Derby PIAST - GÓRNIK '13

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

diablos

Re: Derby PIAST - GÓRNIK '13

Post autor: diablos » 01.12.2013, 16:29

wildboy66 pisze:oficialnie dostaliście 1,4 biletów plus minus 100 kupiliście na sektory Piasta wątpie by wam sie więcej udało skoro kibice PIASTA obstawili kasa w tydzień poprzedzający mecz po drugie ktoś z Górnika napisał że system sprzedaży biletów wykrył kibiców Górnika chcących kupić bilety na sektory Piasta więc trudno by wam było kupić wiekszą pule biletów więc najbardziej prawdopodobna liczba kibiców Górnika to 1,5-1,6

100 hehehe wez Ty sie lepiej jebnij w ten leb. Blisko 300 bylo wykupionych juz na drugi dzien sprzedazy w kasach
~Fortune favors the brave~

iparts.pl
RoyberpakaOdrodzenie

Post autor: RoyberpakaOdrodzenie » 01.12.2013, 16:51

możesz @Trzęsacz mi odpowiedzieć na moje pytanie?
http://www.youtube.com/watch?v=BsUjr1qqdVw

WGŚ

Post autor: WGŚ » 01.12.2013, 17:04

Piast FC PRUDNIK ;)))

Warto dodać że spina policji na ten mecz niesamowita, na zbiórce w Zabrzu polowa parkingu zajebana niebieskimi kabarynami, troche kabaretu bylo z wyjazdem, gdyz o 16 mielismy juz być na stadionie Piasta by na czas meczu wszyscy byli obecni juz na sektorze. W praktyce było tak ze gdy wybiła 16 my dalej tkwiliśmy na miejscu zbiórki, policja zluzowala poslady dopiero gdy wiara sie wkurwiła i postanowilismy iść do Gliwic piechotą wówczas momentalnie pojawil sie komunikat by wsiadać do busów i jedziemy ;) Co do zbiórki w Gliwicach to liczba naszego FC z tego miasta na duzy plus udowadniajac że kibice Górnika w Gliwicach są i maja się dobrze pojawiajac się nie tylko z Kopernika, Sośnicy i Łabęd. Kibiców z pobliskich miejscowości graniczacych z Gliwicami policja usilnie kierowala na zbiórke do Zabrza nie pozwalajac na wjazd do Gliwic.
Na meczu ogólnie nic ciekawego się nie działo nie licząc małego dymu Piasta z policja pod młynem, Nasz doping jak i doping Piasta bez rewelacji. Podczas meczu pewna zabawna sytuacja, na sektorze przyległym grupa 3 kibiców podchodzi pod Nasza brame i chce przejsc na Nasz sektor na co ochrona sie nie zgadza i odsyła ich z powrotem, chłopaki siadaja na swoich miejscach wśród kibiców Piasta po czym zakładaja na głowy czapki ,,derbówki'' i zaczynaja śpiewać razem z sektorem gości, po kilku minuta ochrona sama grzecznie prosi ich by przeszli do Naszego sektora ;)

P1945G

Post autor: P1945G » 01.12.2013, 17:21

glwtrcd pisze:
P1945G pisze:
S.G. pisze:Podałem liczbę przybliżoną według autobusów które były na maxa wypelnione.
Druga sprawa zobaczcie sobie sektor prawy od strony vipów tam był ścisk i ludzie stali na schodach dlatego na sektorze lewym były miejsca puste.Liczba około 2tyś jest bardzo bliska!
Idac na mecz zostalismy zatrzymani przez psy, jechaliscie 3m od nas. Wiec bedac juz tak szczegolowym, to autobusy jadace z Kopernika nie byly wypchane na pewno na maksa, bylo sporo luzu a i jeden jechal z Wami calkiem pusty.
Ciekawe gdzie byliscie te 3 metry odnas bo raczej bysmy sie widzielismy
ul. Tarnogórska na wysokości sklepu "Builder". Nie stała tam żadna "ekipa" a jedno auto.

Trzęsacz

Post autor: Trzęsacz » 01.12.2013, 17:51

RoyberpakaOdrodzenie pisze:
Trzęsacz pisze:
RoyberpakaOdrodzenie pisze:ile Piasta w młynie?
Pełny młyn - 2 kafle.
czyli wasz młyn był większy od młyna Żaboli o 1/4?
Nie wiem czy akurat o 1/4, ale na pewno był większy o kilkaset osób. Zresztą, co to za różnica?

