Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Przecież każda flaga w barwach niebiesko-biało-czerwonych była swoistym protestem.
Barwy klubóew gwardyjskich są czerwono biało niebieskie.
Na Wiśle kibice je odwrócili.
Barwy klubóew gwardyjskich są czerwono biało niebieskie.
Na Wiśle kibice je odwrócili.
za kim jestes?
-
Co do flag z marychą. Polonia B.:
[link]
[link]
Lodzermensch pisze:WTC też Hutnik rozjebał na wyjeździe.

-
Panowie mozliwe ze takie pytanie juz było.
Jakiego klubu jest największy fan club w Polsce. Chodzi mi o ilość.
-
Jeśli chodzi o potencjał ludnościowy to dałbym Dąbrowę Górniczą ( 124 tys. ludzi, samo Zagłębie), fc Zagłębia Sosnowiec..Chyba że chodzi Ci o coś innego.
-
Dlaczego kibice Arki G., nazywają Lechię G. "Betony"?
Bez spięć proszę.
Bez spięć proszę.
massa pisze:ino teraz to boli Gieksiarzy bo akurat było otwarcie dworca i są o naszych wzmianki na stronach internetowych,a nie o nich.
szalikowiec70 pisze:co do mojej ortografii to powiem , ze juz dawno niechodze do szkolyi moze cos mi sie tam nieuda
fjodor1978vborys1978 pisze: Niedoczytany osle po podstawowce za Buga
-
Przeanalizuj sobie pełną nazwę klubu z Gdańska.
Kibolom Lechii jak widać po fladze "conkretes" ten przydomek nie przeszkadza.
Kibolom Lechii jak widać po fladze "conkretes" ten przydomek nie przeszkadza.
-
Motor Lublin ma flagę z hasłem "Ostatni bastion legalnego zioła" Baku Baku Squad.Hujtras pisze:Czy są jakieś ekipy (Polska, Europa, świat), które mają flagi bądź robili oprawy z motywem marihuany?
-
Pytałem w temacie o Europie ale tam chyba mało kto zagląda.
Ma ktoś wiedzę, albo link do strony z opisem ekip w Londynie czyli tak mniej więcej wymienić od najlepszej w dół, akcje, zgody, kosy itd?
W poszukiwaniach na google trafiłem na forum ...Polonii Warszawa i to jedyne w miarę sensowne źródło (i jeszcze jakiegoś debila co pisał że Tottenham jest chujowy bo ma we fladze koguta).
Coś więcej?
Ma ktoś wiedzę, albo link do strony z opisem ekip w Londynie czyli tak mniej więcej wymienić od najlepszej w dół, akcje, zgody, kosy itd?
W poszukiwaniach na google trafiłem na forum ...Polonii Warszawa i to jedyne w miarę sensowne źródło (i jeszcze jakiegoś debila co pisał że Tottenham jest chujowy bo ma we fladze koguta).
Coś więcej?
-
- Torcida GliwiceMadagaskar pisze:Panowie mozliwe ze takie pytanie juz było.
- Torcida Ruda Śląska
- Niebieska Ruda Śląska
- Niebieskie Katowice
-
Stara flaga Zagłębia:Hujtras pisze:Czy są jakieś ekipy (Polska, Europa, świat), które mają flagi bądź robili oprawy z motywem marihuany?
[link]
a ja chciałbym zapytać o taką ciekawostke, czy na jakiejś ekipie z większego miasta (powiedzmy od 50tys w góre) ma ktoś jeden z najlepszych FC na dzielnicy złożonej z samych domków jednorodzinnych?
-
Tło flagi Legii 'A melanż trwa' to chyba też nie paprotka?Hujtras pisze:Czy są jakieś ekipy (Polska, Europa, świat), które mają flagi bądź robili oprawy z motywem marihuany?
sok pisze:
Czytajac nie raz relacje zagranicznych ekip na pewno natkneliscie sie na okreslenie 'Wentylatory' na kibicow/chuliganow. Skad taka nazwa ? To cos w rodzaju slangu ? Jak to tlumaczyc doslownie ?
