Nigdzie tego nie zanegowałem. Jednak twój kolega po szalu nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Wyraziłem tylko dezaprobate wobec działań włodarzy waszego klubu.ATM1920 pisze:Kibicom Ruchu zależało i to bardzo!

Setne WDŚ Ruch Chorzów-Górnik Zabrze
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Setne WDŚ Ruch Chorzów-Górnik Zabrze
-
przeca to Ślunskie DERBY, wiync ocoloto?Podglądacz pisze:[link]RoyberpakaOdrodzenie pisze:wciepnijcie link kaj byda mog se to na necie łobejrzeć
http://www.youtube.com/watch?v=BsUjr1qqdVw
-
ku***, setne WDŚ, a tu taka ultras-bieda na Cichej. Aha, no tak same huligansy na trybunach.
massa pisze:ino teraz to boli Gieksiarzy bo akurat było otwarcie dworca i są o naszych wzmianki na stronach internetowych,a nie o nich.
szalikowiec70 pisze:co do mojej ortografii to powiem , ze juz dawno niechodze do szkolyi moze cos mi sie tam nieuda
fjodor1978vborys1978 pisze: Niedoczytany osle po podstawowce za Buga
-
Ku...,setne WDŚ a pajace siedzą przed monitorem zamiast coś kombinować.Aha,same cykory i netholsy.
Wystarczy nazwać się Hess a wszyscy zapomną że jesteś żydem
-
Dzis kibice Ruchu odwiedzają Chropaczów w wyniku której przeganiają pojedynczych żaboli
Lipiny&Chropaczów
-
Jak skończę gimnazjum, to będę taki jak Ty.Mmmm pisze:Ku...,setne WDŚ a pajace siedzą przed monitorem zamiast coś kombinować.Aha,same cykory i netholsy.
Zawsze i wszędzie będę "kombinował".
massa pisze:ino teraz to boli Gieksiarzy bo akurat było otwarcie dworca i są o naszych wzmianki na stronach internetowych,a nie o nich.
szalikowiec70 pisze:co do mojej ortografii to powiem , ze juz dawno niechodze do szkolyi moze cos mi sie tam nieuda
-
-
Górnik podobno w 100 osób obecny na peronie w Chorzowie, potwierdzi ktoś?
-
Niebieskie Południe, psy robią jakieś problemy że was zatrzymują na A1 w drodze na mecz?

-
Gdy widzę ten rozsyp postów z pytaniami o jakieś akcje, które się działy na myśl przychodzą mi 2 zasady które proponuje byście do siebie wzięli - pierwszą z nich jest że jeśli czegoś nie wiem w takich sprawach, to znaczy że nie powinienem wiedzieć. Drugą jest natomiast że gdy nie wiem wszystkiego na dany temat to się nie udzielam, tzn. jeśli usłyszycie o czymś w rozmowie dwóch typków, obok których stałem, którym to powiedział bracik typka który dostał o tym info to nie piszcie o tym tutaj, dostaniecie info w odpowiednim czasie. A tak całkiem poważnie... myślicie że ktoś Wam powie czy jakaś akcja miała miejsce? Może jeszcze ma wymieć liczbę uczestników, osoby decyzyjne podczas akcji, jaki był ubiór i czy to nie były jeansy na wszelki wypadek oraz wilgotność powietrza. Nie dostaniecie odpowiedzi tutaj, by później szpanować na placu przed kumplami jakiego to się info nie ma - podbij na dzielnicy do kogoś ogarniętego i zadaj mu takie same pytania jakie zadajesz tu... albo dostaniesz odpowiedź, albo wyśmiany w twarz. Tyczyć się to powinno wszystkich w tym i nie tylko w tym temacie.
KATOWICE
-
a ty jestes zwyklym dałnem i c**** wiesz.Akcjanaplus87 pisze:Powód jest prosty - w waszym klubie hasło ,,PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW'' to pusty frazes.GŚ1920 pisze:mowiac wywolana presja policji sam widac nie wiesz dlaczego nie jedziecie:) pelikany
co mieli by tam robic? z tego co wiem zaden FC nie zostal zaatakowany, wszyscy spokojnie dojechali na deRby :)SzachownicaZdarzen pisze:Górnik podobno w 100 osób obecny na peronie w Chorzowie, potwierdzi ktoś?
-
Ruch Chorzów - Górnik Zabrze (07.12.2013r.)
GALERIA: www.galeria/ruch-gornik-setne-derby-slaska

GALERIA:[/b] www.galeria/ruch-gornik-setne-derby-slaska
GALERIA: www.galeria/ruch-gornik-setne-derby-slaska