RoyberpakaOdrodzenie

Post autor: RoyberpakaOdrodzenie » 01.12.2013, 18:29

Pełny młyn - 2 kafle.[/quote]
czyli wasz młyn był większy od młyna Żaboli o 1/4?[/quote]

Nie wiem czy akurat o 1/4, ale na pewno był większy o kilkaset osób. Zresztą, co to za różnica?[/quote]
"OFICJALNIE" TORCIDY 1999 osób
http://www.youtube.com/watch?v=BsUjr1qqdVw

UltrasObserwator

Post autor: UltrasObserwator » 01.12.2013, 18:49

Sektor gości to okoli 930 miejsc,wyście dostali 1400czyli 470 więcej czyli jest to tak jak by jeden sektor,a ten następny to byli ludzie co kupili w kasach normalnie.Wiec cieniutko na tak wielka propagandę gdyż wypisywaliście ze macie tych biletów w h**. Teraz pytanie, Czemu zarząd przeniósł ludzi z D na H ? Bo za amol was było i dla bezpieczeństwa przenieśli na H. 300 w pierwszy dzień hehe widocznie na dobranoc ktoś ci taka bajkę opowiada.Twierdzicie ze było 2000 a co niektórzy ze 2200 to dla czego Ruch zajol więcej miejsc a był w 1600 ludzi? to są takie 2 podstawowe pytania . Oczywiście bez żadnej spiny itd bo osobiście zlewam na wasza liczbę i czy było was 1600 czy 2200 mało mnie to interesuje gdyż spore gronu ludzi wie ze w podawaniu waszych liczb zawsze jest jakiś procent zawyżany.Tylko czemu? skoro każdy z nas i innych kibiców wie na co was stać i ze macie zajebisty potencjał wyjazdowy. Tyle z mojej strony
Najważniejsza jest WIERNOŚĆ

alpha1982

Post autor: alpha1982 » 01.12.2013, 18:56

UltrasObserwator pisze:Sektor gości to okoli 930 miejsc,wyście dostali 1400czyli 470 więcej czyli jest to tak jak by jeden sektor,a ten następny to byli ludzie co kupili w kasach normalnie.Wiec cieniutko na tak wielka propagandę gdyż wypisywaliście ze macie tych biletów w h**. Teraz pytanie, Czemu zarząd przeniósł ludzi z D na H ? Bo za amol was było i dla bezpieczeństwa przenieśli na H. 300 w pierwszy dzień hehe widocznie na dobranoc ktoś ci taka bajkę opowiada.Twierdzicie ze było 2000 a co niektórzy ze 2200 to dla czego Ruch zajol więcej miejsc a był w 1600 ludzi? to są takie 2 podstawowe pytania . Oczywiście bez żadnej spiny itd bo osobiście zlewam na wasza liczbę i czy było was 1600 czy 2200 mało mnie to interesuje gdyż spore gronu ludzi wie ze w podawaniu waszych liczb zawsze jest jakiś procent zawyżany.Tylko czemu? skoro każdy z nas i innych kibiców wie na co was stać i ze macie zajebisty potencjał wyjazdowy. Tyle z mojej strony
Ta Twój wpis pokazał, że zlewasz i mało CIe interesuje
Górnika oficialnie 1400.
Zakończmy już ten temat...
Czy wiesz [link] ?? SPRAWDŹ!

Erwin

Post autor: Erwin » 01.12.2013, 18:59

Czasy, w których ten gość na mecze już chodził, to ty szczurze z opowieści tylko znasz.

PS. trzy razy mniej liczne ekipy przy Okrzei potrafiły być w ciul głośniejsze niż wczoraj komuchy z RUSwelta. Poprzebierali się, nogi rozkraczyli i niektórzy jedyne co zrobili podczas meczu, to krzyknęli pełnemu stadionowi gliwiczan, że...miasto jest ich ;) Któryś z was na miasto w ogóle wyszedł po meczu? Poza wiochami dookoła, was w tym "waszym" mieście jak dinozaurów można szukać.

luc

Post autor: luc » 01.12.2013, 19:35

Erwin pisze:
Czasy, w których ten gość na mecze już chodził, to ty szczurze z opowieści tylko znasz.

PS. trzy razy mniej liczne ekipy przy Okrzei potrafiły być w ciul głośniejsze niż wczoraj komuchy z RUSwelta.
Ja p*******, ile Ty masz lat ? 15 ?
Nie ma żadnego oficjalnego stanowiska Żaboli co do liczby, jeden gość coś sobie na oko policzył, a banda szczurów juz prowadzi awanturę na 3 strony, masakra.
Przed, po jak i na samym meczu nic sie nie działo, to w jakim celu ten temat istnieje ?
Do zamknięcie jak najszybciej.
Tolerancja cnotą ludzi bez przekonań.