Czytajac nie raz relacje zagranicznych ekip na pewno natkneliscie sie na okreslenie 'Wentylatory' na kibicow/chuliganow. Skad taka nazwa ? To cos w rodzaju slangu ? Jak to tlumaczyc doslownie ?
-
Ma ktoś fotkę tej flagi?Igrek22 pisze:Motor Lublin ma flagę z hasłem "Ostatni bastion legalnego zioła" Baku Baku Squad.Hujtras pisze:Czy są jakieś ekipy (Polska, Europa, świat), które mają flagi bądź robili oprawy z motywem marihuany?
-
Jakich spięć ? :) Lechia miała przecież oprawe ,,betony'' kilka dobrych lat wstecz.natenczaswojski3 pisze:Dlaczego kibice Arki G., nazywają Lechię G. "Betony"?
Bez spięć proszę.
Budowlany Klub Sportowy Lechia Gdańsk stąd betony albo betki.Generalnie to jest znane w całej Polsce od x lat a nie,że Arka tak nazywa Lechie.

-
Z tych wymienionych (i ogółem na Górnym Ślasku) to zdecydowanie najliczniejszy i z dobrą organizacją jest TRSL.GŚ1920 pisze:- Torcida GliwiceMadagaskar pisze:Panowie mozliwe ze takie pytanie juz było.
- Torcida Ruda Śląska
- Niebieska Ruda Śląska
- Niebieskie Katowice
-
[link] - Delije
[link] - Cosenza
[link] - Twente
Pare przykładów z brzegu z ultras-tifo.net - jeśli Cię bardziej interesuje temat to pogrzeb głębiej tu : [link]
[link] - Cosenza
[link] - Twente
Pare przykładów z brzegu z ultras-tifo.net - jeśli Cię bardziej interesuje temat to pogrzeb głębiej tu : [link]
-
Dlaczego Wisła używa tego herbu
a kibice tego
?

TVN - NIE OGLĄDAM!
GW - NIE CZYTAM!
PO - NIE GŁOSUJĘ!
GW - NIE CZYTAM!
PO - NIE GŁOSUJĘ!
-
Ten pierwszy jest herbem spółki akcyjnej ,a drugi herbem historycznym wiec normalne że używają tego drugiego.tMK. pisze:Dlaczego Wisła używa tego herbua kibice tego
?
-
-
Jakie jest rozwinięcie skótu CPC,który jest używany przez Wisłę Kraków z osiedla Prądnik Czerwony ?
-
Może ktoś przybliżyć jak to było z Ruchem po słynnej awanturze z ŁKSem? Z tego co pamiętam 80 osób dostało wyroki bez zawieszenia. Jak to było z wyjazdami czy HKS udzielał się później w kwestiach sportowych jak powinęli całą bandę?
-
80 osob jest cala banda?Spadlem z krzesla nie mogac wytrzymac ze smiechu.mp86 pisze:Może ktoś przybliżyć jak to było z Ruchem po słynnej awanturze z ŁKSem? Z tego co pamiętam 80 osób dostało wyroki bez zawieszenia. Jak to było z wyjazdami czy HKS udzielał się później w kwestiach sportowych jak powinęli całą bandę?
-
[link]tMK. pisze:Dlaczego Wisła używa tego herbua kibice tego
?
-
Może nie cała banda, ale jednak bardzo duża ilość ludzi, dla wielu ekip powinięcie 80 sportówców (równocześnie) wiazałoby sie z ich koncem, zwłaszcza na tak gorącym terenie jak Górny Śląsk, to tylko pokazuje jak mocną Ruch ma tam pozycjeSILESIA FAN pisze:80 osob jest cala banda?Spadlem z krzesla nie mogac wytrzymac ze smiechu.mp86 pisze:Z tego co pamiętam 80 osób dostało wyroki bez zawieszenia. Jak to było z wyjazdami czy HKS udzielał się później w kwestiach sportowych jak powinęli całą bandę?
-
Jak to jest z fc Korony. Oficjalnie nie mają żadnego ( albo mi coś uciekło ), ale chyba są jakieś kumate osoby z innych miast/miasteczek ? Czym jest spowodowane to, że nie są zawiązywane oficjalne fc ?