GALERIA:[/b] www.galeria/ruch-gornik-setne-derby-slaska
-
-
natenczaswojski3 pisze:ku***, setne WDŚ, a tu taka ultras-bieda na Cichej. Aha, no tak same huligansy na trybunach.
O ku***. Odezwał sie TOP 3 polskiej sceny ultras :)
GOOD NIGHT LEFT SIDE
-
Po prostu Niebieskie Południe czekało na Żory, które miały przymusową sesję z dowodami na portal nasza-policja.plGerrarrd pisze:Niebieskie Południe, psy robią jakieś problemy że was zatrzymują na A1 w drodze na mecz?
-
Mi sie tam ta oprawa podobala. Choc zastanawia mnie ile jeszcze spotkan Ruchu odbedzie sie z oprawa dla Cieslika. Sorry za delikatny offtopic ale jak przeczytalem w podpisie jednego z tutejszych pokemonow ze w Polsce jest tylko jeden GKS, Gornik czy Wisla a reszta kibicow i dziennikarzy powinna sie dostosowac (:D) i uzywac w stosunku do nich dodatku np.Belchatow to padlem :D rozumiem jeszcze pretensje o nazwe "gieksa" ale wiekszej bzdury nigdy nie czytalem. Ujme wiec to tak : jesli zobaczysz w gazecie ze jakis GKS wygrywa spotkania i ma szanse na awans do ligi w ktorej ten "lepszy" GKS nie byl z 10 lat to juz wiadomo ze nie chodzi o Katowice, najlatwiej tak rozroznic. Co do Gornikow to jest ich tyle, ze proba "zawlaszczenia" nazwy Gornik wylacznie dla jednego jest rownie zabawna jakby np.w Hiszpanii ktos twierdzil, ze jest tylko jeden Real, albo np.Dinamo Kiev pisala bzdury po necie, ze piszac o wynikach Dinama Zagreb czy Moskwa powinno sie dodawac ich miasta, w koncu kazdy kibic to debil i sam z siebie nie rozrozni Zabrza od Walbrzycha czy Lecznej trzeba mu pomoc :D ps.kto to ku*** jest Pawel Czado :D
-
taka jest prawda jak na derby to bieda z nedzaŁukasz1920 pisze:natenczaswojski3 pisze:ku***, setne WDŚ, a tu taka ultras-bieda na Cichej. Aha, no tak same huligansy na trybunach.
O ku***. Odezwał sie TOP 3 polskiej sceny ultras :)
Cracovia Kraków JP !
-
taka jest prawda jak na derby to bieda z nedza[/
Moim zdaniem oprawa bardzo dobra. Tak z ciekawośći co by ciebie zadowalało?
-
ja22 pisze:taka jest prawda jak na derby to bieda z nedza[/
browar na kaca
Cracovia Kraków JP !
-
Nie odpowiadajcie temu zakompleksionenu żydkowi, który w każdym temacie o Ruchu musi wrzucić swój żałosny komentarz.
-
Wy nawet sektorówki nie potraficie rozwinąć, to o czym my mówimy?borys1978 pisze:ja22 pisze:taka jest prawda jak na derby to bieda z nedza[/
browar na kaca
GOOD NIGHT LEFT SIDE
-
Jaką trzeba być pizdą żeby wyśmiewać się z osób dotkniętych tą chorobą? Problem dotknie twoich bliskich wtedy będziesz śpiewał inaczej śmieRdzący patolusie.GŚ1920 pisze:a ty jestes zwyklym dałnem i c**** wiesz.Akcjanaplus87 pisze:Powód jest prosty - w waszym klubie hasło ,,PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW'' to pusty frazes.GŚ1920 pisze:mowiac wywolana presja policji sam widac nie wiesz dlaczego nie jedziecie:) pelikany
co mieli by tam robic? z tego co wiem zaden FC nie zostal zaatakowany, wszyscy spokojnie dojechali na deRby :)SzachownicaZdarzen pisze:Górnik podobno w 100 osób obecny na peronie w Chorzowie, potwierdzi ktoś?
-
A co u was ma derbach było ciekawego?borys1978 pisze:taka jest prawda jak na derby to bieda z nedza
-
chyba trafiłem w samo sedno, dałnie :)
-
panowie są różne gusta jednym sie oprawa podobała innym nie ,najważniejsze że wszystkim sie podobały flagi Rowu do góry kołami hehehehe a tym bardziej na meczu derbowym
-
Filmy i kilkaset zdjęć z setnych WDŚ na [link] - zapraszamy