Erwin

Post autor: Erwin » 01.12.2013, 20:05

luc pisze: Ja p*******, ile Ty masz lat ? 15 ?
Nie ma żadnego oficjalnego stanowiska Żaboli co do liczby, jeden gość coś sobie na oko policzył,
I 10 lat mi starczy burku, żeby ich ilość za bramką i doping porównać do innych ekip, a z tego samego miejsca widziałem wszystkie. Nie potrzeba mi wyliczeń żadnej ze stron.

brunobannani

Post autor: brunobannani » 01.12.2013, 20:13

to ze wy tolerowaliscie brudasow/sharpow to tylko dowod waszej slabosci
s

glwtrcd

Post autor: glwtrcd » 01.12.2013, 20:22

Erwin pisze:

PS. trzy razy mniej liczne ekipy przy Okrzei potrafiły być w ciul głośniejsze niż wczoraj komuchy z RUSwelta. Poprzebierali się, nogi rozkraczyli i niektórzy jedyne co zrobili podczas meczu, to krzyknęli pełnemu stadionowi gliwiczan, że...miasto jest ich ;) Któryś z was na miasto w ogóle wyszedł po meczu? Poza wiochami dookoła, was w tym "waszym" mieście jak dinozaurów można szukać.
Ty Ewrwin apowiedz mi no gdzie wyscie byli po meczu bo na miescie jakos was zabardzo niebylo widac . Tak po 21chodzilismy se pomiescie i jakos nikogo niewidzialem... Misto jest wasze...

Erwin

Post autor: Erwin » 01.12.2013, 20:48

Przestań dupić - przez pół nocy na rynku, w każdej knajpie i dyskotece na Starym Mieście flaszki pękały, co chwile mordę ktoś darł i w barwach chodził. Byłem na imprezie w kilku miejscach- was nie było nigdzie i nie tylko dziś, co piątek, sobotę i w każdy Boży dzień, was poza obrzeżami miasta w Gliwicach nie widać.

Biały,

Post autor: Biały, » 01.12.2013, 20:57

brunobannani pisze:
to ze wy tolerowaliscie brudasow/sharpow to tylko dowod waszej slabosci
A po czym wnioskujesz, że to brudas/sharp, po dredach? Takie przypadki zdarzają się w każdym klubie, a na Piaście akurat zawsze panował prawicowy/ns klimat co wiele starszych osób z innych klubów może potwierdzić

mapa_fizyczna_polski

Post autor: mapa_fizyczna_polski » 01.12.2013, 20:57

Sami niedojebani ludzie wypowiadaja sie tutaj. Czy wy jestescie ulomni ? komentujecie liczbe "NIEOFICJALNA" ! Jakas przypadkowa osoba podala swoje przypuszczenia a wy sie spuszczacie. A Piast zamiast teraz spinac sie na forum, to mogl na meczu pocisnac ochrone, bo to co zrobili to jest......smiech na sali, kompromitacja i "jakosc" chlopakow chcacych, tutaj wybrac bic sie/biegac schody-dol z ochrona strasznie slaba.

PyskatySK, puder1 i reszta agentow kolejny raz blaznicie sie komentujac wypociny rzypadkowych osob, a nie oficjalne stanowiska. Nie odpisujcie, bo PyskatySK to na pewno odpisze jakies gowniane zdanie i na koncu usmieszek, no debil.

diablos

Post autor: diablos » 01.12.2013, 21:04

Erwin pisze:Przestań dupić - przez pół nocy na rynku, w każdej knajpie i dyskotece na Starym Mieście flaszki pękały, co chwile mordę ktoś darł i w barwach chodził. Byłem na imprezie w kilku miejscach- was nie było nigdzie i nie tylko dziś, co piątek, sobotę i w każdy Boży dzień, was poza obrzeżami miasta w Gliwicach nie widać.
Taaak na pewno:) No chyba ze wynurzyliscie sie jak szczurki o 3 w nocy. Trzeba bylo byc takim mocnym wobec ochraniarek w mlynie i dzielniej bronic swojej przezajebistej oprawy.
Tacy mocni,a ZAWSZE na nie na pewne propozycje....

glwtrcd

Post autor: glwtrcd » 01.12.2013, 21:15

Erwin pisze:Przestań dupić - przez pół nocy na rynku, w każdej knajpie i dyskotece na Starym Mieście flaszki pękały, co chwile mordę ktoś darł i w barwach chodził. Byłem na imprezie w kilku miejscach- was nie było nigdzie i nie tylko dziś, co piątek, sobotę i w każdy Boży dzień, was poza obrzeżami miasta w Gliwicach nie widać.
Ta na "pl. Piastow ,Zwyciestwa czy Pszczynskiej i ogolnie w centrum nikogo niewidzielismy ze chyba wszyscy siedzieliscie na rynku i stamtad sie nieruszaliscie

Erwin

Post autor: Erwin » 01.12.2013, 21:18

^^^
Każdy spoza Gliwic, spoza Śląska, kto choć raz był w centrum naszego miasta, dobrze wie, że dupisz farmazony. Wylyź kiedyś z nory w barwach do centrum, a na weekend dopiero... abstrakcja.