-
To nie bylo 80 osob a 30 pozniej jeszcze 10-20 kilku w zawieszeniu .j**** cenzure pisze:Może nie cała banda, ale jednak bardzo duża ilość ludzi, dla wielu ekip powinięcie 80 sportówców (równocześnie) wiazałoby sie z ich koncem, zwłaszcza na tak gorącym terenie jak Górny Śląsk, to tylko pokazuje jak mocną Ruch ma tam pozycjeSILESIA FAN pisze:80 osob jest cala banda?Spadlem z krzesla nie mogac wytrzymac ze smiechu.mp86 pisze:Z tego co pamiętam 80 osób dostało wyroki bez zawieszenia. Jak to było z wyjazdami czy HKS udzielał się później w kwestiach sportowych jak powinęli całą bandę?
Psy w innych miastach mialy /maja grupy do zwalczania fanatykow i wiele wlasnie ekip przez to mialo większe klopoty rozbijając całe ekipy .
-
istnieją FC "nieoficjalne" i są aktywne, wydają gadżety, malują grafy itd. Zresztą zawsze mnie zastanawiała definicja "oficjalny fc"...slonecznazks pisze:Jak to jest z fc Korony. Oficjalnie nie mają żadnego ( albo mi coś uciekło ), ale chyba są jakieś kumate osoby z innych miast/miasteczek ? Czym jest spowodowane to, że nie są zawiązywane oficjalne fc ?
Lodzermensch pisze:WTC też Hutnik rozjebał na wyjeździe.

-
pewnie jak ktoś trafi fc to wtedy sie mowi, ze to nieoficjalny fc, ze flage zrobili bez niczyjej wiedzy i ze na wlasna reke jezdzilo kilku chlopaczkow :) oj tam oj tam :DDiglettOi pisze:istnieją FC "nieoficjalne" i są aktywne, wydają gadżety, malują grafy itd. Zresztą zawsze mnie zastanawiała definicja "oficjalny fc"...slonecznazks pisze:Jak to jest z fc Korony. Oficjalnie nie mają żadnego ( albo mi coś uciekło ), ale chyba są jakieś kumate osoby z innych miast/miasteczek ? Czym jest spowodowane to, że nie są zawiązywane oficjalne fc ?
-
Ty to chyba kolego zapomniałeś napisać "a" w nicku, albo boli Cię bardzo ta Korona. Oficjalnie każdy wie gdzie można spotkać kibiców Korony, tyle że w żadnym z miasteczek czy wiosek (bo takie są realia) nie ma flagi, bynajmniej narazie. Bo jaki ma sens uszycia flagi i trzymania jej w kantorku, gdzieś w mieście w którym ma się tą ukochaną drużynę, a w większości tych wszystkich śmiesznych fc w całej Polsce tak to właśnie wygląda. Sytuacja do łatwych nie należy bo we wszystkich większych miastach województwa Świętokrzyskiego kibicuje się komukolwiek, byle nie Koronie. Bo taka była polityka Scyzorów w czasie tułania się po niskich ligach, że raczej nie dbali o fc ;) ale powoli Korona nigdy nie miała sukcesów sportowych takich jak Legia, Widzew czy Ruch a to drużyny które mają fc w Świętokrzyskim, czy są to silne fc? czy zasługują na flagi? niektórzy pewnie tak, niektórzy na pewno nie. Ale wszystko to zależy od tego czy robimy coś dla tego żeby było solidnie i dobrze, czy po to żeby się tylko pokazać. Małymi kroczkami do celu, a nie na huuurrraaaa.
