wisła Płock była zgodą Widzewa a nie fan clubem.cwaniaKKK pisze:Barnet tu nie chodzi o to, że "uczeń przerósł mistrza" tylko te fan clubujące ekipki się usamodzielniły. Nikt też nie wypomina z szyderą chłopakom z Płocka, Radomska czy Bełchatowa tego, że chodzili w szalach Widzewa, bo Ci którzy wtedy ogarniali te młyny dziś mają po 40lat. A czasy się zmieniają. Widzew nie pielęgnował tych fc, nie dbał też o dobre choć małe ekipy zgodowe ale też nikt dzisiaj na Widzewie z tego powodu nie płacze. Trzeba też zrozumieć te ekipy, lepiej i fajniej jest działać samodzielnie niż jako fc. Czasy ligi mistrzów się skończyły, sukcesy Widzewa już nie przyciągały na miejscowy stadion. Trochę to wszystko patologiczne było, np. RKS Radomsko nie lubił się z Petrą z tego co pamiętam a obie ekipy kibicowały Widzewowi. Ja do dziś lubię i mam uznanie dla KKS Kalisz, mimo iż kilka lat temu Widzew dla nich był chyba większym wrogiem niż Lech i prolechickie ekipki, z którymi ma kontakt w lidze.
s
-
-
na lini Cera RKSbyła jest i będzie kosa ;) co do Petry heh nigdy nie było ciśnienia i nie będzie dobra może za czasów wąchania się z Cerą proste. ciach!brunobannani pisze: a jak bylo na lini RKS-Ceramika w tamtych czasach?