... na Piaście akurat zawsze panował prawicowy/ns klimat co wiele starszych osób z innych klubów może potwierdzić
Nie zawsze, ty chyba nawet nie wiesz kogo z młyna pozdrawiasz, a gdybyś się dowiedział kto jaki klimat kiedyś uprawiał , to być chyba zawału dostał.

PGliwice

Post autor: PGliwice » 01.12.2013, 21:32

Erwin pisze:^^^
Nie zawsze, ty chyba nawet nie wiesz kogo z młyna pozdrawiasz, a gdybyś się dowiedział kto jaki klimat kiedyś uprawiał , to być chyba zawału dostał.
Też widać jak się znasz, wczoraj można było porozmawiać ze starą ekipą NS. Nikt nie ukrywa że u nas byli i są osoby o takich poglądach. W każdym razie zawsze byliśmy na prawo.

nie ma co pisać z tymi parówami, on nam nie udowodni że nas nie było,a my im że jeździli bo ich nie widzielismy . Już w desperadzki sposób chcą wszystkim wmówić rzeczy które nie miały miejsca.

I tym bardziej napewno dobrze widzieliście z odległości 100 metrów co się działo pod naszą trybuną żeby móc to później skomentować . Pojawi się oficjalna relacja i niech do tego momentu niech od nas nikt się nie udziela.

K8K8K

Post autor: K8K8K » 01.12.2013, 21:37

mapa_fizyczna_polski pisze:komentujecie liczbe "NIEOFICJALNA" !
Dlugo wam idzie kropkowanie wiec nastepnym razem kupcie sobie kalkulatory w Biedronce.
WHITE FRONT SLAVIC BROTHERS

Erwin

Post autor: Erwin » 01.12.2013, 21:46

PGliwice pisze:
Też widać jak się znasz, wczoraj można było porozmawiać ze starą ekipą NS. Nikt nie ukrywa że u nas byli i są osoby o takich poglądach. W każdym razie zawsze byliśmy na prawo.
Nie napisałem, że na Piaście nie było NS. Co więcej, były czasy i nikt nie zaprzeczy, kiedy byli bardzo widoczni. Piszę o czasie zanim kilku znanych w Gliwicach NSów ogoliło głowy i wcześniej np w Jarocinie z irokezami biegali. Był czas, w którym jedni z najbardziej fanatycznych i do dziś szanowanych równocześnie ostro punkowało, kiedy Piasta nie było na Neptunie darli ryja w weekendy, że Piast wejdzie do ekstraklasy. Na PK każdy wie o kogo chodzi. Ale to nie jest miejsce na dyskusje o tym, też nie mam zamiaru się kłócić jeszcze ze swoimi. Historia nie jest czarno-biała , zresztą nie tylko u nas. Zabrze może pochwalić się podobnymi przypadkami, wystarczy kilka lat więcej mieć i pamięć lepszą.

Walkafan

Post autor: Walkafan » 01.12.2013, 22:07

Wszyscy piszą, że było nas więcej niż 1400, a mniej niż 2000. Wy się dojebaliście do JEDNEJ osoby, która napisała więcej i cała strona tematu pierdolenia o tym, że jesteśmy ekipą hipokrytów. Cała Torcida to hipokryci, bo jeden wybrał sobie zły sposób do obliczenia ilości kibiców. Zajebiście chłopaki.
Moim zdaniem, liczba 1600, maks. 1700(w sektorach za bramką, nie wiem ile mogło być w sektorach gospodarzy) jest najbliżej prawdziwej.

Obie strony wystawiły praktycznie komplet, ale bez żadnej ciekawej oprawy ani większych awantur. Piast zmobilizował się, żeby mieć komplet w młynie, Górnik pojechał w dobrej liczbie i nie przejął się bluzgami gospodarzy. Policja szaleje, wystawia do tego meczu swój najlepszy skład :) Tak można podsumować te derby, nic wielkiego się nie wydarzyło.

Kondziołek

Post autor: Kondziołek » 01.12.2013, 22:25

Wiele ekip może to o sobie powiedzieć. U jednych był klimat ojów, u innych bardziej radykalni panki, a u innych sami łysi. Co nie zmienia faktu, że w praktycznie całej polsce, zawsze panował zdrowy prawicowy światopogląd. Uroki kraju postkomunistycznego.
Co do meczu, Piast zaprezentował się bardzo dobrze i jeśli musiałbym ocenić, jako obserwator: Piast vs Górnik (FC Gliwice) to postawiłbym znak zwycięstwa dla Piasta. Powoli odradza się u nich stracone pokolenie jak i.... ponowna władza w mieście.

