KIBICOWSKA CZESTOCHOWA
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: KIBICOWSKA CZESTOCHOWA
Temat do zamkniecia...w Czestochowie Tylko Raków
-
Od kiedy w ćzęstochowie jest tylko Raków?A co z AZS I WŁÓKNIARZEM?
-
Oprócz Rakowa, Włókniarza i AZS znajduja sie w Częstochowie jakieś fan cluby lub kibice innych klubów.
Raków najliczniejszy i icg główna lokalizacja to tylko dzielnica Raków i okolice czy tez i inne obszary.
Raków najliczniejszy i icg główna lokalizacja to tylko dzielnica Raków i okolice czy tez i inne obszary.
-
w Częstochowie jeszcze jest aktualny Fc Widzewa ?
-
Juz od kilkunastu lat niema zadnych fan clubow Widzewa ani innych klubowRafi1964 pisze:w Częstochowie jeszcze jest aktualny Fc Widzewa ?
-
Za chwile będzie każde miasto wypisywane. Temat do zamknięcia.
UMIESZ LICZYĆ? LICZ KALORIE!
-
Dokladnie,temat do wyjebaniabeny33 pisze:Za chwile będzie każde miasto wypisywane. Temat do zamknięcia.
-
Czyli jednak w Czestochowie nie tylko sam Raków ale i AZS

oraz Włókniarz

Wczoraj odwiedzając Częstochowę spotkałem na oko z 8 osób w zimowych, zielonych czapkach AZSu.
Bez napinki tylko opisuje to co widziałem.
Wiadomo Raków rządzi ale nie piscie że oprócz nich nikogo innego nie ma.