-
Typek z Cracovii zapomniał, jak się skompromitowali na ostatnim meczu u siebie z Ruchem i czepia się całkiem przyzwoitej oprawy.
-
borys 1978 to nie jest żaden żyd z Cracovii tylko jakiś cygan z Gieksy ,udziela sie tylko w tematach Śląskich a w krakowskich nic nie pisze troche to dziwne i to bardzo
-
kolejna oprawa Ruchu z użyciem piro http://www.youtube.com/watch?v=tHvJeC1PnJw
-
Chujowe info ci koleżanki dały.GŚ1920 pisze:
co mieli by tam robic? z tego co wiem zaden FC nie zostal zaatakowany, wszyscy spokojnie dojechali na deRby :)
-
@dzikichłopiecsześćdziesiątsześć- bardzo łatwo przychodzi Ci rzucanie epitetami na lewo i prawo w poście. Radziłbym Ci jednak zaatakować słownik języka polskiego, lub też przyłożyć się w szkole do nauki.wildboy66 pisze:borys 1978 to nie jest żaden żyd z Cracovii tylko jakiś cygan z Gieksy ,udziela sie tylko w tematach Śląskich a w krakowskich nic nie pisze troche to dziwne i to bardzo
Pozdrawiam Serdecznie!
-
o Lędzinach nie slyszalem, to fakt. A koleżanek szukaj u siebie na konfidenckim FC, internetowy błaźnie :)HL64 pisze:Chujowe info ci koleżanki dały.GŚ1920 pisze:
co mieli by tam robic? z tego co wiem zaden FC nie zostal zaatakowany, wszyscy spokojnie dojechali na deRby :)
-
ku*** a Gks co oprawa u siebie to podwieszana sektorówka :)natenczaswojski3 pisze:ku***, setne WDŚ, a tu taka ultras-bieda na Cichej. Aha, no tak same huligansy na trybunach.
http://oi42.tinypic.com/34g7zns.jpg
''gieksa, to banda pedalow'' Grosik z Tauzena
''gieksa, to banda pedalow'' Grosik z Tauzena
-
Trafiają to cię co dzień w dupsko twoi kumple z gimnazjum.GŚ1920 pisze:chyba trafiłem w samo sedno, dałnie :)
-
ale ja chodze do podstawówki, wiec nie trafiles ;)))
-
Po twoich wypocinach można było się domyśleć.GŚ1920 pisze:ale ja chodze do podstawówki, wiec nie trafiles ;)))
-
Chłopie nie kompromituj się. Jak kibice Ruchu mogą "odwiedzac" swoją dzielnicę? :)Torcida Świony pisze:Dzis kibice Ruchu odwiedzają Chropaczów w wyniku której przeganiają pojedynczych żaboli
Piszesz tak jakby co najmniej pół Chropaczowa , a jak nie więcej, było za Żabolami.
Ochłoń. Przeciez wiesz, że na Chropoczowie została Was garstka (+stara gwardia) przy "kamieniu" na dolnym Chropaczowie. Młodych nigdy nie widziałem w innych barwach niż niebieskie. Zresztą sam piszesz o "pojedyńczych żabolach", więc o czym tu pisac.
Co innego by było jakbyś poruszył temat o Lipinach.
Ochłoń raz jeszcze.
-
Nie no co ty taki niedoczytany?Czytanie ze zrozumieniem dziala w druga strone chyba, ze pomylilles miejsca w szeregu i chcesz byc nadwyraz wazniejszy od mniej waznych spraw, ktore obok Ciebie sie dzieja, ale ich po prostu nie zauwazasz.Akcjanaplus87 pisze:Po twoich wypocinach można było się domyśleć.
Dlatego brakuje ci odpowiedniego miejsca na wyrazanie swoich niedowartosciowanych wynurzen jakie kiedykolwiek mogly zaistniec z braku calkowitego zrozumienia twojego otoczenia.
Radzilbym ci isc z tym problemem do najblizszego specjalisty od spraw trudnych jesli proste sprawy z ktorymi nie potrafisz sobie sam poradzic chcesz tutaj poruszac w sposob dziecinny.
Wyloguj sie i wroc jak twoj stan umyslu powroci do zupelnej rownowagi, a tak nadal bedziesz tkwil w swoim ciezkim niezrownowazonym stanie psychicznym mogacy doprowadzic do groznego oraz trwalego uszczerbku na zdrowiu.
Ciezkie przypadki raczej sie nie leczy, a zamyka w odpowiednich pomieszczeniach odosobnienia na dlugie lata.
Wiec radze ci przemyslec moje slowa i wcielic je w czyn.Jesli nie zrozumiales skonsultuja sie z farmaceuta lub lekarzem pierwszej pomocy, ktory udzieli ci szczegolowych informacji na temat tej ulotki.

-
Na prawdę warto napinać się ze strony na stronę, gdzie tylko jedna ekipa mogła się na stadionie pokazać? Ruch ładnie, i jak sami wiedzą, bez żadnej rewelacji. Derby bez kibiców gości (jak i w każdym innym przypadku mecz), jest po prostu słaby. Chyba, że ktoś jara się samym wynikiem. Pomimo tej milicyjnej strony, nie podejrzewam, żeby Niebiescy się aż tak szczycili. Ci kumaci przynajmniej. Kto gdzie się spotkał przed derbami, zwaśnione strony strony wiedzą najlepiej. Tutaj o tym nie przeczytamy, i dobrze. Wywieszanie fany do góry kołami, przy braku kibiców gości, też jest lekkim bezsensem. Tylko po to, żeby foty porobić? Żeby było na Canal +? Nie interesuje mnie Ruch, a tym bardziej Górnik, ale pokazywanie tego z sektora gości (Ś.P. Gerard Cieślik) na dziesionę, słabe szczerze powiedziawszy. Gratuluję szczycenia się w robocie od poniedziałku. Pewnie nie jeden chorzowski będzie chronił żabola na grubie, i vice versa. Reszta patologii będzie się goniła między blokami. Pyrsk!
-
Coś Ty widział w sektorze gości?
"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"