FC PRUDNIK

Post autor: FC PRUDNIK » 02.12.2013, 03:41

WGŚ pisze:
Piast FC PRUDNIK ;)))

Warto dodać że spina policji na ten mecz niesamowita, na zbiórce w Zabrzu polowa parkingu zajebana niebieskimi kabarynami, troche kabaretu bylo z wyjazdem, gdyz o 16 mielismy juz być na stadionie Piasta by na czas meczu wszyscy byli obecni juz na sektorze. W praktyce było tak ze gdy wybiła 16 my dalej tkwiliśmy na miejscu zbiórki, policja zluzowala poslady dopiero gdy wiara sie wkurwiła i postanowilismy iść do Gliwic piechotą wówczas momentalnie pojawil sie komunikat by wsiadać do busów i jedziemy ;) Co do zbiórki w Gliwicach to liczba naszego FC z tego miasta na duzy plus udowadniajac że kibice Górnika w Gliwicach są i maja się dobrze pojawiajac się nie tylko z Kopernika, Sośnicy i Łabęd. Kibiców z pobliskich miejscowości graniczacych z Gliwicami policja usilnie kierowala na zbiórke do Zabrza nie pozwalajac na wjazd do Gliwic.
Na meczu ogólnie nic ciekawego się nie działo nie licząc małego dymu Piasta z policja pod młynem, Nasz doping jak i doping Piasta bez rewelacji. Podczas meczu pewna zabawna sytuacja, na sektorze przyległym grupa 3 kibiców podchodzi pod Nasza brame i chce przejsc na Nasz sektor na co ochrona sie nie zgadza i odsyła ich z powrotem, chłopaki siadaja na swoich miejscach wśród kibiców Piasta po czym zakładaja na głowy czapki ,,derbówki'' i zaczynaja śpiewać razem z sektorem gości, po kilku minuta ochrona sama grzecznie prosi ich by przeszli do Naszego sektora ;)
Koleżko nie wiem w którym Ty świecie żyjesz ale najwyższa pora zejść na ziemie i przestać żyć historią!Na zbiórce na koperniku melduje sie zlepek Waszych FC z województwa Opolskiego jak i powiatu Gliwickiego co daje ogólnie liczbe ok 400 osób a pisanie ze psy nie wpuszczały ich do miasta jest twoim farmazonem! mam akurat obeznanie w tym temacie bo od Nas z okolic do Was do GLIWIC na zbiórke jechali a KĘDZIERZYNIE K, Zdzieszowicami,Krapkowice i miasteczka typu Pyskowie to co moze do Zabrza pojechały? lepiej ZAMILCZEĆ niz pierdolić farmazony.
Powiedz mi ta sytuacja co ją opisaleś gdzie miała miejsce?w Bełchatowie? bo z Naszego info wynika ze nic takiego nie ma potwierdzenia a mieliśmy w poblizu Waszego sektora z 2 stron chłopaków od Nas wiec kolejny twój farmazon...

S.G. pisze:
11 przegubowych autobusów wypełnionych na maxa, w każdym mieści sie około 200 co daje 11x200=2100!

Pewnie tą liczbe oszacowałeś na podstawie biletów sprzedanych przez kierowców autobusów i zapomniałeś dodać te 100 osób co miało miesieczne! haha przejebany chłop,2200 :D .... i w dodatku z liczeniem ma problem.
na moje oko liczba Górnika to 1600 osób w klatce a te osoby co były na sektorach Naszych <incognito>a byli tacy i myśle ze ich liczba to ok po 50 osób z dwóch stron,wnioskuje po strzelonej bramce dla Piasta bo gdy sie cieszymy to Oni siedzą ale pewnie to ta czesć piknikowej strony trybun.A te brakujące pare stówek Twojego urojenia możesz sobie doliczyć i zapisać sobie w pamietniku który prowadzisz !
Co do akcji z ochroną to była -mineła -czekamy na rozwuj wydarzeń ale uwierzcie mi te Scorpiony<ochrona> nie pierdoliła sie w tancu i z nami na pięści się sprawdzali....było mineło-j**** ICH!
Oprawa-Opis okiem piknika...[link]
Nasz liczba na tym meczu pokazała kto Tu w mieście ma sie dobrze i do kogo bedą nalezeć najbliższe lata bo jak już wiadomo...HISTORIA NIE GRA JUZ ROLI! potencjał mamy choć go nie wykorzystujemy w pełni ale niech z tych 400 osób co są na kazdym meczu wyrosnie 200 fanatków to bedzie juz niezle,
Kibice Górnika podpinają się pod historie dziadków,ojców a MY Kibice Piasta własnie ją tworzymy - wszystko co dobre jest pewnie przed nami , więc trwajmy w tym w co wierzymy i miejmy wyjebane na krytyke innych...
NIELICZNI ALE FANATYCZNI!

mapa_fizyczna_polski

Post autor: mapa_fizyczna_polski » 02.12.2013, 07:51

K8K8K pisze:
mapa_fizyczna_polski pisze:komentujecie liczbe "NIEOFICJALNA" !
Dlugo wam idzie kropkowanie wiec nastepnym razem kupcie sobie kalkulatory w Biedronce.
Nastepny niedojebaniec. Sprobuj wysilic umysl i skumac, ze nikt spoza wyznaczonych osob nie wklei ci tutaj oficjalnej relacji, a skoro taka tutaj sie nie pojawila, a info odnosnie ilu nas bylo smiga po necie t znaczy, ze......jestes cipa i nie masz dostepu do takich informacji.