oraz Włókniarz

Wczoraj odwiedzając Częstochowę spotkałem na oko z 8 osób w zimowych, zielonych czapkach AZSu.
Bez napinki tylko opisuje to co widziałem.
Wiadomo Raków rządzi ale nie piscie że oprócz nich nikogo innego nie ma.
-
Ludzie opanujcie się!Rozumiem temat"małopolska kibolsko"czy"wielkopolska k..."
Ale za chwile będą się pojawiać "Pcim górny kibolsko".
Wystarczy nazwać się Hess a wszyscy zapomną że jesteś żydem
-
Jeszcze brakuje Rzeszowa i Debicy heh.Mmmm pisze:Ludzie opanujcie się!Rozumiem temat"małopolska kibolsko"czy"wielkopolska k..."
Skinhead Power- http://patrz.pl/filmy/skinheadzi-z-czestochowy-rtl7
-
a co wam to przeszkadza że ktoś sobie temat założy?jak nie ma czym rozmawiać to temat zniknie za parę godzin.
lepszy temat o Częstochowie, niż o jakiś dziwkach z szalikiem na cipie.albo zacięta dyskusja o tym co jakiś szmatławiec napisze.
lepszy temat o Częstochowie, niż o jakiś dziwkach z szalikiem na cipie.albo zacięta dyskusja o tym co jakiś szmatławiec napisze.
Ostatnio zmieniony 29.01.2014, 14:23 przez ***, łącznie zmieniany 1 raz.
-
taki temat mial sens ale z 15-18 lat temu cos sie jednak w tej Czestcohowie dzialo
s
-
-
Ja pierdolę, nieprzychylne.Emigrant'92'KS pisze:Jakie nastawienie Rakowa do AZS i Włókniarza?
Zamknąć temat.
Włókniarz Częstochowa
-
-
Chodzi o to że jak mozna pisac ze w Czestochowie tylko Raków jak sa prezciez jeszcze grupy kibiców Włókniarza i AZS.Videoton pisze:Temat do zamkniecia...w Czestochowie Tylko Raków
Wiadomo ze one nie maja startu ro Rakowa ale nie pisz bzdur ze tylko wy jesteście w Częstochowie. Raków rządzi ale po miescie w szalikach i czapkach cspotkac mozna barwy dwóch pozostałych grup. Nie wiem w czym napinka i co was tak w tym denerwuje.
To tak samo jak by spytać o Bełchatów ( i tu pewnie zaraz jakis pajac zrobi napinke bo nie wytrzyma z zacisnietym dupskiem ) wiadomo ze góruje GKS ale sa tez kibice Widzewa oraz Skry.
Ludzie czy to takie dla was cięzkie do pojecia.
-
To może ktoś opisze jak zmieniała się sytuacja w Częstochowie na przestrzeni lat.
-
-
AZS Częstochowa chyba głównie na Tysiąclecia
-
Prawdą jest, że kiedyś Pogoń Szczecin skroiła flagę Włókniarza, ale postanowiła im ją oddać?
Tak kiedyś coś usłyszałem i nie wiem, czy to prawda. :)
Tak kiedyś coś usłyszałem i nie wiem, czy to prawda. :)
-
A czy Włókniarz i AZS mają jakies swoje rejony czy sa rozsiani po całej Częstochowie ( okolicy ) i tylko w czasie spotkań ligowych gromadzą się.
Oraz jaki stosunek maja do siebie kibice Włókniarza oraz AZS.
Oraz jaki stosunek maja do siebie kibice Włókniarza oraz AZS.
-
Na linii Włókniarz - AZS neutral.
-
PROPONUJĘ CO NASTĘPUJE:
ubierz barwy AZSu lub Włókniarza i pospaceruj po Częstochowie to dowiesz się jaka jest "sytuacja".
ubierz barwy AZSu lub Włókniarza i pospaceruj po Częstochowie to dowiesz się jaka jest "sytuacja".
Prawo jazdy and Polonez
-
Ty tez nie siej farmazonów . Ludzie chcą sie dowiedzieć w czym rzecz ! Rakow taki aktywnu niby jest ? A co ruch słychac o jakis harcach różnych klubów na przejazdach po Częstochowie i ich biernej reakcji !
-
chłopaki z Rakowa pewnie mają bardziej wyjebane na to forum niż może Ci się to wydawać :)kolekcjoner84 pisze:Ty tez nie siej farmazonów . Ludzie chcą sie dowiedzieć w czym rzecz ! Rakow taki aktywnu niby jest ? A co ruch słychac o jakis harcach różnych klubów na przejazdach po Częstochowie i ich biernej reakcji !
nikomu nic nie muszą udowadniać,
ja natomiast jestem zainteresowany tymi harcami o których piszesz :) rozumie, ze piszesz to w czasie terazniejszym :)
-
Moim zdaniem temat zupełnie niepotrzebny. AZS to tylko kilka osób, które mogłyby coś podziałać na innych płaszczyznach niż klaskanie w młynie. Włókniarz tak samo może kilka góra kilkanaście osób więcej. Z Rakowa chętnych na tego typu zabawy zebrało by się więcej z jednej dzielnicy. Jeśli już chodzi o szczegóły to AZS obecny głównie na dzielnicy Tysiąclecie (mieli tam swoją starą halę), Włokniarz jest bardziej rozrzucony po całym mieście w mniejszej bądź większej liczbie ale tak jak mówiłem większość to pikniki bądź osoby zainteresowane wyłącznie żużlem i nie można powiedzieć by byli chociażby w przewadze na jakiejkolwiek dzielnicy. Brzmi mało obiektywnie ale takie są realia widziane z mojego punktu widzenia. Mam nadzieję, że nikt nie będzie na tyle z****** by pisać coś więcej o akcjach, o których mowa wyżej.
-
Częstochowa od kilkunastu lat, to tylko Raków. Wiadomo że są inne kluby jak w każdym mieście i coś tam działają. Włókniarz jako takiej ekipy sportowej nie posiada, dopinguje głównie młodzież w tym dużo lasek, także piknik po całości. AZS na swojej starej hali, obiektywnie najlepiej w Polsce spośród siatkarskich ekip.Halę mieli na swoim osiedlu, teraz grają na nowej, po drugiej stronie miasta i jest tak jak się wszyscy spodziewali, marna frekwencja, marna działalność. Teraz mają jakiś tam protest. Co do "działalności" Włókniarza i AZSu na mieście... Coroczna pielgrzymka kibiców weryfikuje wszystko. Nawet tam pojawiają się incognito po parę osób. Myślę że wszystko zostało wyjaśnione i temat jest do zamknięcia. MYŚLISZ CZĘSTOCHOWA-MÓWISZ RAKÓW.
http://www.youtube.com/watch?v=PL44BLBaKd0
http://www.youtube.com/watch?v=PL44BLBaKd0
NA WSZYSTKICH NAS CZEKA RAJ DLA CHULIGANÓW
-
Trochę kolego wyolbrzymiasz bo jeszcze nie tak dawno mieliście układ z Włókniarzem wiadomo dlaczego i wtedy Włókniarz coś znaczył i nie zaprzeczysz. Oczywiście teraz nie mają do Was podjazdu i Częstochowa jest zdominowana przez Raków.anonimowyanonim pisze:Częstochowa od kilkunastu lat, to tylko Raków. Wiadomo że są inne kluby jak w każdym mieście i coś tam działają. Włókniarz jako takiej ekipy sportowej nie posiada, dopinguje głównie młodzież w tym dużo lasek, także piknik po całości.
-
Wszystko w temacie, ciach bajeraŁowca pisze:Oczywiście teraz nie mają do Was podjazdu i Częstochowa jest zdominowana przez Raków.
-
Jest też autobus z napisem " Częstochowa za Włókniarzem! "
-
W Czestochowie RAKOW zdecydowanie numer 1...tu nie ma co nawet polemizowac...W miescie obecny rowniez Wlokniarz w niewielkiej ilosci rozsiany po roznych osiedlach po kilka osob, oraz w sladowych ilosciach Azs ktory mozna spotkac jedynie na osiedlu akademickim Tysiaclecia...Nie jestem w stanie napisac o Wlokniarzu lub Azs ze maja jakies bastiony w Czestochowie bo czegos takiego od wielu wielu lat nie ma...RAKOW w duzej lub zdecydowanej przewadze na kazdym Czestochowskim osiedlu. W Czestochowie nie ma na ta chwwile zadnego oficjalnego FC innego klubu, jezeli ktos jezdzi to tak jak w innych miastach na wlasna reke, nieujawniajac sie ze swoimi upodobaniami klubowymi.
-
jak jest w końcu z tymi fc Rakowa z innych miast, czy o rzeczywiście tylko Kłobuck ? czy są inne miasta?