-
pampalini lowca psow pisze:kurtularnie przypominam, że chujnia Tarnów to w 95% przerzuty pozdrawiam
-
takie to fc ze bylo w tym roku tylko na derbach w 33 osoby ,a Wisla wspomogla Unie tylko na Hutniku wiec zal dupe sciska kiedy Unia nie wazelinje sie Wisle jak Tovia wam ! pewnie chcielibyscie miec taki fc ale chyba wlasne zgody was juz zlewaja tak jak wy utrzyniliscie to kiedys z tymi slabszymi , na dzien dzisiejszy nie prezentujecie soba nic wielkiego i chwile jeszcze minie niczym bedziecie cos warci w Krakowie nie mowiac juz o Polsce !pampalini lowca psow pisze:ale ja nie piszę o Cracovii tylko o tarnowskiej chujni, żydowskie przerzuty ci przeszkadzają, a te pedały z Tarnowa już nie? Przecież to jedno z waszych silniejszych FC :)
-
Pierwszy link z obrazów google po wpisaniu "Motor Lublin flagi" i masz zrobioną flagę do fify na wzór oryginału.Hujtras pisze:Ma ktoś fotkę tej flagi?Igrek22 pisze:Motor Lublin ma flagę z hasłem "Ostatni bastion legalnego zioła" Baku Baku Squad.Hujtras pisze:Czy są jakieś ekipy (Polska, Europa, świat), które mają flagi bądź robili oprawy z motywem marihuany?
-
bhbd88 pisze:Ty to chyba kolego zapomniałeś napisać "a" w nicku, albo boli Cię bardzo ta Korona. Oficjalnie każdy wie gdzie można spotkać kibiców Korony, tyle że w żadnym z miasteczek czy wiosek (bo takie są realia) nie ma flagi, bynajmniej narazie. Bo jaki ma sens uszycia flagi i trzymania jej w kantorku, gdzieś w mieście w którym ma się tą ukochaną drużynę, a w większości tych wszystkich śmiesznych fc w całej Polsce tak to właśnie wygląda. Sytuacja do łatwych nie należy bo we wszystkich większych miastach województwa Świętokrzyskiego kibicuje się komukolwiek, byle nie Koronie. Bo taka była polityka Scyzorów w czasie tułania się po niskich ligach, że raczej nie dbali o fc ;) ale powoli Korona nigdy nie miała sukcesów sportowych takich jak Legia, Widzew czy Ruch a to drużyny które mają fc w Świętokrzyskim, czy są to silne fc? czy zasługują na flagi? niektórzy pewnie tak, niektórzy na pewno nie. Ale wszystko to zależy od tego czy robimy coś dla tego żeby było solidnie i dobrze, czy po to żeby się tylko pokazać. Małymi kroczkami do celu, a nie na huuurrraaaa.
jebiesz głupoty, straciłem minutę z życia na te brednie, sukcesem dla tego zadupia jest ekstraklasa.
-
https://www.facebook.com/1kobieta2pasje?fref=ts
Tu możecie zobaczyć co sie z nią dzieje.
Tu możecie zobaczyć co sie z nią dzieje.
-
"hamburk" z flagi Avii Świdnik to nazwa odiedla czy dzielnicy ??
-
Ciekawią mnie spotkania oraz liczby w jakich w tej rundzie wspierało się Ruch - Atletico oraz Cracovia -Ajax. Zarówno w Polsce jak Hiszpanii i Holandii.
-
Czerwony Prądnik Crewxwd pisze:Jakie jest rozwinięcie skótu CPC,który jest używany przez Wisłę Kraków z osiedla Prądnik Czerwony ?
-
Chciałbym się zapytać jak wyglądają relacje między kibicami KKSu Kalicz a przedstawicielami FC Widzewa z tego miasta. Może być PW.
-
N M pisze:"hamburk" z flagi Avii Świdnik to nazwa odiedla czy dzielnicy ??
Na mieszkańców Świdnika mówi się,że to hamy i buraki. Od tego się wzieło nazywanie Świdnika Hamburgiem. A kibice Avii na przekór wszystkim zrobili sobie właśnie taką flage.
-
Świdnik - Hamburg, bo tam same chamy i burki.
-
Jeden z najbardziej ponoć kumatych ws. kibicowskich w Polsce nie jaki Patryk Małecki, który w jednym z wywiadów powiedział, że w Polsce to on może zagrać tylko w Wiśle bądź Lechii przeszedł dzisiaj do ... Pogoni Szczecin... Pojebało mu się od hajsu :/