Torcida Gliwice jezdzi lepiej na wyjazdy niz caly Piast, a po jednym meczu, gdzie mielismy ograniczenia biletowe, nagle okazuje sie, ze lepszy jest Piast. Czas zamykac to forum.

Ludzie osmieszacie sie nie widzicie tego ? Komentujecie jakies przypuszczenia przypadkowych osob i podniecacie sie.
Erwin pisze:^^^
Każdy spoza Gliwic, spoza Śląska, kto choć raz był w centrum naszego miasta, dobrze wie, że dupisz farmazony. Wylyź kiedyś z nory w barwach do centrum, a na weekend dopiero... abstrakcja.

PGliwice pisze:
I tym bardziej napewno dobrze widzieliście z odległości 100 metrów co się działo pod naszą trybuną żeby móc to później skomentować . Pojawi się oficjalna relacja i niech do tego momentu niech od nas nikt się nie udziela.
Naprawde myslisz, ze tu chodzi o komentowanie na podstawie tego kto cos widzial w odleglosci 100 metrow ? Wspolczuje, juz raz kompletnie nie skumaliscie pewnej akcji na meczu w katowicach, wiec nie dziwi mnie, ze musiecie ukladac sie z patalachami z Bialorusi, bo żadna normalna ekipa w tym kraju nie traktuje was powaznie. I to tylko dlatego, ze osmieszacie sie w akcjach w swiecie realnym.

ps moj cichy faworyt to chlopaczyna z Piasta w czapce Bate ktory podbil w towarzystwie dwoch sucharow z Bialorusi w kurtkach Bate pod nasz sektor i obcinal nas. Chlopaki nie ta liga.....

Bartek_KSG

Post autor: Bartek_KSG » 02.12.2013, 08:36

Nie wiem co w tym dziwnego. Na wyjazdach w ciul ludzi jara i jakoś tego nikt nie tępi. Nie wiadomo, czy gość jest lewakiem.
W Zabrzu nie ma ludzi w dredach? Chyba, że mam coś ze wzrokiem.

wildboy66

Post autor: wildboy66 » 02.12.2013, 08:50

do mapa fizyczna polski
ty też jesteś przypadkową osobą skoro nie umiesz podać oficialnej liczby żaboli wiec zamknij ryj razem z resztą przypadkowych żąboli dodających tu komentarze,bo skoro nie umiecie odpowiedzieć jaka była liczba oficialna to nie obchodzą nas tu wasze nie oficialne liczby,a skoro nie umiecie liczyć to do przedszkola wypie.dalać pajace

FC PRUDNIK

Post autor: FC PRUDNIK » 02.12.2013, 10:11

Opis Kibicowski Piasta- [link]
NIELICZNI ALE FANATYCZNI!

P1945G

Post autor: P1945G » 02.12.2013, 10:44

mapa_fizyczna_polski pisze:ps moj cichy faworyt to chlopaczyna z Piasta w czapce Bate ktory podbil w towarzystwie dwoch sucharow z Bialorusi w kurtkach Bate pod nasz sektor i obcinal nas. Chlopaki nie ta liga.....
Ten Twoj cichy faworyt w czapie Bate to ma wiecej jaj niz ten Wasz caly sektor.
Z Bate ukladamy sie dlatego, ze nie dajemy sobie z wami rady w Gliwicach.
I jeszcze jedno, jestesmy tak smieszna i daremna ekipa, z ktorej smieje sie cala Polska - ze Wy musicie na mecz z tak daremna ekipa ubierac sie na czarno, pisac na swoim forum by osoby kupujace bilety na sektory Piasta nie szly na wlasna reke i pod stadionem uwazaly oraz chowaly barwy, a najlepsze ze tak daremnej ekipy nie potraficie wybic z Gliwic w ktorych oczywiscie rzadzicie, mimo tego ze to Piasta barwy widac na miescie a Was w swoich norach.