-
Rędziny,Mykanów,Huta Stara B,Herby i może pojedyncze osoby z Kłobucka/Wręczycy.Barnet pisze:jak jest w końcu z tymi fc Rakowa z innych miast, czy o rzeczywiście tylko Kłobuck ? czy są inne miasta?
-
Fotka z ostatniego turnieju kibiców Korony, widać, że coś tam się dzieje u Włókniarzy.. :)

-
Żadna Blachownia, na Blachowni nie ma nikogo z Rakowa a jak jest to sie nie ujawnia!
-
Jakie stosunki łączą Włókniarza z Koroną? A także czy Włókniarz dalej ma uklad z Naprzodem Jędrzejów?
-
to kto w takim razie jest w Blachowni?Pikol46 pisze:Żadna Blachownia, na Blachowni nie ma nikogo z Rakowa a jak jest to sie nie ujawnia!
s
-
Nie ujawnia? A co by się stało gdyby się ujawnili, bo nie wiem? Raków w Częstochowie nie musi niczego udowadniać i ujawniać się... Ostatni mój post w tym temacie, Włókniarz i AZS nie istnieją. Mogą sobie jeździć na mecze i dopingować nic po za tym.Pikol46 pisze:Żadna Blachownia, na Blachowni nie ma nikogo z Rakowa a jak jest to sie nie ujawnia!