Morginhio
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Morginhio » 02.12.2013, 10:58

jak było z oprawą Piasta? Zaprezentowaliście to co chcieliście, czy faktycznie ochrona część zniszczyła?(gdzieś się pojawiła taka wersja).

kajek

Post autor: kajek » 02.12.2013, 11:02

FC PRUDNIK pisze:
WGŚ pisze:
Piast FC PRUDNIK ;)))

Koleżko nie wiem w którym Ty świecie żyjesz ale najwyższa pora zejść na ziemie i przestać żyć historią!Na zbiórce na koperniku melduje sie zlepek Waszych FC z województwa Opolskiego jak i powiatu Gliwickiego co daje ogólnie liczbe ok 400 osób a pisanie ze psy nie wpuszczały ich do miasta jest twoim farmazonem! mam akurat obeznanie w tym temacie bo od Nas z okolic do Was do GLIWIC na zbiórke jechali a KĘDZIERZYNIE K, Zdzieszowicami,Krapkowice i miasteczka typu Pyskowie to co moze do Zabrza pojechały? lepiej ZAMILCZEĆ niz pierdolić farmazony.
Powiedz mi ta sytuacja co ją opisaleś gdzie miała miejsce?w Bełchatowie? bo z Naszego info wynika ze nic takiego nie ma potwierdzenia a mieliśmy w poblizu Waszego sektora z 2 stron chłopaków od Nas wiec kolejny twój farmazon...

S.G. pisze:
11 przegubowych autobusów wypełnionych na maxa, w każdym mieści sie około 200 co daje 11x200=2100!

Pewnie tą liczbe oszacowałeś na podstawie biletów sprzedanych przez kierowców autobusów i zapomniałeś dodać te 100 osób co miało miesieczne! haha przejebany chłop,2200 :D .... i w dodatku z liczeniem ma problem.
na moje oko liczba Górnika to 1600 osób w klatce a te osoby co były na sektorach Naszych <incognito>a byli tacy i myśle ze ich liczba to ok po 50 osób z dwóch stron,wnioskuje po strzelonej bramce dla Piasta bo gdy sie cieszymy to Oni siedzą ale pewnie to ta czesć piknikowej strony trybun.A te brakujące pare stówek Twojego urojenia możesz sobie doliczyć i zapisać sobie w pamietniku który prowadzisz !
Co do akcji z ochroną to była -mineła -czekamy na rozwuj wydarzeń ale uwierzcie mi te Scorpiony<ochrona> nie pierdoliła sie w tancu i z nami na pięści się sprawdzali....było mineło-j**** ICH!
Oprawa-Opis okiem piknika...[link]
Nasz liczba na tym meczu pokazała kto Tu w mieście ma sie dobrze i do kogo bedą nalezeć najbliższe lata bo jak już wiadomo...HISTORIA NIE GRA JUZ ROLI! potencjał mamy choć go nie wykorzystujemy w pełni ale niech z tych 400 osób co są na kazdym meczu wyrosnie 200 fanatków to bedzie juz niezle,
Kibice Górnika podpinają się pod historie dziadków,ojców a MY Kibice Piasta własnie ją tworzymy - wszystko co dobre jest pewnie przed nami , więc trwajmy w tym w co wierzymy i miejmy wyjebane na krytyke innych...
Wasza liczba na tym meczu pokazala tylko, ze bardziej kochacie NI6DY od Piasta. Jak to jest ze przez caly sezon macie frekwencje 3000-4000 a nagle na derby 8000? To kochacie Piasta czy ni6dy?

P1945G

Post autor: P1945G » 02.12.2013, 11:19

Morginhio pisze:jak było z oprawą Piasta? Zaprezentowaliście to co chcieliście, czy faktycznie ochrona część zniszczyła?(gdzieś się pojawiła taka wersja).
Pojawiają sie na różnych portalach i forach nieprawdziwe informacje. Chcąc wyjaśnić naszym kibicom tą sytuację informujmey, że:
Oprawa, która została zaprzentowana podczas meczu to zaledwie 1/4 przygotowanej choreografii. Oprawa ta była naszą drugą z największych opraw. Niestety kierownik ds. bezpieczeństwa na stadione Piasta Tadeusz L. wydał ochronie polecenie potargania oprawy oraz sprowokowania kibiców do awantury. Wielu kibiców zostało dotkliwie pobitych oraz została zniszczona większa część oprawy, która została wykonana za pieniądze wszystkich kibiców!
kajek pisze:Wasza liczba na tym meczu pokazala tylko, ze bardziej kochacie NI6DY od Piasta. Jak to jest ze przez caly sezon macie frekwencje 3000-4000 a nagle na derby 8000? To kochacie Piasta czy ni6dy?
ni6dy.

jebać cenzure

Post autor: jebać cenzure » 02.12.2013, 11:25

kajek pisze:Wasza liczba na tym meczu pokazala tylko, ze bardziej kochacie NI6DY od Piasta. Jak to jest ze przez caly sezon macie frekwencje 3000-4000 a nagle na derby 8000? To kochacie Piasta czy ni6dy?
Z d*** ten argument, równie dobrze można powiedzieć że wy na wielkich derbach byliscie w takiej liczbie bo Ruch was przyciągnął....
Chęć dosrania rywalowi za wszelką cene powoduje że niektórzy na tym forum stają się naprawde żałośni

kajek

Post autor: kajek » 02.12.2013, 11:32

j**** cenzure pisze:
Z d*** ten argument, równie dobrze można powiedzieć że wy na wielkich derbach byliscie w takiej liczbie bo Ruch was przyciągnął....
Chęć dosrania rywalowi za wszelką cene powoduje że niektórzy na tym forum stają się naprawde żałośni
Twoj argument nie jest z d***. Bylismy na WDS w 16.000 a normalnie u siebie (na starym stadionie) bywalismy po 15-20.000 wiec nastepnym razem zastanow sie co piszesz.

zdrowa krowa

Post autor: zdrowa krowa » 02.12.2013, 12:37

Kiedy ostatnio ( nie licząc sobotniego meczu) Górnik był oficjalnie na Piaście?
Nie dla mnie przyjaźń Polsko-niemiecka, niemców nienawidzę od dziecka.

LokalnyPatriotaGS

Post autor: LokalnyPatriotaGS » 02.12.2013, 12:59

To byl nasz pierwszy raz.

UltrasObserwator

Post autor: UltrasObserwator » 02.12.2013, 13:14

A który raz lejecie na zbiórce swoich ?
Najważniejsza jest WIERNOŚĆ

diablos

Post autor: diablos » 02.12.2013, 13:40

P1945G pisze:
mapa_fizyczna_polski pisze:ps moj cichy faworyt to chlopaczyna z Piasta w czapce Bate ktory podbil w towarzystwie dwoch sucharow z Bialorusi w kurtkach Bate pod nasz sektor i obcinal nas. Chlopaki nie ta liga.....
Ten Twoj cichy faworyt w czapie Bate to ma wiecej jaj niz ten Wasz caly sektor.
Z Bate ukladamy sie dlatego, ze nie dajemy sobie z wami rady w Gliwicach.
I jeszcze jedno, jestesmy tak smieszna i daremna ekipa, z ktorej smieje sie cala Polska - ze Wy musicie na mecz z tak daremna ekipa ubierac sie na czarno, pisac na swoim forum by osoby kupujace bilety na sektory Piasta nie szly na wlasna reke i pod stadionem uwazaly oraz chowaly barwy, a najlepsze ze tak daremnej ekipy nie potraficie wybic z Gliwic w ktorych oczywiscie rzadzicie, mimo tego ze to Piasta barwy widac na miescie a Was w swoich norach.
Chyba zapomniales ze takie bylo ultimatum Twojego klubu,aby nie bylo zadnych przemarszow zaboli po Gliwicach, a tylko i wylacznie autokary z oficjalnych zbiorek.
Jestescie smieszni,bo nie tylko Torcida Gliwice ale i Knurow (ponad 100 osobowa banda na meczu) wciaga Was nosem na ubitej ziemi stad ciagle szerokim lukiem omijanie propozycji i miejsc...
Brakuje Wam poczucia rzeczywistosci.

P1945G

Post autor: P1945G » 02.12.2013, 14:02

diablos pisze:Chyba zapomniales ze takie bylo ultimatum Twojego klubu,aby nie bylo zadnych przemarszow zaboli po Gliwicach, a tylko i wylacznie autokary z oficjalnych zbiorek.
Pierwsze słysze, może dlatego ze w klubie nie pracuje ;)
Rozumiem że za każdym razem gdy są nasze mecze jak np ten pare lat temu u Was, nasz klub też prosił byście nie chodzili po mieście i nie robili zbiórek poza własnymi dzielnicami?
diablos pisze:Jestescie smieszni,bo nie tylko Torcida Gliwice ale i Knurow (ponad 100 osobowa banda na meczu) wciaga Was nosem na ubitej ziemi stad ciagle szerokim lukiem omijanie propozycji i miejsc...
Gmina żernica i Łany Wielkie też nas wciągają, wszyscy nas wciągają ale my incognito żyjemy w Gliwicach i udajemy że nas nie ma.
NIGDY nie było z tego co wiem umawianych z Wami sytuacji i nigdy ich nie będzie.
diablos pisze:stad ciagle szerokim lukiem omijanie propozycji i miejsc...
Brakuje Wam poczucia rzeczywistosci.
Ponoć Ruch też proponuje rozmowy, jak wam one idą? Z tego co wiadomo omijacie szerokim łukiem?
"brakuje Wam poczucia rzeczywistości."

ODPOWIEDZ